Sari la conținut

In ton cu vremurile... cum e corect? ma doare IN pula sau ma doare LA pula sau ma doare PA pula? rog seriozitate

Postări Recomandate

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mă doare în fața pulii!

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Stim.

Mă doare în fața pulii!

... By...Trolleu.

Așa e bine?

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

De fapt e ma doare-n pula,asta când vine vorba despre o persoana care..are o necesitate,neplăcere iar prin "ma doare-n pula" se specifica în termeni duri nepăsarea.Celelalte pot fi de asemenea niște derivate din original.

• Oras:Ploiesti
Postat

Ai poola mare?

nu e vb despre marime..e vb ca nu e bine sa te doara..inseamna ca ai niscavai probleme..si ai nevoie de doftor! :no2

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

nu e vb despre marime..e vb ca nu e bine sa te doara..inseamna ca ai niscavai probleme..si ai nevoie de doftor! :no2

Da...şi cu cât e poola mai mare, cu atât e mai dureros, d-aia am ìntrebat, ìn poola mea :)

Reputație: 5026
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Seriozitate inseamnă să tratezi cu seriozitate durerile în/la/pe , şi anume , Pulă !

• Oras:Bucuresti
Postat

Rog sa nu luati in deradere Pula

e totusi vedeta topingului :P

intrebam cum se zice corect... 

nu daca e bine sau nu sa te doara... deci ontopING va rog...

PS: Ma doare pA pula =))

Postat

Foaie verde de cicoare

Nici în pulă nu mă doare!

Postat

Da...şi cu cât e poola mai mare, cu atât e mai dureros, d-aia am ìntrebat, ìn poola mea :)

vai de...poola ta ... :slap2 pe bune...nu e lucru de saga!e cel mai serios subiect posibil si mai ales imposibil.. :laugh2

Postat

daca mai traia paunescu te-as fi suspectat de vreun shpritz cu el aseara... asa ca dupa o fasole cu afumatura si muraturi... stii ce zic?

dar altfel cred ca ai avut alta muza inspirationala.

Postat

vai de...poola ta ... :slap2 pe bune...nu e lucru de saga!e cel mai serios subiect posibil si mai ales imposibil.. :laugh2

in sfarsit cineva care intelege seriozitatea dilemei in care ma aflu...

in poola mea

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ma doare la arcuri ! :)

Postat

in sfarsit cineva care intelege seriozitatea dilemei in care ma aflu...

in poola mea

daaaa....deci ..e vb despre poola...obiect care lipseste cu desavarsire la unele persoane ,unele se bazeaza ca o au si atat ..nu stiu la ce face folosinta ..si f f putine au acest obiect si chiar stiu la ce foloseste!dar ma scz ...asta era din alt film!

Postat

Ma doare la arcuri ! :)

ai arcuri in poola? =)) :P

daaaa....deci ..e vb despre poola...obiect care lipseste cu desavarsire la unele persoane ,unele se bazeaza ca o au si atat ..nu stiu la ce face folosinta ..si f f putine au acest obiect si chiar stiu la ce foloseste!dar ma scz ...asta era din alt film!

e clar din alt film... dar e dintr-un film, din pacate, inspirat din realitate :)

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Duci lipsa! Este?.....slaba productia anul acesta!!!....cererea mare,oferta mica... =))

• Like 2
  • Minus 2

Postat

Duci lipsa! Este?.....slaba productia anul acesta!!!....cererea mare,oferta mica... =))

cred ca putin invers... daca ne referim la evolutia pietei care ar putea reflecta cele spuse de tine :)

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.