phoenix 1 Reputație: 533 Postat Mai 14, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Mai 14, 2016 vorbe , multi dusmani ))nu iese fum fara foc
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 14, 2016 de la 12 incepe viata de noapte , vezi dolores si marean )) Ai gasit exemple... fotografie macro extrema (sper ca nu e cu suparare Amada, ca sa nu mai deschid inca un topic pe un DG si asa aglomerat) :blushing2 http://thednalife.com/wp-content/uploads/2014/10/Yudy-Sauw-3.jpeghttps://i.ytimg.com/vi/-QVbrnYRmac/maxresdefault.jpghttps://lensvid.com/wp-content/uploads/2013/06/An-Introduction-to-High-Magnification-Macro-Photography.jpg Superb!!! Nu-mi plac insectele, mai bine zis am o mare scarba fatza de gandaci si paianjeni de casa... Cele din salaticie, in mediul lor... ma fascineaza. Furnicile din miros vorbesc, albinele dupa un dans................................................ 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 Ai gasit exemple... baieti care se rrespecta in plm.cred ca s-au respectat cam mult , inca n-au aparut pe tarla ))
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Mai 14, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Mai 14, 2016 fotografie macro extrema (sper ca nu e cu suparare Amada, ca sa nu mai deschid inca un topic pe un DG si asa aglomerat) :blushing2 http://thednalife.com/wp-content/uploads/2014/10/Yudy-Sauw-3.jpeghttps://i.ytimg.com/vi/-QVbrnYRmac/maxresdefault.jpghttps://lensvid.com/wp-content/uploads/2013/06/An-Introduction-to-High-Magnification-Macro-Photography.jpgte-ai lasat de femei si ai dat-o pe gâze? pai ce faci mă nene,mă?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 nu iese fum fara foc nu-i chiar asa , daca vrei facem o sedinta cand se deschid terasele ))
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Mai 14, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Mai 14, 2016 nu-i chiar asa , daca vrei facem o sedinta cand se deschid terasele ))nici o sansa,aia inchid cand io ma trezesc
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 nici o sansa,aia inchid cand io ma trezesc bem in parc ca lisandru
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 14, 2016 baieti care se rrespecta in plm.cred ca s-au respectat cam mult , inca n-au aparut pe tarla )) Nu se respecta, compenseaza lipsa respectului de sine...Nu-i cobor, spun doar ca felul asta nu rezolva ce-ti lipseste, ce-ti lipseste nu-i in gura celor ce vorbesc... Ce stiu ei cand ei stiu doar ce-i reprezinta, deseori nici nu stiu ei cine sunt...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 Nu se respecta, compenseaza lipsa respectului de sine...Nu-i cobor, spun doar ca felul asta nu rezolva ce-ti lipseste, ce-ti lipseste nu-i in gura celor ce vorbesc... Ce stiu ei cand ei stiu doar ce-i reprezinta, deseori nici nu stiu ei cine sunt... mi-e dor de restaurantul garii de nordce vremuri , ce chefuri , ce futaiuri si era in epoca de aur ))))plm , nu stiu cum se facea , ca trenu de urziceni oprea numai la peronu din fata carciumii , si n-aveai cum sa ratezi intrarea.si daca vroiai nu puteai ca te trageau ailalti de maneca 2 1
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Mai 14, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Mai 14, 2016 bem in parc ca lisandru Il luam si pe Picon? La sahisti in Cismigiu.Eu aduc tablele 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 Il luam si pe Picon? La sahisti in Cismigiu.Eu aduc tablele da picon se pricepe sau doar sta de sase ? ))
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Mai 14, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Mai 14, 2016 da picon se pricepe sau doar sta de sase ? ))plm,am auzit ca face poarta-n casa
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 14, 2016 mi-e dor de restaurantul garii de nordce vremuri , ce chefuri , ce futaiuri si era in epoca de aur ))))plm , nu stiu cum se facea , ca trenu de urziceni oprea numai la peronu din fata carciumii , si n-aveai cum sa ratezi intrarea.si daca vroiai nu puteai ca te trageau ailalti de maneca Astea nu stiu, am fost fata, dar era mai... se impunea un cod de buna purtare... de asta mi-e dor! plm,am auzit ca face poarta-n casa Daca-ti trag una peste ochi nu te ia nimeni de pe perete fara vopsea! Baga-mi-as pula ca-ti dai arama la bautura de slab....Ce cauti tu scandal aici?! De prieten?! Mars la culcare! Maine deschid skype-ul... 1 2
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Mai 14, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Mai 14, 2016 Astea nu stiu, am fost fata, dar era mai... se impunea un cod de buna purtare... de asta mi-e dor! Daca-ti trag una peste ochi nu te ia nimeni de pe perete fara vopsea! Baga-mi-as pula ca-ti dai arama la bautura de slab....Ce cauti tu scandal aici?! De prieten?! Mars la culcare! Maine deschid skype-ul...Vezi sa fie lavabila
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 14, 2016 Vezi sa fie lavabila Zapacila, calmeaza-te, am si eu destule... Pana maine se mai sterg...
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Mai 14, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Mai 14, 2016 Zapacila, calmeaza-te, am si eu destule... Pana maine se mai sterg... mai calm ca mine nu e nimenea
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 Astea nu stiu, am fost fata, dar era mai... se impunea un cod de buna purtare... de asta mi-e dor! era o pula , tot vagabontealaimi aduc aminte ca intr-o seara am plecat cu taxi sa duc un maior acasa si am ajuns la amanta lui pe la Ozana. Asta a adormit si io am futut-o p`aia 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 14, 2016 mai calm ca mine nu e nimenea Asa mai vii de-acasa!
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Mai 14, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Mai 14, 2016 Asa mai vii de-acasa! schimba si tu avataru ala,ca am senzatia ca vorbesc cu pisicuts
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 14, 2016 era o pula , tot vagabontealaimi aduc aminte ca intr-o seara am plecat cu taxi sa duc un maior acasa si am ajuns la amanta lui pe la Ozana. Asta a adormit si io am futut-o p`aia Hmmm, maiorul era cam pe blat (sau fata)... Imi place imaginea aia cu bibelouri in raft... Era cumva mai inocent, dar si super pervers atunci... acum parca ceva plictisitor pentru unii... dar ce stiu ei.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 Hmmm, maiorul era cam pe blat (sau fata)... Imi place imaginea aia cu bibelouri in raft... Era cumva mai inocent, dar si super pervers atunci... acum parca ceva plictisitor pentru unii... dar ce stiu ei. m-ai pierdut )
picon Reputație: 1046 Postat Mai 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 14, 2016 mi-e dor de restaurantul garii de nordce vremuri , ce chefuri , ce futaiuri si era in epoca de aur ))))plm , nu stiu cum se facea , ca trenu de urziceni oprea numai la peronu din fata carciumii , si n-aveai cum sa ratezi intrarea.si daca vroiai nu puteai ca te trageau ailalti de maneca Acum e Mecu'.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 14, 2016 m-ai pierdut ) mi-e dor de restaurantul garii de nordce vremuri , ce chefuri , ce futaiuri si era in epoca de aur ))))plm , nu stiu cum se facea , ca trenu de urziceni oprea numai la peronu din fata carciumii , si n-aveai cum sa ratezi intrarea.si daca vroiai nu puteai ca te trageau ailalti de maneca Stii ce vorbesti?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 Stii ce vorbesti? n-am baut mai nimik , o juma de coniac , acu m`apuc serios 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 Acum e Mecu'. capitalism romanesc de prost gustmooama si ce ospatarite erau in gara
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum