vistantric Reputație: -3410 Postat Mai 23, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Mai 23, 2016 Te-am intrebat ceva Clarisa 33.....? vad ca ai intrat pe forum dar vorbesti parca ,,plutesti,, acum am mari semne de intrebare folosesti poza tipei de la Snagov si nu inteleg ce urmaresti cu discutii-le astea aiurea in tramvai. Sau se pare ca te faci ca esti interesata de clienti ca sa vada cineva posibil ai ceva polite de platit.......demonstrind ca ai clienti si faci bani.....dar in realitate nu onorezi nici o intilnire.....caci urmaresti alceva.....O cariera pe cont propiu...sondezi piata sa vezi daca ai posibili clienti ca sa merite sa inchiriezi o locatie central.....Nu dai 2 bani pe timpul limitat pe care doritori de placeri il au la dispozitie.....alfel nu ai vorbi aici pe forum in 2 peri....si total pe linga subiect....Te sun in jur de ora 12 ....spui ca esti disponibilla pina la ora 22....intrebi clientul cind doresti sa ma vizitezi....!!! clientul spune ora14 .....iar Tu spui nu se poate....dar la ora 18 ....nu se poate dar la ce ora se poate astazi....Iar Tu revi si spui astazi nu se poate incerca miine....si tot asa......Aviz amatorilor asa se comporta Clarisa 33....pierdere de timp am incercat 4 zile la rind o programare....si numai gargara....Gata te-am sters din agenda....Oricum rasfoind forumul am gasit o milfeta deosebita care stie cum sa se comporte cu clienti..... Plictisitor domnule... plictisitor! Chiar m-ai nimerit sa-mi faci mie morala sau... Sa ma întrebi ce scop am si ce intenții ma bântuie?! Neiberr... chiar crezi ca îmi trezeste cineva atenția asa usor?... cineva care nici măcar telefonic nu e băgat in seama... daca nici asa, de ce crezi ca ti-as face niste confidențe? Dacă ne cunostem... nu este greu sa ne vedem. Sa ma dezorientezi aiurea, ca Alexandra e alta... Nu mai lucrez in Snagov, am plecat de acolo pentru ca patronul mi-a propus sa-mi ia toți banii si am considerat ca el vrea sa plec... de aceea e asa dobitoc. Asa am facut, am plecat... simplu! Nu am ce sa regret. Am avut ieri ziua cu menstruatie si am luat odihnă. 5 5
vistantric Reputație: -3410 Postat Mai 23, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Mai 23, 2016 Neiberr, ai toate alegerile din lume... poți gusta toate pufoseniile coapte ale Bucurestiului. Sper sa fie soare astăzi ☺ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 Neiberr, ai toate alegerile din lume... poți gusta toate pufoseniile coapte ale Bucurestiului. Sper sa fie soare astăzi ☺ am comandat eu )) 1 1
neiberr Reputație: 878 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2016 Neiberr, ai toate alegerile din lume... poți gusta toate pufoseniile coapte ale Bucurestiului. Sper sa fie soare astăzi ☺Vezi am observat ca ceva nu este in regula in comportamentul Tau.....stii personal nu ma intereseaza de ce ai plecat de la Snagov.....important era sa anunti scurt nu mai lucrez la Snagov ma gasiti in Bucuresti zona Unirii.Deci e clar dai anunturi ca sa vada patronul ca te descurci....dar de fapt eziti....nu stii daca se razbuna patronul pe tine ca ai plecat....asfel tatonezi terenul.Te-a amenitat fostul patron....? Stii Eu credeam ca niste Tipe inventive au inchiriat o vila la Snagov la un pret bun si ofera relaxare domnilor interesati...!!!Acum aflu ca acolo este un patron care se comporta cu angajatele precum sclavele lui....Oare a pastrat filmari sau poze cu clienti care au venit acolo.... deoarece camere de supraveghere am vazut....Crezi ca daca nu suntem niste anonimi si banali clienti Patronul ne poate santaja daca am fi persoane publice....? Daca este un tip razbunator iti dau un sfat....pina sa ajunga clientul la tine la usa verifical de la distanta....daca este dubios nu-i mai da nr. de la usa.Colaboreaza cu o firma de paza sa-ti monteze un buton depanica in locatie si sa poata veni rapid in caz de agresiune....Exact cum ai tu variante pe cine primesti asa si noi la cine mergem poate fi o intilnire reusita sau o teapa....Dar uni dintre noi suntem ,,jucatori,, si mergem mai departe la victorie oricite infringeri avem Important este sa avem bani in buzunar,cocos in forma,curaj si noroc caci cine cauta gaseste...alfel nu vine nimeni la usa ....hai sa o punem de mamaliga....
picon Reputație: 1045 Postat Mai 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 23, 2016 moorrrrrrrrr Să nu mori, că din pulă bani de flori! 5 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 Să nu mori, că din pulă bani de flori!Fac eu cinste cu un buchet! 2
vistantric Reputație: -3410 Postat Mai 23, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Mai 23, 2016 Vezi am observat ca ceva nu este in regula in comportamentul Tau.....stii personal nu ma intereseaza de ce ai plecat dela Snagov.....important era sa anunti scurt nu mai lucrez la Snagov ma gasiti in Bucuresti zona Unirii.Deci e clardai anunturi ca sa vada patronul ca te descurci....dar de fapt eziti....nu stii daca se razbuna patronul pe tine caai plecat....asfel tatonezi terenul.Te-a amenitat fostul patron....? Stii Eu credeam ca niste Tipe inventive au inchiriato vila la Snagov la un pret bun si ofera relaxare domnilor interesati...!!!Acum aflu ca acolo este un patron care secomporta cu angajatele precum sclavele lui....Oare a pastrat filmari sau poze cu clienti care au venit acolo....deoarece camere de supraveghere am vazut....Crezi ca daca nu suntem niste anonimi si banali clienti Patronul ne poate santajadaca am fi persoane publice....? Daca este un tip razbunator iti dau un sfat....pina sa ajunga clientul la tine la usa verificalde la distanta....daca este dubios nu-i mai da nr. de la usa.Colaboreaza cu o firma de paza sa-ti monteze un buton depanica in locatiesi sa poata veni rapid in caz de agresiune....Exact cum ai tu variante pe cine primesti asa si noi la cine mergempoate fi o intilnire reusita sau o teapa....Dar uni dintre noi suntem ,,jucatori,, si mergem mai departe la victorie oricite infringeri avemImportant este sa avem bani in buzunar,cocos in forma,curaj si noroc caci cine cauta gaseste...alfel nu vine nimeni la usa ....hai sa o punem demamaliga....Nici nu stiu daca ajung sa răspund la tot...Sclave erau celelalte domnisoare daca ajungeam eu sa accept propunerea fostului patron. Doi ani de zile mi-am petrecut timpul acolo ca un fel de... exemplar rar. Am acordat instruire altor maseuze si in momentul plecării mele au rămas fix cate una la fiecare salon. Oriunde am fost in lumea asta... am facut bine deoarece sunt bine de când ma stiu. Acum îmi refac machiajul si beau un pahar de vin rosu, la soare. 5 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 Fac eu cinste cu un buchet! de creci 2 1
vistantric Reputație: -3410 Postat Mai 23, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Mai 23, 2016 de creciDe minole fara sâmbure sau cactusi rosii fara ace. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 De minole fara sâmbure sau cactusi rosii fara ace.sa vezi ce cactusi iti dau io tie cand te-oi prinde iar ))) 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 de creci gasim noi si creci.E sezonul lor!
picon Reputație: 1045 Postat Mai 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 23, 2016 Fac eu cinste cu un buchet! Mi-e mi-ai fi tăiat o creaca, 'te-n cur!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 Mi-e mi-ai fi tăiat o creaca, 'te-n cur! iti dau si 3
neiberr Reputație: 878 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2016 Exact acelasi lucru fac si Eu acum stau la soare si beau tot un pahar de vin rosu fetesca neagra de buduresca daratentie ascult si muzica si nu orice muzica ceva adevarat....stii am o piscina precum este cea de la Snagov...dardeoarece nu am fost cuminte nu am inca apa in ea....Asfel ma bate gindul sa fac o tura la Therme Bucuresti deoarecede miine se anunta 3-4 zile de ploaie...iar lunea este mult mai liber acolo....ok noroc si sa nu bei toata sticla singura.Se vedea ca ai experienta de cum vorbeai la telefon cum se spune in popor se scula cocosul doar din citeva fraze schimbate..Iar acum alta atitudine de parca vorbesti la telefon cu alta persoana....de zici ca ai dubla personalitate sau tripla.o zi frumoasa sa profitam de soare....si vin bun....deoarece pasarele si cocosei se gasesc pe toate drumurile bine nu chiar de calitate dar o zi cu soare si un vin bunmai rar...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 In Bucuresti este soare ?iestece zice fey asta dă dasupra )))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 iestece zice fey asta dă dasupra ))) Ca se duce la Therme. Si eu aici nu mai pot de frig!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 Ca se duce la Therme. Si eu aici nu mai pot de frig! aici nu-ti era bine in poola mea )) 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 aici nu-ti era bine in poola mea )) Nu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Mai 23, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Mai 23, 2016 ON TOPIC: test psihanaliza.http://i.imgur.com/XwpAI3N.pngIa-l de pwla, da-l afara ! 2
neiberr Reputație: 878 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2016 Ia-l de pwla, da-l afara !Tare asta cu testul....mor de ris ...buna ....cinei tipul ....? Kant.... ce fata serioasa are.... Pe urs sa-l ia de pwla si-l da afata sau pe barbos....? ce mai conteaza unde dracu este ursul....!!!
killbill13 Reputație: 8009 Postat Mai 23, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Mai 23, 2016 Este una bucata Sigmund Freud, dar, n-are nici o relevanta ! 1
vistantric Reputație: -3410 Postat Mai 23, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Mai 23, 2016 Este una bucata Sigmund Freud, dar, n-are nici o relevanta !Eu nu mai inteleg nimic... ursul este un freud, ursul are triplă personalitate, e si vulpe, coada lui nu mai e veverita, nici creanga nu-i. Eminescu este... sau ursului ii plac minolele cu miere si caramel. Rețetă inventată pe loc... Ideea este ca stilul meu de a comunica nu este in functie de personalitatea mea. Punct pe ziua de azi. După 12 noaptea daca nu dorm mai răsar aici. Si iarăsi punct. Etc. 5 5
crynst Reputație: 74 Postat Mai 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 23, 2016 Tare asta cu testul....mor de ris ...buna ....cinei tipul ....? Kant.... ce fata serioasa are....Pe urs sa-l ia de pwla si-l da afata sau pe barbos....? ce mai conteaza unde dracu este ursul....!!!aveam meme-ul pentru raspuns pregatit, in caz ca raspundea vreo psihanalista...dar se pare ca nu aveam.. @killbill13 sufla ... i fratili meu in poza se stie: Sigmund Freud ! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum