Sari la conținut

Lily , brazilianca 0799 279 443

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

chestiile astea nu se spun aici

Sora ei care nu presteaza

Si mai zici de ce ne luam de tine :(

Una zici si alta faci

• Like 4
  • Oras:In inima femeilor
Postat

deja probleme ??? :)))

Nu ,nu avem probleme :boob

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:pa
Postat

Ciorexei asteia cate zile ii dati pana se retrage din cauza lui liviu orgasmicul? Liviu ai cerut-o sau astepti raspuns de la alte 10?

Tovarasul taximetristul ce zice, ii place si pului lui de ea?

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Ciorexei asteia cate zile ii dati pana se retrage din cauza lui liviu orgasmicul? Liviu ai cerut-o sau astepti raspuns de la alte 10?

Tovarasul taximetristul ce zice, ii place si pului lui de ea?

Eu nu am nimic cu tigancile iar daca te intereseaza asa mult de mine sun-o si intreb-o de mine daca mai pot su nu.Oare de ce ma stiu aproape toate femeile si pe tine nu? Esti invidios ? EU NU FAC RECENZII LA COMANDA sau sa spun ca am vazut un gandac in baie,hai sa ne vedem fiecare de treba lui,sti bine ce am vrut sa spun

• Like 1
  • Minus 2
Postat

sigur o perioada nu va creste dupa cum am vorbit eu cu ea pentru ca este invatata pe bani putini si nu-si cunoaste valuarea pana nu ii deschide ochii vreun prost cum s-a mai intamplat si cu alte fete ca ea

a cescut cu 10 ron acum are 60 finalizarea

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

"Brazilianca" asta e ando Buzescu?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

+

e foarte tanara (sper majora, dar nu sunt convins)

e frumusica la fata

are carnea tare si pielea fina

are ceva kg in plus, dar foarte bine puse in opinia mea

oral cu dt bun ca tehnica

pasarica stramta

pretul (mai nou 60 lei finalizare)

igiena ei buna, fara mirosuri neplacute, dus inainte, dus dupa

-

lipsa de discretie in ce priveste locatia (noua locatie) cu intrare direct din strada

lipsa discretie in camera, se trece prin camera dinspre hol spre bucatarie/baie

nu sta deasupra, sau in pozitii in care ea ar trebui sa faca miscare

atitudinea la oral, pacat ca tehnica e buna, dar nu te priveste in ochi, fara atentie la zone adiacente, etc

cam inerta la normal si reactioneaza urat daca dai mai tare

pare usor grabita la oral

are in plan sa majoreze pretul in viitorul apropiat

Fara gargara de genul "vrem o recenzie completa". Am punctat de era de punctat. La pretul asta e de mers cel putin o data

• Like 7
  • Minus 4
Postat

La Multi Ani !!! Si la multi bani

• Minus 2
Postat

Eu nu am nimic cu tigancile iar daca te intereseaza asa mult de mine sun-o si intreb-o de mine daca mai pot su nu.Oare de ce ma stiu aproape toate femeile si pe tine nu? Esti invidios ? EU NU FAC RECENZII LA COMANDA sau sa spun ca am vazut un gandac in baie,hai sa ne vedem fiecare de treba lui,sti bine ce am vrut sa spun

Ba sifonar comunist, se stinge vremea vostra ba, eu zic sa taci ca nu m-a sperii tu cu amenintari, in cel mai rau caz ma torni la mama ca merg la curve :))

• Like 3
  • Minus 2
Postat
Ba sifonar comunist, se stinge vremea vostra ba, eu zic sa taci ca nu m-a sperii tu cu amenintari, in cel mai rau caz ma torni la mama ca merg la curve :))[/quote

Nu am sifonat nimic dar hai sa ne vedem fiecare de ale lui si putem vorbi pe privat ca sa nu zicce nu trebuie,eu cred ca nu facem bine sa ne spalam rufele pe topicuri

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Ba sifonar comunist, se stinge vremea vostra ba, eu zic sa taci ca nu m-a sperii tu cu amenintari, in cel mai rau caz ma torni la mama ca merg la curve :))

Ba sifonar comunist, se stinge vremea vostra ba, eu zic sa taci ca nu m-a sperii tu cu amenintari, in cel mai rau caz ma torni la mama ca merg la curve :))[/quote

Nu am sifonat nimic dar hai sa ne vedem fiecare de ale lui si putem vorbi pe privat ca sa nu zicce nu trebuie,eu cred ca nu facem bine sa ne spalam rufele pe topicuri

Nu vă mai certați! I Lily asta chiar există! Nu e braziliancă dar e reală din Pantelimon! E chiar ok tipa, depinde cum o iei...

Postat

Nu vă mai certați! I Lily asta chiar există! Nu e braziliancă dar e reală din Pantelimon! E chiar ok tipa, depinde cum o iei...

Pe la spate? 

• Like 7
  • Minus 2
Postat

Aseara am fost la Lily,trebuia sa merg la Loredana dar m-am sucit ca deobicei.Am evitat sa merg la ea o perioada si ieri in sfarsit m-am decis.Oralul dupa cum stiti deep de se lipeste cu buzele de stomacul tau,cum reuseste sa faca asta este un mister pentru mine mai ales ca nu se amuta de maini,normalul dupa montatul prezervativului la umeri craci oricum ea nu refuza pozitii,am terminat dupa vreo zece minute de pompat,ne-am igienizat,imbracat si am iesit afara sa bem o cafea.Pentru ca nu este nicio terasa ca lumea in zona am luat de la aparat si am stat in masina de vorba si surpriza.......apare Melissa care pleca acasa buna Liviu ce faci? Buna Melissa uite stau de vorba tu ? Uite ma duc acasa bla bla bla cam asta a fost.Nu dau note pentru ca i-am facut recenzie cu putin timp inainte si nu doresc sa se spuna ca o promovez,am relatat deca ce am facut azinoapte

• Minus 3
Postat

Bai fratilor a fost o denumire mai plastica termenul " brazilianca "

• Minus 3
  • Oras:...
Postat

Aseara am fost la Lily,trebuia sa merg la Loredana dar m-am sucit ca deobicei.Am evitat sa merg la ea o perioada si ieri in sfarsit m-am decis.Oralul dupa cum stiti deep de se lipeste cu buzele de stomacul tau,cum reuseste sa faca asta este un mister pentru mine mai ales ca nu se amuta de maini,normalul dupa montatul prezervativului la umeri craci oricum ea nu refuza pozitii,am terminat dupa vreo zece minute de pompat,ne-am igienizat,imbracat si am iesit afara sa bem o cafea.Pentru ca nu este nicio terasa ca lumea in zona am luat de la aparat si am stat in masina de vorba si surpriza.......apare Melissa care pleca acasa buna Liviu ce faci? Buna Melissa uite stau de vorba tu ? Uite ma duc acasa bla bla bla cam asta a fost.Nu dau note pentru ca i-am facut recenzie cu putin timp inainte si nu doresc sa se spuna ca o promovez,am relatat deca ce am facut azinoapte

Neata!Eu azi noapte am vazut meciul in il calcio herastrau,dupa ne-am mutat la nuba pana pe la 5.Mi-a dat nr de tel o blonda din dristor,buna de pula,cu botox in muie.Nu am plecat cu pitzi,n-am futut nimic aseara.Sper sa-i vad buzele botoxate cum imi rasfata pula in seara asta sau in curand!

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Neata!Eu azi noapte am vazut meciul in il calcio herastrau,dupa ne-am mutat la nuba pana pe la 5.Mi-a dat nr de tel o blonda din dristor,buna de pula,cu botox in muie.Nu am plecat cu pitzi,n-am futut nimic aseara.Sper sa-i vad buzele botoxate cum imi rasfata pula in seara asta sau in curand!

deja sunt invidios pe serile petrecute ca burlac prin Cluburi :laugh2

• Like 26
  • Minus 17
Postat

Vezi cum e viata?Tu daca ai bani futi de 3-5 ori pe saptamana!

Dar nu ar trebi sa deranjeze pe nimeni lucrul asta

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Vezi cum e viata?Tu daca ai bani futi de 3-5 ori pe saptamana!

Da dar muncesc pentru banii aia nu-i fur si am multe nopti nedormite ,mult stres ca totul sa iasa bine este o meserie foarte grea iti taie respiratia ,simnti ca nu mai ai aer de la atata alergat,noi efectiv alergam in bucatarie cam cum vedeti voi la tv

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Da dar muncesc pentru banii aia nu-i fur si am multe nopti nedormite ,mult stres ca totul sa iasa bine este o meserie foarte grea iti taie respiratia ,simnti ca nu mai ai aer de la atata alergat,noi efectiv alergam in bucatarie cam cum vedeti voi la tv

Si dai pe pizde banii pe care-i castigi cu multa sudoare!

• Like 1
Postat

Iubirile trebuiesc  rasplatite , nu? :laugh2

Fiecare isi satisface poftele in cate-o meteahna

• Like 25
  • Minus 17
Postat

Toata viata asa am facut,altii merg la bautura in fiecare zi este un ex.luat a!eatoriu,si tu mergi la femei mai rar decat mine dar mergi,concluzia ne asemanam

• Minus 3
Postat

Iubirile trebuiesc  rasplatite , nu? :laugh2

Fiecare isi satisface poftele in cate-o meteahna

Corect
  • Minus 3

Postat

Unii strang banii la saltea altii ii fut

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...