Sari la conținut

ce-ai baut azi?

Postări Recomandate

• Oras:B

hai

nu pot ca vreau sa ma imbat. si se sie eu nu ma imbat niciodata public. beau,petrec,dar cand este sa fiu beata este dizgratios sa ma supun privirilor :))

asta este ceva ce nu am facut niciodata,sa ma imbat public. doar odata de fapt,dar era revellion si aveam totusi 15 ani....de fapt de 2 acum imi amintesc mai bine,dar despre aia nu vreau sa vorbesc vreodata. De departe cea mai non-leganta manifestare a mea sau top 3.auch, rosesc numa cand ma gandesc.....

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva

nu pot ca vreau sa ma imbat. si se sie eu nu ma imbat niciodata public. beau,petrec,dar cand este sa fiu beata este dizgratios sa ma supun privirilor :))

asta este ceva ce nu am facut niciodata,sa ma imbat public. doar odata de fapt,dar era revellion si aveam totusi 15 ani....de fapt de 2 acum imi amintesc mai bine,dar despre aia nu vreau sa vorbesc vreodata. De departe cea mai non-leganta manifestare a mea sau top 3.auch, rosesc numa cand ma gandesc.....

Si cine te tine?
Link spre comentariu

Si cine te tine?

Marsh mah shocate or soarece de camp.

E si cumea sa ai indrazneala sa ma citezi direct fraier de tomberon ce esti dupa ce ai latrat in dosul meu din inertie. nici macar nu esti sclavu nimanuui ca ar presupune sa fii elevat...si sa iti permiti asemenea serivicii.

da-te dreac' in invarteala pe lun lat si diaonala,esti motivu pt cre se fac verificari are you human , are u robot? capta,gen

pt tine au fost inventate.....  sterge-ti in pula mea tot scuipatu pe juma de fata, prelins pe brate si intins pe toata tasturatura si juma din patu ma-tii inainte sa citezi campioni :(

sau fete la o adica

Orinoco ce esti 

ratat fara remediu

Link spre comentariu

Marsh mah shocate or soarece de camp.

E si cumea sa ai indrazneala sa ma citezi direct fraier de tomberon ce esti dupa ce ai latrat in dosul meu din inertie. nici macar nu esti sclavu nimanuui ca ar presupune sa fii elevat...si sa iti permiti asemenea serivicii.

da-te dreac' in invarteala pe lun lat si diaonala,esti motivu pt cre se fac verificari are you human , are u robot? capta,gen

pt tine au fost inventate..... sterge-ti in pula mea tot scuipatu pe juma de fata, prelins pe brate si intins pe toata tasturatura si juma din patu ma-tii inainte sa citezi campioni :(

sau fete la o adica

Orinoco ce esti

ratat fara remediu

Vorbeste frumos!
Link spre comentariu

Vorbeste frumos!

marsh mah subspecie a naturii  :laugh2

e si culmea tuu nu intelegi ca nu ai voie efectiv sa apesi citez cand vb cu mine. nu umilesc silabe pe asa hal de hal de retarzi . chiar asa bauta nu as ajunge vreodata. vb cu ma-ta ea sigur te face sa te simti mereu special,plus iti plateste si netu Doamneeee Dios mio :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

marsh mah subspecie a naturii  :laugh2

e si culmea tuu nu intelegi ca nu ai voie efectiv sa apesi citez cand vb cu mine. nu umilesc silabe pe asa hal de hal de retarzi . chiar asa bauta nu as ajunge vreodata. vb cu ma-ta ea sigur te face sa te simti mereu special,plus iti plateste si netu Doamneeee Dios mio :laugh2

https://www.youtube.com/watch?v=rhtKk-hU-XA

Te-a scos din minți lingăul

Aaa???

=)) =)) =))

Link spre comentariu

Te-a scos din minți lingăul

Aaa???

=)) =)) =))

Stai sa vezi strugurel :))

Pisicuts latra la mine cand ne certam zilele trecute,dupa o zi si-a sters cele 2 postari foarte urate si asta il citeaza zicand ca nu stiu nimic despre nimic, pesemne is proasta.

Asta in conditiile in care nu l-am acostat vreodata ca m-a invatat matusa ca nu e frumos sa bat baietei pricajiti daca ma enerveaza cand eram eu mica.....Si ca nu ii convine sa dea explicatii cand vin parintii baieteilor prostuti la usa ei...Si a trebuit sa ma conformez daca mi-ai explica cuviincios ca nu este frumos ce fac.

Eu am vadite indoieli dintotdeauna cum ca el ar fi o persoana. adica c'mon somebody breathing can be so fucking dumb? Este plauzibila cumva reticenta mea. Dar nu m-am luat de el niciodata ca este loc pt toata lumea si nu-s asa sa nu am loc de careva. Dar dupa ce ma faci rpoasta pe fata si nici macar nu ai coaie sa o faci vorbinfd cu mine ci lingi in cur pe cineva si ma ataci miseleste pe la spate pai vii tu in the morning dupa cateva zile sa te bagi in seama cu mine? Cum pula mea sa fii asa prost sa vezi ca-s bauta,sa te stii cu musca pe caciula  si sa o cauti cu mine? Spune tu acum :))

Si cum  bausem toata noaptea pana dimi nu m-am putut abtine si l-am smotocit.

Asta e :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator

Stai sa vezi strugurel :))

Pisicuts latra la mine cand ne certam zilele trecute,dupa o zi si-a sters cele 2 postari foarte urate si asta il citeaza zicand ca nu stiu nimic despre nimic, pesemne is proasta.

Asta in conditiile in care nu l-am acostat vreodata ca m-a invatat matusa ca nu e frumos sa bat baietei pricajiti daca ma enerveaza cand eram eu mica.....Si ca nu ii convine sa dea explicatii cand vin parintii baieteilor prostuti la usa ei...Si a trebuit sa ma conformez daca mi-ai explica cuviincios ca nu este frumos ce fac.

Eu am vadite indoieli dintotdeauna cum ca el ar fi o persoana. adica c'mon somebody breathing can be so fucking dumb? Este plauzibila cumva reticenta mea. Dar nu m-am luat de el niciodata ca este loc pt toata lumea si nu-s asa sa nu am loc de careva. Dar dupa ce ma faci rpoasta pe fata si nici macar nu ai coaie sa o faci vorbinfd cu mine ci lingi in cur pe cineva si ma ataci miseleste pe la spate pai vii tu in the morning dupa cateva zile sa te bagi in seama cu mine? Cum pula mea sa fii asa prost sa vezi ca-s bauta,sa te stii cu musca pe caciula  si sa o cauti cu mine? Spune tu acum :))

Si cum  bausem toata noaptea pana dimi nu m-am putut abtine si l-am smotocit.

Asta e :laugh2 :laugh2

Laic

Ailoviu făi =))

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

I-ai dat teroare cum ar veni =))

lingaule ...ai folosit si tu, cu siguranta, expresia "mor de plictiseala". Dar te-ai intrebat daca este intr-adevar posibil sa se intample acest lucru, daca ne referim la starea ta de sanatate? Astazi iti spunem care este adevarul din spatele acestor vorbe!!!

Link spre comentariu
Vizitator

Incearca sa te prinda la cotitura cum am facut eu cu Dylan, doar ca si astuia i s-a blocat scriptul  :laugh2

Roboti, peste tot roboti. Si mai zice lumea ca injinerica al meu era cam nebun  :laugh2

Forzza Indubitabil =))
  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...