Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Mda , esti pe mai departe greu de descifrat si de adus in planuri neonirice.

Incepi sa ma inciti pe multiple planuri si sa imi doresc sa ajung cit mai repede pe miinile tale , linga corpul tau de exceptie si intre picioarele tale.

Sa ma uit in ochii tai de smarald si sa iti spun :

Este unic momentul ,esti ireal de fascinanta , pentru o ora esti a mea , sint al tau si vom trai o experienta extatica departe de (i)realitatea imediata !

Depinde si de disponibilitatea ta , de foxy lady mereu surprinzatoare !

Oare sint in stare de reverie sau nu ?

Numai cineva in rezonanta cu visul si anume Vis tantric m-ar putea lamuri...

Nu este o simpla stare de... reverie sau altceva, nici fantezie nu e. În mod obisnuit asa se începe o experiență de vis, printr-o stare care sa surprindă si greu de imaginat. Efectul e acela de necunoscut, impresia de a avea cel mai mare necunoscut din viața ta si in acelasi timp dorit moment. Ceea ce nu mai tine de începutul unei experiente, este acel moment unic de alipire intre ratiune si senzatie... este un moment când realizezi o trăire unică în viața ta. Si care este aceea trăire? Foarte simplu in teorie... este vorba de senzatiile din corpul fiecarui om, ceea ce presupunem ca fiind realul. În întreg corpul nostru sunt senzatii în mod continuu, iar noi experimentam când in mintea noastră, sau pe alocuri... în zona intimă. Este fascinant pentru mine intr-un act sexual sau erotic, sa îmi simt intregul corp viu... aceasta este o senzatie de exceptie, rezonanta si extaz.
  • Like 5
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Nu este o simpla stare de... reverie sau altceva, nici fantezie nu e. În mod obisnuit asa se începe o experiență de vis, printr-o stare care sa surprindă si greu de imaginat. Efectul e acela de necunoscut, impresia de a avea cel mai mare necunoscut din viața ta si in acelasi timp dorit moment. Ceea ce nu mai tine de începutul unei experiente, este acel moment unic de alipire intre ratiune si senzatie... este un moment când realizezi o trăire unică în viața ta. Si care este aceea trăire? Foarte simplu in teorie... este vorba de senzatiile din corpul fiecarui om, ceea ce presupunem ca fiind realul. În întreg corpul nostru sunt senzatii în mod continuu, iar noi experimentam când in mintea noastră, sau pe alocuri... în zona intimă. Este fascinant pentru mine intr-un act sexual sau erotic, sa îmi simt intregul corp viu... aceasta este o senzatie de exceptie, rezonanta si extaz.

Cum adicã?

Poți dezvolta puțin?

Te rog frumos!!!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Cum adicã?

Poți dezvolta puțin?

Te rog frumos!!!

Despre ce anume sa dezvolt? Pe scurt... ceva anume pot sa dezvolt, insa o informație daca îmi dai... sa stiu si eu despre ce vorbesc.
  • Like 6
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Spune ce vrei tu...fã-mi capu' mare, fã-mã vraiște :)

Ti pup!

Tu vrei o experiență pe-nserat, când luna se vede stralucind printre nori. Sa fie camerea când inundată de lumina... când întunecată, sa simti. Pasiunea ta o vrei pe culmi, sa ametesti si sa cobori fără sa vrei, când lumina lunii pătrunde prin geam, spre senzații prea mult dorite cândva... încât uneori te si întrebi daca le mai poți aminti. Traile tale sa le imprastii, sa le trezesti în adâncuri... sa te joci cu ele, sa-ti faci un spatiu al tau. Un loc de nebunii... pe-nserat. ☺

Na, tu ai vrut de fapt!ðŸ˜

• Like 7
  • Minus 8
Link spre comentariu

Tu vrei o experiență pe-nserat, când luna se vede stralucind printre nori. Sa fie camerea când inundată de lumina... când întunecată, sa simti. Pasiunea ta o vrei pe culmi, sa ametesti si sa cobori fără sa vrei, când lumina lunii pătrunde prin geam, spre senzații prea mult dorite cândva... încât uneori te si întrebi daca le mai poți aminti. Traile tale sa le imprastii, sa le trezesti în adâncuri... sa te joci cu ele, sa-ti faci un spatiu al tau. Un loc de nebunii... pe-nserat. ☺

Na, tu ai vrut de fapt!ðŸ˜

Sãr'na mult!!!

Cam așa e :)

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...