picon Reputație: 1046 Postat Mai 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 9, 2016 Apreciez obstinatia cu care iti aperi punctele de vedere.Asta arata ca nu ai da nimic de la tine intr-un dialog cu mine, nici macar o oala de fasole (probabil fasolea este miscarea ta de baza, your magic touch , atunci cand faci curte unei domnite), ceea ce inseamna ca o sa ma distrez zilele astea.Ok.Ceea ce ai descris tu nu este nimic altceva decât un mare bullshit.Asemenea incidente in timpul nasterii se rezolva de la sine si marea majoritate nici macar nu au influenta in viitoarea dezvoltare a copilului.Or fi unele mai periculoase, insa insuficient de traumatice incat sa te ajute pe tine.Dar, inca ai impresia ca ambrozia e idem fasolea frecata si te folosesti de orice pentru...dracu stie ce. La fel cand mentionezi Colectiv, dezinfectantii aia pentru a castiga un duel verbal cu @altu ori cand compari un viol cu un accident pe trecerea de pietoni. La o adica, oricand te poti folosi de parinti, atunci cand simti ca-ti fuge pământul de sub picioare.Îmi pare rău că am avut oarece pretenții de la tine! Postarea asta, nu e decât o încercare de a avea ultimul cuvânt, de a nu se spune că nu ai avut replică. Spui că incidentele la naștere rămân fără consecințe? Păi dacă îl scapă în cap, nu are urmări? Tu ar trebui să știi!
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 9, 2016 Postat Mai 9, 2016 Îmi pare rău că am avut oarece pretenții de la tine! Postarea asta, nu e decât o încercare de a avea ultimul cuvânt, de a nu se spune că nu ai avut replică. Spui că incidentele la naștere rămân fără consecințe? Păi dacă îl scapă în cap, nu are urmări? Tu ar trebui să știi!Ei vezi...Diferenta o face kaiseki si vorbele de intelepciune primite de la senseiul din Kabuki-cho... Te-ai descris perfect.Cine altcineva mai aduce in discutie elemente irelevante, doar pentru a-si sustine parerea?Comparatii fortate, asocieri deplasate si tot felul de zbateri, amuzante de altfel? Acum te-ai folosit si de copilul colegei tale.Ii esti cumva indrumator? Fii mai putin ursuz si incapatanat, sunt doar discutii, nu?
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Mai 9, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Mai 9, 2016 Malformaţia congenitală e un fel de deformaţie profesională?
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Postat Mai 9, 2016 IMPUSCA.TE FMM Hai sa nu fim rautaciosi acum! Are si ea/el dreptul sa isi exprime opinia. Am observat ca o face civilizat, fara sa injure. Gandeste-te ca la capatul celalalt poate fi o fiinta plapanda, cu sindromul Down, spre exemplu. Poate chiar incearca sa ne spuna ceva. Doua sau trei dintre postarile ei/lui mi s-au parut amuzante. 2
hodorogule Reputație: 660 Postat Mai 9, 2016 Oras:friends Oras:friends Postat Mai 9, 2016 Fiecare cu ideile lui, putine si fixe.Am vazut aseara la digi sport ca ambulanta era de la Puls, privata!Se pune ca sistemul medical din Romania este de vina sau ca mai degraba EVENTUAL factori externi?Probabil dumnezeu, cum a zis Miskin!Eu cred ca ar trebui sa iasa tinerii frumosi si liberi sa dea jos guvernul!
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Mai 9, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Mai 9, 2016 Hai sa nu fim rautaciosi acum! Are si ea/el dreptul sa isi exprime opinia. Am observat ca o face civilizat, fara sa injure. Gandeste-te ca la capatul celalalt poate fi o fiinta plapanda, cu sindromul Down, spre exemplu. Poate chiar incearca sa ne spuna ceva. Doua sau trei dintre postarile ei/lui mi s-au parut amuzante.Ne-or fi ajuns blestemele Corinei ? Recunosc ca ne-am distrat minunat ca baietii oferindu-i postari de sters ... 2
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 9, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 9, 2016 Hai sa nu fim rautaciosi acum! Are si ea/el dreptul sa isi exprime opinia. Am observat ca o face civilizat, fara sa injure. Gandeste-te ca la capatul celalalt poate fi o fiinta plapanda, cu sindromul Down, spre exemplu. Poate chiar incearca sa ne spuna ceva. Doua sau trei dintre postarile ei/lui mi s-au parut amuzante.NE SPUNE CA II PROST/PROASTA ,nu is rea da semnu asta chiar nu se potriveste aci MANCA.ME.AR 3,14ZDA ( asta nu ii injuratura) 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 9, 2016 Ei vezi...Diferenta o face kaiseki si vorbele de intelepciune primite de la senseiul din Kabuki-cho...Te-ai descris perfect.Cine altcineva mai aduce in discutie elemente irelevante, doar pentru a-si sustine parerea?Comparatii fortate, asocieri deplasate si tot felul de zbateri, amuzante de altfel?Acum te-ai folosit si de copilul colegei tale.Ii esti cumva indrumator?Fii mai putin ursuz si incapatanat, sunt doar discutii, nu?Slăbuț! Mă decepționezi din ce în ce mai mult! Pana asta de idei, de la gheare ți se trage?
sparrows Reputație: 36 Postat Mai 9, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Mai 9, 2016 Fotbalistul ar fi avut inima foate mărită, ceea ce indică o problemă cardiacă, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Cu toate acestea, autopsia în cazul lui Ekeng nu este relevantă. Medici de la Institutul Naţional de Medicină Legală(INML) au efectuat, luni, autopsia pe trupul fotbalistului Patrick Ekeng. Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că rezultatele obţinute la autopsie nu sunt relevante pentru a se stabili cauza exactă a morţii fotbalistului. Aceleaşi surse spun că nu au fost puse concluzii scrise şi că urmează ca, în regim de urgenţă, să fie făcute alte teste, printre care şi examen toxicologic. La autopsie a asistat şi un medic venit din Camerun, la cererea familiei. Câteva dintre rudele fotbalistului au fost prezente, luni, la sediul INML, printre ele şi fratele fotbalistului, urmând ca marţi să ajungă în ţară şi soţia. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum