Sari la conținut

ce-ai baut azi?

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ieri...o jumatate de pahar de gin! Dar am sa ma razbun sa vada si Innes ce inseamna cu adevarat razbunare... ☹

...și apa de la flori.

• Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

... Dar am sa ma razbun sa vada si Innes ce inseamna cu adevarat razbunare... ☹

fac si eu ca adminul ... Vis ce i-ai face Inesucai daca ai fi Pisicut ? 

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat
post-204201-0-20444300-1526815837_thumb.jpg
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Era sa beau ieri noapte, insa unul dintre preferați mei s-a trezit abia la ora 2 noaptea ca doreste sa-l însoțesc in distracția lui. Nu e frumos...stie ca si mie imi face placere!!

• Like 9
  • Minus 35
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Le ador, dar am gasit ceva si mai smecher intr-o seara cand mă durea capul de prea mult somn! I-am zis omului că ma simt mahmura după atata somn si vreau cea mai ușoară băutură...

• Like 11
  • Minus 35
Vizitator
Postat

Era sa beau ieri noapte, insa unul dintre preferați mei s-a trezit abia la ora 2 noaptea ca doreste sa-l însoțesc in distracția lui. Nu e frumos...stie ca si mie imi face placere!!

ce ii aici, asta e tot. traieste-ti viata, vis. fii libera si nu asculta la dusmani. ei nu fac decat sa te traga in jos. rezuma-te la vicii. viata e mai roza asa.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ce ii aici, asta e tot. traieste-ti viata, vis. fii libera si nu asculta la dusmani. ei nu fac decat sa te traga in jos. rezuma-te la vicii. viata e mai roza asa.

Măi, intelege ca omul acela stie acum că va avea de suferit...alte situații vor avea prioritate! Intelege "problema" in intregul ei...Mi-am încheiat vacanta începând activitatea altfel pentru ca pe timpul vacanței am primit trei preferați care au facut sa fie altfel momentul petrecut cu mine!!! Nu poți trece peste inspirația mea, e prea multă putere...fă tu surfing cu puterea minții, nu poți! În urmă cu două zile eram intr-o intalnire si am primit permisiunea sa vorbesc la telefon in pauza de acțiune cu cei pe care ii cunosc...si i-am spus omului acesta că nu pot sa ii explic dar că il rog sa mă sune din timp. La ora 23 m-am gandit la el...si el a simtit "unda" abia la ora 2? Nu. Face intenționat iar eu ma prefac ca nu stiu pana aflu ce il determina sa facă astfel de gesturi...Toți preferați trec prin episodul acesta de "razvratire"..

• Like 12
  • Minus 35
Vizitator
Postat

Măi, intelege ca omul acela stie acum că va avea de suferit...alte situații vor avea prioritate! Intelege "problema" in intregul ei...Mi-am încheiat vacanta începând activitatea altfel pentru ca pe timpul vacanței am primit trei preferați care au facut sa fie altfel momentul petrecut cu mine!!! Nu poți trece peste inspirația mea, e prea multă putere...fă tu surfing cu puterea minții, nu poți! În urmă cu două zile eram intr-o intalnire si am primit permisiuna sa vorbesc la telefon in pauză de acțiune cu cei pe care ii cunosc...si i-am spus omului acesta că nu pot sa ii explic dar că il rog sa mă sune din timp. La ora 23 m-am gandit la el...si el a simtit "unda" abia la ora 2? Nu. Face intenționat iar eu ma prefac ca nu stiu pana aflu ce il determina sa facă astfel de gesturi...Toți preferați trec prin episodul acesta de "razvratire"..

inteleg. asa e viata uneori, plina de surprize.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

inteleg. asa e viata uneori, plina de surprize.

Da, dar viața imi e prietenă intimă...foarte apropiată! Nu te joci...că intri in confuzie si e greu apoi! 😈
  • Like 13
  • Minus 35
Vizitator
Postat

Da, dar viața imi e prietenă intimă...foarte apropiată! Nu te joci...că intri in confuzie si e greu apoi!

ti-a zis vreodata cineva ca esti micuta, petite. ii vine omului sa te infulece din priviri. cu o femeie ca tine nu este loc de eroare, ori esti hotarat si stii ce iti doresti, ori o lasi mai moale. esti o fiinta deosebita, aparte. multi nu inteleg aceste lucruri, fiindca ei nu au penetrat latura esoterica si machiavelica a cercului total unitar al acestei existente. uite, eu am fost initiat in yoga pe fundament karmic. ascensiunea in urmatorul plan existential se face numai printr-un efort suprem. trebuie sa lasi la o parte banuielile si sa te axezi pe chakre, ele ajuta la dezoltarea sinelui, si implicit la ascensiune.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ti-a zis vreodata cineva ca esti micuta, petite. ii vine omului sa te infulece din priviri. cu o femeie ca tine nu este loc de eroare, ori esti hotarat si stii ce iti doresti, ori o lasi mai moale. esti o fiinta deosebita, aparte. multi nu inteleg aceste lucruri, fiindca ei nu au penetrat latura esoterica si machiavelica a cercului total unitar al acestei existente. uite, eu am fost initiat in yoga pe fundament karmic. ascensiunea in urmatorul plan existential se face numai printr-un efort suprem. trebuie sa lasi la o parte banuielile si sa te axezi pe chakre, ele ajuta la dezoltarea sinelui, si implicit la ascensiune.

Eu tocmai invers sunt! Sunt dracoaica grav si karmele muncesc în locul meu până in punctul în care alt spirit, superior lor se ocupă de treburile mele. Eu doar mă odihnesc! Nimeni n-ar îndrăzni sa-mi zică ca-s micuță, am o privire anume si o înălțime de 1,80...

• Like 14
  • Minus 35
Vizitator
Postat

Eu tocmai invers sunt! Sunt dracoaica grav si karmele muncesc în locul meu până in punctul în care alt spirit, superior lor se ocupă de treburile mele. Eu doar mă odihnesc! Nimeni n-ar îndrăzni sa-mi zică ca-s micuță, am o privire anume si o înălțime de 1,80...

pentru mine vei remane pururea micuta. un bulgaras, o mana de om.

• Like 1
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ai grija ca te abati de la invataturile Sfantului Parinte.

Satana iti pune la incercare credinta in Sfantul parinte

• Like 14
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stiu de ce ti se întâmplă asa ceva dar nu ma poți crede decat dacă ma privesti in ochi!! Deci bucură-te de senzație atat cât poți... 😆
  • Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Esti beat asa de dimineata? Părinte, cand vrei sa-ti sfintesc apa?! 😇ðŸ˜
  • Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

ma ademeneste precum o sirena. ma simt mai ceva ca v-ships, un mariner ratacit. parinte, simt ca ca se apropie momentul impartasaniei si spovedaniei si pentru mine. am gresit, insa rabdarea si intelepciunea sfantului parinte este pururea biruitoare. am nevoie de o descarcare rapida, inainte de confesiune. gandurile-mi sunt tulburi, curvele-mi fac farmece....

• Like 1
Reputație: 40328
Postat

ma ademeneste precum o sirena. ma simt mai ceva ca v-ships, un mariner ratacit. parinte, simt ca ca se apropie momentul impartasaniei si spovedaniei si pentru mine. am gresit, insa rabdarea si intelepciunea sfantului parinte este pururea biruitoare. am nevoie de o descarcare rapida, inainte de confesiune. gandurile-mi sunt tulburi, curvele-mi fac farmece....

La spovedanie trebuie sa vii cu sufletl curat,descarca-ti veninul,dar sa fie cu CIM,Vistantric il v-a primi cu bucurie si recunostinta.

• Like 14
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vezi topicul "traditii" si vei intelege pe cine faci tu "curve"...Parintele tau stie si de aceea e asa "turbat", nu-i vina mea ca l-am informat!

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

La spovedanie trebuie sa vii cu sufletl curat,descarca-ti veninul,dar sa fie cu CIM,Vistantric il v-a primi cu bucurie si recunostinta.

Vezi că ti-am raspuns prin intermediul lui #panoramic pe alt topic, in prealabil la această chestiune...!! Orienteaza-te bine, eu nu fac nimica degeaba si faptele mele vor dovedi intotdeauna cel mai bine acest fenomen, asa mi-e educatia...

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

:bow

Vezi topicul "traditii" si vei intelege pe cine faci tu "curve"...Parintele tau stie si de aceea e asa "turbat", nu-i vina mea ca l-am informat!

momentan trebuie sa ma caiesc. parintele m-a salvat de multe ori din ghearele curvelor neprihanite si a proxenetilor modificati genetic.

• Like 3
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

bere

post-203411-0-74382400-1527527830_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...