miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 singurul lucru pe care nu-l stii e valoarea ta pe forumul astaNu caut slava oamenilor, ci a lui Dumnezeu.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 18, 2016 Sunt departe de asa ceva. nu-ti place si tie niciun user mah? uite catul e favoritul meu, e funny si chill mereutu nimic,nimica? ca spune nu fi nesuferit mereu
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 tu esti Miss ThailandChai khrap.
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 18, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 18, 2016 Nu caut slava oamenilor, ci a lui Dumnezeu. Welcome Messiah
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 18, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 18, 2016 Chai khrap. ce pula mea ai zis ca nu pot traduce pe gugal transleit?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 18, 2016 nu zici nu? haaaai odata ca tre sa plec in curand,nu fi vacutza si hai de spune. atat de tot fofilezi si eschivezi de parca te-am intrebat pe care vrei sa o iei de nevasta d p forum
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 nu-ti place si tie niciun user mah? uite catul e favoritul meu, e funny si chill mereutu nimic,nimica? ca spune nu fi nesuferit mereuA defini inseamna a limita.TheCat e limitat in bonomia lui. Eu stimez oamenii fara principii.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 18, 2016 A defini inseamna a limita.TheCat e limitat in bonomia lui. Eu stimez oamenii fara principii. zici ca esti nebun ori zevzec cateodata. pai daca nu are principii de niciun fel este mai degraba oaie decat persoana sau similar
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 zici ca esti nebun ori zevzec cateodata. pai daca nu are principii de niciun fel este mai degraba oaie decat persoana sau similarSunt doar prosti.Insa cu reputatie.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 18, 2016 Sunt doar prosti.Insa cu reputatie. hai ca exagerezi. nu pot fi toti oamenii prosti si tu nu/ ce esti alien?
nobel Reputație: 5960 Postat Mai 18, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Mai 18, 2016 Cand te mananca posteriorul e simplu:il scarpini.E asa e si cu Miskin.Nu-l manca rozkendra pe Miskin ci scarpina-l.Se va simti mai bine.Si tu la fel. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 18, 2016 Cand te mananca posteriorul e simplu:il scarpini.E asa e si cu Miskin.Nu-l manca rozkendra pe Miskin ci scarpina-l.Se va simti mai bine.Si tu la fel. nu am de ce sa-l scarpin pe miskin nicaieri si nici pe oricare altu'.ma simt f bine sa fara sa scarpin pe careva.nu stiu unde bati ce ai scris tu acolo nu are vreo noima pt mine. sunt friendly cu orice user care e ok cu mine.si miskin in afara de vreo intepatura si aia din ani in pasti mi-a vb mereu frumos. plus ca e baiat istet,doar ca face pe trolu din plictiseala cum zice si el,dar pare cam nesuferit. si nu cred ca e baiat rau inafr de aci, a zis tot el ca daca ar fi face to face cu picon cu care are cele mai mari showuri nu s-ar tiganila fel si cu vladizinho care s-a injurat cu toata lumea, a fost f politicos mereu cu mine.si atat . eu nu judecat un user dupa comportamentul cu altii,ci cu mine.si vb pana la urma cu cine am eu chef si refuz conversatia cu cine nu am. e dreptul meu sa vb cu cine am chef fara sa insemne ca vreau a-l scaprina pe undeva sau ca nu mi-e bine si ce murmuri tu pe acolo
nobel Reputație: 5960 Postat Mai 18, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Mai 18, 2016 nu am de ce sa-l scarpin pe miskin nicaieri si nici pe oricare altu'.ma simt f bine sa fara sa scarpin pe careva.nu stiu unde bati ce ai scris tu acolo nu are vreo noima pt mine. sunt friendly cu orice user care e ok cu mine.si miskin in afara de vreo intepatura si aia din ani in pasti mi-a vb mereu frumos. plus ca e baiat istet,doar ca face pe trolu din plictiseala cum zice si el,dar pare cam nesuferit. si nu cred ca e baiat rau inafr de aci, a zis tot el ca daca ar fi face to face cu picon cu care are cele mai mari showuri nu s-ar tiganila fel si cu vladizinho care s-a injurat cu toata lumea, a fost f politicos mereu cu mine.si atat . eu nu judecat un user dupa comportamentul cu altii,ci cu mine.si vb pana la urma cu cine am eu chef si refuz conversatia cu cine nu am. e dreptul meu sa vb cu cine am chef fara sa insemne ca vreau a-l scaprina pe undeva sau ca nu mi-e bine si ce murmuri tu pe acolo Prin a "scarpina" tu ce-ai inteles? Mi-a placut aia cu "murmuri tu pe acolo" 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 18, 2016 Prin a "scarpina" tu ce-ai inteles? Mi-a placut aia cu "murmuri tu pe acolo" orice insinuai, nu vad cum a-l peria, scarpina sau manca pe miskin mi-ar schimba mie starea in mai bine. de parca dispozitia mea depinde de miskinse stie cine reuseste sa imi influenteze mie starile nu mai susura atunci
picon Reputație: 1045 Postat Mai 18, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 18, 2016 nu am de ce sa-l scarpin pe miskin nicaieri si nici pe oricare altu'.ma simt f bine sa fara sa scarpin pe careva.nu stiu unde bati ce ai scris tu acolo nu are vreo noima pt mine. sunt friendly cu orice user care e ok cu mine.si miskin in afara de vreo intepatura si aia din ani in pasti mi-a vb mereu frumos. plus ca e baiat istet,doar ca face pe trolu din plictiseala cum zice si el,dar pare cam nesuferit. si nu cred ca e baiat rau inafr de aci, a zis tot el ca daca ar fi face to face cu picon cu care are cele mai mari showuri nu s-ar tiganila fel si cu vladizinho care s-a injurat cu toata lumea, a fost f politicos mereu cu mine.si atat . eu nu judecat un user dupa comportamentul cu altii,ci cu mine.si vb pana la urma cu cine am eu chef si refuz conversatia cu cine nu am. e dreptul meu sa vb cu cine am chef fara sa insemne ca vreau a-l scaprina pe undeva sau ca nu mi-e bine si ce murmuri tu pe acolo Nu ar mai apuca. 7 6
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Postat Mai 19, 2016 Mârlet,daca ai calcat-o,si nu fumat-o...ce pot sa-ti cer tie,de fapt si de drept...un barbat casatorit,la casa lui sau a bancii ,cu influente de adolescent horny,si troll repezit? Acum am vazut. Te-ai pupa in pula singur sa fii eu. Sa nu fii nevoit sa pleci ca miskinake prin, cum a zis Corina, Germania-Londra-Franta, sa muncesti. Asta ca sa nu mai zic ca stai cu frica in coaie ca iti fute vreunul gagica...plm. Hai te pup din IOR. 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 19, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 19, 2016 Acum am vazut. Te-ai pupa in pula singur sa fii eu. Sa nu fii nevoit sa pleci ca miskinake prin, cum a zis Corina, Germania-Londra-Franta, sa muncesti. Asta ca sa nu mai zic ca stai cu frica in coaie ca iti fute vreunul gagica...plm. Hai te pup din IOR. Sunt in Chicago,scriu un roman... Ei,un adevar am spus acolo,am atins ceva ceva,ca altfel nu te zbarțâiai asa...auzi la el,sa ma pup in pula sa fiu ca el ))...oly... Daca mie nu imi mai este frica de moarte,din nici un punct de vedere,sau colț ,esti tâmpit? ,despre ce frici vorbesti tu acolo,lăbărțatule? ...daca o se futa cu altul,inseamna ca o sa ii faca placere,o viata are,nu,si sa aleaga ce vrea ea,nu?...sa nu imi spui ca tu mergi cu stick-ul in buzunar plin de muzica buna downloadata dis de dimineata ,il bagi la casetofonul din masina si mergi cu geamul lasat,prin Colentina,in speranta ca vei gasi ceva de-o muie la volan...dar stai cu ochii bagati in telefonul nevestei,ii stii si parole(ca doar tu i le-ai pus ) de mail,facebook,si ce-o mai fi pe acolo,sa nu cumva sa o futa vreunul mai bărbăţoi decat tine? ...ti-e frica de divort sau ceva de genul,sau va iubiti cu adevarat,si e incredere absoluta,dar mai mergi tu la curve,fara sa stie ea...? oly....... 1 4
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Postat Mai 19, 2016 ...,cum ca-i cam nasoleanu la distanta,ca 'mi-o' fute altu,si m-a cam luat panica...ce plm fac acum? Castig binisor,dar nu cine stie ce...sper sa nu se futa cu altul............. Orice,numai sa nu o pierd.... ...daca o se futa cu altul,inseamna ca o sa ii faca placere,o viata are,nu,si sa aleaga ce vrea ea,nu?... Pai ce faci ma nene....maaaaaaaa Vai de pula ta. 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 19, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 19, 2016 Pai ce faci ma nene....maaaaaaaa Vai de pula ta. Lambada!
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 19, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 19, 2016 Lambada! Ceare Labamdaa...? Miem plake.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 19, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 19, 2016 Nu ar mai apuca. de unde sa apuce ?
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 20, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Mai 20, 2016 Ce-o mai face robredo4you? 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 21, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 21, 2016 Ceare Labamdaa...? Miem plake. Si lui oly observ,asteapta doar ca playul sa fie apasat! Apropos,tu care pula mea esti de pe la inceputul forumului,sau de prin 2014?...astept un meaj privat pe Craigslist sa-mi spui......cheers!...
andrei.andrei.andrei Reputație: 17 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2016 Cine e amaratul de carlos robredo?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum