Sari la conținut

Despre DUMNEZEU

Postări Recomandate

• Oras:amanta

Salut oameni buni

Am deschis acest topic pentru a vedea care este parerea voastra despre credinta in DUMNEZEU si cat credeti voi ca ne ajuta sa ne rugam,este EL iertator sau ne taxeaza la fiecare greseala?

Ce rol are biserica de astazi si cat de mult ne mai intereseaza  ce propavaduiesc preotii,sant trimisii Domnului sau sant simplii oameni,si cata putere au in luarea deciziilor voastre

Sper sa avem o discutie deschisa si constructiva,poate incercati sa discutam omeneste si sa nu ne certam,

Va multumesc anticipat

Astept parerile voastre

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

pe dumnezeu l-am tratat luna trecuta. era in depresie. niste socuri electrice si si-a revenit. doreste sa isi ia doctoratul in psihiatrie. voi fi profesorul sau. sper sa bage ceva la cap si sa se lase de meserie.

cred ca este in depresie la cate se intampla in zilele noastre,multi au "fugit" de langa credinta,ajutati fiind si de comportamentul "slujitorilor domnului"cum le place sa fie numiti,dar cine stie,speranta moare ultima

• Minus 1
Link spre comentariu

personajele fictive exista doar in imaginatia noastra. au fost create pentru o facila manipulare a maselor de oi fara discermanant si capacitatea de a decide singure cu privire la propriile nevoi si dorinte. si functioneaza de minune. este de-a dreptul dezolant cand vezi cre(s)tinii cum se calca in picioare pentru a linge niste oase scarboase sau pentru o sticla de apa de la robinet (agheasma cica).

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut oameni buni

Am deschis acest topic pentru a vedea care este parerea voastra despre credinta in DUMNEZEU si cat credeti voi ca ne ajuta sa ne rugam,este EL iertator sau ne taxeaza la fiecare greseala?

Ce rol are biserica de astazi si cat de mult ne mai intereseaza  ce propavaduiesc preotii,sant trimisii Domnului sau sant simplii oameni,si cata putere au in luarea deciziilor voastre

Sper sa avem o discutie deschisa si constructiva,poate incercati sa discutam omeneste si sa nu ne certam,

Va multumesc anticipat

Astept parerile voastre

A face un topic despre Dumnezeu pe un forum de curvari e ca și cum ai face concurs de erecții la azilul de bătrâni. 

Eu nu cred în Dumnezeu, dar apreciez rolul religiei în societate. Dacă oamenii trăiesc cu impresia că vor ajunge în iad dacă fură, mint, ucid etc., asta ajută destul de mult la a evita încălcarea normelor menite să păstreze liniștea și ordinea. Până la urmă frica e cea mai ușoară modalitate de a controla oamenii, fiind unul dintre simțămintele cu cea mai mare intensitate.

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Despre acest subiect, s-au scris zeci sau sute de pagini pe acest forum. Nu cred că mai era nevoie de un nou topic.

Și da ... așa cum s-a mai spus, nu e locul potrivit aici. 

• Like 6
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT

Salut oameni buni

Va multumesc anticipat

Astept parerile voastre

daca-i sugi pula lu dumnezeu te face sfant langa gigi becali

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

A face un topic despre Dumnezeu pe un forum de curvari e ca și cum ai face concurs de erecții la azilul de bătrâni. 

Eu nu cred în Dumnezeu, dar apreciez rolul religiei în societate. Dacă oamenii trăiesc cu impresia că vor ajunge în iad dacă fură, mint, ucid etc., asta ajută destul de mult la a evita încălcarea normelor menite să păstreze liniștea și ordinea. Până la urmă frica e cea mai ușoară modalitate de a controla oamenii, fiind unul dintre simțămintele cu cea mai mare intensitate.

Da' ce, la azilu' de bătrâni nu merită să i se scolae pula...?

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

Astia care o ard in 's-a mai discutat de ij de ori subiectul,am reactionat la fel de fiecare data,adica câh :),si Mai Ales Pe Forumuri De Curvasareala' :).

Astia-s aia care cred intens in iluzia asta numita batranel cu barba alba judecand,ei deja se simt vinovati oricum,ca pacatuiesc :),si ca sa fie judecati in after life :),da' ca spera ca dânzeu o sa fie bland cu verdictul :)...cum adica sa si vorbeasca despre El,sa-l deranjeze mai tare decat este deja???Pai si verdictul?... :)

#pussy,#toarce,#pisicatoarce :)

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:friends

Prieteni, nu va place subiectul?Simplu, dati pagina, plimbati ursul !!!

Ynelcriss, prietene, ai vazut ca sint un tip pasnic si pacificator, un cre(s)tin :) PRACTICANT !Frate, dar nu cred o iota in niciun fel de zeitate, religiile au fost inventate pentru a controla masele, a manipula, a fura avutii!

Nu am nevoie sa ma invete un popa sau un zeu, ca nu tre` sa fur, sa omor, sa imi bat joc de unul care nu stie cum se scrie un cuvant :) ,sa judec o curva sau sa barfesc (excesiv) :) ! Astea sint lucruri pe care le inveti de-a lungul vietii iar pe masura ce cresti te educi intr-o directie !Gasesc utilitatea popilor egala cu cea a psihiatrilor sau a agentilor imobiliari: ZERO!

M-a futut tovarasul dumnezeu la modul grav, abia respir.Si tot nu am nevoie de ajutor de la pisi sau popo :laugh2 !D-aia exista curvele, au exact ce-mi trebuie mie  :atm

Te rog nu mai raspunde la provocari, deschide ce subiecte vrei, cine vrea discuta cu tine, cine nu vrea nu poate decat sa polueze topicul la saturatie, dar la saturatia lor, la un momentdat daca vor vedea ca sint nebagati in seama se vor plictisi si se vor tira.Iar eu astept de la tine un topic unde sa povestesti baietilor gagicarelile tale!Si recenzii la fetele la care ai fost si ai stat doar la taclale :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Ynelcriss, prietene, ai vazut ca sint un tip pasnic si pacificator, un cre(s)tin :) PRACTICANT !Frate, dar nu cred o iota in niciun fel de zeitate, religiile au fost inventate pentru a controla masele, a manipula, a fura avutii!

Nu am nevoie sa ma invete un popa sau un zeu, ca nu tre` sa fur, sa omor, sa imi bat joc de unul care nu stie cum se scrie un cuvant :) ,sa judec o curva sau sa barfesc (excesiv) :) ! Astea sint lucruri pe care le inveti de-a lungul vietii iar pe masura ce cresti te educi intr-o directie !Gasesc utilitatea popilor egala cu cea a psihiatrilor sau a agentilor imobiliari: ZERO!

M-a futut tovarasul dumnezeu la modul grav, abia respir.Si tot nu am nevoie de ajutor de la pisi sau popo :laugh2 !D-aia exista curvele, au exact ce-mi trebuie mie  :atm

Te rog nu mai raspunde la provocari, deschide ce subiecte vrei, cine vrea discuta cu tine, cine nu vrea nu poate decat sa polueze topicul la saturatie, dar la saturatia lor, la un momentdat daca vor vedea ca sint nebagati in seama se vor plictisi si se vor tira.Iar eu astept de la tine un topic unde sa povestesti baietilor gagicarelile tale!Si recenzii la fetele la care ai fost si ai stat doar la taclale :laugh2

Scuze, am vrut sa zic PSIHOLOGILOR !!! :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Delicat subiectul. De acord ca prin religie se manipuleaza masele. Nu- mi plac popii, nu ma simt confortabil in prezenta lor.nu stiu , nu cred in povestea cu raiul sau iadul, insa intrebarea care ma " framanta " este daca dupa moarte mai exista ceva, indiferent sub ce forma, sau odata ce ai murit se termina TOTUL !? Stiu , e o intrebare retorica...

Link spre comentariu
  • Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane

In biblie scrie de futai, numai ca nu scrie asa explicit ca mine, scrie ca s-au cunoscut si asta inseamna, ca s-au futut. Fecioara Maria a nascut fara sa cunoasca vre-un barbat si asta inseamna ca a nascut fara sa se futa. Deci , de ce sa nu vorbim de Dumnezeu pe forumul asta? Dumnezeu nu e in toate?

• Like 4
Link spre comentariu

Coane, cu tot respectul ... dacă ai uitat: acesta este un forum unde se "discută discuții". Ynelcriss are, evident tot dreptul să deschidă ce topic vrea, așa cum oricine are la fel de evident, dreptul să-și exprime opinia despre acest lucru. Și la fel de evident, ai și tu aceleași drepturi, numai că nu prea e ok să ne negi nouă dreptul de a nu comenta, de a da pagina și mai ales să plimbăm ursul. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...