Sari la conținut

RIP Patrick Ekeng

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

La o adica, si grecul ala care alergase de la Marathon la Atena, a murit subit dupa 2 zile.

Si tu mori la fiecare cateva zile dar observ ca te reâncarnezi repede de tot! Si reapari tot cu miskin! Nu sună mai bine meschin?

• Like 4
Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

De câte degete trebuie sa fie spuma la o halba de bere?

Sunt berar serios; singurul criteriu pe care il aplic este ca berea sa nu fie acra :).

Vrei sa-i provoc un cardiac arrest virtual lui Picon?

Asa...de amorul artei si sa testam vigilenta si competenta personalului de pe dric...:)

Foarte rar intru in mijlocul unui conflict. Nu e cazul sa intrerup acest obicei aici si acum :).

• Like 2
Postat

Si tu mori la fiecare cateva zile dar observ ca te reâncarnezi repede de tot! Si reapari tot cu miskin! Nu sună mai bine meschin?

Daca eram meschin, faceam pe gramaticianul cu tine, insa asta ar fi dus la minim 20 postari inutile, spre bucuria sarmalagiului ca oameni inteligenti genereaza trafic, cica :)

Postat

Daca eram meschin, faceam pe gramaticianul cu tine, insa asta ar fi dus la minim 20 postari inutile, spre bucuria sarmalagiului ca oameni inteligenti genereaza trafic, cica :)

Din taste e ușor să greșești! Se întâmplă și la case mai mari!  Mai mănâncă un i, mai pun unul în plus!  :laugh2

• Like 5
Vizitator stau de sase
Postat

Si te-a facut din laba sau a gasit ceva pe plaja!? Pentru tine si Picon, nu exista ceva sa dezinfecteze jegurilor! Hai sictir, sa va lingeti ... Cacatii!

Vezi ca ai reclamatii cu tactu, ai iesit TU! Cum iti permiti mai gunoiule sa debitezi asa ceva? Esti doar un troll plin de cacat javra! Manelist imputit si plin de pitici pe creier. Hai da-te rotund aici, esti prieten cu picon, cu trolecacat, cu dc, cu ..... Toate gunoaiele. Bulangiilor, voi ati facaut din forumul asta o mizerie.!

...zise goldenberg, cunoscut ca advanced , proaspat banat pe pullman si genius7 sau 07, si mai lua o pastila.

Cate conturi fake mai ai?

• Like 3
Vizitator Beraru
Postat

Scuzati-mi mintea bolnava de la aceasta ora! Se datoreaza, probabil, faptului ca nu am baut nimic.

Faceti urmatorul exercitiu de imaginatie:

Maine, la prima ora, aflam de la Cotroceni ca doamna Iohannis a fost diagnosticata cu cancer la plamani. In scurt timp Prima Doamna a tarii se stinge din viata.

Oriunde ne vom afla vom auzi ca se discuta despre cancerul la plamani si incompetenta sistemului medical din Romania.

Dupa mii de ore de dezbateri vom "afla" ca:

- "aceasta boala este necrutatoare";

- "fumatul reprezinta un risc major";

- "sistemul medical nu functioneaza cum trebuie";

- "trebuiesc (sic) luate masuri";

- multe alte platitudini

In tara, pulimea iese in strada, cu pancarte gen:

- "S-a umplut paharul!";

- "Ne-am saturat!";

- "Asa nu se mai poate!";

- "Respectati-ne dreptul la viata!;

Cade guvernul, lucrurile incep sa se miste: bugetul alocat luptei impotriva cancerului se insuteaza, se fac trei spitale dedicate cancerului de plamani, au loc mii de controale in sectiile de ongologie, comercializarea tigarilor devine aproape imposibila etc..

Cum ti se pare acest scenariu? Ce ai simti?

• Like 3
Vizitator stau de sase
Postat

@stau de sase: bine colegule, mai usor cu jignirile. da explicati-mi de ce gruparea asta fesbucist-tineret-frumos-liber-uniti-salvam-rosia-montana-coruptia-ucide si cu toate cacaturile voastre de hastaguri inainte si dupa, cereti demisia ministrului si nu ziceti nimic de doctorita care nu a intervenit, de patronii clubului care nu au asigurat dotari si personal competent, astfel incat sa fi putut omul sa fie defibrilat pe loc? voi mereu sariti treptele esentiale, si va legati de o prostie. nu percutati faptul ca ministrul nu are nicio vina? eu cand am auzit ca pentru aceasta intamplare i se cere demisia ministrului am ramas masca....... de-aia am sarit cu jignirile, nu ca am ceva cu tine, dar urasc aceasta grupare scelerata care da share si se crede intelepciunea romaniei..... voi, adeptii lui mandruta, iohanis, neo-basistii ca sa zic asa, vreti sa schimbati ceva. laudabil, va sustin, dar... NU ASA. nu cu curul. folositi capul.

Nu fac politica, dar pot sa-i penalizez la vot sau am libertatea sa critic un personaj politic chiar daca ieri l-am laudat.

inteleg ca ambulanta nu era dotata corespunzator, tovarășa medic fuma relaxată, prim ajutor intarziat si gresit.

mi-am spus parerea inainte sa-mi sari in cap cu "copil tampit", deci considera ca ti-am raspuns la intrebarea aia cu tanti care n-a intervenit.

Bafta.

• Like 3
Vizitator Beraru
Postat

dublare postare

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Malformatia congenitala este ceva cu care te nasti.Cum e in cazul tau, de exemplu.

:)

Mda... exprimarea a fost uMpic deficitară, recunosc! Voiam să spun ceva "căpătat la naștere". Am o colegă de serviciu care a născut acum câteva luni și al cărui copilaș, datorită contracțiilor foarte puternice la naștere, a făcut un hematom pe jumătate de căpșor. Știm că noii-născuți fac acel icter după naștere. Datorită acestui hematom uriaș, bilirubina în special, dar și transaminazele nu au revenit la normal, deși acum, din câte am înțeles au scăzut foarte mult și se apropie de parametrii normali.Au trecut câteva luni, repet! Posibil ca lucrul acesta să-l afecteze pe micuț și să îi facă probleme toată viața. 

Deci nu este vorba de o malformație congenitală, dar a apărut la naștere. 

Reputație: 1046
Postat

Da coane, tu intodeauna ai dreptate! :)

De parcă nu știai!  :laugh2

Postat

Mda... exprimarea a fost uMpic deficitară, recunosc! Voiam să spun ceva "căpătat la naștere". Am o colegă de serviciu care a născut acum câteva luni și al cărui copilaș, datorită contracțiilor foarte puternice la naștere, a făcut un hematom pe jumătate de căpșor. Știm că noii-născuți fac acel icter după naștere. Datorită acestui hematom uriaș, bilirubina în special, dar și transaminazele nu au revenit la normal, deși acum, din câte am înțeles au scăzut foarte mult și se apropie de parametrii normali.Au trecut câteva luni, repet! Posibil ca lucrul acesta să-l afecteze pe micuț și să îi facă probleme toată viața.

Deci nu este vorba de o malformație congenitală, dar a apărut la naștere.

Apreciez obstinatia cu care iti aperi punctele de vedere.

Asta arata ca nu ai da nimic de la tine intr-un dialog cu mine, nici macar o oala de fasole (probabil fasolea este miscarea ta de baza, your magic touch :), atunci cand faci curte unei domnite), ceea ce inseamna ca o sa ma distrez zilele astea.

Ok.

Ceea ce ai descris tu nu este nimic altceva decât un mare bullshit.

Asemenea incidente in timpul nasterii se rezolva de la sine si marea majoritate nici macar nu au influenta in viitoarea dezvoltare a copilului.Or fi unele mai periculoase, insa insuficient de traumatice incat sa te ajute pe tine.

Dar, inca ai impresia ca ambrozia e idem fasolea frecata si te folosesti de orice pentru...dracu stie ce. :)

La fel cand mentionezi Colectiv, dezinfectantii aia pentru a castiga un duel verbal cu @altu ori cand compari un viol cu un accident pe trecerea de pietoni.

La o adica, oricand te poti folosi de parinti, atunci cand simti ca-ti fuge pământul de sub picioare.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...