Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Un pic...

Adica numa' capu' si cotoru', ori numa' cotoru' ?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Intalnirea e deosebita, nici eu nu stiu de unde am atâtea resurse. De la Domnu'...

Comportarea este exemplare indiferent de cel Ales. Nu stiu de unde stiu atâtea... posibil sa ma orientez pe moment, cu mici deosebiri de fiecare data in functie de fiecare. Aici pe forum ma joc dar cu o intentie clară. Cam ce este clar... de obicei nu se vede. Reală sunt, deschisă, acord atentie momentelor esentiale din intalnire si... mai ales plăcerii de ambele părti. Îmi place sa descopăr pe-ndelete plăceri cărora nici nu le bănuiesc existenta. Si ma opresc acuma ca simt ca nu ma mai opresc din toate cele. Timp de 3ani am tot încercat sa-i provoc... sa scrie. Ei gasesc motive precum ca... ☺ e imposibil de definit o intalnire. Mie mi se pare foarte simplu si chiar placut... dar ei au credințele lor. Ce sa mai zic...

http://i.imgur.com/rG1oh0C.jpg?1

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Adica numa' capu' si cotoru', ori numa' cotoru' ?

Măi... a fost relaxant☺

PS

Trebuia sa ma amuze ieri neaparat ceva anume...

Nici nu ma gândeam la... asa ceva!

Totul este foarte simplu... bine ca n-am avut timp sa fac pe detectivu'

M-a sunat proprietarul imobilului unde locuiam in Bucuresti... sa-mi ma întrebe daca ieri la ora 9 dimineata am fost acasa.

Intuiția mi-a zis sa mint si sa zic ca da...

Voiam sa vad ce onoare am încât sa poate discuta el treburi personale cu mine, plus ca concret... aveam nevoie de o discutie mai personala cu el deoarece plecam din oras intr-o ora si nu aveam idee cum sa-i predau in acel timp scurt cheile apartamentului.

Nu voiam sa fac fapta... Si atât.

Voiam sa aflu mai multe despre proprietar...

... Si începe omul sa vorbească, iar eu sa-mi isi notițe.

Nu înțelegeam de ce nu vorbeam si de ce nu radeam. ÃŽmi era frica sa nu rad oare...?

I-am acordat seriozitatea necesara vorbelor sale...

Îmi spunea lucruri interesante😂

In fiecare noapte, fara odihna mi-am luat cate un outcall...

...

Insa in dimineata de cate îmi vorbea proprietarul, la ora 9 dimineata, cineva care chipurile a urcat la etajul sase...

A facut treaba mare... in camere a paznicului de scara.

Paznicul nu este vreodată acolo... Si eu am mințit proprietarul ca la ora 9 dimineata eram acasa, la etajul sase.

Ma simteam ca ma sileste sa mint, dar de fapt intuiam din tonul vocii lui ca urma sa-mi spună ceva de o gravitate însemnată.

La amiază mi-am chemat calutul sa-mi ia bagajele si când am ajuns la masina lui, mi-a venit mirosul...

Calutul e un om educat, activează in sistemul medical, si nici nu stiu daca corecția o sa o se potrivească...

In schimb, in acelasi timp... la amiază, unui client tot ii suna telefonul si a coborât de doua ori din apartament.

Clientul respectiv... ma tot intreba daca fac dominare.

Eu nu am simtit nici un miros in scara, de fiecare data când am coborât... decat in momentul plecării.

Am picat de acord cu proprietarul sa nu ne complicat mintea si probabil... ce in alta situație data sa luam masuri.

Am vazut aici discuții pe seama unor astfel de chestiuni...

• Minus 1
Postat

Măi... a fost relaxant☺

PS

Trebuia sa ma amuze ieri neaparat ceva anume...

Nici nu ma gândeam la... asa ceva!

Totul este foarte simplu... bine ca n-am avut timp sa fac pe detectivu'

M-a sunat proprietarul imobilului unde locuiam in Bucuresti... sa-mi ma întrebe daca ieri la ora 9 dimineata am fost acasa.

Intuiția mi-a zis sa mint si sa zic ca da...

Voiam sa vad ce onoare am încât sa poate discuta el treburi personale cu mine, plus ca concret... aveam nevoie de o discutie mai personala cu el deoarece plecam din oras intr-o ora si nu aveam idee cum sa-i predau in acel timp scurt cheile apartamentului.

Nu voiam sa fac fapta... Si atât.

Voiam sa aflu mai multe despre proprietar...

... Si începe omul sa vorbească, iar eu sa-mi isi notițe.

Nu înțelegeam de ce nu vorbeam si de ce nu radeam. Îmi era frica sa nu rad oare...?

I-am acordat seriozitatea necesara vorbelor sale...

Îmi spunea lucruri interesante

In fiecare noapte, fara odihna mi-am luat cate un outcall...

...

Insa in dimineata de cate îmi vorbea proprietarul, la ora 9 dimineata, cineva care chipurile a urcat la etajul sase...

A facut treaba mare... in camere a paznicului de scara.

Paznicul nu este vreodată acolo... Si eu am mințit proprietarul ca la ora 9 dimineata eram acasa, la etajul sase.

Ma simteam ca ma sileste sa mint, dar de fapt intuiam din tonul vocii lui ca urma sa-mi spună ceva de o gravitate însemnată.

La amiază mi-am chemat calutul sa-mi ia bagajele si când am ajuns la masina lui, mi-a venit mirosul...

Calutul e un om educat, activează in sistemul medical, si nici nu stiu daca corecția o sa o se potrivească...

In schimb, in acelasi timp... la amiază, unui client tot ii suna telefonul si a coborât de doua ori din apartament.

Clientul respectiv... ma tot intreba daca fac dominare.

Eu nu am simtit nici un miros in scara, de fiecare data când am coborât... decat in momentul plecării.

Am picat de acord cu proprietarul sa nu ne complicat mintea si probabil... ce in alta situație data sa luam masuri.

Am vazut aici discuții pe seama unor astfel de chestiuni...

Cred ca-ti trebe Bixtonim! Desfunda bine nasul.

• Minus 14
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da.

Nu prea am timp
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cred ca-ti trebe Bixtonim! Desfunda bine nasul.

Crezi? 😅
  • Minus 1
Postat

Crezi?

Pe tine nu te-as minti niciodata!  :laugh2

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dã dependențã, nu-i bun :)

Ca iarba?  :)

• Like 5
  • Minus 22
Postat

Dã dependențã, nu-i bun :)

E ca pizda! 

• Like 1
  • Minus 14
  • Oras:pretutindeni
Postat

Ca iarba? :)

Mai rãu, sã mor...am avut o perioadã în care eram nedespãrțit de el, plm, uitam telefon, chei, orice, tubu' de tras pe nas niciodatã :)

Iarba o trãgeam ocazional și dã caterincã :)

• Like 1
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Mai rãu, sã mor...am avut o perioadã în care eram nedespãrțit de el, plm, uitam telefon, chei, orice, tubu' de tras pe nas niciodatã :)

Perfect adevarat cu Bixtonimu',cunosc si eu persoane care au zis acelasi lucru :)

• Like 5
  • Minus 5
Postat

Da, se pare că sunt probleme de genul!

Postat

Perfect adevarat cu Bixtonimu',cunosc si eu persoane care au zis acelasi lucru :)

Exact ;)

Eu n-am crezut pânã n-am simțit pe nasul/capul meu...tot așa, ziceam cã exagereazã lumea :(

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Exact ;)

Eu n-am crezut pânã n-am simțit pe nasul/capul meu...tot așa, ziceam cã exagereazã lumea :(

ce zice cosmaru' ?

Reputație: 5960
  • Oras:Valhalla
Postat

Nu exagereaza.Eu eram dependent de el mai demult.Fara el ma sufocam.Si azi il am pe noptiera langa pat...asa...de siguranta

• Like 2
Postat

ce zice cosmaru' ?

Se fute.  :laugh2

Postat

Da, se pare că sunt probleme de genul!

Mafia din industria produselor farmaceutice ;)

Nu vã drogați cu prafuri, drogați-vã cu pilule luate neapãrat la sfatul medicului :(

Postat

Nu exagereaza.Eu eram dependent de el mai demult.Fara el ma sufocam.Si azi il am pe noptiera langa pat...asa...de siguranta

Sufocare și dureri groaznice de cap...cum îl luam, simțeam fix ca o ușurare/eliberare...bag pula-n fâsu' lui :)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tantric? =))

IES  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1

Reputație: 5960
Postat

Sufocare și dureri groaznice de cap...cum îl luam, simțeam fix ca o ușurare/eliberare...bag pula-n fâsu' lui :)

Ar trebui interzisa...la ce dependenta da....era primu lucru ce l verificam daca mergeam undeva sa fie n geanta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...