picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 1, 2016 Mafia din industria produselor farmaceutice Nu vã drogați cu prafuri, drogați-vã cu pilule luate neapãrat la sfatul medicului Corect! Au scăzut ai dracu valorile maxime admisibile la toți parametrii/analizele: colesterol, glicemie, trigliceride, tensiune etc. pentru a zice că ai probleme și trebe musai să iei medicamente. Unii doctori mai bătrâni merg pe valorile vechi și recomandă altceva ( regim, schimbarea modului de viață etc.) și numai dacă situația nu se îmbunătățește, trece la medicamentație. 5 22
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 IES S-ar fute...cre'cã tot Piconel o scoate din impas, îl simt pierdut =)) 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 1, 2016 S-ar fute...cre'cã tot Piconel o scoate din impas, îl simt pierdut =))Uat! 6 22
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 S-ar fute...cre'cã tot Piconel o scoate din impas, îl simt pierdut =))Poate si dolores =)) 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Corect! Au scăzut ai dracu valorile maxime admisibile la toți parametrii/analizele: colesterol, glicemie, trigliceride, tensiune etc. pentru a zice că ai probleme și trebe musai să iei medicamente. Unii doctori mai bătrâni merg pe valorile vechi și recomandă altceva ( regim, schimbarea modului de viață etc.) și numai dacă situația nu se îmbunătățește, trece la medicamentație. Corect Plm, e mult de vorbit pe subiect, mai ales dacã ești Stan Pãțitu', adicãtelea sã ai cazuri concrete în jurul tãu Dacã poți sã crezi, pânã și cãcatul ãla de fasconal provoacã dependențã...cu câte mii de nații de medicamente pt dureri de cap existã, mamei mele doar ãla-i face bine...îl mãnâncã pe pâine Exemplele pot continua la nesfârșit
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Uat! Ce-are bre?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Poate si dolores =)) Ăla se bate parte-n parte cu ea
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Ăla se bate parte-n parte cu ea nu se lasa nici d'al dreaq 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 nu se lasa nici d'al dreaq D-aia umblã cu noi, dã dracos ce e 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 D-aia umblã cu noi, dã dracos ce e Trebuie sa-l scot zilele astea la antrenament =)) 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Trebuie sa-l scot zilele astea la antrenament =))Așa, sã nu-l scãpãm din mânã...ține-l aproape, 'ca-i-aș coițili lui dã mafeot
killbill13 Reputație: 8009 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iunie 1, 2016 Bixtonim, Olynth , Vibrocil & co , been there, done that, am scapat de ele dupa cam o luna de nas infundat, cu rani de la suflat nasul ! 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Bixtonim, Olynth , Vibrocil & co , been there, done that, am scapat de ele dupa cam o luna de nas infundat, cu rani de la suflat nasul ! Exact, și Olynth-ul
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 1, 2016 Corect Plm, e mult de vorbit pe subiect, mai ales dacã ești Stan Pãțitu', adicãtelea sã ai cazuri concrete în jurul tãu Dacã poți sã crezi, pânã și cãcatul ãla de fasconal provoacã dependențã...cu câte mii de nații de medicamente pt dureri de cap existã, mamei mele doar ãla-i face bine...îl mãnâncã pe pâine Exemplele pot continua la nesfârșit Eu sunt antimedicamente, nu iau decât atunci când într-adevăr trebuie. Acum de exemplu sunt răcit cobză. Imi curge nasul, tușesc, strănut ... am luat doar niște aspirină. În rest ... limonade, portocale, lapte cald cu miere, infuzii cu mușețel ... o țuică... 6 22
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Eu sunt antimedicamente, nu iau decât atunci când într-adevăr trebuie. Acum de exemplu sunt răcit cobză. Imi curge nasul, tușesc, strănut ... am luat doar niște aspirină. În rest ... limonade, portocale, lapte cald cu miere, infuzii cu mușețel ... o țuică... Mie-mi trece orice cum ies pe uşa casei...ìn casã mã dau ìn toate boalili
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Bixtonim contine efedrina, iar aceasta stimuleaza SNC.Fasolea frecata, in forma ei incipienta, convine derivati de piconi, ceea ce duce la stimularea artificiala a ego-ului si, implicit, dependenta.De forum. Tratament soc pentru raceala : 2-3 fiole de vitamina C IV(nu stiu, daca se mai produce in Romania) + putin HHC.Pentru barbatii adevarati... Ori...smiorcaieli pe forum.Poate se agata ceva... Tiganii nu racesc. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Bixtonim contine efedrina, iar aceasta stimuleaza SNC.Fasolea frecata, in forma ei incipienta, convine derivati de piconi, ceea ce duce la stimularea artificiala a ego-ului si, implicit, dependenta.De forum. Tratament soc pentru raceala : 2-3 fiole de vitamina C IV(nu stiu, daca se mai produce in Romania) + putin HHC.Pentru barbatii adevarati... Ori...smiorcaieli pe forum.Poate se agata ceva... Tiganii nu racesc. *conține Am mai rãcit din când în când
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 *conține Am mai rãcit din când în când Pai eu nu contine am scris? Unde ai racit?Cum se numea puscaria?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Pai eu nu contine am scris? Unde ai racit?Cum se numea puscaria? *conVine derivați Justizzentrum, schuldigum bitte
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 *conVine derivați Justizzentrum, schuldigum bitte Grav de tot.
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 1, 2016 Tratament soc pentru raceala : 2-3 fiole de vitamina C IV(nu stiu, daca se mai produce in Romania) + putin HHC.Pentru barbatii adevarati... Cu siguranta este in tara, am primit acum doua luni cand am facut pneumonie 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Eu sunt antimedicamente, nu iau decât atunci când într-adevăr trebuie. Acum de exemplu sunt răcit cobză. Imi curge nasul, tușesc, strănut ... am luat doar niște aspirină. În rest ... limonade, portocale, lapte cald cu miere, infuzii cu mușețel ... o țuică... Pana la 30 dă ani n-am stiut ce e ala antibiotic, dar am luat daca asa a zis doctorul...Vreo 3 tipuri de antibiotice intr-un timp relativ scurt. Nu m-am simtit mai bine, din contra. Coincidenta sau nu, in perioada aia raceam o data la 2-3 luni. Stafilococul auriu, ca pe asta incercam sa-l omor, era bine mersi. Doctorii imi dadeau antibiotice pe banda rulanta, ceea ce-mi iesea la antibiograma. Mi-au dat si sfaturi "traiesti cu el, e inofensiv". Traiasca google-ul! Am dat de-un antibiotic natural-cel mai puternic-, mierea manuka. Dar care se gaseste si fake. In fine, am stut cum sa caut si am comandat-o pe cea genuine. Plm, dupa 3 borcane am scapat de stafilococ si nici n-am mai racit in ultimii 3-4 ani . Am recomandat-o si altora, care-s multumiti de ea. 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Daschideti topic pentru raceala, zic. 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 1, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 1, 2016 Tiganii nu racesc.pentru ca halesc doar gheare
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 1, 2016 Pana la 30 dă ani n-am stiut ce e ala antibiotic, dar am luat daca asa a zis doctorul...Vreo 3 tipuri de antibiotice intr-un timp relativ scurt. Nu m-am simtit mai bine, din contra. Coincidenta sau nu, in perioada aia raceam o data la 2-3 luni. Stafilococul auriu, ca pe asta incercam sa-l omor, era bine mersi. Doctorii imi dadeau antibiotice pe banda rulanta, ceea ce-mi iesea la antibiograma. Mi-au dat si sfaturi "traiesti cu el, e inofensiv".Traiasca google-ul! Am dat de-un antibiotic natural-cel mai puternic-, mierea manuka. Dar care se gaseste si fake. In fine, am stut cum sa caut si am comandat-o pe cea genuine. Plm, dupa 3 borcane am scapat de stafilococ si nici n-am mai racit in ultimii 3-4 ani . Am recomandat-o si altora, care-s multumiti de ea.De unde o comanzi? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum