Sari la conținut

RIP Patrick Ekeng

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dumnezeu să-l odihnească!

• Like 6
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Dumnezeu sa-l ierte !

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Dumnezeu să-l ierte !

• Minus 8
Vizitator Beraru
Postat

Fie-i tarana usoara!

Vizitator stau de sase
Postat

Incredibil cat ghinion si ce ti-e si cu viata asta. Inteleg ca sotia ii plecase astazi spre casa(probabil in Camerun sau Spania) si maine trebuia sa plece si el spre casa. Viu.

RIP Ekeng.

• Like 3
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Incredibil cat ghinion si ce ti-e si cu viata asta. Inteleg ca sotia ii plecase astazi spre casa(probabil in Camerun sau Spania) si maine trebuia sa plece si el spre casa. Viu.

RIP Ekeng.

Cică ieri plecase, în Franţa, acolo au domiciliul stabil...miercuri după finala cupei trebuia să plece și el :(

Vizitator
Postat

RIP Ekeng.

Sa nu uitam. Toti ajungem in acel punct, mai devreme sau mai tarziu !...

• Like 3
Vizitator stau de sase
Postat

Sa nu uitam. Toti ajungem in acel punct, mai devreme sau mai tarziu !...

https://www.youtube.com/watch?v=CW52Tcq64Hs

eram mic cand am vazut chestia asta pe-o cruce si m-a marcat atunci, am uitat-o, dar acum mi-am adus aminte de ea.

"Ca o floare ce se trece

Este omul pe pamant

Astazi canta si petrece

Maine zace in mormant."

• Like 3
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

O altă dramă în lumea fotbalului și sportului în general! Majoritatea celor ce au decedat, sau au fost salvați la limită, au avut serioase probleme de sănătate, în special cardiace. Mă întreb cum plm fac ăia controalele medicale, de nu le descoperă? Și nu numai la noi, ci și în alte părți ( Spania, Germania, Anglia...). În fond, Mișa Klein, a murit în Germania!

• Like 8
  • Minus 2
Vizitator stau de sase
Postat

inteleg ca ambulanta nu era dotata corespunzator, tovarășa medic fuma relaxată, prim ajutor intarziat si gresit.

Postat

Așa am înțeles și eu, dar eu întrebam ce căcat fac ăia de nu îi controlează cum trebuie și le dă voie să joace! De multe ori, chiar dacă ajutorul medical corect vine în secunda 2, tot e degeaba. Eu găsesc vina cea mai mare celor ce fac controalele medicale, tocmai pentru a descoperi eventuale afecțiuni, de aceea sunt  obligatorii.

• Like 10
  • Minus 2
Vizitator stau de sase
Postat

Așa am înțeles și eu, dar eu întrebam ce căcat fac ăia de îi controlează cum trebuie și le dă voie să joace! De multe ori, chiar dacă ajutorul medical corect vine în secunda 2, tot e degeaba. Eu găsesc vina cea mai mare celor ce fac controalele medicale, tocmai pentru a descoperi eventuale afecțiuni, de aceea sunt obligatorii.

Posibil sa nu mai fi avut nicio sansa, dar trebuie sa actionezi ferm si mai ales rapid, nu trebuie sa lasi sa moara creierul si inima. Diferenta dintre viata si moarte e de 1-2 minute pierdute aiurea.

Se stie cum se dau autorizatiile in Romani, in orice domeniu. Stiu oameni care nu vad cu un ochi si au carnet de conducere. In Romania au carnet de conducere oameni care adorm la volan, desi doctorii de familie stiu chestia asta( imi scapa acum afectiunea).Se stie cum se trec testele psihologice, etc.

• Like 4
Postat

Așa e! 

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Soţia lui Ekeng plecase azi în Franţa. Şi îl aştepta să ajungă miercuri acasă, după finala Cupei. :(

Condoleante! :ewpu

post-129409-0-83164300-1462575065_thumb.jpg

• Like 3
Vizitator
Postat

Din pacate,Dinamo iar are parte de asemenea evenimente nefericite.Dupa Haldan,iata si Ekeng.....vinovati ar fi multi,dar asta nu-l va aduce inapoi.Trebuie inasprite controalele medicale,mai ales cele periodice,asa se va putea depista din timp anumite probleme ale unor jucatori.

Desi sunt stelist,in aceste momente sunt solidar cu Dinamo.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

D_zeu sa il odihneasca!

http://ortodoxcrestin.com/wp-content/uploads/2015/11/lumanare1.jpg :(

• Like 2
Vizitator
Postat

Toate meciurile din aceasta etapa din Liga 1 se amana pentru o data viitoare. Nici finala Cupei nu se mai joaca miercuri, se amana pentru 17 mai.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...