miskin stavroghinul Reputație: 23 Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Normal, când nu are alte argumente, mârlanul recurge la ... mârlănii! In sfarsit.Pizdicon in victim mode. Link spre comentariu
hodorogule Reputație: 660 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:friends Oras:friends Partajează Postat Aprilie 23, 2016 nu spun ca este indreptatit ce ai patit.nimeni nu merita sa se simta rau ori sa aiba o stare fizica/mentala/afectiva/baneasca precara. Dar uneori nu e bine sa fii 'credincios' cand brusc ai nevoie de ceva. Un credincios este asa si cand are nevoi si mai ales cand nu are.Atentie eu nu confund simtamantul religios,cu cel credincios. Si un credincios adevarat se roaga mai mult pt a multumi ce are,decat pt a cere. Puterea rugaciunii este sustinuta doar de autenticitatea sentimentului ca iubesti si crezi in un Dumnezeu,o energie divina,etc,nu o conjunctura anume. E ca si cum te-ai duce la vanzatoarea de la paine sa ii explici cu disperare ca urgent ai nevoie de un rinichi cand tu i-ai dat binete de maxim 2 ori in viata,fiindu-i strain.doar pt tine e urgent!!daca nu primesti nu exista pb vanzatoarea. Eu am primit 100 % tot ce am cerut mereu.e drept ca cer rar,consider ca in inima si mintea mea am faurit o relatie cu Tatal,care se extinde la mai mult de a te duce sa ceri.Si cer si cumpatat.Imi pare tare rau totusi pt problema pe care o ai, sper sa te simti din ce in ce mai bine Merci Roz, nu ai inteles, eram credincios, mergeam la biserica in seara de inviere, mai primeam si popa cand venea.Atunci nu am cerut nimic, am vrut doar sa le lase asa cum sint .Doar ca sefu nu a inteles, probabil eram beat. O zi frumoasa Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Aprilie 23, 2016 oare dumnezeu are pula si coaie? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Merci Roz, nu ai inteles, eram credincios, mergeam la biserica in seara de inviere, mai primeam si popa cand venea.Atunci nu am cerut nimic, am vrut doar sa le lase asa cum sint .Doar ca sefu nu a inteles, probabil eram beat. O zi frumoasaSa cresti tare tu nu ai inteles ,erai religios,nu credincios. Credinta nu se intretine cu popa ori peretii Bisericii,ci cu Dumnezeu Am multi prieteni atei si e ok,sunt super oameni.Dar ei efectiv nu cred,nu stau cu resentimente sau dezamagiri catre divinitate. Voi astialalti care credeti,raspundeti-va sincer voua insiva la intrebarea cand v-ati rugat ult data Biserica,acasa,tramvai etc fara sa cereti absolut nimic,nici macar pt altii gen familie,ci efectiv dupa un Tatal nostru,apoi sa multumiti pt ce aveti si doar atat Link spre comentariu
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Normal, când nu are alte argumente, mârlanul recurge la ... mârlănii! miskin stavroghinul este alt nick al unuia dintre slugile PapusoaiceiPrea umiliti cu celelalte nick-uri s-au rebranduit asa cum o fac curvele compromise 1 Link spre comentariu
hodorogule Reputație: 660 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:friends Oras:friends Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Sa cresti tare tu nu ai inteles ,erai religios,nu credincios. Credinta nu se intretine cu popa ori peretii Bisericii,ci cu Dumnezeu Am multi prieteni atei si e ok,sunt super oameni.Dar ei efectiv nu cred,nu stau cu resentimente sau dezamagiri catre divinitate. Voi astialalti care credeti,raspundeti-va sincer voua insiva la intrebarea cand v-ati rugat ult data Biserica,acasa,tramvai etc fara sa cereti absolut nimic,nici macar pt altii gen familie,ci efectiv dupa un Tatal nostru,apoi sa multumiti pt ce aveti si doar atatTot p-acolo, credincios si uneori religios, nu se schimba nimic.Doar ti-am explicat ca nu m-am trezit brusc sa cer ceva cand am avut nevoie, asa cum ai sugerat tu.Incearca sa tii firul discutiei, urmareste ideea nu te impiedica de detalii.Majoritatea cred finalmente de frica, daca ai o discutie cu argumente, cand se epuizeaza argumentele se aduce argumentul final:Dar nu iti este frica?Te aude Dumnezeu!Pa, ca ma scote nevasta-mea pe afara apoi ma trimite la gagici Ma duc sa imi puna botnita si lesa 3 Link spre comentariu
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Partajează Postat Aprilie 23, 2016 oare dumnezeu are pula si coaie?Poate o fi femeie Macar de ne-ar fute pe toti 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Tot p-acolo, credincios si uneori religios, nu se schimba nimic.Doar ti-am explicat ca nu m-am trezit brusc sa cer ceva cand am avut nevoie, asa cum ai sugerat tu.Incearca sa tii firul discutiei, urmareste ideea nu te impiedica de detalii.Majoritatea cred finalmente de frica, daca ai o discutie cu argumente, cand se epuizeaza argumentele se aduce argumentul final:Dar nu iti este frica?Te aude Dumnezeu!Pa, ca ma scote nevasta-mea pe afara apoi ma trimite la gagici Ma duc sa imi puna botnita si lesa have fun ) vezi sa nu te gatuie. cand te-oi intoarce o sa iti explic eu aicisha de ce nu e tot pe acolo. Iti zic eu ca tu te-ai cladit religios,nu credincios,ca asa te-ai invatat ca obstea. Asa probabil ai vazut in familie,asa stii de la altii ca se cuvine ca sa fii crestin mai treci pe la biserica,mai lasi popa in casa bla bla total eronat.un credincios versus un crestin, caci poate avea felurite orientari religioase nu trebuie sa vb cu un preot/pastor nici 20% din cat comunica personal si direct cu Dumnezeu. Un credincios cladeste o relatie cu El si orice relatie presupune un schimb,nu este o strada cu sens unic.Plus daca ii acordezi mai multa atentie unui preot ori edificiu s-ar putea sa te trezesti cu un Dumnezeu gelos ) La fel chiar daca astepti,nu neaparat ceri unele chestii ca sa si primesti tb sa dai si tu atentie,timp,iubire.Acum e f dificil pt majoritatea crestinilor sa iubeasca ceva abstract si nepalpabil ca Dumnezeu.unii il vad doar ca un nume,un concept,o notiune,nu simt ceva viu inauntrul lor.nu's capabili sa simta emotii prietenie fata de un concept.ori aici the deal is so off.daca iubirea nu exista si comunicarea nu e vie,ci disimulata si nu crezi devine nul. Pana si Tatal nostru daca il reciti ca pe o poezie degeaba o zici. Rugaciunea e puternica numai daca gandesti si simti intens ce rogi. 1 Link spre comentariu
hodorogule Reputație: 660 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:friends Oras:friends Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Pasarico, stiu si eu diferentele la nivel teoretic.Ti-am spus care erau relatiile mele cu biserica respectiv divinitatea.Credeam cu tarie in divinitate, mereu spuneam ca nu este bine sa te rogi pt. bunuri materiale, rugaciunea era rezervata strict celor spirituale, sanatate, bunatate, prieteni sinceri.Acceptam si biserica in masura in care relationam cu cei din jur, era ok sa mergem de pasti, mai un ou, un cozonac cu vin, mai un vin. :)Nu biserica era prioritara.In acest context "vorbeam" cu dumnezeu, eram prieteni.Si nu m-a ajutat.Acum sint fix in situatia de a descris-o marrakech, am mai multa incredere in mine, nu am nevoie de god ca sa lupt.Singur mi-am gasit solutiile pt a supravietui cat mai mult.Acum sa nu ma iei ca pe un plangacios impotent, nu , traiesc, ma distrez, ma fut de-mi sar capacele, am gagici, calatoresc, singura diferenta este life expectancy.Dar sint smecher, mereu gasesc solutii si in primul rind evit maxim sa ma gandesc si sa stau sa-mi pling de mila.Inainte vorbeam numai despre asta, acum evit subiectul la maxim.Subiect inchis.Despre religie si credinta la modul general: zero,nu ma mai intereseaza, doar la nivel de discutie 2 Link spre comentariu
generos1968 Reputație: 262 Postat Aprilie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 23, 2016 A face un topic despre Dumnezeu pe un forum de curvari e ca și cum ai face concurs de erecții la azilul de bătrâni. Eu nu cred în Dumnezeu, dar apreciez rolul religiei în societate. Dacă oamenii trăiesc cu impresia că vor ajunge în iad dacă fură, mint, ucid etc., asta ajută destul de mult la a evita încălcarea normelor menite să păstreze liniștea și ordinea. Până la urmă frica e cea mai ușoară modalitate de a controla oamenii, fiind unul dintre simțămintele cu cea mai mare intensitate. @Vanessa31: evident parerile sunt impartite in ceea ce priveste existenta LUI...insa ma vad nevoit si sa intervin cu argumentul deloc neglijabil si anume ca in numele bisericii si lui Dzeu s-au comis cele mai mari atrocitati imaginabile si neimaginabile. cred ca daca esti suficient de educat n-ai nevoie de un baubau ca sa iti dai seama ca faci bine sau rau. apropos, mie imi place mai mult de Zamolxis 2 Link spre comentariu
chamber of secrets Reputație: 8 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:conteaza? Oras:conteaza? Partajează Postat Aprilie 23, 2016 @Vanessa31: evident parerile sunt impartite in ceea ce priveste existenta LUI...insa ma vad nevoit si sa intervin cu argumentul deloc neglijabil si anume ca in numele bisericii si lui Dzeu s-au comis cele mai mari atrocitati imaginabile si neimaginabile. cred ca daca esti suficient de educat n-ai nevoie de un baubau ca sa iti dai seama ca faci bine sau rau. apropos, mie imi place mai mult de ZamolxisDe acord. Asta am zis si eu mai sus. Oamenii erau arsi pe rug pentru singurul "pacat" ca aveau o opinie diferita fata de oile manipulate. Link spre comentariu
danoneboy Reputație: 149 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Dar " extraterestri" sa existe? Sau intreg Universul asta, ca si forma de viata, se rezuma la planeta noastra? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Dar " extraterestri" sa existe? Sau intreg Universul asta, ca si forma de viata, se rezuma la planeta noastra?N-auzi bre, cica am fi unici ! Numa' ca sunt altii mai unici decat noi, cei... unici ! :laugh2 Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:- Oras:- Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Voi astialalti care credeti,raspundeti-va sincer voua insiva la intrebarea cand v-ati rugat ult data Biserica,acasa,tramvai etc fara sa cereti absolut nimic,nici macar pt altii gen familie,ci efectiv dupa un Tatal nostru,apoi sa multumiti pt ce aveti si doar atateu multumesc Tatalui ceresc pentru:1. ca exista femei pe pamant,2. ca unele dintre ele aleg sa fie curve! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 ....................................................................................................................................... 2 Link spre comentariu
costel85 Reputație: 287 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Salut oameni buniAm deschis acest topic pentru a vedea care este parerea voastra despre credinta in DUMNEZEU si cat credeti voi ca ne ajuta sa ne rugam,este EL iertator sau ne taxeaza la fiecare greseala?Ce rol are biserica de astazi si cat de mult ne mai intereseaza ce propavaduiesc preotii,sant trimisii Domnului sau sant simplii oameni,si cata putere au in luarea deciziilor voastreSper sa avem o discutie deschisa si constructiva,poate incercati sa discutam omeneste si sa nu ne certam, Va multumesc anticipat Astept parerile voastreDepinde ce intelegi prin dumnezeu ? Daca este o forta , o energie creatoare da cred ca exista sau cel putin a existat. daca ne rugam la el ? da ne ajutam pe noi insine. Credinta poate muta munti ! Biserica este departe de ce ar trebui sa fie, nu ne reprezinta nici pe noi nici pe dumnezeu si nici credinta noastra ! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Bai... dar daca Dumnezeu ar fi (si) femeie ? Eeeeee ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Dar cocorii unde se duc, când se duc? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Dar cocorii unde se duc, când se duc? In Ardeal ! Link spre comentariu
gogoloi Reputație: 207 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Da' cocoritele unde se duc cand se-ntorc? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 23, 2016 În pulă. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Dumnezeu exista.Doar ca nu-i ala de-l promoveaza biserica.Ar fi,dupa ei,un zeu care are nevoie de adulatia mea neincetata altfel ma pedepseste si ma trimite in iad.Fals.Aici pochii cam ignora acest pasaj de la inceputul "cartii": - "....trupul se intoarce in tarana de unde a iesit iar Duhul la Dumnezeu care l-a dat" Intreaga biblie vorbeste despre un Dumnezeu si esecul umanitatii in evolutie.De aia s-a urcat in autobuz si si-a luat talpasita.Clasa crede ca stie mai bine cum sa faca scoala fara profesor si uite asa la Bac(sau cate un bac) nu trece mai nimeni.Dar totusi a lasat Ceva - Constiinta.....acel lucru care te face sa te mai gandesti inca o data,acel lucru care te opreste sa faci sau sa spui ceva anume,fluturii din stomac atunci cand esti indragostit si,fireste,fiorul "electric" al orgasmului care e "scanteia" care creeaza viata.Imi placea in Supernatural - Dumnezeu era "ascuns" in profetul Chuck,si cand era Apocalipsa in toi,el suna la "Mistress Amanda" si si-a comandat 20 de fete de 1000 de usd bucata pe toata noaptea. Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:- Oras:- Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Dumnezeu exista.Ti s-a revelat? Tu stii asta sau doar presupui? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum