? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 11, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 11, 2016 "Cioculetz", asa esti tu de cind te stim toti p'acilea, iti dai seama prea tirziu de timpeniile pe care le debitezi...Te multumesti doar cu 100??! Esti "ieftin", "cioculetz"!...By the way, mai plingi dupa Sorina?! Multa ura si rautate se simt,simte? in postarile tale,mereu a fost asa cand mai interactionam,sometimes...esti genul lui alexandru tu,sa zicem ca indraznesc sa zic ca varianta #abgradata,c-un cal,doi,trei putere-n plus.Asta cu Sorina de unde ti-a venit?Te chinuie incercarea asta a ta de a o uita pe Ika si dai in altii,cu inventii infantile,sa para cum ai fost tu(nu zic ce,secret ),in incercarea de a o scoate pe aceasta din lumea satanei,si de a ocroti de suflete haine? ...cel mai mult am zis ca ne vedem la un cui,sa ne drogam ,dar nici asta nu s-a intamplat,iar tu visezi balerine ca danseaza pe muzica lui Hrusca......Pare ca ai suflet de ciment,esti prea intepat,cu siguranta destul de tensionat si incordat in viata de zi cu zi,in incercarea de a controla totul(genul picon,dar el e mai citit decat tine,sa sicem ca macar el ar avea o scuza,ca ramanea blocat in biblioteca ) ,cacrezi tu ca anumite chestii trebuie facute cum spui tu,fiindca o sa fie mai bine asa,pentru ca tu crezi in tine. ...nonsense...mai respira,mai zambeste(nu fals fortat),si lasa vrajeala asta cu 'mai cu sens',fiindca nici macar stilul tau de a posta nu duce in directia aia...'cioculetz',asta-i cuvant?...pus si-n ghilimele...nu mai fi crispat,fiindca cu totii o aa murim candva,considera ce traiesti intre nastere si moarte ca pe un bonus,nu-ti bate joc. Hai sa fii sanatos si iubit!
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 11, 2016 Oras:Catania Oras:Catania Postat Mai 11, 2016 PS: Mi-ar place, totusi, sa ajungem la "performanta" sa nu ne legam de mame, tati, etc., cum se intimpla pe alte topice, adica fara injuraturi!Multumesc din nou! Respect! Excelentâ postare!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 11, 2016 Multa ura si rautate se simt,simte? in postarile tale,mereu a fost asa cand mai interactionam,sometimes...esti genul lui alexandru tu,sa zicem ca indraznesc sa zic ca varianta #abgradata,c-un cal,doi,trei putere-n plus.Asta cu Sorina de unde ti-a venit?Te chinuie incercarea asta a ta de a o uita pe Ika si dai in altii,cu inventii infantile,sa para cum ai fost tu(nu zic ce,secret ),in incercarea de a o scoate pe aceasta din lumea satanei,si de a ocroti de suflete haine? ...cel mai mult am zis ca ne vedem la un cui,sa ne drogam ,dar nici asta nu s-a intamplat,iar tu visezi balerine ca danseaza pe muzica lui Hrusca......Pare ca ai suflet de ciment,esti prea intepat,cu siguranta destul de tensionat si incordat in viata de zi cu zi,in incercarea de a controla totul(genul picon,dar el e mai citit decat tine,sa sicem ca macar el ar avea o scuza,ca ramanea blocat in biblioteca ) ,cacrezi tu ca anumite chestii trebuie facute cum spui tu,fiindca o sa fie mai bine asa,pentru ca tu crezi in tine. ...nonsense...mai respira,mai zambeste(nu fals fortat),si lasa vrajeala asta cu 'mai cu sens',fiindca nici macar stilul tau de a posta nu duce in directia aia...'cioculetz',asta-i cuvant?...pus si-n ghilimele...nu mai fi crispat,fiindca cu totii o aa murim candva,considera ce traiesti intre nastere si moarte ca pe un bonus,nu-ti bate joc. Hai sa fii sanatos si iubit!Și de ce trebuie să mă amesteci pe mine în sfada cu Mertzanu'? Iar nu ai loc de mine? În altă ordine de idei, chiar nu am nevoie să aprecieze unul ca tine cât am citit! În niciun caz unul ca tine...
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 11, 2016 Postat Mai 11, 2016 Cate drame si iubiri neconsumate pe nimfomane.com.... 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 11, 2016 ... și câți kinuiți de gheare! De ghearele plictiselii... 7 2
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 11, 2016 Postat Mai 11, 2016 ... și câți kinuiți de gheare! De ghearele plictiselii... Si sa nu uitam de indrumatorii depedenti de nimfomane.com...Aia cu 50-60 postari zilnic, care de fapt nu-s dependenti, nici chiar asa...tocmai ei... De ce nu dai quote?Ti-e teama de ceva?
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 11, 2016 Postat Mai 11, 2016 Eu as zice ca dependenta de "oglinda-oglinjoara, cine e cel mai nea din tara" e mai grava decat dependenta de THC. Coaie Picon...asta...coaie picoaie....coane picoane.. Daca raspunzi "da", e grav : 1.Ai abuzat de nimfomane.com mai mult decat in mod normal?2.Prezinti simptome de sevraj, atunci cand nu accesezi forumul? Dar cand nu ai atins cota zilnica de apelative gen coane, nea sau stimabile?3.Ai mintit pe cineva in legatura cu consumul excesiv de nimfomane.com?...Pe tine insuti, doar... Nu se trateaza cu fasole frecata. De ce nu dormi?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 11, 2016 Postat Mai 11, 2016 misikine, cat e ma ora la tine ? vara zic. 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 11, 2016 Si sa nu uitam de indrumatorii depedenti de nimfomane.com...Aia cu 50-60 postari zilnic, care de fapt nu-s dependenti, nici chiar asa...tocmai ei... De ce nu dai quote?Ti-e teama de ceva? Pentru că nu era nevoie. Eu as zice ca dependenta de "oglinda-oglinjoara, cine e cel mai nea din tara" e mai grava decat dependenta de THC. Coaie Picon...asta...coaie picoaie....coane picoane.. Daca raspunzi "da", e grav : 1.Ai abuzat de nimfomane.com mai mult decat in mod normal?2.Prezinti simptome de sevraj, atunci cand nu accesezi forumul? Dar cand nu ai atins cota zilnica de apelative gen coane, nea sau stimabile?3.Ai mintit pe cineva in legatura cu consumul excesiv de nimfomane.com?...Pe tine insuti, doar... Nu se trateaza cu fasole frecata. De ce nu dormi? Și de ce te-ar fute pe tine grija? Mai bine te-ar fute de mata! 7 2
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Mai 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 11, 2016 Multa ura si rautate se simt,simte? in postarile tale,mereu a fost asa cand mai interactionam,sometimes...esti genul lui alexandru tu,sa zicem ca indraznesc sa zic ca varianta #abgradata,c-un cal,doi,trei putere-n plus.Asta cu Sorina de unde ti-a venit?Te chinuie incercarea asta a ta de a o uita pe Ika si dai in altii,cu inventii infantile,sa para cum ai fost tu(nu zic ce,secret ),in incercarea de a o scoate pe aceasta din lumea satanei,si de a ocroti de suflete haine? ...cel mai mult am zis ca ne vedem la un cui,sa ne drogam ,dar nici asta nu s-a intamplat,iar tu visezi balerine ca danseaza pe muzica lui Hrusca......Pare ca ai suflet de ciment,esti prea intepat,cu siguranta destul de tensionat si incordat in viata de zi cu zi,in incercarea de a controla totul(genul picon,dar el e mai citit decat tine,sa sicem ca macar el ar avea o scuza,ca ramanea blocat in biblioteca ) ,cacrezi tu ca anumite chestii trebuie facute cum spui tu,fiindca o sa fie mai bine asa,pentru ca tu crezi in tine. ...nonsense...mai respira,mai zambeste(nu fals fortat),si lasa vrajeala asta cu 'mai cu sens',fiindca nici macar stilul tau de a posta nu duce in directia aia...'cioculetz',asta-i cuvant?...pus si-n ghilimele...nu mai fi crispat,fiindca cu totii o aa murim candva,considera ce traiesti intre nastere si moarte ca pe un bonus,nu-ti bate joc. Hai sa fii sanatos si iubit! Cioculetz, e clar, aseara ai avut bani sa fumezi..."Cacred" io sau nu, vorbesti haotic si te mai lasa si memoria...Ai uitat cind te-ai retras in plina "glorie" suparat ca-ti luai scatoalce dupa scatoalce de la roscata?Din pacate, ai revenit dupa putin timp...Hai, lasa Cioculetz, ca trece...Si incearca sa faci in asa fel incit sa te futa grija de altcineva, nu de mine si de cit am citit io, ca oricum am citit mai mult ca tine... 2 5
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Mai 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 11, 2016 Cioculetz, e clar, aseara ai avut bani sa fumezi..."Cacred" io sau nu, vorbesti haotic si te mai lasa si memoria...Ai uitat cind te-ai retras in plina "glorie" suparat ca-ti luai scatoalce dupa scatoalce de la roscata?Din pacate, ai revenit dupa putin timp...Hai, lasa Cioculetz, ca trece...Si incearca sa faci in asa fel incit sa te futa grija de altcineva, nu de mine si de cit am citit io, ca oricum am citit mai mult ca tine... "cel mai mult am zis ca ne vedem la un cui,sa ne drogam :)"Asta de unde ai scos-o, bah?Io unu' nu ma droghez, iar daca beau un spritz, o fac cu cine trebuie, nu cu drogati ca tine...Hai, dormi, ca la ora asta probabil ca esti foarte obosit... 1 5
picon Reputație: 1046 Postat Mai 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 11, 2016 Lasă-l!
alexxx101 Reputație: -664 Postat Mai 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2016 Cica face rozkendra analcui? mi-e sete raubere sau vin, jupine?? Eu m-as fute rauu eu te-as fute bine vezi... ti-am zis eu ca nu ne potrivim
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 11, 2016 Postat Mai 11, 2016 Pentru că nu era nevoie. Și de ce te-ar fute pe tine grija? Mai bine te-ar fute de mata! N-ai tu atatea postari cate usere a avut el in ultimile 2-3 luni! 3
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 11, 2016 Postat Mai 11, 2016 N-ai tu atatea postari cate usere a avut el in ultimile 2-3 luni!Daca tot ai stat de sase, care au fost? Presupunand ca te-as suspecta de ceva inteligenta.
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 11, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 11, 2016 numai cetiți pă aci...la 3-4 ani știam înger îngerașul meu și cățeluș cu păru' creț, băi. 2 4
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 11, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 11, 2016 Cioculetz, e clar, aseara ai avut bani sa fumezi..."Cacred" io sau nu, vorbesti haotic si te mai lasa si memoria...Ai uitat cind te-ai retras in plina "glorie" suparat ca-ti luai scatoalce dupa scatoalce de la roscata?Din pacate, ai revenit dupa putin timp...Hai, lasa Cioculetz, ca trece...Si incearca sa faci in asa fel incit sa te futa grija de altcineva, nu de mine si de cit am citit io, ca oricum am citit mai mult ca tine... Bine ba varu lu Banciu ,eu ti-am pus nicely,pe subiectul topicului as putea spune,o intrebare destul de perinenta,raspundeai La Lacheul de mine cu Da sau Nu,asta daca ai fi ales sa imi raspunzi,fiindca exista si optiunea sa nu o faci,si balci inchis,erai un domn,dar fiindca Vanitatea aproape ca a distrus planeta prin puterea ei magica ,tu ai preferat sa-mi raspunzi ca un securist democratic ,apeland si la bine cunoscutele denigrari legate de acest subiect sensibil Marijuana-drog-drogat ,cu o intrebare,iti mai este dor de Sorina?...cum face italianul,asa am facut si eu,"Bu"! Asta cu retrasul,m-am retras cred ca de vreo 5 ori,recunosc,cand eram prins in febra aia a forumului,pe la inceput,cand imi luam scatoalce si muieli de la anumiti useri,dar reveneam instat fiindca imi ziceam 'da ci pula mea wă,eus mai fraer?'...mi-e dor de ceva ceva membrii de pe forum in cazul acesta?Cand am zis de cui si sa ne drogam,fiind sprinten,sesizai oarecum ca nu m-am referit la tine,ci la Sorina,dar nu ai facut-o...ce sa fumez cu tine,ca te-ar lua panica daca zici ca n-ai fumat,ai primi atat de multe informatii intr-un timp atat de scurt incat nu ai stii cum sa le gestionezi,sa le faci fata...ar merge sa zica marijuana,daca ar vorbi,"daca va dau puterea mea energetica ,voia corpurili razna"! Daca ar fi sa zic sa nu-mi mai zici cioculetz,fiindca e posibil sa mi se scoale pula si sa sa te invit la cina,ar suna gay sau te-ai opri din a mai scrie cuvantul asta? 3 4
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 11, 2016 numai cetiți pă aci...la 3-4 ani știam înger îngerașul meu și cățeluș cu păru' creț, băi. Toți am trecut prin momente grele... Important e să nu rămâi așa. 1 2
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 11, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 11, 2016 Da' dă ce i să zice cioculetz la daceu? O are cât un cuc colibri? ) ))
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Mai 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 11, 2016 Bine ba varu lu Banciu ,eu ti-am pus nicely,pe subiectul topicului as putea spune,o intrebare destul de perinenta,raspundeai La Lacheul de mine cu Da sau Nu,asta daca ai fi ales sa imi raspunzi,fiindca exista si optiunea sa nu o faci,si balci inchis,erai un domn,dar fiindca Vanitatea aproape ca a distrus planeta prin puterea ei magica ,tu ai preferat sa-mi raspunzi ca un securist democratic ,apeland si la bine cunoscutele denigrari legate de acest subiect sensibil Marijuana-drog-drogat ,cu o intrebare,iti mai este dor de Sorina?...cum face italianul,asa am facut si eu,"Bu"! Asta cu retrasul,m-am retras cred ca de vreo 5 ori,recunosc,cand eram prins in febra aia a forumului,pe la inceput,cand imi luam scatoalce si muieli de la anumiti useri,dar reveneam instat fiindca imi ziceam 'da ci pula mea wă,eus mai fraer?'...mi-e dor de ceva ceva membrii de pe forum in cazul acesta?Cand am zis de cui si sa ne drogam,fiind sprinten,sesizai oarecum ca nu m-am referit la tine,ci la Sorina,dar nu ai facut-o...ce sa fumez cu tine,ca te-ar lua panica daca zici ca n-ai fumat,ai primi atat de multe informatii intr-un timp atat de scurt incat nu ai stii cum sa le gestionezi,sa le faci fata...ar merge sa zica marijuana,daca ar vorbi,"daca va dau puterea mea energetica ,voia corpurili razna"! Daca ar fi sa zic sa nu-mi mai zici cioculetz,fiindca e posibil sa mi se scoale pula si sa sa te invit la cina,ar suna gay sau te-ai opri din a mai scrie cuvantul asta? Cioculetz (ca vad ca te enerveaza), cind io am fumat prima data marijuana, e foarte posibil ca tu sa nici nu fi iesit din pintecele doamnei care te-a facut.Diferenta e ca pina acum io am fumat de citeva ori, iar tu o faci zilnic, atunci cind te duce buzunaru, si incepi sa delirezi.Cind nu te duce buzunaru' intrii in sevraj, si e si mai rau...Se vede clar asta dupa cum te exprimi, Cioculetz...!Apropos, Cioculetz, tu ai un job, sau noatea fumezi, iti iei "puterea energetica"( ) si pe la 3 dimineata cind ti-o "ia corpu' razna" iar capu' de sus e muci te-apuci sa bati cimpii cu gratie pe-aici?Dureaza dupa aia cam pina dupa prinz, pina-ti trece mahmureala, simti din nou nevoia de "puterea energetica"( ) si o iei de la capat, incepi din nou sa debitezi balarii...Cit despre invitatia la cina, iti recomand calduros sa o inviti pe doamna la care am facut referire in prima fraza, ca daca vin io s-ar putea sa te caci imprastiat o luna si sa-ti amorteasca falcile sa nu mai poti sa tragi din marijuana aia...Suna gay, nu?Hai siktir bah boule! 1 5
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 12, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 12, 2016 Cioculetz (ca vad ca te enerveaza), cind io am fumat prima data marijuana, e foarte posibil ca tu sa nici nu fi iesit din pintecele doamnei care te-a facut.Diferenta e ca pina acum io am fumat de citeva ori, iar tu o faci zilnic, atunci cind te duce buzunaru, si incepi sa delirezi.Cind nu te duce buzunaru' intrii in sevraj, si e si mai rau...Se vede clar asta dupa cum te exprimi, Cioculetz...!Apropos, Cioculetz, tu ai un job, sau noatea fumezi, iti iei "puterea energetica"( ) si pe la 3 dimineata cind ti-o "ia corpu' razna" iar capu' de sus e muci te-apuci sa bati cimpii cu gratie pe-aici?Dureaza dupa aia cam pina dupa prinz, pina-ti trece mahmureala, simti din nou nevoia de "puterea energetica"( ) si o iei de la capat, incepi din nou sa debitezi balarii...Cit despre invitatia la cina, iti recomand calduros sa o inviti pe doamna la care am facut referire in prima fraza, ca daca vin io s-ar putea sa te caci imprastiat o luna si sa-ti amorteasca falcile sa nu mai poti sa tragi din marijuana aia...Suna gay, nu?Hai siktir bah boule! Deloc adevarat,nu ma enerveaza(tz-ul imi aminteste de mirc,foloseam,aveam 14-15 ani,moldovean,nu stiam ce si cum),o sa iti spun imedat de ce...acum vreo 10 ani,cam asa,aveam o gagica la constanta,o fata cu care mai faceam sex,ne futeam destul de ok,a durat vreo 3 luni asa,am aflat deabia dupa ca era cu cineva de ani buni,vaporean...in fine,era perioada cand lasam parul de pe fata sa creasca,aveam niste insule pe obraji,pe alocuri eram span,putina mustacioara,si la cioc parca crestea cat de cat uniform...fata imi mai zicea cioculeț,de asta ziceam...nu am visat vreodata barbati si sa ma trezesc cu pula sculata,nu mi s-a sculat vreodata cand am vazut vreun cur de barbat,practic nu mi s-a sculat vreodata in ceea ce priveste barbatii,deci e safe,daca o sa ne vedem vreodata in viata asta,te vei putea apleca linistit,fara prea multe batai de cap... Right,mai sus ziceai ca ai deschis un topic mai cu sens decat alte rahaturi de topice,ti-ar fi placut sa se ajunga si la performanta de a nu ajunge la mame si injuraturi,iar din sala au tinut sa apara aplauzele....clap clap clap..ai folosind chiar si un discurs transant,dar sensibil in acelasi timp(iuhuuuu,se auzea din fundul salii ),si dupa vreo cateva postari,hop,un muc cazu in ciorba cu fasole frumos mirositoare a babutei Sanziana ...dar ce ai zis,ia sa-i arat eu derbedeului astuia ca daca ma inervez si mai tare,ii inod faringele de laringe si fac si festival de vopsit cu cacat din el,cum fac aia in Gujarat cu vopsea...mai bine ziceai ca-mi futi un picior in cap sau ca ma dai cu capul de bordura,jur! Avea dreptate filozoful doctor banat,sunteti unii pe aici care dansati dupa muzica anumitor useri,e nevoia ca userii respectivi sa aiba un buton de play langa ei,sa-l apese,si sa inceapa melodia,fiindca de dans va ocupati voi...Nu stiu daca esti macelar in viata de zi cu zi,sau este doar un hobby sa transezi carnea,dar hold on,viata nu-i ca carnea,in viata mai transezi pula,si aia invizibila...Intr-un cuvant,nu stiu ce prieteni ai,ce discutati,ce va ascundeți,cat de falsi sunteți unul cu celalalt...eu oamenii astia ascunsi,care isi arata adevarata fata decat atunci cand demintatea le e zgariata,zicand una si facand alta... futi virtual in cacat,si rupi falci,cu pula foarfeca,doar pentru ca un strain a rascolit ceva ce tie iti ofera frustrari...si stii ca-s frustrari,dar nu poti accepta ca cineva sa iti aminteasca,si devine frustrant ...cauta totusi sa vezi de cuvantul vanitate...pls?...picon scie despre ce vorbesc,dar la fel,nici sa nu auda,cum pula lui sa-i zica un cordit fumat,bagabont fara cauza ,coate rupte,Lui,orice?Pai si experienta de viata,memoriile,anii astia s-au dus asa,ca viteza luminii,si atat?Pula lui picon,nu!Nu mai zic nimic,va las in misiunile voastre de a apara ceva creat de intelectul altora,maine am de gand sa-mi fac spaghetti cu creveti la pranz,iar acum sa fumez o tigara,afara..Sanatate! 4 4
nobel Reputație: 5960 Postat Mai 12, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Mai 12, 2016 Pe Stirbei Voda varog 1
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 cum fac aia in Gujarat cu vopsea...Nu doar in Gujarat.Din vanitate...scuza-ma Aaaa...Deci d-aia e bosumflat picon pe tine.Pentru ca te tragi de sireturi cu el fara sa fi facut floreta in tinerete si fara sa ai carnet de utecist.Si poate nici nu respecti domnitele ca un adevarat gentilom. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum