miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 Mai am puțin și trec la topAi echipa de atarnatori?
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 Te repeți, ești epuizat? Sau nervos? buLache. Te las, mă duc să fut. Tu? Tot cu laba, tot cu laba? Se pare că prea multă, tâmpește și văzând cu evoluezi, se pare că așa e!lăbăLache. Vezi? Iar ai venit cu o scuza.Sa nu zica lumea ca esti...lache.
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 28, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 28, 2016 Ai echipa de atarnatori?Nu-mi trebe. Mă descurc cu o odă, ceva... 3
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 Forum o pula! Asta e chat toata ziua.Nu am sa scriu numele concurentei, pana cand nu sughiti un raspuns digerabil pentru "Oamenii si media".
sparrows Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Mai 28, 2016 Hai Sa spine PE nume picoane, Sorina, pisicoloaga pulii, este PE cai Mari!?,Ne pisam pe ea.oricum, ai creditzi ori um o sa plateasca amicul tau de o sa o usture in cur! Stai in bancuta matale si esti oricum bagat in ecuatie!
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 In cateva minute o sa apara un lache....
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 28, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 28, 2016 Hai Sa spine PE nume picoane, Sorina, pisicoloaga pulii, este PE cai Mari!?,Be pisam PE ea.oricum, a credit SI o.sa plateasca de o Sa o usture in cur! Stai in bancuta matale si Este ok!vrei probe sau vrei sa fii bagat in ecuatie?Avansatu'...? 3
sparrows Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Mai 28, 2016 Bai pizda de motan, ia spune nene ce stii!? Sa te sparg in frezza infractorule!
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 28, 2016 Frate,voi din borsul asta,faceti o telenovela. Mai bine luati-va la intrecere,sa faceti o ciorba buna cu el si chemati-ne la degustare si jurizare !ai papilele antrenate?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 28, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 28, 2016 ai papilele antrenate?i s-a facut pofta cand m-a auzit cu ciorbita de perisoare )) 1
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 28, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 28, 2016 Nup!!!Neînceperea urmăririi penale...? Te-au ginit? 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2016 Hai Sa spine PE nume picoane, Sorina, pisicoloaga pulii, este PE cai Mari!?,Ne pisam pe ea.oricum, ai creditzi ori um o sa plateasca amicul tau de o sa o usture in cur! Stai in bancuta matale si esti oricum bagat in ecuatie!Pentru limba română apăsați tasta 1.A mai și editat! Ce ecuație mă? Știi și tu matematică? Reia postarea mai calm și mai inteligibil. Că și P.M.-urile alea cu amenințări și șantaj din partea ta, tot așa au fost scrise. Și sunt probe, eventual. Un sfat: nu te juca cu focul!
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 Pentru limba română apăsați tasta 1.A mai și editat! Ce ecuație mă? Știi și tu matematică? Reia postarea mai calm și mai inteligibil. Că și P.M.-urile alea cu amenințări și șantaj din partea ta, tot așa au fost scrise. Și sunt probe, eventual. Un sfat: nu te juca cu focul!pipiLACHE
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 28, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Mai 28, 2016 Pentru limba română apăsați tasta 1.A mai și editat! Ce ecuație mă? Știi și tu matematică? Reia postarea mai calm și mai inteligibil. Că și P.M.-urile alea cu amenințări și șantaj din partea ta, tot așa au fost scrise. Și sunt probe, eventual. Un sfat: nu te juca cu focul!Dă-l in gât! Daca vrei iti pun o vorba la "diliul" de ramsay să-i facă un blog 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 28, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 28, 2016 Daca iese Great Britain din UE, mi-am promis ca nu voi mai posta pe nimfomane.comPicon la 30 de ani si ceva...Ce efort de imaginație!...Plete-n vant si basini in salopeta.Pe urma a inceput Nastase cu arogantele lui, cu Camus si parchet din China, de s-au francofonizat toate ciorile din Bucuresti.Sarmale cu pasat stii sa gatesti? Forsooth....... O sa mai postezi,lasa prostiile,de fapt nu o sa te lase grandomania sa nu o faci ... exista deja forum romaniinsingapore.sg,au facut astia?...daca da,esti hot si stii,ai variante si te doare la pula.... Nu era vorba de fizic si basini cu cacat in asemanarea cu picon,ci strict grandomanie,de acolo poate si aversiunea asta a ta continua fata de el,ca stii ca esti ca el,si ca-i asa,#meah...ai sunat,ai trimis mesajul,stii ca a fost primit,inchizi telefonul....dar tu nu,il lasi deschis,pe speaker,ca ai minute gratuite .Nu il apreciez nici pe Nastase,nici pe M.M Stoica,asta daca ar fi sa ma intrebi pe cine apreciez... Nu,nu stiu sa gatesc sarmale cu pasat!
siana Reputație: -1368 Postat Mai 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2016 Bai nene,voi ati stat toata ziua pe forum sa va ciondaniti ? Na aveti bani sa faceti un gratar ?Hai la iarba verde,ca imi fac eu pomana cu voi si va dau eu cate un mititel !
siana Reputație: -1368 Postat Mai 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2016 Picoane,ai uitat mancarea in cuptor si ai afumat mamaliga !
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 28, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 28, 2016 Bai nene,voi ati stat toata ziua pe forum sa va ciondaniti ? Na aveti bani sa faceti un gratar ?Hai la iarba verde,ca imi fac eu pomana cu voi si va dau eu cate un mititel ! Daca ar fi sa scriu in termeni ospataresti,iti oferi si vaginul pe tava...?...Chitantele de la Auchan o sa le arunci? 2 4
siana Reputație: -1368 Postat Mai 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2016 Daca ar fi sa scriu in termeni ospataresti,iti oferi si vaginul pe tava...?...Chitantele de la Auchan o sa le arunci? Unii vad ca vor vagin,ca mititei au si ei...Nu fac pomeni cu vagin,ca e pacat. Le decontezi tu,daca ti le dau tie?
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 28, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 28, 2016 Unii vad ca vor vagin,ca mititei au si ei...Nu fac pomeni cu vagin,ca e pacat. Le decontezi tu,daca ti le dau tie? Nu! 1 4
gianny2 Reputație: 3 Postat Mai 28, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 28, 2016 Gata, terminati cu cearta!!! Sa revenim la lucruri mai serioase, zic! . . Pai, nu?
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2016 Picoane,ai uitat mancarea in cuptor si ai afumat mamaliga !Hehehe ... am și halit între timp!
siana Reputație: -1368 Postat Mai 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2016 Gata, terminati cu cearta!!! Sa revenim la lucruri mai serioase, zic! . . Pai, nu? Sa jeliti retragerea Sorinei,spre exemplu.
siana Reputație: -1368 Postat Mai 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2016 Hehehe ... am și halit între timp! Sa-ti fie de bine !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum