Sari la conținut

Jurnal de bord Rozkendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Rozico , ai cuvantul - minutul , scorul , kilometrul

totul excelent multumesc,ma simt lipsita de chef ori curiozitate sa citesc ce vrea/zice unul altu. nu am chef si disponibilitati de joaca ori alte cordilitati. ma simt echilibrata,eu insami si prea ocupata cu mine sa revin la troaca lui pisicuts si sa ma futa el la creieri in fiecare zi sa ma dezechilibreze. gasiti-va o noua rozkendra sa va jucati

toate cele bune :wave

Reputație: 1050
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Rozeto te iubim

Că ca tine nu găsim!

• Like 5
  • Minus 2
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Si io care asteptam un raport detaliat de drive-test, despre cum se prezinta Cayenne-ul Turbo S... :(

• Like 5
Postat

Si io care asteptam un raport detaliat de drive-test, despre cum se prezinta Cayenne-ul Turbo S... :(

nu am condus eu pana la urma cayennu :))) ma rog am aj pana in militari si cum nu am condus never ever in B deja imi blestemam zilele,dar nu puteam da inapoi,ca deja promisesem sa ajung,ma astetau oamenii si simtandu-ma ca tb sa ma fortez pan la capat ma apuca ciuda ca am mereu apucaturi idioate si last moment'.ma faceam de tot rahatu'.plus ca parca il auzeam pe tata ca face misto d mine vreo 10 ani ca-s fraierica,pampaloaica si 'bleaga ca ma-ta'. cand mi-e tare ciuda incep sa plang si de oftica ma smiorcaiam deja.si numai bn ca ma suna varu meu sa imi zica ca ar vrea si un prieten de-al lui care lucreaza in b de la noi din oras si n-are masina si nu il lasa aia de la ei sa plece cu aia de la serviciu.am zis ca ok , m.am oprit in parcare la kaufland sa plang pana imi trece oftica,sa nu ma vada ala asa.a condus el,apoi tata eu am facut sudoku si am dormit.Multumesc lA Doamne Doamne ca a venit si ala ca am facut acolo ditamai entorsa si nu aveam cum sa o aduc inapoi :))

pwp catule noi 2 mai vb p mail :*

• Administrator
Reputație: 115372
  • Oras:La butoane
Postat

totul excelent multumesc,ma simt lipsita de chef ori curiozitate sa citesc ce vrea/zice unul altu. nu am chef si disponibilitati de joaca ori alte cordilitati. ma simt echilibrata,eu insami si prea ocupata cu mine sa revin la troaca lui pisicuts si sa ma futa el la creieri in fiecare zi sa ma dezechilibreze. gasiti-va o noua rozkendra sa va jucati

toate cele bune :wave

tu esti deja dezechilibrata

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Reputație: 3954
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Parca astazi nu aveai chef erai zen, ce te-a facut sa te razgandesti?

Postat

Parca astazi nu aveai chef erai zen, ce te-a facut sa te razgandesti?

nu m-am razgandit thecat,killbill sunt oameni minunati cu care vb oricum cu placere si i-as intalni cu placere oricand la o bauta,dar nu aici.la fel cum pe daywalker l-as asculta cu mare placere dar nu l-as intalni.

restul,salutari si toate urarile mele sincere de bine :)

• Like 1
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Numai gura e de ea, stie doar sa afuriseasca si sa se dea mare. @Roz, unde e poza cu bordu' la porș si cu tine stand corespunzator pe scaunul din dreapta pe barosaneala?

• Like 3
  • Administrator
Reputație: 115372
Postat

Numai gura e de ea, stie doar sa afuriseasca si sa se dea mare. @Roz, unde e poza cu bordu' la porș si cu tine stand corespunzator pe scaunul din dreapta pe barosaneala?

:)))

seems legit

pre_1462264997__seems-legit_o_286586.jpg

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Reputație: 1050
Postat

Crecă a plecat cu RATA, că e lângă Kaufland!  :laugh2

Reputație: -439
  • Oras:aer
Postat

Daca va? pleaca materialul de caterinca(o sa pun poza imediat sa arat la ce ma refer cand zic material de caterinca,nu ca si fizic neaparat :) ),s-a cam terminat jmecheria...

pijicutz deja gandeste, ca,in viata,in cele din urma,imprevizibilitatea apare cand nu te astepti. :)

Si pan' la urma si la urma,cand au aparut frate atatia useri noi,dar toti la fel?Nu mai e neam de diversitate,pe forumul acesta. :)

post-120339-0-74678200-1462276934_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Daca va? pleaca materialul de caterinca(o sa pun poza imediat sa arat la ce ma refer cand zic material de caterinca,nu ca si fizic neaparat :) ),s-a cam terminat jmecheria...

pijicutz deja gandeste, ca,in viata,in cele din urma,imprevizibilitatea apare cand nu te astepti. :)

Si pan' la urma si la urma,cand au aparut frate atatia useri noi,dar toti la fel?Nu mai e neam de diversitate,pe forumul acesta. :)

attachicon.gifIts+a+funny_f7487c_5735829.jpg

in Pantelimon ploua :)

Vizitator sarlatanu
Postat

Si ce, s-a udat iarba ?

• Like 2
Vizitator
Postat

Si ce, s-a udat iarba ?

nu ca e'nvelita 

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Aici ii da cu chiciura,o vreme numai buna de hochei. :)

• Minus 4
Vizitator
Postat

Aici ii da cu chiciura,o vreme numai buna de hochei. :)

patinaj artistic merge ? :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

patinaj artistic merge ? :)

Se foace! :)

S-a futut natura bro :)...poluare and shit,doar ca se fabrice smartphone-uri si tablete,s-avem ce sta pe nimfomane si sa ne certam ca prostii,iar afara-i frig si faci turturi la coaie,in mai.

Petroulul ploiesti... :)

• Minus 4
Vizitator
Postat

Se foace! :)

S-a futut natura bro :)...poluare and shit,doar ca se fabrice smartphone-uri si tablete,s-avem ce sta pe nimfomane si sa ne certam ca prostii,iar afara-i frig si faci turturi la coaie,in mai.

Petroulul ploiesti... :)

deci motanu e de vina :)

Vizitator
Postat

Si restu care conduc masini,and so on... :)

ma simt asa de vinovat .......... am plecat in targ sa-mi cumpar bicicleta :)

• Like 2
  • Minus 1

Postat

ma simt asa de vinovat .......... am plecat in targ sa-mi cumpar bicicleta :)

Asa parca mai vii de acasa! :)

• Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.