trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 15, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 15, 2016 Nu, așa se cheamă mâncarea! Se pun 5-6-7 legături de mărar tocat mai mărișor, care se fierb puțin, peste care se pune piept de pui tăiat cubulețe ce a fost călit cu ceapă, în prealabil. Se mai pune puțin suc de roșii/bulion, se mai să un clocot și gata! Se prepară în mai puțin de o oră și este delicioasă. Încearcă! Moarã sor' mea, zici cã ne trimiţi la pãşunat...prea mult verde 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2016 Postat Mai 15, 2016 am si eu marar pe pieptDa nue d'ala verde ! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2016 Postat Mai 15, 2016 Moarã sor' mea, zici cã ne trimiţi la pãşunat...prea mult verde Sa incerci mancare de stevie cu somon la grill. Nu tio' plășea nu mai zic nic' =)) 3
johnny&white Reputație: -438 Postat Mai 15, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Mai 15, 2016 Ce prostie? Pare promitator... Eu sunt in probleme reale, asta ma bucura! Bine. Probleme reale ? tu? mmm )Ma gandesc sa ma inrolez in legiune. Ar fi o provocare pt mine, dar inca nu sunt hotarat. Altii ma fac nebun:)))
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 15, 2016 am si eu marar pe pieptDu-te la Rândunica! Moarã sor' mea, zici cã ne trimiţi la pãşunat...prea mult verde Mai avem nevoie și de iarbă ... by deceu! Peste ceapa calita s-a aruncat pieptul de pui cu niste apa, bulion si niste marar tocat. Punct.S-a terminat reteta. Ptiu, mi-a scapat misterul! Păi vezi că știi? 6 2
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 15, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 15, 2016 mi-am facut ciorba de pui cu pietre ca-n Oaxaca
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 15, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 15, 2016 Sa incerci mancare de stevie cu somon la grill. Nu tio' plășea nu mai zic nic' =)) Şi felu-ntâi ce sã fie, ciorbã dã ştevie? Când v-o-ţi cãca verde, minunaţi-vã 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 15, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 15, 2016 Du-te la Rândunica! Mai avem nevoie și de iarbă ... by deceu! Păi vezi că știi? Iarba Verde de acasã, by Tom Jones
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 15, 2016 Păi vezi că știi? Io vad, imi plac alea complicate... cand te gandesti ce fierbe mai repede? O fi morcovul sau cartoful? (de exemplu)Daca morcovul e taiat mai marunt ar trebui sa fiarba in acelasi timp... daca e mai mare si doar de gust ca la ciorba de burta.... nu conteaza, sa fiarba pana nu mai poate cu restul de radacinoase... Pim, probleme placute, imi place sa gatesc.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 15, 2016 Probleme reale ? tu? mmm )Ma gandesc sa ma inrolez in legiune. Ar fi o provocare pt mine, dar inca nu sunt hotarat. Altii ma fac nebun:))) M-am lamurit ca-ti plac provocarile... nimic rau in asta, ba multe avantaje daca... Eu as zice ca n-ai nimic de pierdut daca incerci, doar te rog eu sa nu o dai in diverse daca nu te accepta, nu mai spun daca nu-ti iese...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2016 Postat Mai 15, 2016 asta e topicu ala cu :ce-am mai gatit" ??
picon Reputație: 1046 Postat Mai 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 15, 2016 Io vad, imi plac alea complicate... cand te gandesti ce fierbe mai repede? O fi morcovul sau cartoful? (de exemplu)Daca morcovul e taiat mai marunt ar trebui sa fiarba in acelasi timp... daca e mai mare si doar de gust ca la ciorba de burta.... nu conteaza, sa fiarba pana nu mai poate cu restul de radacinoase... Pim, probleme placute, imi place sa gatesc. Plm... nu aveam chef de gătit! Eram și cam obosit, dar mai ales, îmi era poftă de mâncărica asta. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 15, 2016 asta e topicu ala cu :ce-am mai gatit" ?? Si ala. Am fiert mai devreme niste cremwursi de pui... bleah! M-a scarbit mirosul de carne moarta aruncata in groapa... Am o mare sila fatza de mezeluri, nu m-a invatat nimeni nici cu asta, mirosul nu minte, nici macar la alea afumate daca le pun la fiert... Nu te omoara, corpul suporta o perioada, dar sunt pure lesuri, lasate cu zilele pana ajung la tine pe masa.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2016 Postat Mai 15, 2016 Si ala. Am fiert mai devreme niste cremwursi de pui... bleah! M-a scarbit mirosul de carne moarta aruncata in groapa... Am o mare sila fatza de mezeluri, nu m-a invatat nimeni nici cu asta, mirosul nu minte, nici macar la alea afumate daca le pun la fiert... Nu te omoara, corpul suporta o perioada, dar sunt pure lesuri, lasate cu zilele pana ajung la tine pe masa. treci pa pufuleti ca iesi pa plus , e ieftineala mare de cand iei bataie nimic nu-ti mai place , nici cremwusti , nici polonezi nici pula ))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 15, 2016 Plm... nu aveam chef de gătit! Eram și cam obosit, dar mai ales, îmi era poftă de mâncărica asta. Nu am zis ca nu merge si ceva rapid, sunt... dupa marar, mai mult ca dupa patrunjel si din pacate leusteanul este mai rar, ca-l puneam in multe... Ma irita cand infloresti, atata tot.Pofta mare!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 15, 2016 treci pa pufuleti ca iesi pa plus , e ieftineala mare de cand iei bataie nimic nu-ti mai place , nici cremwusti , nici polonezi nici pula )) Ei nu, imi place pula maxim, dar nu oricare, nu de la orice lipsa de judecata...Desi in acele momente... lipsa de judecata primeaza! In final, conteaza doar ce esti si cum esti cand te pierzi... Nu m-am pierdut demult. N-am sunat bietul baiat nici week-end-ul asta... ultimul m-am scuzat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2016 Postat Mai 15, 2016 Ei nu, imi place pula maxim, dar nu oricare, nu de la orice lipsa de judecata...Desi in acele momente... lipsa de judecata primeaza! In final, conteaza doar ce esti si cum esti cand te pierzi... Nu m-am pierdut demult. N-am sunat bietul baiat nici week-end-ul asta... ultimul m-am scuzat. cum zice proverbu "cand se scoala pula ingheata mintea la amandoi" )
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 15, 2016 cum zice proverbu "cand se scoala pula ingheata mintea la amandoi" ) Daca aveam esentialul acoperit... mi-as fi permis lucruri libertine de genul asta...In orice caz, pula e vesnic sculata cand mintea la amandoi e sa fie impreuna.Si nici pasa nu are cum sa te refuze, are bine intiparit cum a fost ultima data cand ai trecut prin ea...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 15, 2016 Ai dreptate, am mari probleme si ma da de gol felul de a fi acum...N-am nimic de spus la asta.O sa fiu altfel cand le dau de cap.
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Mai 15, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Mai 15, 2016 Sã vinã Betty pã toping Fara Jartet degeaba 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 15, 2016 Ba stiu, nu intru sa scriu pentru orice...Nu! Ca asa spun eu! N-ai decat sa te omori...Tot NU e.
johnny&white Reputație: -438 Postat Mai 15, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Mai 15, 2016 M-am lamurit ca-ti plac provocarile... nimic rau in asta, ba multe avantaje daca... Eu as zice ca n-ai nimic de pierdut daca incerci, doar te rog eu sa nu o dai in diverse daca nu te accepta, nu mai spun daca nu-ti iese... Cum adica te-ai lamurit? Aaa, iar pe tine nu te-am provocat la nimic...inca
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Mai 15, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Mai 15, 2016 SamibagpulainskypeultauAmada
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 15, 2016 SamibagpulainskypeultauAmada Ei, de asta nici macar nu te fut in cur! E deschis skype-ul, cacatule, cand am eu timp si chef!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2016 Postat Mai 15, 2016 Ei, de asta nici macar nu te fut in cur! E deschis skype-ul, cacatule, cand am eu timp si chef! vorbeste frumos in plm ))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum