Sari la conținut

[Recomandare] Delia Piata Progresu 0725.668.699

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ziua buna tuturor!

In mod normal nu I-as mai fi facut inca o recenzie Deliei (pentru ca am mai recenzat-o de cateva ori pana acum ), dar trebuie sa scriu totusi cateva cuvinte pentru ca a fost cea mai reusita intalnire cu ea de pana acum :laugh2 si am si promis catorva membri de pe aici ca voi reveni cu detalii legate de ultima mea vizita. :iagree

Asadar, programare prin PM pentru joi dupa amiaza (15.30-17) - facuta cu cateva zile inainte...din motive obiective am intarziat cam 15 minute, dar Delia a fost ff

intelegatoare si m-a iertat de data asta :laugh2 (bineinteles ca am anuntat-o de pe whatsapp de mica modificare din programul meu ) si am reusit sa si prelungesc durata vizitei

pana la 17.45 - neavand programare imediat dupa mine ( si aici are un mare plus pentru ca lasa timp suficient intre programari)

Delia m-a asteptat doar in chilotei (asa imi place mie) si inca de la intrare am avut parte de un FK pasional, saruturi pe gat, lobul urechii ...mainile mele framantand fundul ei

apetisant , timp in care am simtit mainile Deliei care ma mangaiau pe sub tricou si usor peste pantaloni...ceea ce a facut ca juniorul sa fie imediat in pozitie de drepti :hug1

Toata primirea asta a durat cateva minute bune, timp in care ne-am sarutat si ne-am atins cu patos, am ramas si eu fara tricou pe mine...imi venea sa o trantesc in pat si sa

o am imediat...mai ales ca s-a frecat putin cu fundul de mine, dar ne-am oprit la timp si am fost la dus pentru o improspatare, dupa care am fumat o tigara si m-am racorit cu

un pahar de cola :pepsi

Am inceput apoi din nou sa ne sarutam si am coborat spre sanii ei pe care I-am molfait putin...apoi mai jos pana la pasarica ei ..pe care am dezmierdat-o ceva timp..apoi

am ajuns intr-un 69 :69 si cum eram infiebantat bine I-am spus Deliei sa puna protectia ...s-a urcat pe mine si m-a futut bine LOT pret de cateva minute ...apoi s-a intors si

cu funduletzul spre mine si am terminat in cauciuc...In pauza ne-am improspatat fiecare dintre noi, am fumat vreo doua tigari si am povestit diverse - pentru cei care nu stiu

cu Delia ai ce sa vorbesti - este o fata foarte inteligenta si cu simtul umorului in acelasi timp...acum parca am ras mai mult ca niciodata :laugh2

Pentru ca Delia era racita am incercat sa aplicam tratamentul pe baza de piper pe care I l-a recomandat un membru al forumului :iagree...asa ca incet -incet am inceput cu mangaieri si ne-am trezit din nou sarutandu-ne...numarul doi debutand cu un oral neprotejat din partea Deliei, imediat ce juniorul a fost apt de treaba am continuat cu un misionar   :feet, timp in care ne-am sarutat pe gat, urechi si I-am masat sanii :laugh2, apoi pe la spate  :doggystyle, unde imaginea fundului ei sexy nu te poate lasa indifferent...cateva palme usoare peste fund...si cand am simtit ca se apropie sfarsitul am scos prezervativul si am terminat pe fesele Deliei...imaginea? de nepretuit...pentru

celelalte exista MasterCard :hooray :clap2

Am trecut din nou pe la baie, am mai fumat o tigara alaturi de o cola si am plecat spre casa, nu inainte de a beneficia de o noua portie de FK la usa...cu gandul deja la

urmatoarea vizita la Delia :hug1

Si acum sa dau si niste note :

Locatie : 10 - sunt usor subiectiv...pentru ca suntem vecini :laugh2

Primire si Preludiu : 10 - mult FK, mangaieri , atingeri pasionale

Sex normal - 10 : protejat,  maleabila si deschisa la diferite pozitii, pasarica frumoasa, stramta ,  cu un piercing de mare efect

Sex oral : 9.5 -neprotejat, umed , cu atentie la vecinatati, ma excita ca te priveste pervers in ochi in timp ce o suge. Era de 10 daca avea in meniu si CIM

Igiena : 10 - impecabila

GFE : 10 - o intalnire memorabila pentru mine,  m-am simtit ca si cum as fi fost cu iubita

Halatul : 300 lei pentru cele doua ore minunate petrecute alaturi de Delia, bani lasati la final.

De revenit ? Cu siguranta :hug1

• Like 22
  • Minus 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...