Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

ahahhahahahha prima replica a ta clari care-mi place cu adevarat

bravo te exprimi ca o dominadar puteai incheia dupa .... era mai de efect. dominele se exprima f scurt vezi tu se lungesc numai cand cand socializeaza de placere. cu cat esti mai zgarcita in vb si raspunzi mai greu cu atat esti mai bine platita . este o culme a comunicarii ,dar cam asa se petrece

În concluzie...

când domin frecusul dintre voi

... se cheamă nevoie de sex?

Fără respect nu pot nici sa înjur un om... Si asta se cheamă frustrare? Problema e a celui care nu poate sa respecte fara sa-njure...

Link spre comentariu
  • Oras:amanta
În concluzie...

Fără respect nu pot nici sa înjur un om... Si asta se cheamă frustrare? Problema e a celui care nu poate sa respecte fara sa-njure...[/quote

Mare dreptate ai :))))

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

Ca mine nu ai pățit-o,sa te trezească la 9 dimineatza,salvamarii ca dormeam in masina si masina era in mare si apa pana la scaune in ea :)))) sau sa te oprească poliția sa iti deschida ușa la mașină si tu sa cazi după scaun beat manga :)))

Ale tinereții valuri :)))

sunt f controlata si ingrijita bauta dar la faza cu liftul nu consumasem deloc alcool ca luam nust ce tratament

În concluzie...

Fără respect nu pot nici sa înjur un om... Si asta se cheamă frustrare? Problema e a celui care nu poate sa respecte fara sa-njure...

domini pe naibi da-te-n plm ca deja aberezi de i ntreci masura cu mine

hai sictir daca esti neobrazata ca nu mai postez pe topingu tau si ai ignoir total de la mine cand imi pomenesti nicknamu de n ori pe zi sa te bag putin in seama si sa iti arunc un os

daca bati campii 25 ore din 24 nu se cheama ca domini sau te pricepi macar la conversatiedaramite sa controlezi pe cineva in conversatie.  tu nu vezi ca mai mult singura vorbesti?

una e sa manipulezi alta este sa fii tuta,asta sa ma induioseze si dupa ce te inteleg  sa mai ai si arogante in program cu mine

hai pa de vb singura ca am treaba-n alta parte

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Ca mine nu ai pățit-o,sa te trezească la 9 dimineatza,salvamarii ca dormeam in masina si masina era in mare si apa pana la scaune in ea :)))) sau sa te oprească poliția sa iti deschida ușa la mașină si tu sa cazi după scaun beat manga :)))

Ale tinereții valuri :)))

Nu prea e motiv de amuzament, cu atât mai puțin de mândrie! A te sui fie și puțin băut la volan, e periculos, dar mangă! Potențial criminal, fără supărare. Tânăr am fost și eu, dar greșeli din astea nu am făcut. Sper măcar ca acum să fii mai lucid.

• Like 4
  • Minus 24
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

În concluzie...

Fără respect nu pot nici sa înjur un om... Si asta se cheamă frustrare? Problema e a celui care nu poate sa respecte fara sa-njure...[/quote

Mare dreptate ai :))))

Pai nu-i nici o diferență când kendra îmi zice tanti si altul îmi zice la telefon sărut mâna. Diferența e la mine când aud la telefon încă din tonul vocii tot ceea ce e de făcut si asteptările unui om. Kendra abia e în discuțiile pentru debutul său, si până nu realizează se va băga în seamă si eventual va forma ceva în propriul avantaj si gand... cu tot cu sufletelul ei bun. Doar atât va face...

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

@ynel nu ma mai cita aici ca nu ii mai tin eu sus topicu dezaxatei

Te-ai gandit ca acesta e un topic pentru mine... si credeai ca ceea ce comunici cu mine il ține ridicat. Poate ca ce spui tu era important pentru mine daca eram interesata de acelasi aspect... însă când vad aceeasi atitudine la tine ca si la Amada când am tratat cu ea doua vorbe în urma cu doi ani, clar ca-mi pot vedea cu usurinta de treabă.
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu prea e motiv de amuzament, cu atât mai puțin de mândrie! A te sui fie și puțin băut la volan, e periculos, dar mangă! Potențial criminal, fără supărare. Tânăr am fost și eu, dar greșeli din astea nu am făcut. Sper măcar ca acum să fii mai lucid.

Eu am inteles ca nu i-au deschis usa din mers. A avut bunul simt sa parcheze, si da.... sa fi martorul tăcut când cineva face un simplu gest de bun simt în asemenea stare, chiar este amuzant sa-l urmăresti.
Link spre comentariu

Am spus in alte postari ca am făcut multe greșeli in tinerețe,greșeli după care am avut de tras,dar nu regret nimic din ce am făcut,omul din greșeli învață

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Un bărbat deştept nu face el singur toate greşelile; le mai dă şi altora această şansă.

citat din Winston Churchil

post-143417-0-97488100-1465721216_thumb.jpgpost-143417-0-22574200-1465721257_thumb.jpg

• Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Clarisa, mai lucrezi in Bucuresti pana la urma? Sau unde si cum pot da de tine? :yummy  Ca nu am timp si rabdare sa caut prin 84 de pagini pe topic :)

Mersi

Nu sunt in Bucuresti, nu. Pagini întregi se pot da la o parte si sa scriu simplu sau... pur si simplu, ca ajung în Bucuresti.
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

ai suparat-o pe rozika,nu mai e nici un haz p"acilea,viata fara ea ie pustie :))))

Eu... 😑 nu. Trebuia sa ma simt rău...😥
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

clari, nu mai fii asa deprimata ca o sa ajungii ca mine

hai mai bine sa ne futem ca gagicile, te bagi la una cu miine?

Arunci cuvinte aiurea, joc de interpretări ca la grădinița. Noi două... poate sa fie interesant, daca esti reală măcar 30 procente din ceea ce exprimi despre persoana ta.
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

http://i.imgur.com/lbdUO08.png

Ai rămas pe fix domnisorule? Abia depuneai si tu putin efort... Exprima-te direct si nu mai lua jocul meu in seamă, ca deja mi-ai spus prea multe.
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ai rămas pe fix domnisorule? Abia depuneai si tu putin efort... Exprima-te direct si nu mai lua jocul meu in seamă, ca deja mi-ai spus prea multe.

Bine ca nu-s sarit de pe fix, "domnisoaro-n-urechi"... Daca arata-i respect, ofeream respect...adica, tu ai vrut-o !... eu nu-s asa  :angel:  ...

Link spre comentariu

• Oras:Locatie
  • Oras:Locatie

Bine ca nu-s sarit de pe fix, "domnisoaro-n-urechi"... Daca arata-i respect, ofeream respect...adica, tu ai vrut-o !... eu nu-s asa  :angel:  ...

Nu, tu esti doar un amarat necioplit in permanenta cautare de atentie si validare, ca ti-am mai vazut cateva postari in care folosesti un limbaj grobian. Si in primul rand, nu pricep ce cauti tu pe topicul asta, ca nu o sa-ti permiti in veci 300 de lei sa o vizitezi pe clarisa33.

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...