Sari la conținut

Vagaboanda vietii mele...

Postări Recomandate

• Oras:mures
Postat

Hai Sa spine PE nume picoane, Sorina, pisicoloaga pulii, este PE cai Mari!?,Ne pisam pe ea.oricum, ai creditzi ori um o sa plateasca amicul tau de o sa o usture in cur! Stai in bancuta matale si esti oricum bagat in ecuatie!

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Hai Sa spine PE nume picoane, Sorina, pisicoloaga pulii, este PE cai Mari!?,Be pisam PE ea.oricum, a credit SI o.sa plateasca de o Sa o usture in cur! Stai in bancuta matale si Este ok!vrei probe sau vrei sa fii bagat in ecuatie?

Avansatu'...?

• Minus 3
Postat

Bai pizda de motan, ia spune nene ce stii!? Sa te sparg in frezza infractorule!

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Frate,voi din borsul asta,faceti o telenovela. Mai bine luati-va la intrecere,sa faceti o ciorba buna cu el si chemati-ne la degustare si jurizare !

ai papilele antrenate?

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

ai papilele antrenate?

i s-a facut pofta cand m-a auzit cu ciorbita de perisoare :)))

• Like 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Hai Sa spine PE nume picoane, Sorina, pisicoloaga pulii, este PE cai Mari!?,Ne pisam pe ea.oricum, ai creditzi ori um o sa plateasca amicul tau de o sa o usture in cur! Stai in bancuta matale si esti oricum bagat in ecuatie!

Pentru limba română apăsați tasta 1.

A mai și editat! :laugh2

Ce ecuație mă? Știi și tu matematică? Reia postarea mai calm și mai inteligibil. Că și P.M.-urile alea cu amenințări și șantaj din partea ta, tot așa au fost scrise.  :slap2 Și sunt probe, eventual. :rax2

Un sfat: nu te juca cu focul!

Postat

Ce ecuație mă? Știi și tu matematică? Reia postarea mai calm și mai inteligibil. Că și P.M.-urile alea cu amenințări și șantaj din partea ta, tot așa au fost scrise. :slap2 Și sunt probe, eventual. :rax2

pipiLACHE

:)

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Ce ecuație mă? Știi și tu matematică? Reia postarea mai calm și mai inteligibil. Că și P.M.-urile alea cu amenințări și șantaj din partea ta, tot așa au fost scrise. :slap2 Și sunt probe, eventual. :rax2

Dă-l in gât! Daca vrei iti pun o vorba la "diliul" de ramsay să-i facă un blog =))

• Minus 2
  • Oras:aer
Postat

Daca iese Great Britain din UE, mi-am promis ca nu voi mai posta pe nimfomane.com

Picon la 30 de ani si ceva...Ce efort de imaginație!...Plete-n vant si basini in salopeta.

Pe urma a inceput Nastase cu arogantele lui, cu Camus si parchet din China, de s-au francofonizat toate ciorile din Bucuresti.

Sarmale cu pasat stii sa gatesti?

Forsooth....... :)

O sa mai postezi,lasa prostiile,de fapt nu o sa te lase grandomania sa nu o faci :)... exista deja forum romaniinsingapore.sg,au facut astia?...daca da,esti hot si stii,ai variante si te doare la pula.... :)

Nu era vorba de fizic si basini cu cacat in asemanarea cu picon,ci strict grandomanie,de acolo poate si aversiunea asta a ta continua fata de el,ca stii ca esti ca el,si ca-i asa,#meah...ai sunat,ai trimis mesajul,stii ca a fost primit,inchizi telefonul....dar tu nu,il lasi deschis,pe speaker,ca ai minute gratuite :).

Nu il apreciez nici pe Nastase,nici pe M.M Stoica,asta daca ar fi sa ma intrebi pe cine apreciez... :)

Nu,nu stiu sa gatesc sarmale cu pasat!

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
Postat

Bai nene,voi ati stat toata ziua pe forum sa va ciondaniti ? Na aveti bani sa faceti un gratar ?Hai la iarba verde,ca imi fac eu pomana cu voi si va dau eu cate un mititel !

Postat

Picoane,ai uitat mancarea in cuptor si ai afumat mamaliga  !

Postat

Bai nene,voi ati stat toata ziua pe forum sa va ciondaniti ? Na aveti bani sa faceti un gratar ?Hai la iarba verde,ca imi fac eu pomana cu voi si va dau eu cate un mititel !

Daca ar fi sa scriu in termeni ospataresti,iti oferi si vaginul pe tava...?...Chitantele de la Auchan o sa le arunci? :)

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Daca ar fi sa scriu in termeni ospataresti,iti oferi si vaginul pe tava...?...Chitantele de la Auchan o sa le arunci? :)

Unii vad ca vor vagin,ca mititei au si ei...Nu fac pomeni cu vagin,ca e pacat.

Le decontezi tu,daca ti le dau tie?

Postat

Unii vad ca vor vagin,ca mititei au si ei...Nu fac pomeni cu vagin,ca e pacat.

Le decontezi tu,daca ti le dau tie?

Nu!

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Gata, terminati cu cearta!!!

Sa revenim la lucruri mai serioase, zic!

.

.

Pai, nu?

Reputație: 1046
Postat

Picoane,ai uitat mancarea in cuptor si ai afumat mamaliga  !

Hehehe ... am și halit între timp! 

Postat

Gata, terminati cu cearta!!!

Sa revenim la lucruri mai serioase, zic!

.

.

Pai, nu?

Sa jeliti retragerea Sorinei,spre exemplu.

Postat

Hehehe ... am și halit între timp! 

Sa-ti fie de bine !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...