Sari la conținut

[Recomandare] Delia Piata Progresu 0725.668.699

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

cum ramane cu oralu mai bun ca roxy????

:felatie  :felatie asta trebuie sa spui tu...nu eu...

Delia este numai 1 !!! :hooray  :hooray  :hooray

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

E normal, iar motivele pot fi foarte personale!!!sigur ai ascuns si tu macar o fotografie pentreu mine DELIA..... intrebarre pentru tine...crezi in dragoste la prima vedere sau mai e nevoie sa mai trec inca o data ?

Probleme serioase pe aici..

Ce sa zic? Sa fie intr un ceas bun!

ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 14
  • Minus 8
Postat

manivela am 30 vizite !!!!delia poate confirma !

pisicuts off-topic nominalizez Mihai Tgv la rubrica clientul anului:))

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Probleme serioase pe aici..

Ce sa zic? Sa fie intr un ceas bun!

ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

:boob  :boob  :boob  :boob  :boob  :boob  :boob  :boob

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Romania
Postat

Acu linistee am si eu un motiv sa pot scrie.....de vorba cu  Delia 

.....delia prerfera futaiu,sexu,dragostea de durata...cu un barbat care sa nu.si uite femeia de dupa noapte...delia vrea totul sa nimic ...Exista o categorie de femei care traiesc pe ideea – ‘totul sau nimic''si oricat as incerca nu ma inteleg cu inima, face cum vrea ea....si cand apare , raman nedormit...nu stiu cat timp a trecut, nu vreau sa treaca mai mult:))))))) iai plac oameni care o strange taree:))))...delia stie un lucru importan ... relație toxică rămâne toxică. Uneori este imposibil să o transformi în ceva funcțional. Poți înțelege asta? :slap2  :slap2 

P.S...prima mea carte s-a lansat....daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face aici pe topic la DELIA :rax2  :rax2  :pepsi 

• Like 3
  • Minus 7
Postat

delia, :)))))fa prezenta!!!dacă te-ai înmuiat la prima recenzie .... măcar cumpără-ți o cască ...eviți cucuiele care urmează....oamenii nu se schimbă de azi pe mâine! pot face cadou o casca !!!!

• Like 4
  • Minus 7
Postat

Acu linistee am si eu un motiv sa pot scrie.....de vorba cu  Delia 

.....delia prerfera futaiu,sexu,dragostea de durata...cu un barbat care sa nu.si uite femeia de dupa noapte...delia vrea totul sa nimic ...Exista o categorie de femei care traiesc pe ideea – ‘totul sau nimic''si oricat as incerca nu ma inteleg cu inima, face cum vrea ea....si cand apare , raman nedormit...nu stiu cat timp a trecut, nu vreau sa treaca mai mult:))))))) iai plac oameni care o strange taree:))))...delia stie un lucru importan ... relație toxică rămâne toxică. Uneori este imposibil să o transformi în ceva funcțional. Poți înțelege asta? :slap2  :slap2 

P.S...prima mea carte s-a lansat....daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face aici pe topic la DELIA :rax2  :rax2  :pepsi 

nu m-am inmuiat de la recenzie....ci de la vodka aia:)) ............citez vorba lu Adam `cand iti vorbeste, observa ceea ce iti spune cu ochii`.:)):))

• Like 4
  • Minus 1
Postat

nu m-am inmuiat de la recenzie....ci de la vodka aia:)) ............citez vorba lu Adam `cand iti vorbeste, observa ceea ce iti spune cu ochii`. :)) :))

adevarat ..adevarat ...rapa nau!

• Like 3
  • Minus 7
Postat

Daca nu mai pui mana pe mine?

Mi se face frica...brr

adu-ti aminte ca ai mai fost odata inghesuit la colt:)) :))

• Like 4
  • Minus 1

Postat

Daa...si ce rau a fost

pai vezi?:)))) te inghesui la colt, te bat la cucu gol, abuzez de tine:))  zic sa chemi militia ca nu stiu daca  mai scapi:)):))

• Like 5
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...