Sari la conținut

Lily , brazilianca 0799 279 443

Postări Recomandate

• Oras:bucharest

Am fost si eu la domisoara.

Locatie 7

Aspect  8-9

Nu am remarcat probleme de igiena

Oral 9-10 impresionant  pentru baii astia.  Categoric cel mai bun raport calitate pret din piata din ce am intalnit eu. Deep total; singurul minus ar fi ca nu te lasa sa o ti tu de cap si sa impui miscarile 100%. adica nu e chiar facefuck.  Dar repet : foarte ok.

Normal - 8 isi da silinta,

De revenit.

ai fost la Roxy sau Lily?
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Guta e ?  :laugh2

Direct!

Vezi pe topicul Monica Decebal. Prostul a scris de pe contul lui exact acelasi lucru cu ce smecher...apoi a edidat si isi mai si da puncte singur...mai rar asa prostanac =)) =)) =))

• Like 6
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Direct!

Vezi pe topicul Monica Decebal. Prostul a scris de pe contul lui exact acelasi lucru cu ce smecher...apoi a edidat si isi mai si da puncte singur...mai rar asa prostanac =)) =)) =))

da la orgasme i se trage  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.

Acum un an mi-am facut mai multe conturi care au ramas nefolosite,unul pe laptop,algul pe telefon,altul pe tableta si altul pe calculator,cu diferite adrese de maill facute in tari diferite unde am lucrat,asa ca pot intra pe alt nikname si o voi face,deja am puncte de reputatie pe ele,asa cs am sa incep sa-l folosesc pd primul

ce smecher

Posted Today, 10:22

Buna Lily pana la ce ora lucrezi ? 

Penibilule, du-te de mai provoaca cateva orgasme...jocul asta nu e pentru tine...esti prea prostanac =))

Guta e ?  :laugh2

... si a inceput sa le foloseasca  =))  =))  =))

• Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri

Direct!

Leeeșiiinnn...  =))

• Like 8
  • Minus 6
Link spre comentariu

daca te uiti mai bine vei vedea ca am fost de doua ori la ea dar nu-i fac recenzie ca a trecut mult timp de atunci iar pozele sunt vechi de peste doi ani, daca doream sa o promovez o puneam la orientare, aici am pus-o sa nu se creeze confuzii pentru ca in titlu scrie Lily dar pozele sunt ale Roxanei simplu

eu nu mai inteleg nimic, ori Roxana, ori Lily, am fost la Roxana Mega-teapa, care cum e pana la urma?
Link spre comentariu

daca te uiti mai bine vei vedea ca am fost de doua ori la ea dar nu-i fac recenzie ca a trecut mult timp de atunci iar pozele sunt vechi de peste doi ani, daca doream sa o promovez o puneam la orientare, aici am pus-o sa nu se creeze confuzii pentru ca in titlu scrie Lily dar pozele sunt ale Roxanei simplu

eu nu mai inteleg nimic, ori Roxana, ori Lily, am fost la Roxana Mega-teapa, care cum e pana la urma?

ori sunt poze de 2 ani, ori sunt poze cu Lily ori cu Roxy?
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

e vorba de Roxy cea care e in locul lui Lily!

Vezi ca liviu58 a facut o confuzie daca citesti cu atentie de la inceput. El a deschis topicul asta pentru Lily, Cassy a postat corect tot un topic deschis de liviu58 si tot pentru Lily. Apoi pentru ca el le incurca cum numai el stie sa o faca a postat si link'ul cu trimitere la Roxy. La numarul din titlu raspunde numai Lily. De asta sunt sigur pentru ca am sunat. Faptul ca Liviu a fabulat ca ar fi brazilianca a fost la deruta ( imaginatia lui bolnava ) si mai mult a incurcat itele aici.

0799 279 443 este numarul din titlu la care raspunde Lily cand raspunde. 
  • Like 4
Link spre comentariu

Vezi ca liviu58 a facut o confuzie daca citesti cu atentie de la inceput. El a deschis topicul asta pentru Lily, Cassy a postat corect tot un topic deschis de liviu58 si tot pentru Lily. Apoi pentru ca el le incurca cum numai el stie sa o faca a postat si link'ul cu trimitere la Roxy. La numarul din titlu raspunde numai Lily. De asta sunt sigur pentru ca am sunat. Faptul ca Liviu a fabulat ca ar fi brazilianca a fost la deruta ( imaginatia lui bolnava ) si mai mult a incurcat itele aici.

multumesc mult oricum! M-am lămurit acum, dar fiind confuzia de poze inversate si nume eram convins ca e Lily, acum ca am vizitat-o pe asa-zisa Roxy, m-am lămurit ca Lily nu mai e cu Vera in apartament dupa ce a făcut o gafa mare si s-a mutat intr-o alta locație.
Link spre comentariu

păcat ca am aruncat 50 lei căutând-o pe brazilianca pulii.
Link spre comentariu

Reputație: 1046

multumesc mult oricum! M-am lămurit acum, dar fiind confuzia de poze inversate si nume eram convins ca e Lily, acum ca am vizitat-o pe asa-zisa Roxy, m-am lămurit ca Lily nu mai e cu Vera in apartament dupa ce a făcut o gafa mare si s-a mutat intr-o alta locație.

:slap2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...