Sari la conținut

exemplare rare

Postări Recomandate

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Calma-te, uite poza promisa

http://s31.postimg.org/solldvpkr/Untitled_1.jpg

Sa-ti lasi unghiile lungi si sa incerci din rasputeri s-apuci fecala de par, timp in care cauti un por deschis ca sa-ti decalotezi cat mai natural preputul... priceless.

• Like 2
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Sa-ti lasi unghiile lungi si sa incerci din rasputeri s-apuci fecala de par, timp in care cauti un por deschis ca sa-ti decalotezi cat mai natural preputul... priceless.

vrea sa faca crema de branza cu cacao

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Extras din Peripeţiile bravului soldat Svejk 

Palivec era cunoscut ca spurcat la gură ; expresiile cur şi căcat îi reveneau pelimbă la fiecare două vorbe. în acelaşi timp era însă şi un om citit şi nu pierdeaprilejul să recomande tuturor pasajul în care Victor Hugo pomeneşte de ultimulcuvînt adresat englezilor de comandantul vechii gărzi a lui Napoleon, în bătăliade la Waterloo
.— Frumoasă vară, nu-i aşa? începu vorba Bretschneider.
— Ca un căcat, răspunse Palivec, aranjînd farfurioarele în galantar
.— Mare bine ne-au făcut ăia, la Sarajevo, reluă Bretschneider fără să parăconvins.
— Care Sarajevo? întrebă Palivec. Vinăria din Nusle? Acolo, în fiecare zi e cîte o încăierare; aşa-i la Nusle
.— La Sarajevo, în Bosnia, domnule cîrciumar! Acolo l-au împuşcat pe arhiduceleFerdinand. Ce ai de zis?
— Eu unul nu mă bag în daravelile astea; n-au decît să mă pupe-n cur cu toţii,răspunse cuviincios domnul Palivec aprinzîndu-şi luleaua. Într-o treabă belalieca asta, nu-i greu să-ţi frîngi gîtul. Eu sînt negustor; dacă vine cineva şi cerebere, îi dau bere. Sarajevo, politică, arhiduce răposat... nu-s de nasul nostru;asta nu poate duce decît la Pankrac

.Bretschneider amuţi şi, dezamăgit, îşi roti privirile prin circiumă.— Aici atîrna pe vremuri portretul împăratului, reîncepu el după un răstimp.Chiar acolo unde e oglinda.— Da, aveţi dreptate, răspunse domnul Palivec, atîrna acolo, dar s-au căcatmuştele pe el, aşa că l-am suit în pod. Ştiţi cum se-ntîmplă : se găseşte undeştept să spuie o prostie şi, cît ai bate din palme, încep să curgă neplăcerilegîrlă. Asta-mi lipseşte?
— Trebuie să fi fost urît de tot la Sarajevo, ce zici domnule cîrciumar?La această întrebare directă şi vicleană, domnul Palivec răspunse cu multăprudenţă :
— Pe vremea asta, în Bosnia şi Herţegovina e îngrozitor de cald... Cînd făceamacolo armata, locotenentul nostru îşi punea gheaţă la cap
.— La ce regiment aţi slujit, domnule cîrciumar ?
— Nu ţin minte toate fleacurile , niciodată nu m-am interesat de căcăţişuri deastea şi niciodată n-am fost curios să le ştiu, răspunse domnul Palivec. Preamultă curiozitate strică.Agentul secret Bretschneider amuţi de-a binelea şi faţa lui posomorîtă se mai învioră abia la sosirea lui Švejk care, intrînd în cîrciuma, comandă o bereneagră, făcînd următoarea observaţie: „Şi la Viena e astăzi zi de doliu”.Ochii lui Bretschneider începură să lucească plini de speranţă şi spuse scurt
:— La Konopiste sînt arborate zece drapele negre.
— Ar trebui să fie douăsprezece, fu de părere Švejk, după ce trase o duşcă
— De ce douăsprezece? întrebă Bretschneider
.— Ca să fie număr rotund ; cu duzina socoteala se face mai uşor şi apoi revineşi mai ieftin, răspunse Švejk
Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

E pacat de topicul asta. Incepuse promitator si-acum iti bati joc de el! Pai colacei d-astia diafani fac si eu dupa un Tuborg si 100g de ghiuden. Astept artileria grea sau odihna vesnica a acestui thread, care a in intrat deja in analele forumului.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

da

... si nu!... ca un cv releva ceva... nu de vc.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ce?

Altceva

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...