Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu nu mai inteleg nimic... ursul este un freud, ursul are triplă personalitate, e si vulpe, coada lui nu mai e veverita, nici creanga nu-i. Eminescu este... sau ursului ii plac minolele cu miere si caramel. Rețetă inventată pe loc... Ideea este ca stilul meu de a comunica nu este in functie de personalitatea mea. Punct pe ziua de azi. După 12 noaptea daca nu dorm mai răsar aici. Si iarăsi punct. Etc.

lasa-i am zis :))))

• Oras:Lost in the wind
Postat

Eu nu mai inteleg nimic... ursul este un freud, ursul are triplă personalitate, e si vulpe, coada lui nu mai e veverita, nici creanga nu-i. Eminescu este... sau ursului ii plac minolele cu miere si caramel. Rețetă inventată pe loc... Ideea este ca stilul meu de a comunica nu este in functie de personalitatea mea. Punct pe ziua de azi. După 12 noaptea daca nu dorm mai răsar aici. Si iarăsi punct. Etc.

Cum sa explic sa fiu foarte explicit, da-te jos din copac , ca nu-i bicicleta ta !

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Cum sa explic sa fiu foarte explicit, da-te jos din copac , ca nu-i bicicleta ta !

Tu nu ai cum sa-i explici ... trebuie adus cineva pentru nivelul ei :pope ,cineva care tot asa vorbeste de Eminescu, ca de exemplu:

...alta persoana pe aceiasi frecventa cu ea.

Reputație: 1045
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

... și nici craca.  :laugh2

Vizitator
Postat

... și nici craca.  :laugh2

:laugh2

• Oras:worldwide
Postat

Ia-l de pwla, da-l afara !

billy poti te rog sa ma apelezi ca nu gasesc nicaieri telefonu, vad ca esti in zona :) suna lung pls ca inchid eu cand dau de el :))))

• Oras:Emerald City
  • Oras:Emerald City
Postat

Topicul asta a ajuns deja la pagina 15; pana la urma, a reusit careva sa-si bage pula in Visul Tantric? (pun intended :) ) Ca am obosit de la atata filozofie, poezie si vorba goala ...

http://thyblackman.com/wp-content/uploads/2015/02/Enough-is-Enough-2015.jpg

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Topicul asta a ajuns deja la pagina 15; pana la urma, a reusit careva sa-si bage pula in Visul Tantric? (pun intended :) ) Ca am obosit de la atata filozofie, poezie si vorba goala ...

http://thyblackman.com/wp-content/uploads/2015/02/Enough-is-Enough-2015.jpg

Mi-o bag io, de câte ori încerc să citesc ceva postat de ea, că m-apucă durerea de neuron

• Like 1
  • Minus 3
Postat

ursul are tripla personalitate pe lungime, latima si inaltime. asta in interior. la exterior mai are trei. ursul nu mai este 3d, ci devine simplu 6d, inside and outside. Eminescu pastoreste ursi. ii invata retete de succes. felul de expresie nu este gurvernat de personalitate, dar viceversa merge? 

nu mai pune puncte. pune semne de intrebare ca o arzi trendy si misterios si o intrebare se vrea un raspuns. odihna placuta :)

@restu bla bla bla lasa vrajeala ca toti stim a vb alambicat si sucit

@billy m-a sunat careva l-am gasit. ti tzuc :))))

• Like 1
Postat

Mai nasol e ca ursul n-o ia niciodata la picior, ca n-are picior, are doar laba !

• Like 1
Postat

Mai nasol e ca ursul n-o ia niciodata la picior, ca n-are picior, are doar laba !

ai mancat urs vreodata, e cam gras, greu de digerat :))) mie-mi plac ursii , dar sa zica de ei mi se pare rite on si ea e heavy si greu de digerat

imi plac domana asta tantrica,dar e heavy rau. zau ca nu cred ca e atat de senina cum se da si ca are mereu migrene din cauza firii sucite, probabil de aia nici nu prea accepta intalniri desi maseauza a fost deci e pe bani :))) probabil e indispusa si are de ce, e o cruce laba persoanala sa cari in carca o fire asa sucita te face indispus pe termen lung gen nu ai chef de telefoane, programari

eu acu ii intyeleg strategia si incearca sa isi selecteze clientela ,da r c'mon daca isi da ei singura migrene si e pierduta cum selecteaza ceva bun? :) ii recomand sa tone it down just a tiny bit. din pct meu de vdr isi face siesi un defavor. toti putem abera si daca stai sa despici e profund and stuff, mai mult sau mai putin ideologic, dar chiar e necesar sa te supusi constant sau sa supui pe altii la chestii greu de digerat pana te indobitocesti, pardon plutesti?

nu ii poti reprosa totusi lipsa intelegentei :)

Postat

Ca am obosit de la atata filozofie, poezie si vorba goala ...

Supraestimezi :ewpu ...Acolo unde tu vezi filozofie, poezie, psihanaliza si/sau vorba goala... eu vad doar prostie si prilej de caterinca :laugh2 ... 

Postat

Tantrico hai sa iti spun eu ceva ca de la fata la fata, asa ca mi-e drag de tine. sper ca nu te-am jignit mai sus cu firea sucita, uite strict pt tine, ca imi esti draga revin si ma corectez. Nu esti o fire aeriana si pierduta in spatiu cum te vad astia icisha :) esti o fire "acvatica", esti in zodia racului parca. numai un alt semn de apa te poate oarecum urmari, percepe sau cineva cu puternice influete astrale in elementul de apa si in general tuturor le piere cheful

stii de ce? iti pierzi naturaletea cu care te simti confortabila, esti prea studiata, cauti sa.... tu stii mai bine ce cauti.Tu o numesti profunzime si selectie. Nu este chiar asa :) Daca tu te pierzi constant pe tine prin tine cum o sa faci o alta persoana sa se simta relaxata in compania ta?

Cauta mai bine sa iti regasesti simplitatea. Cant te balacesti in ape prea adanci risti sa te scufunzi. Si sa scufunzi si pe altii odata cu tine. O sa intelegi tu sunt convinsa :)

Postat

ai mancat urs vreodata, e cam gras, greu de digerat :))) mie-mi plac ursii , dar sa zica de ei mi se pare rite on si ea e heavy si greu de digerat

imi plac domana asta tantrica,dar e heavy rau. zau ca nu cred ca e atat de senina cum se da si ca are mereu migrene din cauza firii sucite, probabil de aia nici nu prea accepta intalniri desi maseauza a fost deci e pe bani :))) probabil e indispusa si are de ce, e o cruce laba persoanala sa cari in carca o fire asa sucita te face indispus pe termen lung gen nu ai chef de telefoane, programari

eu acu ii intyeleg strategia si incearca sa isi selecteze clientela ,da r c'mon daca isi da ei singura migrene si e pierduta cum selecteaza ceva bun? :) ii recomand sa tone it down just a tiny bit. din pct meu de vdr isi face siesi un defavor. toti putem abera si daca stai sa despici e profund and stuff, mai mult sau mai putin ideologic, dar chiar e necesar sa te supusi constant sau sa supui pe altii la chestii greu de digerat pana te indobitocesti, pardon plutesti?

nu ii poti reprosa totusi lipsa intelegentei :)

Aa, nu cred !

Are 15 pagini de reclama , obtinuta usor , doar pe topicul asta !

• Like 1
  • Oras:amanta
  • Oras:amanta
Postat

Rozico,nu o cunosc nu ma cunoaste la fel si tu,dar in mediul virtual poți scrie ce vrei cum vrei cat vrei,in viața reală poți fi tu cel real și normal,aici caterinca e in floare

• Minus 1
Postat

Apropo de poezie, Eminescu ( deci ON TOPIC  ! )... ma sunat Eminescu acum cateva minute, doar ce a terminat de citit topicul asta, ca a facut o poezie si ma rugat pe mine sa o postez ca cica el nu are cont ( ...ce vrajeala pe el, da-l in plm de bulangiu  :slap2...  nu vrea sa se puna rau cu Clarisa... m-am prins dar ce sa-i zic, ca ne cunoastem de atata timp...):

"Ma uit la stele, stele nu-s,

Au plecat la produs...

Ma uit la luna, spre apus,

As da o muie, sunt distrus...

Ma uit pe nimfomane, citesc o goala!

:slap2 E Clarisa Unirii ! nu se mai scoala..."

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ursul are tripla personalitate pe lungime, latima si inaltime. asta in interior. la exterior mai are trei. ursul nu mai este 3d, ci devine simplu 6d, inside and outside. Eminescu pastoreste ursi. ii invata retete de succes. felul de expresie nu este gurvernat de personalitate, dar viceversa merge?

nu mai pune puncte. pune semne de intrebare ca o arzi trendy si misterios si o intrebare se vrea un raspuns. odihna placuta :)

@restu bla bla bla lasa vrajeala ca toti stim a vb alambicat si sucit

@billy m-a sunat careva l-am gasit. ti tzuc :))))

Deci... si eu care credeam mereu ca simplu nu îmi este greu...
  • Like 6
  • Minus 5
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Tantrico hai sa iti spun eu ceva ca de la fata la fata, asa ca mi-e drag de tine. sper ca nu te-am jignit mai sus cu firea sucita, uite strict pt tine, ca imi esti draga revin si ma corectez. Nu esti o fire aeriana si pierduta in spatiu cum te vad astia icisha :) esti o fire "acvatica", esti in zodia racului parca. numai un alt semn de apa te poate oarecum urmari, percepe sau cineva cu puternice influete astrale in elementul de apa si in general tuturor le piere cheful

stii de ce? iti pierzi naturaletea cu care te simti confortabila, esti prea studiata, cauti sa.... tu stii mai bine ce cauti.Tu o numesti profunzime si selectie. Nu este chiar asa :) Daca tu te pierzi constant pe tine prin tine cum o sa faci o alta persoana sa se simta relaxata in compania ta?

Cauta mai bine sa iti regasesti simplitatea. Cant te balacesti in ape prea adanci risti sa te scufunzi. Si sa scufunzi si pe altii odata cu tine. O sa intelegi tu sunt convinsa :)

tu esti in zodia spritului tras pe nas

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Apropo de poezie, Eminescu ( deci ON TOPIC ! )... ma sunat Eminescu acum cateva minute, doar ce a terminat de citit topicul asta, ca a facut o poezie si ma rugat pe mine sa o postez ca cica el nu are cont ( ...ce vrajeala pe el, da-l in plm de bulangiu :slap2... nu vrea sa se puna rau cu Clarisa... m-am prins dar ce sa-i zic, ca ne cunoastem de atata timp...):

"Ma uit la stele, stele nu-s,

Au plecat la produs...

Ma uit la luna, spre apus,

As da o muie, sunt distrus...

Ma uit pe nimfomane, citesc o goala!

:slap2 E Clarisa Unirii ! nu se mai scoala..."

Cine stie ce gânduri nutrește bietul băiat. Spune-i ca-l pup dulce acolo unde are placerea mai tare. Cred ca e supărat pe mine, dar pe mine ma doare pe interior spre burtica de la menstre... si nu stie el sa sărute pe interior. Din pacate, la imaginatia sa... ar trebui sa facă mai mult din o femeie, decat o curvă. Of, vecinul asta asculta muzica preferată a prietenului tau sa ma trezească din somn. Cred ca il prind mai întâi pe vecinul... Ufff, femei usoare, vânătoare.
  • Like 5
  • Minus 5
Postat

Deci... si eu care credeam mereu ca simplu nu îmi este greu...

iti plac ursuletii? :) la propriu ma refer, la animale :)))

sunt f draguti  si jucausi daca se nasc in captivitate, obisnuiam sa hraneasc unul cu degetu fara  temeri. si acu cand e crescutr tot fac asa, imprieteneste-te cu killbill daca ai chef de joaca cu ursi. nu mai stiu exact daca am purtat aceasta conversatie cu el, unde anume te joci si hranesti ursuleti,dar daca vrei vb cu el si ii trimit eu un sms sa mereti impreuna :)))

Postat

tu esti in zodia spritului tras pe nas

nu fi nepoliticos, nu vezi ca sunt pe cale sa ma retrag asezat si pasnic?:)))

cauta a fi cuminte :*

Vizitator
Postat

Cine stie ce gânduri nutrește bietul băiat. Spune-i ca-l pup dulce acolo unde are placerea mai tare. Cred ca e supărat pe mine, dar pe mine ma doare pe interior spre birotică de la maestre... si nu stie el sa sărute pe interior. Din pacate, la imaginatia sa... ar trebui sa facă mai mult din o femeie, decat o curvă. Of, vecinul asta asculta muzica preferată a prietenului tau sa ma trezească din somn. Cred ca il prind mai întâi pe vecinul... Ufff, femei usoare, vânătoare.

iar le-ai inodat creierii  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

nu fi nepoliticos, nu vezi ca sunt pe cale sa ma retrag asezat si pasnic? :)))

cauta a fi cuminte :*

numai copii prosti si mosnegii impotenti sunt cuminti 

eu sunt ca Catalin din Luceafarul

Postat

te.am pupat.

efectiv   nu mai am chef :)

Postat

:slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...