raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 12, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 12, 2016 Nuuu Stiam io! peseu:ne vedem la Deveselu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 Stiam io! peseu:ne vedem la Deveselu?acu' plec
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 12, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 12, 2016 acu' plec Am rezervat o damigeana de zaibar! 11
ezemund Reputație: 3078 Postat Mai 12, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 12, 2016 Daca nu erau milioane de indivizi sa creada asemenea gogomanii, probabil nu ma mai umileai in halul asta... Daca asta e tot ce-ai putut tu debita dupa o zi de meditatie , apoi fratioare , esti mai prost decat prevede legea firii . Nu din compasiune si patetism am scris randurile de mai sus ci din respect pentru meseria de militar . Deocamdata, Romania face parte dintr-o alianta ,NATO, e o directie pe care statul roman si-a asumat-o , si noi noi toti ne-am asumat-o trimitand prin vot la putere , partide si politicieni sustinatori ai acestui drum . Ca urmare suntem obligati sa ne respectam angajamentele fata de aceasta alegere, daca politica acestei aliante militare este gresita sau nu , nu stiu , dar pot sa spun cu tarie ca reprezinta,din punctul meu de vedere , alegerea raului cel mai mic , asta-i de fapt politica. In fine , militarul nu are timp de intrebari de genul asta , el merge acolo unde e trimis , si crede-ma stie exact ce riscuri isi asuma , am vazut niste teste psihologice de genul asta , si din sala plina ramaneau vreo doi, trei , eu n-as putea , n-as avea destul curaj , fapt pentru care am un deosebit respect pentru curajul si taria de caracter de care dau dovada oamenii astia , ei n-au nevoie de mila si de compasiunea mea . Ei lupta in cadrul unei aliante , alianta respectiva reprezinta anumite valori , pe care tu le numesti gogomanii. Normal , intre doua labe , ce-ai putea sa gandesti ? Dar fii convins ca ei isi risca viata si pentru libertatea ta de a le numi gogomanii si pentru dreptul tau de ati face laba de 5 ori pe zi ( ce sa-i faci , asta-i democratia ). Nu-ti convine , fugi lupta pentru Alah, arunca-te in aer si o sa ai la dispozitie intre 70 si 100 de virgine , nu vei mai fi nevoit sa-ti faci laba . 4
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 12, 2016 Daca asta e tot ce-ai putut tu debita dupa o zi de meditatie , apoi fratioare , esti mai prost decat prevede legea firii . Nu din compasiune si patetism am scris randurile de mai sus ci din respect pentru meseria de militar . Deocamdata, Romania face parte dintr-o alianta ,NATO, e o directie pe care statul roman si-a asumat-o , si noi noi toti ne-am asumat-o trimitand prin vot la putere , partide si politicieni sustinatori ai acestui drum . Ca urmare suntem obligati sa ne respectam angajamentele fata de aceasta alegere, daca politica acestei aliante militare este gresita sau nu , nu stiu , dar pot sa spun cu tarie ca reprezinta,din punctul meu de vedere , alegerea raului cel mai mic , asta-i de fapt politica. In fine , militarul nu are timp de intrebari de genul asta , el merge acolo unde e trimis , si crede-ma stie exact ce riscuri isi asuma , am vazut niste teste psihologice de genul asta , si din sala plina ramaneau vreo doi, trei , eu n-as putea , n-as avea destul curaj , fapt pentru care am un deosebit respect pentru curajul si taria de caracter de care dau dovada oamenii astia , ei n-au nevoie de mila si de compasiunea mea . Ei lupta in cadrul unei aliante , alianta respectiva reprezinta anumite valori , pe care tu le numesti gogomanii. Normal , intre doua labe , ce-ai putea sa gandesti ? Dar fii convins ca ei isi risca viata si pentru libertatea ta de a le numi gogomanii si pentru dreptul tau de ati face laba de 5 ori pe zi ( ce sa-i faci , asta-i democratia ). Nu-ti convine , fugi lupta pentru Alah, arunca-te in aer si o sa ai la dispozitie intre 70 si 100 de virgine , nu vei mai fi nevoit sa-ti faci laba . Zi-le alora de la Obregia sa-ti mareasca doza sau sa-ti schimbe tratamentu' ca, orice ti-ar da, nu are efect...
ezemund Reputație: 3078 Postat Mai 12, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 12, 2016 Zi-le alora de la Obregia sa-ti mareasca doza sau sa-ti schimbe tratamentu' ca, orice ti-ar da, nu are efect... Ok , le voi zice , desi-mi convine tratamentul , ma tine in limite , nu ma arunca in infinit
ezemund Reputație: 3078 Postat Mai 12, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 12, 2016 Daca asta e tot ce-ai putut tu debita dupa o zi de meditatie , apoi fratioare , esti mai prost decat prevede legea firii . Nu din compasiune si patetism am scris randurile de mai sus ci din respect pentru meseria de militar . Deocamdata, Romania face parte dintr-o alianta ,NATO, e o directie pe care statul roman si-a asumat-o , si noi noi toti ne-am asumat-o trimitand prin vot la putere , partide si politicieni sustinatori ai acestui drum . Ca urmare suntem obligati sa ne respectam angajamentele fata de aceasta alegere, daca politica acestei aliante militare este gresita sau nu , nu stiu , dar pot sa spun cu tarie ca reprezinta,din punctul meu de vedere , alegerea raului cel mai mic , asta-i de fapt politica. In fine , militarul nu are timp de intrebari de genul asta , el merge acolo unde e trimis , si crede-ma stie exact ce riscuri isi asuma , am vazut niste teste psihologice de genul asta , si din sala plina ramaneau vreo doi, trei , eu n-as putea , n-as avea destul curaj , fapt pentru care am un deosebit respect pentru curajul si taria de caracter de care dau dovada oamenii astia , ei n-au nevoie de mila si de compasiunea mea . Ei lupta in cadrul unei aliante , alianta respectiva reprezinta anumite valori , pe care tu le numesti gogomanii. Normal , intre doua labe , ce-ai putea sa gandesti ? Dar fii convins ca ei isi risca viata si pentru libertatea ta de a le numi gogomanii si pentru dreptul tau de ati face laba de 5 ori pe zi ( ce sa-i faci , asta-i democratia ). Nu-ti convine , fugi lupta pentru Alah, arunca-te in aer si o sa ai la dispozitie intre 70 si 100 de virgine , nu vei mai fi nevoit sa-ti faci laba . a-ti face laba , m-am grabit , si n-am mai tinut cont de gramatica si punctuatie . Mea Culpa !
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 12, 2016 Oras:fara Oras:fara Autor Postat Mai 12, 2016 Zi-le alora de la Obregia sa-ti mareasca doza sau sa-ti schimbe tratamentu' ca, orice ti-ar da, nu are efect...STF da ce ai, tii cu gheara miskin? ie sa nu te iei de oradeanu meu ca jar manci 2
ezemund Reputație: 3078 Postat Mai 12, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 12, 2016 Zi-le alora de la Obregia sa-ti mareasca doza sau sa-ti schimbe tratamentu' ca, orice ti-ar da, nu are efect... Tu , ce iei ? Vreau si eu sa ma cred medic !
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 12, 2016 STF da ce ai, tii cu gheara miskin? ie sa nu te iei de oradeanu meu ca jar manci Ai grije, ca abea ma aptzin satz rup pizda-n trei (jumate) ...! 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2016 A uitat picon cand se plangea sarmalagiului ca l-a injurat RozKendra si cerea banarea ei pentru aceasta nesimțire crasa!Merita si Picon un topic...Daca n-ar fi fost el, nu mai scriam noi aici, liberi si-n siguranta.....Între a reclama și a te plânge e o deosebire, dar tu nu prea sesizezi. E normal să reclami niște porcării decât să te dedai tu la ceva similar. Dar tu ești setat!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2016 STF da ce ai, tii cu gheara miskin? ie sa nu te iei de oradeanu meu ca jar manci Va face de râs.
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 12, 2016 Oras:fara Oras:fara Autor Postat Mai 12, 2016 Ai grije, ca abea ma aptzin satz rup pizda-n trei (jumate) ...! 2
ezemund Reputație: 3078 Postat Mai 12, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 12, 2016 Va face de râs. de ce ? Zi-mi , sa-mi mai ucid din stoluri , poate s-au adunat prea multe si nu-mi dau seama
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 Daca asta e tot ce-ai putut tu debita dupa o zi de meditatie , apoi fratioare , esti mai prost decat prevede legea firii . Nu din compasiune si patetism am scris randurile de mai sus ci din respect pentru meseria de militar . Deocamdata, Romania face parte dintr-o alianta ,NATO, e o directie pe care statul roman si-a asumat-o , si noi noi toti ne-am asumat-o trimitand prin vot la putere , partide si politicieni sustinatori ai acestui drum . Ca urmare suntem obligati sa ne respectam angajamentele fata de aceasta alegere, daca politica acestei aliante militare este gresita sau nu , nu stiu , dar pot sa spun cu tarie ca reprezinta,din punctul meu de vedere , alegerea raului cel mai mic , asta-i de fapt politica. In fine , militarul nu are timp de intrebari de genul asta , el merge acolo unde e trimis , si crede-ma stie exact ce riscuri isi asuma , am vazut niste teste psihologice de genul asta , si din sala plina ramaneau vreo doi, trei , eu n-as putea , n-as avea destul curaj , fapt pentru care am un deosebit respect pentru curajul si taria de caracter de care dau dovada oamenii astia , ei n-au nevoie de mila si de compasiunea mea . Ei lupta in cadrul unei aliante , alianta respectiva reprezinta anumite valori , pe care tu le numesti gogomanii. Normal , intre doua labe , ce-ai putea sa gandesti ? Dar fii convins ca ei isi risca viata si pentru libertatea ta de a le numi gogomanii si pentru dreptul tau de ati face laba de 5 ori pe zi ( ce sa-i faci , asta-i democratia ). Nu-ti convine , fugi lupta pentru Alah, arunca-te in aer si o sa ai la dispozitie intre 70 si 100 de virgine , nu vei mai fi nevoit sa-ti faci laba .Bine a zis-o George Bush, salla Allahu 'alayhi wa-alehe wa-sallam.Un fel de "trai-i-ar familia, sa moara dusmanii"
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 12, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 12, 2016 Zise mijkin cel cu caiele. ) 2 4
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 Între a reclama și a te plânge e o deosebire, dar tu nu prea sesizezi. E normal să reclami niște porcării decât să te dedai tu la ceva similar. Dar tu ești setat!Toti suntem setati, intr-o mica sau mai mare masura, in functie de bagajul nostru intelectual si emotional. Tu, din fericire pentru viitoarele mele 13 replici, esti setat pe victime mode. Aproape ca ma implori sa nu mai fac referire la atitudinea ta de batranel parsiv, victima in public si smardoi electronic cu pieptu-n zale in spatele monitorului. Ti-a zis deceu asta de nenumărate ori, dar tu esti prea orb. Poate ar fi cazul sa realizezi ca fasolea frecata ori ciorba aia cu care platesti tu centuriste jamais nu se va face garbure.
ezemund Reputație: 3078 Postat Mai 12, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 12, 2016 Bine a zis-o George Bush, salla Allahu 'alayhi wa-alehe wa-sallam.Un fel de "trai-i-ar familia, sa moara dusmanii" Esti la fel de perspicace precum idiotu din poza postata de tine bine-o zis , cine-o zis, cand o zis , de ce o zis : "A nu respecta nimic este mai prostesc decât să respecti orice. Iar un imbecil este incapabil să respecte ceva.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2016 Toti suntem setati, intr-o mica sau mai mare masura, in functie de bagajul nostru intelectual si emotional.Tu, din fericire pentru viitoarele mele 13 replici, esti setat pe victime mode.Aproape ca ma implori sa nu mai fac referire la atitudinea ta de batranel parsiv, victima in public si smardoi electronic cu pieptu-n zale in spatele monitorului.Ti-a zis deceu asta de nenumărate ori, dar tu esti prea orb.Poate ar fi cazul sa realizezi ca fasolea frecata ori ciorba aia cu care platesti tu centuriste jamais nu se va face garbure.Acuma, tu chiar crezi că iau prea mult în seamă ce spun un expat frustrat de la capătul Pământului și un drogat? Serios acum! Îmi dau seama cata inteligența zace în neuronul tău, dacă tu chiar crezi treaba cu fasolea! Vai de ghearele tale! ...era să zic "cozonacul" dar ăsta e delicatesă pentru tine!
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 de ce ? Zi-mi , sa-mi mai ucid din stoluri , poate s-au adunat prea multe si nu-mi dau seama Eu n-am probleme cu postarile tale de-aici. Nu echivala aceasta afirmatie cu una de sustinere a ideilor pe care le-ai exprimat.Nu vorbesc in numele colegilor, dar cred ca exprimarea ta aminteste foarte mult de oamenii pe care mai toti ii dispretuim. Mai precis, ai avut un discurs de politician in plina campanie electorala. O eventuala reactie alergica e de inteles . Numa' bine! 3
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 Acuma, tu chiar crezi că iau prea mult în seamă ce spun un expat frustrat de la capătul Pământului și un drogat? Serios acum! Îmi dau seama cata inteligența zace în neuronul tău, dacă tu chiar crezi treaba cu fasolea! Vai de ghearele tale! ...era să zic "cozonacul" dar ăsta e delicatesă pentru tine!Nu stiu de ce ai editat, insa sper ca nu ti-e atat de teama, incat sa corectezi orice greseala involuntara de ortoepie sau ortografie.Eu nu ma pretez la asemenea trucuri ieftine. Ai scuzat si disculpat, din nou, atat fasolea, cat si pe @picon, dar mai ales pe omul din spatele userului, pe nume pitzicon. Normal ca-ti pasa, altfel te-ai folosi de experienta anilor si ai ignora, nu ai pune emoticons sa nu cumva sa spuna frustratii ca te-ai suparat.Ori ai si tu frustrari?Si ce naiba de trecere e aia, de la gheare la cozonac ?Garbure e tot cu fasole.Pesemne ca nu stii ce e aia garbure? Nu stiu cata inteligenta o fi in neuronul meu frustrat, aflat in expansiune , dar vad ca e de ajuns sa-ti ajusteze setarile... Si inca sunt in ghearele plictiselii...
ezemund Reputație: 3078 Postat Mai 12, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 12, 2016 da Beraru, ai dreptate , inca o data Mea Culpa ! Chiar n-am vrut sa para asa , n-am nici un fel de adeziune sau simpatie politica , vroiam sa subliniez doar ca cei doi merita respect ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 miskine , dee ce nu faci tu spume pe topicu tau http://nimfomane.com/forum/topic/68141-vi-l-prezint-pe-miskin/acu pe bune , ca esti urat , aschilabic , prostvan , frustrat , prost crescut , slugoi , .... stie toata lumea , de ce insa vrei sa strici cu minunatele tale scrieri tema topicului ?doar asa ca sa-ti mai iei niste puli in cur cand stai aplecat sa speli vecurile pe vapor la clasa III-a ?cauta-ti fato ceva util de facut , nu mai insira toate elucubratiile tale bolnave ca n-ai nici unn haz , tot un amarat ramai.
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 miskine , dee ce nu faci tu spume pe topicu tau http://nimfomane.com/forum/topic/68141-vi-l-prezint-pe-miskin/acu pe bune , ca esti urat , aschilabic , prostvan , frustrat , prost crescut , slugoi , .... stie toata lumea , de ce insa vrei sa strici cu minunatele tale scrieri tema topicului ?doar asa ca sa-ti mai iei niste puli in cur cand stai aplecat sa speli vecurile pe vapor la clasa III-a ?cauta-ti fato ceva util de facut , nu mai insira toate elucubratiile tale bolnave ca n-ai nici unn haz , tot un amarat ramai.Acuma-s si ciung. Si la clasa a 3-a salahor! Da' tu n-ai alta treaba sa te trezesti la 3 noaptea si sa incerci gluma zilei?Poate vrei sa fii moderator... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum