Sari la conținut

sweet pleasure

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Vad ca iar dispar fete vechi. Dupa Denisa,  vad ca s-a evaporat si Corina si Bianca .

• Oras:bucuresti
Postat

Pacat.sper sa presteze in afara sweetpl

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat
  La 09.05.2017 la 20:05, bamboo2017 a spus:

Niste tepare pierdere de timp si bani

cine sunt tepare?

Vizitator
Postat

Lady in red - Alina ( fosta Corina )- locatia Unirii

De ceva vreme doream sa testez salonul mai ales ca locatia imi era avantajoasa.

Sun pe numarul salonului si cer detalii despre simpatica brunetica Alina.

Surpriza karmica , chiar ea era la telefon.

Vesela si simpatica ca o rindunica ce se bucura de soare.

Convin sa ii dau SMS pe numarul ei direct

0729.541.822 ( este si pe site)

cu ora dorita , cu reconfirmare cu 30 min.inainte.

La ceas de seara ajung pe strada linga Parcul Carol , sun , se deschid portile templului masajului , o vila veche renovata.

Se deschide usa masiva de lemn si oauuu : O bruneta nostima , cerebrala , mignona ,bronzata , bruneta in stil francaise si toata in rosu , rochie si pantofi.

M-a dat gata din prima.

Am tras un loz norocis.

Prezentare , constat ca este reala , intram in living , ma prezinta colegelor ei.

Ele nu m-au impresionat, ea este cea mai cea de acolo.

Hai la etaj.

Corpul ei se unduia pe scara de lemn , ma incita si mai tare.

Solicit imbratisarea tandra pentru absorbtia energiei pozitive , simt un corp cu carne ferma , fara grasime.

Forme ultra , de manechin aproape.

Platesc , pleaca jos cu banii.Repede la dus , camera si baia de nota 9,5...lipsesc papucii de baie.

Stau pe pat si astept focoasa bruneta.

Vine ,se asaza in fata mea , o string in brate si constat ca nu are lenjerie.

Isi da rochia incet jos , sinii ei ies la vedere ca doua baionete la atac , un corp intretinut , parca ar fi pustoaica.

Fund tare , de mare atractie.

Multe tatuaje.

Ramine cu ochelarii la ochi.

Pare o asistenta de manager sau o profesoara perversa.

GFE mare.

Zice ca poate fi ce vreau eu.

Blinda sau rea.

Ma si poate domina daca vreau.

Incep cu sarutari si limbi pe fund , pe sini ,pe corp.

Parca ar fi o latino donna.

Accepta multe , de genul sarut , cunilingus , anilingus , sarut pe sini , deget in pussy , dar nu penetrare sexuala.

Simt ca debordeaza de senzualitate si sexualitate , este o drakkoaica cu ochelari sexy in tot si toate.

Masaj de relax bunicel pe spate , minute bune. Urmeaza clipele culminante si extatice.Simt funduletul jucaus pe tot spatele , pussy la fel. I-am spus ca si alta maseuza face la fel - cum , eu am inventat metoda , a preluat de la mine !

Masaj cu sinii pe fata ( a fost si pe spate ), unduiri vibrante,priviri perverse prin ochelari. M-a smotocit si cu mina , s-a intors cu spatele , a pus ulei pe fundulet si pussy si a inceput niste miscari senzuale si vibrante cu funduletul si cu pussy pe la scula mea.

Dupa un timp nu am mai rezista asalturilor ei si am ejaculat pe fundulet si la intrarea in centrul magiei ei de femeie.

Stau apoi cu ea in brate , o mingii , socializam si ii fac complimente.

Ceva fost mai putin placut a fost ca masajul nu dureaza o ora...maxim o ora de la intrare pina la iesire.

Dar Alina compenseaza asta.

Cind se unduia in pat in pozitia doggy imi venea sa sar sexual pe ea.

O experienta mult peste media superioara.

De unde a aparut Alina ?

Realul depaste cu mult virtualul.

Alina tine sus steagul placerii si extazului la Sweet Pleasure Unirii.

High voltage woman , oh , yeah !😊

Notele:

Locatia : 9,5

Dama : 9,5

Masaj relax : 7,5

Masaj body + erotic : 10

Am uitat sa ii cer squirt , nu ma pasioneaza dar la o asa donna fiecare act/ gest este ceva senzual.

Tarif : 150 Lei...

post-75309-0-52983900-1495261496_thumb.jpg

post-75309-0-52604900-1495261520_thumb.jpg

post-75309-0-34456400-1495261537_thumb.jpg

post-75309-0-38804900-1495261551_thumb.jpg

post-75309-0-80946400-1495261564_thumb.jpg

post-75309-0-52116800-1495261579_thumb.jpg

• Like 9
  • Minus 1
Postat

Cu Simona reusesti sa ajungi dupa o negociere draguta la un masaj erotic TOTAL , cred ca intelegeti. Este buna, fundul exceptional.

Postat
  La 21.05.2017 la 8:34, da1234 a spus:

Cu Simona reusesti sa ajungi dupa o negociere draguta la un masaj erotic TOTAL , cred ca intelegeti. Este buna, fundul exceptional.

Altul care zice ca se fute maseuza si cand ii propui iti da flit.

Postat

Daca nu intri cu capul .... in vulcan....e ca nunta fara lautari...oricat se bun e un masaj.

Postat

Am fost la Raluca. Un mare fis! Nu tu erotism, o laba trista, cu puțin ulei și atit. 150 aruncați. Ăsta este. Ce fk,ce mangaieri , vise! Nici măcar o vorba frumoasa. Păcat de sani, frumoși.

• Like 1
Postat

Cele mai bune din toate punctele la acest salon au fost Alexandra ( vis tantric), Anca, Bianca și acum Simona. Vis oricum rămâne fără egal! Și acum în acțiunile ei este DESĂVÂRȘITĂ! Și știu ce spun!

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat
  La 24.05.2017 la 18:21, da1234 a spus:

Cele mai bune din toate punctele la acest salon au fost Alexandra ( vis tantric), Anca, Bianca și acum Simona. Vis oricum rămâne fără egal! Și acum în acțiunile ei este DESĂVÂRȘITĂ! Și știu ce spun!

Mersi, am fost in acelasi gand... La ora cand ai scris tu comentariul, ma uitam la un film si in paralel, cu ajutorul unor caracteristici din film imi făceam o usoara autoanaliza despre niste treburi personale. Nu imi mai aduc aminte cuvântul exact ce aduna esenta analizei mele...dar stiu că am pronunțat ceva destul de pozitiv despre mine care m-a încântat. De fapt... din ceea ce spui tu, recunosc ca mă pricep destul de bine să-mi sincronizez actiunile dacă mă pasionează ceva sau dacă imi place. Nu sunt prea sigură de cine esti dintre cei cu care m-am intalnit...dar îți multumesc încă o dată, căci o apreciere ajută uneori si in treburi la care ne așteptăm cel mai putin. De fapt, aceasta-i si ideea unei sincronizări bune.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Unde e Bianca?vad ca nu mai e activa,stie cineva?e pe cont propriu?avea cel mai sexy squirt pe care l-am vazut....

Vizitator
Postat
  La 24.05.2017 la 18:16, da1234 a spus:

Am fost la Raluca. Un mare fis! Nu tu erotism, o laba trista, cu puțin ulei și atit. 150 aruncați. Ăsta este. Ce fk,ce mangaieri , vise! Nici măcar o vorba frumoasa. Păcat de sani, frumoși.

Multumesc de pont. Vroiam sa o vizitez in week-end .

Vizitator
Postat
  La 24.05.2017 la 18:21, da1234 a spus:

Ai perfecta dreptate . Aceasta este ordinea . Alexandra si Anca THE BEST ! 

Postat

Vis frumos eu cred ca bănuiești, dar Cum ziceai nu vrei sa știi sigur, are un farmec așa. Abia aștept sa te reîntâlnesc curând. Multumesc pentru raspuns. 💋

Postat

Eu recomand Clara Snagov,exceptional "masaj" TOTAL,e si focoasa,daca o alinti bine.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...