bic.c Reputație: -1560 Postat August 8, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 8, 2017 Nu mai agatat in club asa ca scoate din ecuatie "laudatul asta de macho" ca la mine nu tine...si apropo mi ai lasat banii pe noptiera:))) Nu cred ca puteam uita asa usor asemenea cur si n-am futut platit la P-ta Progresu niciodata ,dar daca tu zici.... poate ca am imbatranit eu 2 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Nu cred ca puteam uita asa usor asemenea cur si n-am futut platit la P-ta Progresu niciodata ,dar daca tu zici.... poate ca am imbatranit euNu am zis ca ne am vzt la progresul??? De unde ai tras concluzia asta??? Pt ca stau in zona:)))) 5 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat August 8, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 8, 2017 Nu am zis ca ne am vzt la progresul??? De unde ai tras concluzia asta??? Pt ca stau in zona:)))) Ok , nu am inteles de unde ne cunoastem dar faca-se voia ta !Va las sa va desfasurati . Hai baietii , prezenta ! 4 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 8, 2017 Daca nu intru la top imi dau demisia:)))Vezi...eu vin la tine doar cand vei fi la top ) #motane, hai mai repede cu ea la top, ca are loc 4 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Vezi...eu vin la tine doar cand vei fi la top ) #motane, hai mai repede cu ea la top, ca are loc Ha ha ha....ce gluma😜😜 15 9 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Vezi...eu vin la tine doar cand vei fi la top ) #motane, hai mai repede cu ea la top, ca are loc Chiar si asa #motane...nu are destule recenzii pentru TOP? 15 8 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 8, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 8, 2017 Stai bai adrian_nmg2002 nu mai face pe gelosul ca nu fut pe puncte , tot pe bani o fac 13 11 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Stai bai adrian_nmg2002 nu mai face pe gelosul ca nu fut pe puncte , tot pe bani o fac Prietenas vezi k ai gresit topicul:))) 6 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Stai bai adrian_nmg2002 nu mai face pe gelosul ca nu fut pe puncte , tot pe bani o fac Si pe mine m-a umplut de minusuri😜😜 15 8 Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat August 8, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat August 8, 2017 Si pe mine !!! Ce idiot. 2 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Nu il mai baga in seama ca se retrage singurel:))) 6 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 8, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 8, 2017 Si pe mine m-a umplut de minusuri Si pe mine !!! Ce idiot.Lasa ca vi le dau eu inapoi , ca asta mananca si se fute pe puncte de reputatie Prietenas vezi k ai gresit topicul:)))Nu l-am gresit , dar e unul care face pe grozavul pe aici trezit brusc din amorteala 13 11 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Lasa ca vi le dau eu inapoi , ca asta mananca si se fute pe puncte de reputatie Nu l-am gresit , dar e unul care face pe grozavul pe aici trezit brusc din amorteala Cred ca tu te ai trezit din amorteala sau te.a afectat codul rosu de caldura??? 6 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Cred ca tu te ai trezit din amorteala sau te.a afectat codul rosu de caldura???Si eu nu sunt asta pt tine. Na belea ca mi.ai dat un minus:)))) ce penibil esti:)))) 6 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 8, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 8, 2017 si doar ti-am zis ...daca nu ai vrut sa ma crezi la mine sunt 25 de grade , deci destul de bine sa zicem 13 11 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 8, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 8, 2017 si doar ti-am zis ...daca nu ai vrut sa ma crezi la mine sunt 25 de grade , deci destul de bine sa zicemMiky mai dai un minus ca face urat cand primește Poate îsi da arama pe față 3 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Miky mai dai un minus ca face urat cand primește Poate îsi da arama pe față Uite baaa ca stiam eu ca lipsesre cineva de la prezenta:)))Henzo ce faci draga?? Tot labar,tot labar:))) 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 8, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 8, 2017 Miky mai dai un minus ca face urat cand primește Poate îsi da arama pe față Daca zici de Delia nu i-am dat cu minus...ba din contra . Nu am nimic cu fata Era vorba de altcineva pe aici care plm nu intelegeam ce kkt invarte 13 11 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 8, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 8, 2017 Uite baaa ca stiam eu ca lipsesre cineva de la prezenta:)))Henzo ce faci draga?? Tot labar,tot labar:)))Deschide gurița ! 3 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Daca zici de Delia nu i-am dat cu minus...ba din contra . Nu am nimic cu fata Era vorba de altcineva pe aici care plm nu intelegeam ce kkt invarte Stai potolit miky ca ai dat minus la mai multi membrii...inclusiv mie...asa ca nu te mai da rotund ca nu te vad bine dupa!!!! 6 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 )))))))) )))) 8 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 8, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 8, 2017 )))))))) ))))Arunca-l ca e expirat si trimit OPC-ul peste tine 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 8, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 8, 2017 Stai potolit miky ca ai dat minus la mai multi membrii...inclusiv mie...asa ca nu te mai da rotund ca nu te vad bine dupa!!!!Le-am dat cand au injurat si jignit ...recunosc . Si tie din cate stiu ti-am dat vreo 2 ptr. aceleasi fapte ca doar de aceea am si minusuri in optiuni , nu ptr. altceva si nu abuzez de acestea niciodata si deci "dupa" ce se intampla ? vrei sa ma futi pana imi tremure turloaiele ? ca nu inteleg . Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 8, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 8, 2017 Le-am dat cand au injurat si jignit ...recunosc . Si tie din cate stiu ti-am dat vreo 2 ptr. aceleasi fapte ca doar de aceea am si minusuri in optiuni , nu ptr. altceva si nu abuzez de acestea niciodata si deci "dupa" ce se intampla ? vrei sa ma futi pana imi tremure turloaiele ? ca nu inteleg .Te banează , ca tot se poartă acum 1 3 Link spre comentariu
lux12345 Reputație: 3671 Postat August 8, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 S-a dat stingerea pe aici?)) 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum