the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 6, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 6, 2016 Dumnezeu să-l ierte ! 8
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 6, 2016 Cine e ? Fotbalist la Dinamo Trist
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 6, 2016 Fotbalist la Dinamo Trist Ok... Dom Primare, condoleanțe, atunci... 1 2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Incredibil cat ghinion si ce ti-e si cu viata asta. Inteleg ca sotia ii plecase astazi spre casa(probabil in Camerun sau Spania) si maine trebuia sa plece si el spre casa. Viu. RIP Ekeng. 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 6, 2016 Incredibil cat ghinion si ce ti-e si cu viata asta. Inteleg ca sotia ii plecase astazi spre casa(probabil in Camerun sau Spania) si maine trebuia sa plece si el spre casa. Viu. RIP Ekeng. Cică ieri plecase, în Franţa, acolo au domiciliul stabil...miercuri după finala cupei trebuia să plece și el
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Incredibil cat ghinion si ce ti-e si cu viata asta. Inteleg ca sotia ii plecase astazi spre casa(probabil in Camerun sau Spania) si maine trebuia sa plece si el spre casa. Viu. RIP Ekeng.Sa nu uitam. Toti ajungem in acel punct, mai devreme sau mai tarziu !... 3
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Sa nu uitam. Toti ajungem in acel punct, mai devreme sau mai tarziu !... https://www.youtube.com/watch?v=CW52Tcq64Hseram mic cand am vazut chestia asta pe-o cruce si m-a marcat atunci, am uitat-o, dar acum mi-am adus aminte de ea. "Ca o floare ce se treceEste omul pe pamantAstazi canta si petreceMaine zace in mormant." 3
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 6, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Mai 6, 2016 R.I.P. Ekeng!!! 4 5
picon Reputație: 1046 Postat Mai 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 6, 2016 O altă dramă în lumea fotbalului și sportului în general! Majoritatea celor ce au decedat, sau au fost salvați la limită, au avut serioase probleme de sănătate, în special cardiace. Mă întreb cum plm fac ăia controalele medicale, de nu le descoperă? Și nu numai la noi, ci și în alte părți ( Spania, Germania, Anglia...). În fond, Mișa Klein, a murit în Germania! 8 2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 inteleg ca ambulanta nu era dotata corespunzator, tovarășa medic fuma relaxată, prim ajutor intarziat si gresit.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 6, 2016 Așa am înțeles și eu, dar eu întrebam ce căcat fac ăia de nu îi controlează cum trebuie și le dă voie să joace! De multe ori, chiar dacă ajutorul medical corect vine în secunda 2, tot e degeaba. Eu găsesc vina cea mai mare celor ce fac controalele medicale, tocmai pentru a descoperi eventuale afecțiuni, de aceea sunt obligatorii. 10 2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Așa am înțeles și eu, dar eu întrebam ce căcat fac ăia de îi controlează cum trebuie și le dă voie să joace! De multe ori, chiar dacă ajutorul medical corect vine în secunda 2, tot e degeaba. Eu găsesc vina cea mai mare celor ce fac controalele medicale, tocmai pentru a descoperi eventuale afecțiuni, de aceea sunt obligatorii.Posibil sa nu mai fi avut nicio sansa, dar trebuie sa actionezi ferm si mai ales rapid, nu trebuie sa lasi sa moara creierul si inima. Diferenta dintre viata si moarte e de 1-2 minute pierdute aiurea.Se stie cum se dau autorizatiile in Romani, in orice domeniu. Stiu oameni care nu vad cu un ochi si au carnet de conducere. In Romania au carnet de conducere oameni care adorm la volan, desi doctorii de familie stiu chestia asta( imi scapa acum afectiunea).Se stie cum se trec testele psihologice, etc. 4
picon Reputație: 1046 Postat Mai 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 6, 2016 Așa e! 5 2
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Mai 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 6, 2016 Dumnezeu sa-l ierte 1
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2016 Soţia lui Ekeng plecase azi în Franţa. Şi îl aştepta să ajungă miercuri acasă, după finala Cupei. Condoleante! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2016 Postat Mai 7, 2016 Din pacate,Dinamo iar are parte de asemenea evenimente nefericite.Dupa Haldan,iata si Ekeng.....vinovati ar fi multi,dar asta nu-l va aduce inapoi.Trebuie inasprite controalele medicale,mai ales cele periodice,asa se va putea depista din timp anumite probleme ale unor jucatori.Desi sunt stelist,in aceste momente sunt solidar cu Dinamo. 2 4
timeismoney Reputație: 5 Postat Mai 7, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 7, 2016 R.I.P. Ekeng
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 7, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 7, 2016 D_zeu sa il odihneasca!http://ortodoxcrestin.com/wp-content/uploads/2015/11/lumanare1.jpg 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2016 Postat Mai 7, 2016 Toate meciurile din aceasta etapa din Liga 1 se amana pentru o data viitoare. Nici finala Cupei nu se mai joaca miercuri, se amana pentru 17 mai.
daniel2012 Reputație: 624 Postat Mai 7, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 7, 2016 Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Patrick!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum