Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mafia din industria produselor farmaceutice ;)

Nu vã drogați cu prafuri, drogați-vã cu pilule luate neapãrat la sfatul medicului :(

Corect! Au scăzut ai dracu valorile maxime admisibile la toți parametrii/analizele: colesterol, glicemie, trigliceride, tensiune etc. pentru a zice că ai probleme și trebe musai să iei medicamente. Unii doctori mai bătrâni merg pe valorile vechi și recomandă altceva ( regim, schimbarea modului de viață etc.) și numai dacă situația nu se îmbunătățește, trece la medicamentație.

• Like 5
  • Minus 22
Postat

S-ar fute...cre'cã tot Piconel o scoate din impas, îl simt pierdut =)) =))

Uat! :no2

• Like 6
  • Minus 22
Vizitator
Reputație: 0
Postat

S-ar fute...cre'cã tot Piconel o scoate din impas, îl simt pierdut =)) =))

Poate si dolores =)) =))

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Corect! Au scăzut ai dracu valorile maxime admisibile la toți parametrii/analizele: colesterol, glicemie, trigliceride, tensiune etc. pentru a zice că ai probleme și trebe musai să iei medicamente. Unii doctori mai bătrâni merg pe valorile vechi și recomandă altceva ( regim, schimbarea modului de viață etc.) și numai dacă situația nu se îmbunătățește, trece la medicamentație.

Corect ;)

Plm, e mult de vorbit pe subiect, mai ales dacã ești Stan Pãțitu', adicãtelea sã ai cazuri concrete în jurul tãu :(

Dacã poți sã crezi, pânã și cãcatul ãla de fasconal provoacã dependențã...cu câte mii de nații de medicamente pt dureri de cap existã, mamei mele doar ãla-i face bine...îl mãnâncã pe pâine :(

Exemplele pot continua la nesfârșit :(

Vizitator
Postat

Ăla se bate parte-n parte cu ea =))

nu se lasa nici d'al dreaq =))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

D-aia umblã cu noi, dã dracos ce e =))

Trebuie sa-l scot zilele astea la antrenament =)) =))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Trebuie sa-l scot zilele astea la antrenament =)) =))

Așa, sã nu-l scãpãm din mânã...ține-l aproape, 'ca-i-aș coițili lui dã mafeot :)

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Bixtonim, Olynth , Vibrocil & co , been there, done that, am scapat de ele dupa cam o luna de nas infundat, cu rani de la suflat nasul !

• Like 1
Postat

Bixtonim, Olynth , Vibrocil & co , been there, done that, am scapat de ele dupa cam o luna de nas infundat, cu rani de la suflat nasul !

Exact, și Olynth-ul :(

Postat

Corect ;)

Plm, e mult de vorbit pe subiect, mai ales dacã ești Stan Pãțitu', adicãtelea sã ai cazuri concrete în jurul tãu :(

Dacã poți sã crezi, pânã și cãcatul ãla de fasconal provoacã dependențã...cu câte mii de nații de medicamente pt dureri de cap existã, mamei mele doar ãla-i face bine...îl mãnâncã pe pâine :(

Exemplele pot continua la nesfârșit :(

Eu sunt antimedicamente, nu iau decât atunci când într-adevăr trebuie. Acum de exemplu sunt răcit cobză. Imi curge nasul, tușesc, strănut ... am luat doar niște aspirină. În rest ... limonade, portocale, lapte cald cu miere, infuzii cu mușețel ... o țuică... :blushing2

:laugh2

• Like 6
  • Minus 22
Postat

Eu sunt antimedicamente, nu iau decât atunci când într-adevăr trebuie. Acum de exemplu sunt răcit cobză. Imi curge nasul, tușesc, strănut ... am luat doar niște aspirină. În rest ... limonade, portocale, lapte cald cu miere, infuzii cu mușețel ... o țuică... :blushing2

Mie-mi trece orice cum ies pe uşa casei...ìn casã mã dau ìn toate boalili =))

Postat

Bixtonim contine efedrina, iar aceasta stimuleaza SNC.

Fasolea frecata, in forma ei incipienta, convine derivati de piconi, ceea ce duce la stimularea artificiala a ego-ului si, implicit, dependenta.De forum.

:)

Tratament soc pentru raceala : 2-3 fiole de vitamina C IV(nu stiu, daca se mai produce in Romania) + putin HHC.Pentru barbatii adevarati...

Ori...smiorcaieli pe forum.Poate se agata ceva...

Tiganii nu racesc.

• Like 1
Postat

Bixtonim contine efedrina, iar aceasta stimuleaza SNC.

Fasolea frecata, in forma ei incipienta, convine derivati de piconi, ceea ce duce la stimularea artificiala a ego-ului si, implicit, dependenta.De forum.

Tratament soc pentru raceala : 2-3 fiole de vitamina C IV(nu stiu, daca se mai produce in Romania) + putin HHC.Pentru barbatii adevarati...

Ori...smiorcaieli pe forum.Poate se agata ceva...

Tiganii nu racesc.

*conține

Am mai rãcit din când în când =))

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Cu siguranta este in tara, am primit acum doua luni cand am facut pneumonie

• Like 1
Vizitator stau de sase
Postat

Pana la 30 dă ani n-am stiut ce e ala antibiotic, dar am luat daca asa a zis doctorul...Vreo 3 tipuri de antibiotice intr-un timp relativ scurt. Nu m-am simtit mai bine, din contra. Coincidenta sau nu, in perioada aia raceam o data la 2-3 luni. Stafilococul auriu, ca pe asta incercam sa-l omor, era bine mersi. Doctorii imi dadeau antibiotice pe banda rulanta, ceea ce-mi iesea la antibiograma. Mi-au dat si sfaturi "traiesti cu el, e inofensiv".

Traiasca google-ul! Am dat de-un antibiotic natural-cel mai puternic-, mierea manuka. Dar care se gaseste si fake. In fine, am stut cum sa caut si am comandat-o pe cea genuine. Plm, dupa 3 borcane am scapat de stafilococ si nici n-am mai racit in ultimii 3-4 ani . Am recomandat-o si altora, care-s multumiti de ea.

• Like 3
Vizitator sarlatanu
Postat

Daschideti topic pentru raceala, zic.

• Like 1
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Tiganii nu racesc.

pentru ca halesc doar gheare

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Pana la 30 dă ani n-am stiut ce e ala antibiotic, dar am luat daca asa a zis doctorul...Vreo 3 tipuri de antibiotice intr-un timp relativ scurt. Nu m-am simtit mai bine, din contra. Coincidenta sau nu, in perioada aia raceam o data la 2-3 luni. Stafilococul auriu, ca pe asta incercam sa-l omor, era bine mersi. Doctorii imi dadeau antibiotice pe banda rulanta, ceea ce-mi iesea la antibiograma. Mi-au dat si sfaturi "traiesti cu el, e inofensiv".

Traiasca google-ul! Am dat de-un antibiotic natural-cel mai puternic-, mierea manuka. Dar care se gaseste si fake. In fine, am stut cum sa caut si am comandat-o pe cea genuine. Plm, dupa 3 borcane am scapat de stafilococ si nici n-am mai racit in ultimii 3-4 ani . Am recomandat-o si altora, care-s multumiti de ea.

De unde o comanzi?

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...