cubacigar Reputație: 1161 Postat Martie 21, 2018 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Martie 21, 2018 bune de tras pe pwola pentru fanii de slim ...eu zic ca se intoarce daca nu cumva i au rupt mufa pestalaii .... care by the way stateau in fata blocului atunci cand am vizitat o eu sau cel putin asa am avut impresiasau poate ii este frica de Mihaita fara frica? si fara tel? :snappy 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 21, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 21, 2018 bune de tras pe pwola pentru fanii de slim ...eu zic ca se intoarce daca nu cumva i au rupt mufa pestalaii .... care by the way stateau in fata blocului atunci cand am vizitat o eu sau cel putin asa am avut impresiasau poate ii este frica de Mihaita fara frica? si fara tel? :snappy indieni? 1
cubacigar Reputație: 1161 Postat Martie 21, 2018 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Martie 21, 2018 Eu zic sa deschida cineva topic cu vot daca postez adevarul!!raspunsul o sa fie pozitiv oricum ... so daca ai ceva de spus spune ... dar degeaba vii si spui ca avea peste ca bla bla ca oricum cam toate au ... so it's your call indieni?evident
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 21, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 21, 2018 raspunsul o sa fie pozitiv oricum ... so daca ai ceva de spus spune ... dar degeaba vii si spui ca avea peste ca bla bla ca oricum cam toate au ... so it's your call indieni?evident Africani!
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 21, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 21, 2018 raspunsul o sa fie pozitiv oricum ... so daca ai ceva de spus spune ... dar degeaba vii si spui ca avea peste ca bla bla ca oricum cam toate au ... so it's your call De peste puțin spus acum este cu pestele in locatie ...:))))sau că are mai mulți peștii...altele Mai importante!!
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 21, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 21, 2018 Africani! E adevarat ca de multe ori cioroii vin sa le intimideze si sa le ameninte, dar sunt si unele fetite mai tepoase care nu pot fi prostite.Delia nu e una dintre ele
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 21, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 21, 2018 :))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 Ba Hai sa va zic una Sâmbătă seara mergeam agale pe Cantemir spre centru vechi :)Cum am ochi de vultur , am identificat usor doi protectori :) Băăă Vai dă pulile voastre =))Vă mai trebuie 2-3 sa va strângă de pe jos =)) Cum pula mea reușesc agaricii ăștia sa le prostească ? ( asta in cazul in care nu s-au născut asa ) :)De ele zic :) 1 1
burgman4 Reputație: 1810 Postat Martie 21, 2018 Oras:. Oras:. Postat Martie 21, 2018 Ba Hai sa va zic una Sâmbătă seara mergeam agale pe Cantemir spre centru vechi :)Cum am ochi de vultur , am identificat usor doi protectori :)Băăă Vai dă pulile voastre =))Vă mai trebuie 2-3 sa va strângă de pe jos =))Cum pula mea reușesc agaricii ăștia sa le prostească ? ( asta in cazul in care nu s-au născut asa ) :)De ele zic :)Despre cine este vorba aici ?
burgman4 Reputație: 1810 Postat Martie 21, 2018 Oras:. Oras:. Postat Martie 21, 2018 Acu sa iai faca mascriciu analizele!!!au fost destui cu care a facut neprotejat!!Mihai , detaliaza postarea ta ! Merci !
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 21, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 21, 2018 Mihai , detaliaza postarea ta !Merci ! Ce sa detaliz?
burgman4 Reputație: 1810 Postat Martie 21, 2018 Oras:. Oras:. Postat Martie 21, 2018 Mare cocina s-a facut si aici ! Pacat , mai ales dupa ce , chiar voi ati ridicat topicula asta la un asemenea nivel ! Chiar si eu am participat intr-o mica masura , pacat !
burgman4 Reputație: 1810 Postat Martie 21, 2018 Oras:. Oras:. Postat Martie 21, 2018 Ce sa detaliz?Ce ai postat !
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 21, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 21, 2018 La de'evitat!
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 21, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 21, 2018 Mare cocina s-a facut si aici ! Pacat , mai ales dupa ce , chiar voi ati ridicat topicula asta la un asemenea nivel ! Chiar si eu am participat intr-o mica masura , pacat ! Tu într-o ordine de idei mai facut Peste!!pe mai multe topice! Si dasta nu am futut eu si nu mai fut ?Dar am cate una cate una picanta!! Pana la subsol!
burgman4 Reputație: 1810 Postat Martie 21, 2018 Oras:. Oras:. Postat Martie 21, 2018 De ce ? Detaliaza , cand acuzi de ceva , vii si cu argumente ! Chiar astept , si eu am fost la Delia !
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 =)) =)) =)) Unde sunt ma aia care m-au banat pentru Deliuța?? =)) Auuudddd??? =)) Sa vina si Picon sa-si dea cu parerea =))
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 21, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 21, 2018 :))))) de ce delia doar intra citeste si dispare?! Păi de pestele i-ai da la buza!
burgman4 Reputație: 1810 Postat Martie 21, 2018 Oras:. Oras:. Postat Martie 21, 2018 Tu într-o ordine de idei mai facut Peste!!pe mai multe topice! Si dasta nu am futut eu si nu mai fut ?Dar am cate una cate una picanta!!Pana la subsol!Da este adevarat ca te-am facut peste , asta a fost concluzia mea si nu numai in mai multe randuri ! Ideea e ca ce faci tu acum. ,este exact ce ai facut cu Denisa !
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 21, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 21, 2018 Cu denisa a fost doar o cearta din cauza a 3 programari anulate...am zis punctu de vedere si atata tot..dai aida fosta colega prin vorbele spuse pe forum a facut un circ mai mare ...denisa tot ce face este sa ajute un spital de bolnavi de cancer !!
dynuut Reputație: 101 Postat Martie 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 21, 2018 nu inteleg cum de tu ai analizele deliei ??
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 Ai dă pulile voastre alea marcate cu S =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 Urâtă creatură =)) Ai da Topu pulii noastre =)) 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum