Sari la conținut

ce restaurant recomandati si de ce.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Caut de aproximativ un an,un local,stabiliment,casa de moravuri usoara,orice,doar sa serveasca niste paste decente.Puteti recomanda si alte localuri care sa prezinte alt meniu,e bun si asa,doar sa fie BUNE!!

recenzii va rog stimate doamne si stimati domni.

Daca vrei sa mananci intr-un loc nefitos dar cu mancare extraordinara, adica coaste, incearca http://www.coaste.ro/ . Au cele mai bune coaste din Bucuresti, din toate animalele vertebrate sau nu. =)) =)) 

Hai sa incerc o semi-recenzie:

Prima data am fost in acest restaurant cu Deeana in urma cu aproximativ 1 an. Pe atunci nu eram mare fan coaste dar dupa ce am mancat acolo, am devenit. :P

A doua oara cand am fost, eram prin oras la niste prieteni, dupa o seara foarte verde si mi s-a facut foarte foame. Mi-am amintit de acest loc si bine am facut...de data asta, mi-au mers direct la inima....pffff, coaste cu sos de mustar....un deliciu. 

Mi-am dus multi prieteni acolo, am recomandat multora acest restaurant si nimeni nu a fost dezamagit, din contra. 

P.S. Va rog sa va prefaceti ca nu v-ati prins ca este restaurantul meu de-i fac atat de mare reclama. =)) =))

Am auzit ca la Benihana au lautari japonezi! :D

Si bucatari fentosi. ;)

• Like 4
  • Minus 17
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Strada Mărgelelor 61-63,București[/size]

Din Iuliu Maniu dreapta pana in Mol ( benzinaria vis-a vis de Autogara Militari ) [/size]

Se mananca excelent si au produse naturale![/size]

Au brânzã dă la ciobani? :laugh2

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Au brânzã dă la ciobani? :laugh2

diRECT da la ei !  :laugh2

• Like 2
  • Minus 11
  • Oras:graveyard
Postat

Daca ajungeti prin Brasov, va recomand terasa si restaurantul "Ceasu' rau". Asa numeau brasovenii, pe vremea lu' ceasca, intersectia langa care se afla restaurantul Tomis. Intersectia a fost botezata asa pentru ca aveau loc accidente in fiecare zi, pana cand s-au pus semafoare. Un grup de investitori au preluat localul, care ajunsese o ruina, si l-au transformat in ceva frumos. Avand simtul umorului, terasa a primit acest nume de Ceasu' rau. Nu este deloc rau acolo, accentul se pune pe bucate traditionale romanesti, esti invitat sa te simti ca la bunica acasa. In fundal, auzi muzica populara sau lautareasca. Cred ca am fost de sute de ori pe acolo, singur sau cu prieteni ori colegi. Nu am gasit un preparat care sa nu-mi placa. Localul apartine de Sergiana, astia au propria lor ferma de animale in Poiana Marului. 

http://sergianagrup.ro/restaurante/restaurantul-ceasu-rau/

Cei de la Sergiana au mai multe restaurante, pe tot cuprinsul Brasovului, dar acolo este raportul calitate / pret cel mai bun.

post-168894-0-41399300-1461087297_thumb.jpg

post-168894-0-26366900-1461087298_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

http://www.stgeorge.ro/?lang=ro

Stie cineva daca mai exista? Au o cioba de miel extrem de gustoasa :)

Aveau :( nu mai exista asa am citit pe net

https://static.tacdn.com/img2/x.gif Reviewed March 5, 2015 via mobile

there is no longer a St George restaurant at this location. the restaurant is called Downtown and although it has some of the old menus from St George they can't cook most of the items. not sure what happened but try food on your own risk!

• Oras:Muzeu
Postat

.... Intersectia a fost botezata asa pentru ca aveau loc accidente in fiecare zi, pana cand s-au pus semafoare.....

Eu ştiam că a fost botezată aşa pentru că era acolo, pe trotuar, un ceas din acela mare, infipt într-un stâlp, care nu funcţiona. ;)
Postat

Eu ştiam că a fost botezată aşa pentru că era acolo, pe trotuar, un ceas din acela mare, infipt într-un stâlp, care nu funcţiona. ;)

:laugh2

• Oras:Ucea
Postat

Daca ajungeti prin Brasov, va recomand terasa si restaurantul "Ceasu' rau". Asa numeau brasovenii, pe vremea lu' ceasca, intersectia langa care se afla restaurantul Tomis. Intersectia a fost botezata asa pentru ca aveau loc accidente in fiecare zi, pana cand s-au pus semafoare. Un grup de investitori au preluat localul, care ajunsese o ruina, si l-au transformat in ceva frumos. Avand simtul umorului, terasa a primit acest nume de Ceasu' rau. Nu este deloc rau acolo, accentul se pune pe bucate traditionale romanesti, esti invitat sa te simti ca la bunica acasa. In fundal, auzi muzica populara sau lautareasca. Cred ca am fost de sute de ori pe acolo, singur sau cu prieteni ori colegi. Nu am gasit un preparat care sa nu-mi placa. Localul apartine de Sergiana, astia au propria lor ferma de animale in Poiana Marului. 

http://sergianagrup.ro/restaurante/restaurantul-ceasu-rau/

Cei de la Sergiana au mai multe restaurante, pe tot cuprinsul Brasovului, dar acolo este raportul calitate / pret cel mai bun.

Sergiana mai are un restaurant mișto în centrul istoric (Brașov).

De plăcut, mi-a plăcut, de fiecare fată, la Roata Norocului.

Postat

Sergiana mai are un restaurant mișto în centrul istoric (Brașov).

De plăcut, mi-a plăcut, de fiecare fată, la Roata Norocului.

La Roata Norocului gasesti cea mai buna ciorba de burta din Bv.  

• Like 1
Postat

:laugh2

"Cine nu ştie intersecţia Ceasu Rău din Braşov. Şi terasa cu acelaşi nume, unde se mânca binişor cândva, uite că n-am mai fost demult. Dar ia întrebaţi în stânga şi-n dreapta de unde vine numele. Să-mi ziceţi şi mie dac-aţi aflat ceva.

Eu l-am întrebat, demult de tot, pe tata. El mi-a spus că pe clădirea din intersecţie ( în spate e terasa) era cândva un ceas, care s-a bulit. A rămas acolo ani în şir, pînă l-a dat cineva jos. Dar a rămas numele – ceas rău, ceas stricat. Alţii spun că intersecţia e “bântuită” şi că de-aia se întîmplă acolo o groază de accidente. Cine ştie? Ca fapt divers, până şi Mitrea (Miron) povesteşte într-un interviu că a făcut clasa I la Braşov, la şcoala Ceasu Rău (sic!) din cartierul cu acelaşi nume (răs-sic!).

Pe de altă parte, e bine ştiut că “ceasu rău” e sinonim, în folclor, cu pisica neagră, cifra 13, nevasta curvă şi soba care scoate fum. Adică, e nenorocirea însăşi. Ca-n versurile nu ştiu cui: “Ceasul rău, pisica neagră / omul prost, nevasta bleagă”.

Scris de: Adrian Teacă aici: http://prinbrasov.com/2009/08/ceasu-rau-brasov-de-unde-si-pana-unde/

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Debussy, te-ai nimerit vreodata in orasul tau prin restaurantul numit "La Nelu"? Cu niste ani in urma am fost de mai multe ori, era langa Autogara; cam tot ce-am mancat acolo a fost bun, dar ce iesea in evidenta erau papanasii de la desert, enormi si extraordinar de gustosi, cu dulceata / smantana in cantitati bolnavicioase. 

Acum ceva vreme a mai fost un thread asemanator, incerc sa-mi aduc aminte din ce am mentionat acolo, in ordine aleatoare:

- Timisoara: "Nea Marin" dac-o mai fi existand, mancare buna si portii imense; "Marele Zid Chinezesc" - self explanatory :)

- Cluj: "Panorama", "Fair Play" (tot asa, dac-o mai fi existand, era o carciumioara mica in cart. Grigorescu), "Tokyo" - specific japonez

- Tg. Mures: "La Piazzetta" (pizzerie italiana pana-n maduva oaselor), "China Blue" - alt chinezesc foarte bun

- Sinaia: "Taverna Sarbului", cam scump dar bun

- Bucuresti: n-am prea frecventat multe localuri din Capitala... mi-a placut "Shorley"

etc. :)

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Caru' cu bere :D

Nu râde! Varza cu ciolan e de belea! 

• Like 6
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ca tot va plac lautarii, :) daca ajungeti in Galati, va recomand: Crama Lautarilor (au mancare foarte, foarte buna, si da, Motane, au niste sarmalute excelente, si de post, si cu carne, fripturi, multe feluri de peste, deserturi foarte bune) :yummy

http://urbo.ro/sites/default/files/imagecache/photo-big/fotos/2010/45/1/174704/174704-88555-87265.jpg

• Like 2
Postat

Debussy, te-ai nimerit vreodata in orasul tau prin restaurantul numit "La Nelu"? Cu niste ani in urma am fost de mai multe ori, era langa Autogara; cam tot ce-am mancat acolo a fost bun, dar ce iesea in evidenta erau papanasii de la desert, enormi si extraordinar de gustosi, cu dulceata / smantana in cantitati bolnavicioase. 

Acum ceva vreme a mai fost un thread asemanator, incerc sa-mi aduc aminte din ce am mentionat acolo, in ordine aleatoare:

- Timisoara: "Nea Marin" dac-o mai fi existand, mancare buna si portii imense; "Marele Zid Chinezesc" - self explanatory :)

- Cluj: "Panorama", "Fair Play" (tot asa, dac-o mai fi existand, era o carciumioara mica in cart. Grigorescu), "Tokyo" - specific japonez

- Tg. Mures: "La Piazzetta" (pizzerie italiana pana-n maduva oaselor), "China Blue" - alt chinezesc foarte bun

- Sinaia: "Taverna Sarbului", cam scump dar bun

- Bucuresti: n-am prea frecventat multe localuri din Capitala... mi-a placut "Shorley"

etc. :)

Nu am ajuns la "La Nelu", nici nu stiam de carciuma asta.

Oricum, tot de Sergiana apartine Casa Tudor, situata pe str. Avram Iancu. Asta e un local mai de fite, cam scump, dar e foarte fain acolo. Merge sa te duci acolo, daca vrei sa impresionezi pe cineva. S-au mai extins cu niste pavilioane, e un adevarat complex acolo, acum.

• Oras:around
Postat

picoane tata , pe la boldesti scaieni sa treci sa le gusti pelinul cind ai timp.

e un conac pe virful dealului , discret ,cu hogeace de inchiriat , papa buna , verdeata , gradinita , alea alea.

Postat

picoane tata , pe la boldesti scaieni sa treci sa le gusti pelinul cind ai timp.

e un conac pe virful dealului , discret ,cu hogeace de inchiriat , papa buna , verdeata , gradinita , alea alea.

Te referi la vinul de pelin? Poti, te rog, sa ne spui mai in amanunt, despre ce e vorba? Locatia mai exacta a conacului, daca se poate!

Multumesc!

• Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Cum am spus,azi vizitez restaurantul Potcoava,amplasat pe cheiul Dambovitei,vis a vis de regie.

Daca nu revin cu comentarii...inseamna ca m am imbatat.

• Like 3
  • Oras:peste tot si nicaieri
  • Oras:peste tot si nicaieri
Postat

....m am imbatat.

Iar?!? Si tot de unul singur? :laugh2

Postat

se pare ca numele oficial ar fi crama seciu , cu acces din boldesti-scaieni , pe un drum ce urca spre virful unui deal.

ca indicatie extra , e situat pe traseul numit drumul vinului , jud prahova , ma uit putin pe internet si vad ce informatii mai gasesc

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu am ajuns la "La Nelu", nici nu stiam de carciuma asta.

Oricum, tot de Sergiana apartine Casa Tudor, situata pe str. Avram Iancu. Asta e un local mai de fite, cam scump, dar e foarte fain acolo. Merge sa te duci acolo, daca vrei sa impresionezi pe cineva. S-au mai extins cu niste pavilioane, e un adevarat complex acolo, acum.

În general, caut să mă impresionez pe mine, cănd e vorba de potol...

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Și să fac un falanster, este?  :laugh2

P.S. Merci de pont!

Postat

am ajuns aseara cu chiu si vai(din motive evidente de trafic) la restaurantul potcoava,locatia de vis a vis de regie.

NU MI A PLACUT NIMIC !!!

deci:reconfigurare traseu si am ajuns in drumul taberei la han.nu fac recenzie pentru han ca este arhicunoscut.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...