miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 zeama da-n foc ca fasolea sta la fundDa.
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 28, 2016 il mai lasa...dar o sa ii spun sa-l pofteasca pe usa ca miski nu vrea sa zburde pasnic cu mine, ci zburda in haterealae asa nebun si najpet. eu vreaqu sa il iau de maini si sa-l invart pana ameteste si el umbla asa ametit si bezmeticda-i un fum din ce tragi tu si nu tre' sa-l mai invarti
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 nus's se pare ca nu reusesc nicicum sa iti dau optmism si stare de pozitivism aka sa iti scot odata vatraiu din dosNu stiu cum e cu optimismul asta, dar de fiecare data cand citesc pe aici si observ ce rigole existentiale isi fac veacul prin zona, imediat devin asa...optimist.
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 28, 2016 bag-o poza cu brunch-ul sau azi esti doar la sectoarele exterioare 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2016 Aaaa....Imi exprim optimismul si speranta ca picon va sta drept, atunci cand va sa vina clipa fatidica, pentru el , si nu cu nasu-n curu' traseistelor, figurat vorbind, Doamne Fereste. Multumita? Să vorbești despre rectitudine și coloană vertebrală când vezi că nimeni nu te dorește în spațiul de joacă, să fii banat permanent și să revii, să fii dat afară pe ușa și să intri pe geam ... asta înseamnă să fii ipocrit!Precum copiii ăia cretini și răutăcioși care nu sunt primiți de ceilalți copii să se joace cu ei și strigă de la 20 m măscări la adresa lor. Asta da, verticalitate!Să ții peste 2 ani (poate 3) ranchiuna și să o borăști pe aici non-stop, să repostezi poze cu fața, după ce au fost editate de moderator și apoi să faci morală altora pentru fapte similare, asta da ipocrizie și caracter infect! Pe scurt...Lache! 6 6
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 28, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 28, 2016 da-i un fum din ce tragi tu si nu tre' sa-l mai invarti)) crapati de ciuda ca am natural starea asta peachy si voi tre sa munciti sa plutiti pe norisori ca minecata invidie in lumea asta cruda Nu stiu cum e cu optimismul asta, dar de fiecare data cand citesc pe aici si observ ce rigole existentiale isi fac veacul prin zona, imediat devin asa...optimist. miski stii sa faci ciorba de perisoare? 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 28, 2016 )) crapati de ciuda ca am natural starea asta peachy si voi tre sa munciti sa plutiti pe norisori ca minecata invidie in lumea asta cruda miski stii sa faci ciorba de perisoare? tu vrei sa fii fusion dar nu-ti iese decat carcalete
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 28, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 28, 2016 tu vrei sa fii fusion dar nu-ti iese decat carcaleteesti nesuferit.as manca corcoduse
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 miski stii sa faci ciorba de perisoare?Da.Si tagliatelle cu somon afumat. Si vita Kobe cu arpagic. 1
sparrows Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Mai 28, 2016 Mai mult al naturii.Esti broci puiule, bati la cue orice ... labagiu!
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 tu vrei sa fii fusion dar nu-ti iese decat carcaleteTu vrei sa evadezi de la Vaslui, dar nu te lasa inima sa arunci sticlele de bors. #ViolatorDeBabe
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 28, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 28, 2016 Da.Si tagliatelle cu somon afumat. Si vita Kobe cu arpagic.in sfarsit ai zis si tu ceva cochet si agreabil. f frumos 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2016 Da.Si tagliatelle cu somon afumat. Si vita Kobe cu arpagic.Și senvișuri cu salam dă vară și muștar. Lache!
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 in sfarsit ai zis si tu ceva cochet si agreabil. f frumosCe anume si cui?
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 Și senvișuri cu salam dă vară și muștar. Lache! Pai nu tu erai ala care se suparase ca trola unul pe topicul corineivipnasmare si ai intervenit tu ca un gentilom? Ca doar un lache face d-astea. Lache la..cati ani ai?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 28, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 28, 2016 Ce anume si cui?sa faci perisoare e un lucru tare frumos 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2016 Pai nu tu erai ala care se suparase ca trola unul pe topicul corineivipnasmare si ai intervenit tu ca un gentilom? Ca doar un lache face d-astea. Lache la..cati ani ai? Și ce legătură are pula cu prefectura? Ți s-a dat softul peste cap? Lache! Dar tu?
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 Și ce legătură are pula cu prefectura? Ți s-a dat softul peste cap? Lache! Dar tu? Pai zic si eu.Ma gandesc ca e prea agresiv sa te numesc pupincurist.Lache e un fel de eufemism pentru unul care linge-n anus, pecetea destinului tau. Acum intelegi colportarea asta ironica? Ba lache.
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 28, 2016 Tu vrei sa evadezi de la Vaslui, dar nu te lasa inima sa arunci sticlele de bors. #ViolatorDeBabe la vaslui borsul e original ca si babele tu ce rumegi
sparrows Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Mai 28, 2016 sa faci perisoare e un lucru tare frumos Tu stii cand sa taci?
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 sa faci perisoare e un lucru tare frumos Crezi ca ii sta frumos unui gentilom ca picon sa stea cu nasul ala cu care isi miroase fasolea, in curul centuristelor? Vreau si eu o parere impartiala.
siana Reputație: -1368 Postat Mai 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2016 Arata-ne calea.De evitat. Indruma, indrumatorule. Conflict intre generatii. Neascultarea,fiule,duce la pierzanie. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 28, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 28, 2016 Tu stii cand sa taci?pe tine cine te-a bagat in seama?tew bagi asa cu japca si astepti si raspunstac cand vreau, vb cand vreau esti cumva moderator sa imi faci tu mie norma? Crezi ca ii sta frumos unui gentilom ca picon sa stea cu nasul ala cu care isi miroase fasolea, in curul centuristelor? Vreau si eu o parere impartiala. play nice
siana Reputație: -1368 Postat Mai 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2016 Crezi ca ii sta frumos unui gentilom ca picon sa stea cu nasul ala cu care isi miroase fasolea, in curul centuristelor? Vreau si eu o parere impartiala. Mie mi se pare ca intre picioarele unei femei este locul oricarui barbat si ca ii sta foarte bine acolo.
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 28, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 28, 2016 Nush dece, da' am impresia că mi s-a ridicat nivelu' aichiuului citind paicea... Creco ajung pe păpușoaica... 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum