sectia de psihiatrie Reputație: 23 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 In fiecare dimineata il vad cersind in fata la MC Unirii. Pe o bucata de carton a scris: nevasta-mea nu vrea sa mai suga pula pe bani. Nu mai am bani de mancare si curve, s-au terminat. Pe ea nu o fut. Am futut-o o singura data si atunci a pus o poza pe forum ca s-o vada o tara-ntreaga cu pula-n pizda. Ea considera ca a fost o miscare foarte inteligenta, iar eu nu am putut s-o contrazic. Aveti suflet si ajutati-l pe carlos robredo. Aveti trei posibilitati: 1. Donati bani. 2. Curvele sa-l futa gratis. 3. Convingeti-o pe nevasta-sa sa suga iar pula pe bani, iar punctele 1 si 2 raman fara obiect. Doar imi exersez calitatile de prozator. Nu prea le am, deci nu are sens sa scot un volum de nuvele. 1
so fistic atu Reputație: 14 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 doctore lasa proza si mai trage un cacat 2
relumarius117 Reputație: 25 Postat Mai 12, 2016 Oras:Ph Oras:Ph Postat Mai 12, 2016 Eh, e barbaso lu' muscaincurucalului4you. O gasesti la aprozar mai nou, ca-i place cand suna ceasul dimineatza 1
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 12, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Mai 12, 2016 2
vypushkka Reputație: 25 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 ho bre ca stiu cine e si intelihenta si barbados ala : )) 1
sectia de psihiatrie Reputație: 23 Postat Mai 13, 2016 Autor Postat Mai 13, 2016 Robredo a capatat un covrig azi. E fericit. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2016 Postat Mai 13, 2016 Cre'ca'l cheama Tommy Robredo, nu Carlos =)) http://b.smimg.net/13/26/tommy-robredo.jpg 1
inflexi Reputație: 140 Postat Mai 13, 2016 Oras:Bucales Oras:Bucales Postat Mai 13, 2016 Sau Carlos Roberto http://static.sportskeeda.com/wp-content/uploads/2015/07/robertocarl-1435822870-800.jpg
sectia de psihiatrie Reputație: 23 Postat Mai 17, 2016 Autor Postat Mai 17, 2016 ce-o face robredo? s-a reincarnat in ramsay? 1
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 17, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Mai 17, 2016 ce-o face robredo? s-a reincarnat in ramsay? E cu muia ca nu mai curg "pulili" e un parlit ce imi mai bateam pula de el cand îi dadeam "gusa" Scorinei PS: acum am auzit ca a intrat "gălşeava" in "paradis" dupa ce s-a auzit la job-ul Scorinei cu ce sa ocupat.....se pare ca inca mai practica asa din cand in cand 1 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Mai 17, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Mai 17, 2016 pishatul de roberto face foamea, in schimb euglena4u isi permite din suptul pulilor a catorva duzine de lingai fideli cu pulile de sub 10 cm, ca nu ar fi in stare sa ii dea nici macar un orgasm vaginal, care ii sug la linducu ala fleoscait si lasat dupa atat de multi km de pula incat poate sa faca un drum de pe pamant pana la galaxia andromeda, si inapoi, sa ii cumpere cont vip cu care sa isi faca de cap pe forum, abuzand alt bug din forum de care pisicut ii se rupe pula, darea fara numar a punctelor. sincer ma pis pe ele de puncte, cine ma stie si imi va vedea punctele va stii ca in spatele acestui atac miselesc si murdar a fost curva4u, iar cei noi, imi pot suge punctele negative! 1 4
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Mai 17, 2016 Oras:... Oras:... Postat Mai 17, 2016 cine e robredo?prostul forumului
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Mai 17, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Mai 17, 2016 prostul forumului este guvidul4sorinei, singura de aici care recunoaste ca pestele ei e sotul ei, cu care s-a laudat peste tot, in recenzi, poze de la mare, poze cu ei futandu-se, cred ca juma din clientela ei are pula de doua ori mai mare decat el 1 5
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Mai 17, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Postat Mai 17, 2016 prostul forumului este guvidul4sorinei, singura de aici care recunoaste ca pestele ei e sotul ei, cu care s-a laudat peste tot, in recenzi, poze de la mare, poze cu ei futandu-se, cred ca juma din clientela ei are pula de doua ori mai mare decat el statea ca prostul in bucatarie si-si rodea unghiile in timp de curva grohaia in dormitor in timp ce lua muie. dar ieseau eugleii
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 18, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 18, 2016 Cica iti bagi pula-n in hinduism si budism ,cand vezi prosti ca astia...curvele astea nu ar fi existat fara ajutorul vostru,de labagii notorii. ...sau existau,dar fara ajutorul vostru,pentru ca ajutorul de somaj nu-i mare lucru,ori accentul moldovenesc nu s-a schimbat ,ori inca cautati chioscuri,unde se mai vand,inca,tigari la bucata..dar v-ati fi dorit NU sa fiti cu o curva,c i sa deschide-ti NUMA' usa la fiecare client al ei,atat...daca si pizda moca dupa program,Alah Aleluia,viata ar fi avut sens... Aversiunea lui miskin nu o inteleg in schimb(de noapte),fata de curve...adica ca si intelect se pisa pe toti astia care comentati de curve,citeste si oamenii destul de binisor ,fun e,in schimb(de zi) face colectie de borcane,vrea sa stranga fiecare strop,si sa-si faca creme de fata,hotu'... Si gosipu asta,si cititul asta de oameni,prea exagerat, par sa fie ramuri din copacul #vanitos. Sa-ti pese de pula lui Roberto,si daca ii e frig sau nu,si de cate puli intra/au intrat/vor intra in pizda Sorinei...asta inseamna sa fii unu' cu o flanea alba cu guler,scris mare cu litere din material sintetic ROMA in fata,cu blugi albastru deschis, stramti pe piciore,cu buzunare la genunchi,pe lateral,iar in picioare cu o pereche de Reebok albi destul de neimaculati,din aia cu talpa de spuma ...sau unul la costum,dar mereu timid in interactiune directa cu femeile,face to face adica ...roseata pe fata la fiecare emotie,putin tremurat,balbait(de ce nu... ),si cica fuck it,cand platesc nu ma inrosesc,ca nu-i nevoie de flirt la sex platit,doar pula-n pizda,dar pe Net...sa vezi ce le fac eu la curvele alea,ha ha ha,mwhahahaha..."Thug/#Taf boy for life" . 2 4
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Cat ai scris, ma E da bine sau aiurezi ( din nou) ? PS. Ieri am fost prin IOR pe la Negoita ( ala cu datoriile ) cu bicicleta. Am bagat o tura si pe Iarba 1
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 adica ca si intelect se pisa pe toti astia care comentati de curve,citeste si oamenii destul de binisor Vanitatea a fost mereu pacatul meu preferat. Daca citeste picon, de fapt când va citi, ceea ce afirmi aici, plus esecurile pe linie, cu Lana, Vanessa, apoi monstruozitatea aia de corina, erijata prin intermediul analfabetismului in rolul unei Lolite cu miros de praz, hranind speranta si visul nabucovian al lui picon, platita cu bani si fasole frecata, nu crezi ca se va supara?Adica el pentru ce a trait si inca crede ca traieste?Adica el a cladit (ce cuvânt sobru si expresiv deopotriva, dar cred ca o sa-i placa lui picon ), piatra cu piatra, limba-n cur parasute-lana-vanessa-corina-centuriste-corina-picon, zi de zi, el de fapt dorind sa fie intr-un gentlemen's corner, o imagine de domn care nu ezita sa cumpere tulipe domnitelor, iar eu ma pis pe el?
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 18, 2016 Vanitatea a fost mereu pacatul meu preferat. Daca citeste picon, de fapt când va citi, ceea ce afirmi aici, plus esecurile pe linie, cu Lana, Vanessa, apoi monstruozitatea aia de corina, erijata prin intermediul analfabetismului in rolul unei Lolite cu miros de praz, hranind speranta si visul nabucovian al lui picon, platita cu bani si fasole frecata, nu crezi ca se va supara?Adica el pentru ce a trait si inca crede ca traieste? Adica el a cladit (ce cuvânt sobru si expresiv deopotriva, dar cred ca o sa-i placa lui picon ), piatra cu piatra, limba-n cur parasute-lana-vanessa-corina-centuriste-corina-picon, zi de zi, el de fapt dorind sa fie intr-un gentlemen's corner, o imagine de domn care nu ezita sa cumpere tulipe domnitelor, iar eu ma pis pe el? La cat esti de nesimtit esti in pericol daca-ti musti limba. Te otravesti la sigur cu propriul venin. Te rupi in basini intelectual-pompoase, dar esti o zdreanta de om. 4 11
vypushkka Reputație: 25 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 La cat esti de nesimtit esti in pericol daca-ti musti limba. Te otravesti la sigur cu propriul venin. Te rupi in basini intelectual-pompoase, dar esti o zdreanta de om.de ce este ma nesimtit? pentru ca are un capital intelectual, iar voi "brigadierii" sunteti penibili si jalnici in gandire si exprimare?
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 18, 2016 de ce este ma nesimtit? pentru ca are un capital intelectual, iar voi "brigadierii" sunteti penibili si jalnici in gandire si exprimare? Citeste cu atentie ( daca poti ) si poate iti dai seama de ce este nesimtit. 1 11
vypushkka Reputație: 25 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Citeste cu atentie ( daca poti ) si poate iti dai seama de ce este nesimtit.am citit coane. nesimtiti suntei voi astia care zilnic va bateti joc de membrii noi inregistrati si utilizati tehnica pumnului in gura. o adunatura de fasolari vulnerabili si frustrti, promotorii atitudinii jignitoare si limbajului mitocanesc. 2
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 18, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 18, 2016 am citit coane. nesimtiti suntei voi astia care zilnic va bateti joc de membrii noi inregistrati si utilizati tehnica pumnului in gura. o adunatura de fasolari vulnerabili si frustrti, promotorii atitudinii jignitoare si limbajului mitocanesc. Crede-ma ca n-am chef de polemici cu tine. Tot n-ai citit cu atentie. PSChiar nu poti sa postezi cateva cuvinte fara sa te balacesti in noroi ? 1 11
vypushkka Reputație: 25 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 pe mine ma doare-n pula ma de brigada voastra si curvele voastre scoase la produs 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 18, 2016 Oare cum s-o nu-mi ăla care deschide grămezi de topice despre căcat, diaree și alte asemenea? Întrebarea e evident, retorică. 6 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum