Sari la conținut

Merita si ei un ”topic”

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hai sa nu te mai tinem in suspans. Mananci cacat: baza nu se intinde pe 40 km, ci pe 38 km.

Hai ca ai fost tare. :) ce mi-e 38 ce mi-e 40....Bine,hai ca rectific -Baza are în jur de 40 de km.

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Oradea
Postat

Ce vrei sa-ti zic, conferentiare?

Ca e trendy sa "ripuim" si sa tabloidizam drama unor oameni?

Stii, mai citesc Fratii Karamazov cand am timp, de exemplu cand "mopu'" se deterioreaza.Acolo, Dostoievski descrie foarte frumos compasiunea, spunand ca cel mai trist pentru un suflet este sa mearga singur catre Dumnezeu.Stia el ca, peste 150 de ani, orice gospodina si absolut orice filfizon ii vor pune in practica vorbele, insa la modul grotesc si absolut desacralizat?

Drama este a familiilor, in primul rand, si trebuie respectat.

Li se fura si acest drept acum.

Cum se poate raspunde unor astfel de nebuni?

Seminte-n cap.Din rezerva lui Dumnezeu.

RIP increderea TheCatului in umanitate.

:)

Ideea apare inca din Vechiul Testament , trece prin neoplatonism , apoi pe la sfintii parinti si gnostici , nu e inventata de Dostoievski si nu are nici cea mai mica legatura cu aberatiile tale , academicianule . Porti cu demnitate numele lui Miskin , dar se pare ca nu i-ai preluat decat idiotenia . Eu iti recomand sa ramai in copac impreuna cu mopu , nu are rost sa va coborati la nivelul nostru . Aveti noroc cu Pisicut ca a facut forumul asta unde va puteti manifesta in voie frustrarile de intelectuali ratati si genii neintelese . Cat despre Justlove , n-ai citit tu atatea carti , cati de astia ca tine,mananca ea la micul dejun :) .
  • Like 3
  • Oras:fara
Postat

Nu chiar.

Eventual o poza cand era inregimentata de un intreg batalion...

da.te.n pula mea , pardon gheara mea :laugh2 pe loc repaus

• Like 6
Vizitator
Postat

Ar vrea el ca în batalionul ala sa fie primul, al doilea, al treilea, al patrulea, al cincilea, al n-lea

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Ideea apare inca din Vechiul Testament , trece prin neoplatonism , apoi pe la sfintii parinti si gnostici , nu e inventata de Dostoievski si nu are nici cea mai mica legatura cu aberatiile tale , academicianule . Porti cu demnitate numele lui Miskin , dar se pare ca nu i-ai preluat decat idiotenia . Eu iti recomand sa ramai in copac impreuna cu mopu , nu are rost sa va coborati la nivelul nostru . Aveti noroc cu Pisicut ca a facut forumul asta unde va puteti manifesta in voie frustrarile de intelectuali ratati si genii neintelese . Cat despre Justlove , n-ai citit tu atatea carti , cati de astia ca tine mananca ea la micul dejun :) .

Fair enough.

Dar nu era mai bine sa-i cumperi niste flori, daca tot inchini serenade virtuale, in loc sa-mi dai mie-n cap?

Si cum ii mananca?Cu gura?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu nu am inteles vreodata expresia? asta,"erou/soldat cazut la datorie"...adica ce datorie?cine zice c-ar exista vreo datorie,si de ce?adica care-i şmenozu?

Eu unul am asociat mereu eroismul asta, cu frica si naivitatea din om,inca de cand acesta era multumit Doar ca are ochi sa priveasca,urechi sa auda,si mancare sa supravietuiasca,si pula sa futa,dar ca unul mai cheptos a hotarat ca vrea papaya dar ca pamantul de sub el nu ii permite sa cultive asa ceva , si a mers sa cotropeasca,vrand si ceva entertainment,altceva,adund adepti si controland in felul asta caractere(care candva nici macar nu stiau ca sunt fericiti,cu erau pur si simplu),spunandu-le ca adevarata fericire,sau una 'mai puternica',e in papaya...

Aceasi frica si naivitatea a fost vazuta, cu siguranta, si pe chipurile celor ce acceptau sa faca parte din linia intai,linie care le spulbera instant vreun gand ca vor mai fi membri ai acestei planete,dar acceptau,acceptau o altfel de sinucidere,pentru binele viitorului cica :)...si totul pleca de la acelasi cheptos,fie ca era atat fizic,cat si intelectual,cheptos :),reusea sa manipuleze minti pierdute si fricoase...adica de ce te-ai duce in armata cu gandul ca vei omori si vei muri,pentru ideile altor persoane?de ce ai asculta de autoritatea altor persoane care te trimit sa ii bagi la puscarie sau sa ii omori pe cei ce refuza sa se inroleze si sa lupte pentru binele viitorului :) ?

Sustin in continuare,violenta nu a dus si nu va duce niciodata nicaiei,decat bineinteles,la si mai multa violenta,si la o mai mare izolare intee "natii"...la fel cum nici un razboi nu a rezolvat Shit.

Acum e 2016,se controleaza altfel caracterele,se umbla foarte mult la dorinte si dorinte implinite :),prin intemediul banilor..."oamenii de stiinta" lucreaza intens pentru ca dorintele sa fie cat mai arzatoare...femei hot plasticate,masini cu ferme de cai,telefoane care se teleporteaza,case cu 10 camere si 7 bai, care leviteaza,mancaruri cat mai fine si sofisticate,cate si mai cate,si nu in ultimul rand,multe multe,multe medalii si decoratiuni in piept,si-ajungi si la tv smart,si o sa traga si tunurile dupa ce moare soldatul,poate o sa se sperie moartea si acesta o sa invie,daca nu,moare,dar nu oricum,ci ca un erou...si pentru toate astea trebuie mastercard,implicit bani,si zici fok it,vreau sa traiesc viata la intensitate maxima,si vreau multe chestii din astea de mai sus :),dar nu imi place munca,nu nu,vreau bani facuti usor,ia sa merg eu pana-n Irak sa fac un Counter Strike,pentru binele patriei,evident,si pentru ca presedintele asa spune,sa ne iubim si sa ne aparam tara,de inamici inventati........

Omul a reusit sa puna monopol pana si pe aer,fiecare tara are in aer granite :),spatii aeriene cumparate de Guvern chipurile :),ai intrat in spatiul Meu aerian....doar daca te gandesti la aspectul asta iti dai seama cat de blocata e mintea umana,dar poate este nevoie de inutilitate,fiindca altfel nu am fi stit cum sa apreciem utilitatea,si cum sa ne folosim de ea. :)

Lunga rau de tot pologhia asta a ta, nu prea ai ordine in gindire si nu esti sintetic. In fine...Unde ai dreptate si dezvolt si eu - statul modern a aparut in ideea de a face razboi in numele unui rege apoi al republicii. S-a instapinit pe oameni, i-a declarat apoi cetateni, i-a taxat, le-a dat mai apoi drepturi politice si odata cu revolutia franceza a mobilizat barbatii pentru razboi. Initial doar barbatii. Deci statul care spune ca incarneaza suveranitatea pe care noi cetatenii o avem dar nu o putem exersa direct ca suntem prea multi (ce sa mai zica chinezii si indienii daca si noi suntem multi..) decide cand sa intre in razboi sau in misiuni militare de alt tip. Ce drept are statul sa ne ceara sa ne dam viata? In trecut era obligatoriu sa fii patriot. Azi nu mai e, si de aia armata e bazata pe voluntari, pe profesionisti. Violenta nu a disparut, statul o exercita in afara dar si in interior. Si mai e idiotenia asta cu granitele...statele sunt obsedate de granite si de control, pun granuceri si cer vize. Pula mea, eu nu i-am dat statului bucata mea de suveranitate ca sa traga granite si sa blocheze circulatia. Sa zicem ca am un bun prieten care e arab sau chinez. Lui ii trebuie viza pentru Ro desi e invitat de mine ca prieten, am unde sa il tin si sa il hranesc. Dar statul de care tin eu zice Nuuuu si ii cere viza...Cu ce drept? Din pacate statul asta care zice ca ne apara si ne ajuta de multe ori ne ingreuneaza viata.... :blushing2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Fair enough.

Dar nu era mai bine sa-i cumperi niste flori, daca tot inchini serenade virtuale, in loc sa-mi dai mie-n cap?

Cu exeperienta :)
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Fair enough.

Vaaaaiii... se victimizează kinuitu!
  • Like 6
  • Minus 2
Postat

Nu eu apar la fiecare postare cu o pula-n cur. Daca tot a deschis topicul putea sa-si modifice si semnatura aia mizerabila.

Academician nr 2 , frustrarile tale contrazic pana si complexul lui Oedip , in loc sa fii invidios pe pula pur si simplu , pe tine te roadea invidia ca nu al tau cur e la bataie . Am vaga impresie ca nici macar nu esti purtator de pula sau penis , ci de un lindic mai mare . Scuze, dar numai asa se explica complexul oedipian in cazul tau :)
  • Like 5
Postat

Academician nr 2 , frustrarile tale contrazic pana si complexul lui Oedip , in loc sa fii invidios pe pula pur si simplu , pe tine te roadea invidia ca nu al tau cur e la bataie . Am vaga impresie ca nici macar nu esti purtator de pula sau penis , ci de un lindic mai mare . Scuze, dar numai asa se explica complexul oedipian in cazul tau :)

:laugh2  :iagree  :kiss3

• Like 5
Postat

cat despre morti , numai de bine . Dumnezeu sa-i ierte si sa la intareasca familiile !

• Like 2
Postat

Ei si-au dat viata pentru ca tampiti ca noi , sa discutam liber si in siguranta , despre pule in cur si Dostoievski. Stiau ca e posibil sa moara , intr-un teatru de operatiuni sansele sunt mari , si si-au asumat asta , dar au trait si viata lor a avut un scop . De plans suntem noi , nu ei ! Maxim respect !

• Like 9
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Lunga rau de tot pologhia asta a ta, nu prea ai ordine in gindire si nu esti sintetic. In fine...Unde ai dreptate si dezvolt si eu - statul modern a aparut in ideea de a face razboi in numele unui rege apoi al republicii. S-a instapinit pe oameni, i-a declarat apoi cetateni, i-a taxat, le-a dat mai apoi drepturi politice si odata cu revolutia franceza a mobilizat barbatii pentru razboi. Initial doar barbatii. Deci statul care spune ca incarneaza suveranitatea pe care noi cetatenii o avem dar nu o putem exersa direct ca suntem prea multi (ce sa mai zica chinezii si indienii daca si noi suntem multi..) decide cand sa intre in razboi sau in misiuni militare de alt tip. Ce drept are statul sa ne ceara sa ne dam viata? In trecut era obligatoriu sa fii patriot. Azi nu mai e, si de aia armata e bazata pe voluntari, pe profesionisti. Violenta nu a disparut, statul o exercita in afara dar si in interior. Si mai e idiotenia asta cu granitele...statele sunt obsedate de granite si de control, pun granuceri si cer vize. Pula mea, eu nu i-am dat statului bucata mea de suveranitate ca sa traga granite si sa blocheze circulatia. Sa zicem ca am un bun prieten care e arab sau chinez. Lui ii trebuie viza pentru Ro desi e invitat de mine ca prieten, am unde sa il tin si sa il hranesc. Dar statul de care tin eu zice Nuuuu si ii cere viza...Cu ce drept? Din pacate statul asta care zice ca ne apara si ne ajuta de multe ori ne ingreuneaza viata.... :blushing2

Adevarat,nu prea am ordine in gandire,si nici sintetic nu-s,imi simt pielea... :)

Dar e ok asa,ordinea asta in gandire o ai cand vrei sa prezinti autoritar un anumit punct de vedere,sau cand vrei sa schimbi mentalitati,sau de ce nu,cand orgoliul iti este atacat si vrei sa aperi ceva,fara sa te gandesti ca pana si Bruce Lee nu s-a putut apara la nesfarsit,ci chiar imprevizibilitatea l-a vizitat destul de devreme,si ce crezi,stia si oleak de bataie,si oleak de filosifie. :)

Eu scriu :),haotic probabil,fiindca scriu ce-mi vine in cap in secundele alea,daca iese ceva ok si de inteles,e bine,daca nu,Hristos a Inviat cica! :)...dar stii ce e cat de cat ok? ca mereu,cand se intampla sa citesc vreo postare de-a mea,inteleg ce am vrut a spune(90% :) ),fie c-am bagat un cui sau nu. :)

Inteleg si restul de 10%,dar mai vag asa,anumite idei parca nu mai sunt atat de puternice,ca vin altele.Haos si play! :)

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Adevarat,nu prea am ordine in gandire,si nici sintetic nu-s,imi simt pielea... :)

Dar e ok asa,ordinea asta in gandire o ai cand vrei sa prezinti autoritar un anumit punct de vedere,sau cand vrei sa schimbi mentalitati,sau de ce nu,cand orgoliul iti este atacat si vrei sa aperi ceva,fara sa te gandesti ca pana si Bruce Lee nu s-a putut apara la nesfarsit,ci chiar imprevizibilitatea l-a vizitat destul de devreme,si ce crezi,stia si oleak de bataie,si oleak de filosifie. :)

Eu scriu :),haotic probabil,fiindca scriu ce-mi vine in cap in secundele alea,daca iese ceva ok si de inteles,e bine,daca nu,Hristos a Inviat cica! :)...dar stii ce e cat de cat ok? ca mereu,cand se intampla sa citesc vreo postare de-a mea,inteleg ce am vrut a spune(90% :) ),fie c-am bagat un cui sau nu. :)

Inteleg si restul de 10%,dar mai vag asa,anumite idei parca nu mai sunt atat de puternice,ca vin altele.Haos si play! :)

ce le zici la ashtia ? :)

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Dumnezeu sa ii ierte pe ei si pe toti soldații cazuti la datorie pentru minciuniile si agenda globala a unor cacati despre care se zice ca ar fi oameni, alesi de familiile oamenilor care mor din cauza lor!

• Minus 5
  • Oras:UK
  • Oras:UK
Postat

chiar absolut orice ar zice absolut oricine, nimic nu e bine, totu' e ridicol, numa' tu esti perfect si-i scuipi seminte-n cap lu' Ăl de Sus, de undeva de deasupra Universului (see Vladizinho for details).

1. Nu "sparg" seminte.

2. Daca as face`o, nu le`as scuipa`n capul prietenilor imaginari ai unora.

^_^

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Autovictimizarea e marca inregistrata picon.

Ai plătit drepturi de autor, sărăcie care ești tu sărăcie!  :laugh2

• Like 7
  • Minus 2
Postat

Slăbuț!Ma deceptionezi din ce in ce mai mult!De la fasole frecata ti se trage?

Unde era postarea aia cu "nesimțirea crasa" la adresa lui picon...Marca inregistrata picon.

Îmi pare rău că te decepționez, dar deh! ... asta e ultima mea grijă! Dar bag seama că vrei rețeta de fasole ( ciorbă, nu frecată - ești prost ... informat) :laugh2 . Marcă înregistrată și asta, care e oricum preferabilă ghearelor.  :laugh2

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Îmi pare rău că te decepționez, dar deh! ... asta e ultima mea grijă! Dar bag seama că vrei rețeta de fasole ( ciorbă, nu frecată - ești prost ... informat) :laugh2 . Marcă înregistrată și asta, care e oricum preferabilă ghearelor. :laugh2

Orice e preferabil unuia care a ajuns la o varsta respectabila, dar care se zbate in frustrari si neajunsuri, de aici nevoia de a fi apreciat, ergo caracter de victima.

Si pauper intelectual.

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

ce le zici la ashtia ? :)

nici tu n-ai citit? :)

• Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...