Sari la conținut

Topicul meu in care klm112 nu este invitat!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

http://petapixel.com/assets/uploads/2013/05/macrobugs13.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/09/article-0-11A6C2DC000005DC-795_634x419.jpg

http://www.exposureguide.com/media/2014/06/macro-photo-6-600x400.jpg

Scrie, te rog frumos, si ce sunt... :)

:*

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Sa-mi bag!  :slap2

Lumea e atat de lipsita de comunicare si intelegere... incat multi ma vad distorsionat pentru ca inteleg ce altii nu vad...

I guess I love you too, altfel de ce m-as fi obosit sa inteleg micile diferente de nuanta si sa va "bat" cand faceti prostii...  :laugh2

I'm just a friend you never had. :)

Nu vreau sa vad pe nimeni azi, sunt epuizata. Maine dimineata ma duc la un service tel sa-mi instaleze un program pentru respingerea apelurilor nedorite, nu pot renunta la agenda actuala... exclus sa cumpar alt telefon momentan.

Inlocuitoare... nu poti avea tot ce vrei. :)  :no2

mi-e rău

post-131728-0-70393100-1463300026_thumb.jpeg

...pă Ploiești

• Like 1
Vizitator
Postat

Scrie, te rog frumos, si ce sunt... :)

:*

:habarnam (nu sunt facute de mine, inca. Pentru a gasi asa ceva trebuie sa ma duc fie prin Dobrogea, fie pe la mare, fie pe alt continent). No ideea. Bine pot banui, daca vrei, dar daca este un naturalist pe site ne poate spune mai bine. Doar la ultima am inteles ca este un fel de omida. Arata mare, dar in realitate are 1 cm si ceva. La nr. 2 este un paianjan, nu stiu ce specie. Iar nr. 1 nu scria nimic de unde am luat-o, dar seamana cu Radasca noastra (sau o fi carabus ? :habarnam )

• Like 1
Vizitator
Postat

Sa-mi bag!  :slap2

Lumea e atat de lipsita de comunicare si intelegere... incat multi ma vad distorsionat pentru ca inteleg ce altii nu vad...

I guess I love you too, altfel de ce m-as fi obosit sa inteleg micile diferente de nuanta si sa va "bat" cand faceti prostii...  :laugh2

I'm just a friend you never had. :)

Nu vreau sa vad pe nimeni azi, sunt epuizata. Maine dimineata ma duc la un service tel sa-mi instaleze un program pentru respingerea apelurilor nedorite, nu pot renunta la agenda actuala... exclus sa cumpar alt telefon momentan.

Inlocuitoare... nu poti avea tot ce vrei. :)  :no2

esti bine ? :))

Postat

:habarnam (nu sunt facute de mine, inca. Pentru a gasi asa ceva trebuie sa ma duc fie prin Dobrogea, fie pe la mare, fie pe alt continent). No ideea. Bine pot banui, daca vrei, dar daca este un naturalist pe site ne poate spune mai bine. Doar la ultima am inteles ca este un fel de omida. Arata mare, dar in realitate are 1 cm si ceva. La nr. 2 este un paianjan, nu stiu ce specie. Iar nr. 1 nu scria nimic de unde am luat-o, dar seamana cu Radasca noastra (sau o fi carabus ? :habarnam )

Banuiam, sorry, posteaza, pls, mai schimba atmosfera... :)  :*

• Minus 2
Vizitator
Postat

:) Dap, ce voiai sa raspund la a nu stiu cata oara "treci acasa"...  :laugh2  :rax2

te las sa-ti treaca vanataile :)))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

te las sa-ti treaca vanataile :)))

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

mi-e rău

...pă Ploiești

Stiu ca ti-ai revenit de la un timp, stay the same, it fits you. :)

De ce am tot spus cine sunt pana acum... exact pentru astfel de momente cand o bolnava poate spune orice inutil....

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

:) Dap, ce voiai sa raspund la a nu stiu cata oara "treci acasa"...  :laugh2  :rax2

Treci acasă, normal!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Treci acasă, normal!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Si Klm ce spune, basinosule? :)

Basina aici, una acolo, alta dincolo...

Tind sa cred ca nu-ti pasa unde te apuca...  :laugh2

Omul e bolnav, a mostenit... nu-ti bate joc, ai ajuns sub limita umanitatii!

Intotdeauna am luat apararea celor slabi, de cele mai multe ori fara sa-i cunosc...

E destul de ametit, tu lipseai cu vrajeala ta ieftina!

M-am chinuit sa faca juma de pas inainte, vii tu sa-l tragi 3 pasi inapoi!!!

Dar asta esti tu, stimabile, masca de prieten, vorbe calculate...

Are nevoie de cineva, cert, dar nu de cineva care sa faca si mai mult rau.

De unde stiu? Pentru ca te cunosc! Daca stiai sa te controlezi nu vorbeam acum...

• Minus 2
Postat

Stai bre, ce te-a apucat? Am profitat de ocazie și m-am întâlnit cu el pentru ... știi, nu mai revin. Atât și nimic mai mult. Cum începuse să plouă, am intrat la o bere. I-am explicat că ar fi bine să nu te mai sâcâie și în rest, am discutat ceva politică. Ce plm te-a apucat iar? Că e slab, că are problemele lui ... fiecare avem câte ceva ce nu e ok și chiar nu mai am nici timp, nici chef, nici răbdare să mă încarc cu ale altora. În fond, fiecare e singurul în măsură să și le rezolve, iar viața m-a învățat că dacă încerci să ajuți ți-o iei în freză. Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, se spune și cam așa e. 

Hai, o zi bună!

• Like 7
  • Minus 2
Postat

Stai bre, ce te-a apucat? Am profitat de ocazie și m-am întâlnit cu el pentru ... știi, nu mai revin. Atât și nimic mai mult. Cum începuse să plouă, am intrat la o bere. I-am explicat că ar fi bine să nu te mai sâcâie și în rest, am discutat ceva politică. Ce plm te-a apucat iar? Că e slab, că are problemele lui ... fiecare avem câte ceva ce nu e ok și chiar nu mai am nici timp, nici chef, nici răbdare să mă încarc cu ale altora. În fond, fiecare e singurul în măsură să și le rezolve, iar viața m-a învățat că dacă încerci să ajuți ți-o iei în freză. Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, se spune și cam așa e. 

Hai, o zi bună!

Deci ai ramas fara prieteni pe forum si nici asa numitul radar in week-end-ul asta?

Oare ce o fi daca disparea forumul?  :laugh2

I would like to see that!  :laugh2  O gramada de zerouri care nu mai au unde sa se afiseze...  :laugh2

Nu te mai baga, lasa-l sa se maturizeze din experiente, altfel sunt doar vorbe care il ghideaza gresit...

Postat

Deci ai ramas fara prieteni pe forum si nici asa numitul radar in week-end-ul asta?

Oare ce o fi daca disparea forumul?  :laugh2

I would like to see that!  :laugh2  O gramada de zerouri care nu mai au unde sa se afiseze...  :laugh2

Nu te mai baga, lasa-l sa se maturizeze din experiente, altfel sunt doar vorbe care il ghideaza gresit...

Radarul a venit mai târziu ieri, pe la 18. Iar cu el, m-am întâlnit pentru că scrisese că merge la piață și aveam de gând și eu să dau o fugă să iau mărar ( am făcut mâncare de mărar cu piept de pui). Cât despre forum, am mai stat fără el și câteva zile în șir, nu știu la tine cum e.  :laugh2

Și da, îl las! Cum am mai spus, fiecare e răspunzător de el. Nu am discutat decât ceea-ce știi că aveam de gând să-i spun de mult.

Hai s-o lăsăm așa, nu a fost nimic ce ar putea să te afecteze!

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Radarul a venit mai târziu ieri, pe la 18. Iar cu el, m-am întâlnit pentru că scrisese că merge la piață și aveam de gând și eu să dau o fugă să iau mărar ( am făcut mâncare de mărar cu piept de pui). Cât despre forum, am mai stat fără el și câteva zile în șir, nu știu la tine cum e.  :laugh2

Și da, îl las! Cum am mai spus, fiecare e răspunzător de el. Nu am discutat decât ceea-ce știi că aveam de gând să-i spun de mult.

Hai s-o lăsăm așa, nu a fost nimic ce ar putea să te afecteze!

:) Nimic nu ma afecteaza irecuperabil...

Imi spunea caricatura ca prea ma implic... zau?! La el nu m-am implicat?!  :laugh2  :slap2

Mancare de marar zici in care e si ceva piept de pui?  :laugh2

Nu cumva era pui cu ceva marar? Spun doar sa subliniez cum distorsionezi, si-ti place, adevarul. :)

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

:laugh2  Asa se pare. Ce faci? Te-ai retras sau mai merge? :)

:hug1

Anul asta o ''imping'' asa. O sa vad ce-o sa fac de la anul.

Ma bate gandul sa fac o prostie:)

Tu ce mai faci?

Postat

:) Nimic nu ma afecteaza irecuperabil...

Imi spunea caricatura ca prea ma implic... zau?! La el nu m-am implicat?!  :laugh2  :slap2

Mancare de marar zici in care e si ceva piept de pui?  :laugh2

Nu cumva era pui cu ceva marar? Spun doar sa subliniez cum distorsionezi, si-ti place, adevarul. :)

Nu, așa se cheamă mâncarea! Se pun 5-6-7 legături de mărar tocat mai mărișor, care se fierb puțin, peste care se pune piept de pui tăiat cubulețe ce a fost călit cu ceapă, în prealabil. Se mai pune puțin suc de roșii/bulion, se mai să un clocot și gata! Se prepară în mai puțin de o oră și este delicioasă. Încearcă!

• Like 7
  • Minus 2
Postat

Anul asta o ''imping'' asa. O sa vad ce-o sa fac de la anul.

Ma bate gandul sa fac o prostie:)

Tu ce mai faci?

Ce prostie? Pare promitator... :)

Eu sunt in probleme reale, asta ma bucura!  :laugh2

Bine. :)

Postat

Nu, așa se cheamă mâncarea! Se pun 5-6-7 legături de mărar tocat mai mărișor, care se fierb puțin, peste care se pune piept de pui tăiat cubulețe ce a fost călit cu ceapă, în prealabil. Se mai pune puțin suc de roșii/bulion, se mai să un clocot și gata! Se prepară în mai puțin de o oră și este delicioasă. Încearcă!

Peste ceapa calita s-a aruncat pieptul de pui cu niste apa, bulion si niste marar tocat. Punct.

S-a terminat reteta.

Ptiu, mi-a scapat misterul!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...