Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2017 Partajează Postat August 5, 2017 Lukacu o suge fără să o ude 4 Link spre comentariu
lucaku Reputație: -44 Postat August 5, 2017 Partajează Postat August 5, 2017 Mama o suge fără să o ude nu ne comparăm cu ea Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 6, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 6, 2017 Delia,cam câți clienți iei in medie pe zi?😃Ii tii contabilitatea ? Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 6, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 6, 2017 Ai vizitat-o?Nu ! Posteaza doar sa isi faca simtita prezenta . 1 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 6, 2017 Nu ! Posteaza doar sa isi faca simtita prezenta .O recenzie ceva?😜😜 15 8 Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 6, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 6, 2017 O recenzie ceva?😜😜Sunt la mare acum:))), o sa revinsi cu recenzia ! ) 1 1 Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 6, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 6, 2017 Sunt la mare acum:))), o sa revinsi cu recenzia ! )Pe aici ?? 2 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 6, 2017 Sunt la mare acum:))), o sa revinsi cu recenzia ! )Ok..distractie placuta😜😜 15 9 Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 6, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 6, 2017 Pe aici ??Nop, mamaitza nu este pe gustul meu ! 1 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 6, 2017 Delia,cam câți clienți iei in medie pe zi? Fara numar ...unul intra , altul iese 12 12 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat August 6, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat August 6, 2017 Fara numar ...unul intra , altul iese Asta eram si eu curios,cred ca din cauza numarului mare de clienti,daca te duci seara tarziu spre sfarsitul programului,riști sa o prinzi foarte obosita si probabil fara chef😩 7 10 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 6, 2017 Asta eram si eu curios,cred ca din cauza numarului mare de clienti,daca te duci seara tarziu spre sfarsitul programului,riști sa o prinzi foarte obosita si probabil fara chef Acuma sincer cu asemenea rulaj de clienti risti sa o prinzi si a doua zi ,de dimineata , la fel de obosita si plictisitaCat poti sa rezisti ? Nu stiu daca este o vointa de-a ei sau a altora , dar inclin sa cred ca nu este prea OK ce face 13 10 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat August 6, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat August 6, 2017 Acuma sincer cu asemenea rulaj de clienti risti sa o prinzi si a doua zi ,de dimineata , la fel de obosita si plictisitaCat poti sa rezisti ? Nu stiu daca este o vointa de-a ei sau a altora , dar inclin sa cred ca nu este prea OK ce face Cand simte ca nu mai poate,intrã in revizie😉😂 6 10 Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 6, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 6, 2017 Nop, mamaitza nu este pe gustul meu !La costinesti ??acolo îÅ£i faci veacul! Este că team ghicit? Acu vin....😂😂😂😂 2 1 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 6, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 6, 2017 La costinesti ??acolo îţi faci veacul! Este că team ghicit? Acu vin....Ce melodie e la " track 3 " ? 3 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 6, 2017 Capra cu 3 iezi 12 12 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 6, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 6, 2017 Capra cu 3 iezi Asta ? https://www.youtube.com/watch?v=MwFnH0guYcY 3 3 Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat August 6, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 6, 2017 Asta ? https://www.youtube.com/watch?v=MwFnH0guYcYNu! 2 1 Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 6, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 6, 2017 La costinesti ??acolo îÅ£i faci veacul! Este că team ghicit? Acu vin....😂😂😂😂Nu chiar !! Dar vino ! Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 6, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 6, 2017 Acuma sincer cu asemenea rulaj de clienti risti sa o prinzi si a doua zi ,de dimineata , la fel de obosita si plictisitaCat poti sa rezisti ? Nu stiu daca este o vointa de-a ei sau a altora , dar inclin sa cred ca nu este prea OK ce face MiKy, o itrebare iti pun si din raspunsul tau...tot tu sa tragi o concluzie : Crezi ca Delia ar vrea sa se futa pe 200 fin/ 300 ora ? Simplu, DA ori Ba .Crezi ca pestele Deliei ( sa presupunem ca ar avea, cu toate ca nu prea cred) ar vrea ca Delia sa se futa pe 300 fin / 400 ora ? Acum intrebarea : "de ce delia se fute pe 100/ora" ? ( doua de 50 !).Daca raspunzi corect la intrebarea asta, inseamna ca esti dăstept. 1 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 6, 2017 MiKy, o itrebare iti pun si din raspunsul tau...tot tu sa tragi o concluzie : Crezi ca Delia ar vrea sa se futa pe 200 fin/ 300 ora ? Simplu, DA ori Ba .Crezi ca pestele Deliei ( sa presupunem ca ar avea, cu toate ca nu prea cred) ar vrea ca Delia sa se futa pe 300 fin / 400 ora ? Acum intrebarea : "de ce delia se fute pe 100/ora" ? ( doua de 50 !).Daca raspunzi corect la intrebarea asta, inseamna ca esti dăstept. Daca te uiti putin mai in spate (cand m-am luat de ea) ai sa observi ca mi-am dat seama de ce . Iti dai seama ca intuiesc destul de bine anumite motive In alta ordine de idei cica Trole a zis sa te intreb unde e Mily cu salteaua din mijlocul camerei .A reusit sa cumpere si patul pana la urma ? 12 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2017 Partajează Postat August 6, 2017 cashflow is the golden answer...Delia where are youuuuu? Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 6, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 6, 2017 Daca te uiti putin mai in spate (cand m-am luat de ea) ai sa observi ca mi-am dat seama de ce . Iti dai seama ca intuiesc destul de bine anumite motive In alta ordine de idei cica Trole a zis sa te intreb unde e Mily cu salteaua din mijlocul camerei .A reusit sa cumpere si patul pana la urma ? Nu ma uit in spate decat cand aud zgomote. Astept raspunsul. In alta ordine de idei, spune-i lui Trole sa fie de capul lui Milly 1 3 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 6, 2017 Neata,Ieri am fost pe la Delia.Ce sa va mai zic?O fata de 10 pe linie pentru mine.O sa-mi activez abonamentulNu ii urez inca vacanta placuta pentru ca ne mai vedem si saptamana viitoare.Pupici si week-end placut, Delia!Sa nu ma uiti cu piscinastai linistit ca sederea mea in capitala s a prelungit cu inca o sapt deci pana pe 18 activez prin zona 6 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 6, 2017 Delia,cam câți clienți iei in medie pe zi?mori de curiozitate sa stii media pe zi sau vrei sa intri in bransa 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum