picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2016 Deloc adevarat,nu ma enerveaza(tz-ul imi aminteste de mirc,foloseam,aveam 14-15 ani,moldovean,nu stiam ce si cum),o sa iti spun imedat de ce...acum vreo 10 ani,cam asa,aveam o gagica la constanta,o fata cu care mai faceam sex,ne futeam destul de ok,a durat vreo 3 luni asa,am aflat deabia dupa ca era cu cineva de ani buni,vaporean...in fine,era perioada cand lasam parul de pe fata sa creasca,aveam niste insule pe obraji,pe alocuri eram span,putina mustacioara,si la cioc parca crestea cat de cat uniform...fata imi mai zicea cioculeț,de asta ziceam...nu am visat vreodata barbati si sa ma trezesc cu pula sculata,nu mi s-a sculat vreodata cand am vazut vreun cur de barbat,practic nu mi s-a sculat vreodata in ceea ce priveste barbatii,deci e safe,daca o sa ne vedem vreodata in viata asta,te vei putea apleca linistit,fara prea multe batai de cap... Right,mai sus ziceai ca ai deschis un topic mai cu sens decat alte rahaturi de topice,ti-ar fi placut sa se ajunga si la performanta de a nu ajunge la mame si injuraturi,iar din sala au tinut sa apara aplauzele....clap clap clap..ai folosind chiar si un discurs transant,dar sensibil in acelasi timp(iuhuuuu,se auzea din fundul salii ),si dupa vreo cateva postari,hop,un muc cazu in ciorba cu fasole frumos mirositoare a babutei Sanziana ...dar ce ai zis,ia sa-i arat eu derbedeului astuia ca daca ma inervez si mai tare,ii inod faringele de laringe si fac si festival de vopsit cu cacat din el,cum fac aia in Gujarat cu vopsea...mai bine ziceai ca-mi futi un picior in cap sau ca ma dai cu capul de bordura,jur! Avea dreptate filozoful doctor banat,sunteti unii pe aici care dansati dupa muzica anumitor useri,e nevoia ca userii respectivi sa aiba un buton de play langa ei,sa-l apese,si sa inceapa melodia,fiindca de dans va ocupati voi...Nu stiu daca esti macelar in viata de zi cu zi,sau este doar un hobby sa transezi carnea,dar hold on,viata nu-i ca carnea,in viata mai transezi pula,si aia invizibila...Intr-un cuvant,nu stiu ce prieteni ai,ce discutati,ce va ascundeți,cat de falsi sunteți unul cu celalalt...eu oamenii astia ascunsi,care isi arata adevarata fata decat atunci cand demintatea le e zgariata,zicand una si facand alta... futi virtual in cacat,si rupi falci,cu pula foarfeca,doar pentru ca un strain a rascolit ceva ce tie iti ofera frustrari...si stii ca-s frustrari,dar nu poti accepta ca cineva sa iti aminteasca,si devine frustrant ...cauta totusi sa vezi de cuvantul vanitate...pls?...picon scie despre ce vorbesc,dar la fel,nici sa nu auda,cum pula lui sa-i zica un cordit fumat,bagabont fara cauza ,coate rupte,Lui,orice?Pai si experienta de viata,memoriile,anii astia s-au dus asa,ca viteza luminii,si atat?Pula lui picon,nu!Nu mai zic nimic,va las in misiunile voastre de a apara ceva creat de intelectul altora,maine am de gand sa-mi fac spaghetti cu creveti la pranz,iar acum sa fumez o tigara,afara..Sanatate!Da mă, așa e! Cum pula mea, un cordit drogat, pripășit prin marele oraș, un looser și un bagabont fără cauză, să se ia gură-n pulă cu mine? Pula mea! Nu doar in Gujarat.Din vanitate...scuza-ma Aaaa...Deci d-aia e bosumflat picon pe tine.Pentru ca te tragi de sireturi cu el fara sa fi facut floreta in tinerete si fara sa ai carnet de utecist.Si poate nici nu respecti domnitele ca un adevarat gentilom. Sabie mon cher, sabie, nu floretă! 7 2
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Mai 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 12, 2016 "Nu mai zic nimic,va las in misiunile voastre de a apara ceva creat de intelectul altora,maine am de gand sa-mi fac spaghetti cu creveti la pranz,iar acum sa fumez o tigara,afara.." In sfirsit ai luat decizia corecta!Multumim, acum poti sa cinti pe la alte mese... 1 5
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 12, 2016 Deloc adevarat,nu ma enerveaza(tz-ul imi aminteste de mirc,foloseam,aveam 14-15 ani,moldovean,nu stiam ce si cum),o sa iti spun imedat de ce...acum vreo 10 ani,cam asa,aveam o gagica la constanta,o fata cu care mai faceam sex,ne futeam destul de ok,a durat vreo 3 luni asa,am aflat deabia dupa ca era cu cineva de ani buni,vaporean...in fine,era perioada cand lasam parul de pe fata sa creasca,aveam niste insule pe obraji,pe alocuri eram span,putina mustacioara,si la cioc parca crestea cat de cat uniform...fata imi mai zicea cioculeț,de asta ziceam...nu am visat vreodata barbati si sa ma trezesc cu pula sculata,nu mi s-a sculat vreodata cand am vazut vreun cur de barbat,practic nu mi s-a sculat vreodata in ceea ce priveste barbatii,deci e safe,daca o sa ne vedem vreodata in viata asta,te vei putea apleca linistit,fara prea multe batai de cap... Right,mai sus ziceai ca ai deschis un topic mai cu sens decat alte rahaturi de topice,ti-ar fi placut sa se ajunga si la performanta de a nu ajunge la mame si injuraturi,iar din sala au tinut sa apara aplauzele....clap clap clap..ai folosind chiar si un discurs transant,dar sensibil in acelasi timp(iuhuuuu,se auzea din fundul salii ),si dupa vreo cateva postari,hop,un muc cazu in ciorba cu fasole frumos mirositoare a babutei Sanziana ...dar ce ai zis,ia sa-i arat eu derbedeului astuia ca daca ma inervez si mai tare,ii inod faringele de laringe si fac si festival de vopsit cu cacat din el,cum fac aia in Gujarat cu vopsea...mai bine ziceai ca-mi futi un picior in cap sau ca ma dai cu capul de bordura,jur! Avea dreptate filozoful doctor banat,sunteti unii pe aici care dansati dupa muzica anumitor useri,e nevoia ca userii respectivi sa aiba un buton de play langa ei,sa-l apese,si sa inceapa melodia,fiindca de dans va ocupati voi...Nu stiu daca esti macelar in viata de zi cu zi,sau este doar un hobby sa transezi carnea,dar hold on,viata nu-i ca carnea,in viata mai transezi pula,si aia invizibila...Intr-un cuvant,nu stiu ce prieteni ai,ce discutati,ce va ascundeți,cat de falsi sunteți unul cu celalalt...eu oamenii astia ascunsi,care isi arata adevarata fata decat atunci cand demintatea le e zgariata,zicand una si facand alta... futi virtual in cacat,si rupi falci,cu pula foarfeca,doar pentru ca un strain a rascolit ceva ce tie iti ofera frustrari...si stii ca-s frustrari,dar nu poti accepta ca cineva sa iti aminteasca,si devine frustrant ...cauta totusi sa vezi de cuvantul vanitate...pls?...picon scie despre ce vorbesc,dar la fel,nici sa nu auda,cum pula lui sa-i zica un cordit fumat,bagabont fara cauza ,coate rupte,Lui,orice?Pai si experienta de viata,memoriile,anii astia s-au dus asa,ca viteza luminii,si atat?Pula lui picon,nu!Nu mai zic nimic,va las in misiunile voastre de a apara ceva creat de intelectul altora,maine am de gand sa-mi fac spaghetti cu creveti la pranz,iar acum sa fumez o tigara,afara..Sanatate! De ce-ule, nu mai pune botu' la ce scrie un carnat sau altu', scrie, manciacash, ca s-asha nu prea mai ai ce ceti pácilea! 2 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 12, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 12, 2016 Nu doar in Gujarat.Din vanitate...scuza-ma Aaaa...Deci d-aia e bosumflat picon pe tine.Pentru ca te tragi de sireturi cu el fara sa fi facut floreta in tinerete si fara sa ai carnet de utecist.Si poate nici nu respecti domnitele ca un adevarat gentilom. Asta mi-a venit in cap atunci...atat stiam,ce tot atata plm,voiam sa ma uit pe google si sa insir nume sa ma dau citit dar am zis dupa aia ca am fi prea multi pe forumul asta care apelam la dementii d-astea,si n-ar fi fair sa ma bag peste altii... Da,de aia face picon riduri,fara sa se gandeasca ca pielea se zbarceste din ce in ce mai tare si adanc ,cu timpul asta relativ,fara sa mai ajunga vreodata la forma initiala...ca i-a placut lui de Noe,si si-a zis ca poate fi si el indrumator,dar fara arca,ci cu un bagaj imens de cunostinte intelectuale ,trairi de viata extreme,unde a jonglat chiar si moartea,cunostinte de pozitii sexuale unde levitezi,practic futi in aer...Asta a debusolat pe multi,ca au citit Biblia cap coada, pe vremea comunismului,si au facut harcea parcea din personajele alea,implicit din ei... picon a citit-o pe vremea lui Titulescu.....
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 12, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 12, 2016 Cicâ cu cât o frază îi mai lungâ, cu atât îi mai ambiguă și mai lipsită de sens. L.E.: Să-i dau în plm și io p'ăștia dă s-ajută dă gugăl. Tot ce zic, zic că sunt maestru hintelectual.
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 Putin ai mai scris si tu de sub castan.
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Mai 12, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Postat Mai 12, 2016 miskine zi-le ma ca le zici bine. astia sunt gelosi pe tine ca esti intelectual.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2016 Asta mi-a venit in cap atunci...atat stiam,ce tot atata plm,voiam sa ma uit pe google si sa insir nume sa ma dau citit dar am zis dupa aia ca am fi prea multi pe forumul asta care apelam la dementii d-astea,si n-ar fi fair sa ma bag peste altii... Da,de aia face picon riduri,fara sa se gandeasca ca pielea se zbarceste din ce in ce mai tare si adanc ,cu timpul asta relativ,fara sa mai ajunga vreodata la forma initiala...ca i-a placut lui de Noe,si si-a zis ca poate fi si el indrumator,dar fara arca,ci cu un bagaj imens de cunostinte intelectuale ,trairi de viata extreme,unde a jonglat chiar si moartea,cunostinte de pozitii sexuale unde levitezi,practic futi in aer...Asta a debusolat pe multi,ca au citit Biblia cap coada, pe vremea comunismului,si au facut harcea parcea din personajele alea,implicit din ei... picon a citit-o pe vremea lui Titulescu..... Măi băiete, prin postările astea lungi și alambicate ale tale, afișând un intelectualism stângist, nihilist frizând anarhismul, de rebel fără cauză - așa cum am mai spus, prin stilul și maniera contorsionată de expunere, prin tot ce postezi pe aici, de fapt tu cauți atenție, tu ești cel care vrea cu tot dinadinsul să-și creeze o imagine. De ce? Nu știu! spuneai pe undeva că haosul din postările tale ar fi dovada sincerității tale, că ce-ți trece prin cap, aia scrii. Ca și cum o postare cu cap și coadă, logică și cât de cât sintetică, ar fi dovadă de nesinceritate sau fariseism! Nu băiete, tu încerci să pari altceva decât ești! Nu continui pentru că ar însemna să te doară prea mult și există riscul să mărești doza. 6 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2016 deceule receptie Ce-ți mai place să bagi bățul prin gard! peseu ... pula! 5 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 Ce-ți mai place să bagi bățul prin gard! peseu ... pula! Păi noo? =))
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 12, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 12, 2016 UP 8
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 13, 2016 Postat Mai 13, 2016 Ca și cum o postare cu cap și coadă, logică și cât de cât sintetică, ar fi dovadă de nesinceritate sau fariseism!Deloc. Sa injuri de mama, fara cratima, e dovada, nu doar de fariseism, cat si de lacheism in cea mai detestabila si pestilentiala forma. Daca adaugam jignirile gratuite, atenționarile vis-a-vis erori gramaticale aduse unor useri, insa limbi virtuale in curul unei analfabete, "barosaneala" penibila pentru cineva care se considera cu girofar in cap, smiorcaielile si tanguielile zilnice, plus cele peste 50 postari, zi de zi, de ceva ani, ce rezulta?Nimic altceva decât un picon de proasta calitate. Ai inteles, pauv'(pi)con?
picon Reputație: 1046 Postat Mai 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 13, 2016 Deloc. Sa injuri de mama, fara cratima, e dovada, nu doar de fariseism, cat si de lacheism in cea mai detestabila si pestilentiala forma.Daca adaugam jignirile gratuite, atenționarile vis-a-vis erori gramaticale aduse unor useri, insa limbi virtuale in curul unei analfabete, "barosaneala" penibila pentru cineva care se considera cu girofar in cap, smiorcaielile si tanguielile zilnice, plus cele peste 50 postari, zi de zi, de ceva ani, ce rezulta?Nimic altceva decât un picon de proasta calitate.Ai inteles, pauv'(pi)con?Acuma, eu nu am nicio vină că tu citești cu cratima acolo nu am pus-o! Iar din partea ta, aceste acuzații... Pfff...ești de o nesimțire și o ipocrizie cum rar poți vedea! Una peste alta, așa, ca fapt divers: tu ce plm cauți pe forumul ăsta? Nu ai chiar nicio treabă, decât să jignești, să faci cu tot dinadinsul să pari ce nu ești, să te răfuiesti cu toată lumea, să-ți deversi frustrările și complexele. Ești jalnic, jalnic, pov' con!
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 13, 2016 Postat Mai 13, 2016 Acuma, eu nu am nicio vină că tu citești cu cratima acolo nu am pus-o! Iar din partea ta, aceste acuzații... Pfff...ești de o nesimțire și o ipocrizie cum rar poți vedea! Una peste alta, așa, ca fapt divers: tu ce plm cauți pe forumul ăsta? Nu ai chiar nicio treabă, decât să jignești, să faci cu tot dinadinsul să pari ce nu ești, să te răfuiesti cu toată lumea, să-ți deversi frustrările și complexele. Ești jalnic, jalnic, pov' con!Las-o moarta, mosule, macar acum, aproape de final.Stim foarte bine ca am dreptate Cica ce treaba am eu pe forumul asta.Iar trebuie sa o dau in piconeli si explicatii...
picon Reputație: 1046 Postat Mai 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 13, 2016 Las-o moarta, mosule, macar acum, aproape de final.Stim foarte bine ca am dreptate Cica ce treaba am eu pe forumul asta.Iar trebuie sa o dau in piconeli si explicatii...Răspuns, doar ca să fie dat!Deci, ce plm cauți tu pe forum? Poți răspunde sincer?...connard!
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 13, 2016 Postat Mai 13, 2016 Răspuns, doar ca să fie dat!Deci, ce plm cauți tu pe forum? Poți răspunde sincer?...connard!Diseca topicele pentru alte tari si vei vedea. Apoi, daca admiti ca stai pitit in fata calculatorului, injuri cu cratima precum un connard si bifezi pe caiet cate like-uri ai primit, atunci cand te smiorcaiesti precum un pauvre con , promit sa dau indicatii si pentru alte locatii din strainatate. Stii tu, zona aia unde nu prea ajunge damful piconian de fasole frecata...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 13, 2016 Răspuns, doar ca să fie dat!Deci, ce plm cauți tu pe forum? Poți răspunde sincer?...connard! Mai nebun eşti mata' cã-i faci jocul, lasã-l dreacu' sã 'vorbeascã' singur de nebun şi de...frustrat 3
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 13, 2016 Postat Mai 13, 2016 Nu mai ziceti, bai astia, ca piconul imi face jocul. Il raniti in orgoliu.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 13, 2016 Mai nebun eşti mata' cã-i faci jocul, lasã-l dreacu' sã 'vorbeascã' singur de nebun şi de...frustrat Îl las, dă-l în gheare! 6 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 13, 2016 Îl las, dă-l în gheare! Sã-i fie pã gât 1
dinupaturica Reputație: 265 Postat Mai 13, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Mai 13, 2016 sper sa nu supar cu intrebare,insa ,voi mai stiti ceva de @crazyboom?
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 13, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 13, 2016 Măi băiete, prin postările astea lungi și alambicate ale tale, afișând un intelectualism stângist, nihilist frizând anarhismul, de rebel fără cauză - așa cum am mai spus, prin stilul și maniera contorsionată de expunere, prin tot ce postezi pe aici, de fapt tu cauți atenție, tu ești cel care vrea cu tot dinadinsul să-și creeze o imagine. De ce? Nu știu! spuneai pe undeva că haosul din postările tale ar fi dovada sincerității tale, că ce-ți trece prin cap, aia scrii. Ca și cum o postare cu cap și coadă, logică și cât de cât sintetică, ar fi dovadă de nesinceritate sau fariseism! Nu băiete, tu încerci să pari altceva decât ești! Nu continui pentru că ar însemna să te doară prea mult și există riscul să mărești doza. Iar imi rastalmacesti cuvintele,si-mi stii si stari,nu continui sa scrii ca vezi doamne iau supradoza...ce tampenie! Exista destul de multe persoane care posteaza logic?(inca nu s-a descoperit ce ne tine pe noi in viata,si daca ceea ce ne tine e tinut/tinuta in viata de altceva/altcineva,nu mai zic ca incercand sa aduci ceva logic in asta e ca si cum ai putea sa iti privesti spatele capului,fara sa te folosesti de oglinzi ),sintetic,isi exprima cum pot ei un anumit punct de vedere,destul de sincer(prostii,ca si exemplu,pot si fi/sunt destul de sinceri,asa,in prostia lor,deci nesinceritatea iese din ecuatie,ok boos? ),dar atentie,ei nu o pe un ton autoritar,if you know what i'm saying... ,si culmea,stìi! Vreau sa par Shiva,Asa Si? E inutila toata treaba asta,ne stim de vreo 2 ani pe forumul asta,aceleasi cacaturi mereu,eu am ajuns la o parere in ceea ce te priveste,tu ai ajuns la una,in ceea ce ma priveste...tu un zombie cu emotii,eu un rebel fara cauza drogat,fălset...sounds fair! ...si?se schimba cursul vietii,isi modifica apa proprietatile,se transforma vantul in altceva,luna ia locul soarelui?Pula,same shit,doar atasamentul nebun de Eu-ul bulangiu sufera avarii,din cauza aceasta multi au creat scuturi intelectuale cat mai diversificate,pentru al apara pe Eu-ul nesimtit. ..si din nou,you got me! Asadar si prin urmare,de ce am par la cuc si pe picioare?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum