picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 19, 2017 ☺ Iar esti rău...De de? Tocmai am zis că sunt pașnic!
sittingbull Reputație: 140 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:prin prerie... Oras:prin prerie... Postat Ianuarie 19, 2017 Gata... am gasit fotografiile cele mai serioase. Imi era teama ca nu le mai gasesc. Mersi pentru recenzie. credeam ca nu ti-a placut... 3
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Ianuarie 19, 2017 Pentru cine? Pentru gustul meu.
neiberr Reputație: 877 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2017 Ia spune Clarrisa pari bine dispusa....cum a fost azi....? si cum stai cu degustarile de vinuri...?la noi in Bucuresti este un frig de nici p....nu se ,,trezeste,,....ce sfat poti sa-mi dai...?Sa incerc oprogramare zona Ta mai calda sau sa astept primavara....!
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Ianuarie 20, 2017 Vistantric statea pe prispa.Veni un calut coborand pe curcubeu.Vistantric il vazu dar nu se opri din somn.Ce frumos e unicornul spuse fluturele .Buburuzele se oprira din dans.A venit papadia?Haha n-ati inteles nimic spuse vistantric . 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Ianuarie 20, 2017 Vistantric statea pe prispa.Veni un calut coborand pe curcubeu.Vistantric il vazu dar nu se opri din somn.Ce frumos e unicornul spuse fluturele .Buburuzele se oprira din dans.A venit papadia?intrebara in cor?Haha n-ati inteles nimic spuse vistantric . M-a ținut amantu' de vorba pana acum la telefon... Dar vezi ca ti-a lasat loc, ne-am urat noapte buna. M-a simtit, ca la un moment dat când imi povestea ceva... ma gândeam la tine, ca seamana cu tine in stil. M-am gandit ca nu e bine sa fac asa ceva... si l-am stârnit sa vorbească despre curve. Vai... ce mi-a spus! Oare stie?... L-am intrebat sa imi spună ce cred bărbații ca inseamna o curvă, cum o vad ei, l-am intrebat mai multe... of, trist. E trist când ma gândesc la ele, la aceste femei... de fapt, e trist si pentru acelea care sunt numite aici pe forum civile. In ce lume am trăit Doamne... unde am fost, ce intelegeri m-au furat acestei lumi!? Chiar asa un om sa fiu, un om fericit!? E mai usor sa simt nefericirea de pe intreg pământul... decat a unei singure femei!? Sau mi-a spus omul acesta intr-un anumit fel... pe înțelegerea mea!? 6
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Ianuarie 20, 2017 Ia spune Clarrisa pari bine dispusa....cum a fost azi....? si cum stai cu degustarile de vinuri...?la noi in Bucuresti este un frig de nici p....nu se ,,trezeste,,....ce sfat poti sa-mi dai...?Sa incerc oprogramare zona Ta mai calda sau sa astept primavara....!Depinde de... cum esti tu ca om, ca eu nu te-am ținut minte. Iarna prefer anumite experiente... Uite, ieri mi-am călcat pe principii(sau ce or fi ele) si am iesit cu cineva, sa imi cumpăr ciocolată. Nu imi pune intrebari de genul... ca eu rar vorbesc, afli mai multe din ceea ce fac. 6
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Ianuarie 20, 2017 M-a ținut amantu' de vorba pana acum la telefon... Dar vezi ca ti-a lasat loc, ne-am urat noapte buna. M-a simtit, ca la un moment dat când imi povestea ceva... ma gândeam la tine, ca seamana cu tine in stil. M-am gandit ca nu e bine sa fac asa ceva... si l-am stârnit sa vorbească despre curve. Vai... ce mi-a spus! Oare stie?... L-am intrebat sa imi spună ce cred bărbații ca inseamna o curvă, cum o vad ei, l-am intrebat mai multe... of, trist. E trist când ma gândesc la ele, la aceste femei... de fapt, e trist si pentru acelea care sunt numite aici pe forum civile. In ce lume am trăit Doamne... unde am fost, ce intelegeri m-au furat acestei lumi!? Chiar asa un om sa fiu, un om fericit!? E mai usor sa simt nefericirea de pe intreg pământul... decat a unei singure femei!? Sau mi-a spus omul acesta intr-un anumit fel... pe înțelegerea mea!?Asa credea el.Dar vezi mai bine nu intrebai.Acum esti fericita? Ps.Mai bine sa te gandesti la mine cand esti cu el decat sa fii cu mine si sa te gandesti la el.
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Ianuarie 20, 2017 Asa credea el.Dar vezi mai bine nu intrebai.Acum esti mai fericita? Ps.Mai bine sa te gandesti la mine cand esti cu el decat sa fii cu mine si sa te gandesti la el.Nu sunt cu el... si nici cu tine. Nu stiu de ce m-a sunat, ca eu voiam sa imi gasesc alt amant. E isteț... si poate a vazut ca il evit. Si iar m-a fermecat cu povestile lui. Ce sa vorbim noi doi... ca tu ai fost rău ultima data cu mine. Iti imaginai tot felul de chestii despre mine.PS. Ba... eram curioasă daca stie ca ma întâlnesc cu bărbați ca voi.Despre fericire nu stiu ce vrei sa zici. 6
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Ianuarie 20, 2017 Nu sunt cu el... si nici cu tine. Nu stiu de ce m-a sunat, ca eu voiam sa imi gasesc alt amant. E isteț... si poate a vazut ca il evit. Si iar m-a fermecat cu povestile lui. Ce sa vorbim noi doi... ca tu ai fost rău ultima data cu mine. Iti imaginai tot felul de chestii despre mine.PS. Ba... eram curioasă daca stie ca ma întâlnesc cu bărbați ca voi.Despre fericire nu stiu ce vrei sa zici.A fi cu el m-am referit cu el la telefon sau eventual cu el in pat.EU rau?Sincer.Cum sa presupui asa ceva despre un suflet.Ma uimesti
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Ianuarie 20, 2017 A fi cu el m-am referit cu el la tel sau eventual cu el in pat.EU rau?Sincer.Cum sa presupui asa ceva despre un suflet.Ma uimestiTu... doar un suflet? Nu te cred... Nu am fost prea atenta la ceea ce inchipuiai despre mine, ca eram prea focus pe ceea ce închipuiam eu. Adică... am avut mai demult un vis si tu povesteai pe acel topic visul meu. 6
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Ianuarie 20, 2017 Tu... doar un suflet? Nu te cred... Nu am fost prea atenta la ceea ce inchipuiai despre mine, ca eram prea focus pe ceea ce închipuiam eu. Adică... am avut mai demult un vis si tu povesteai pe acel topic visul meu.Da pentru ca visul era frumos.Atunci cand fericirea se furiseaza ea langa tine ia vezi mai ai ?
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Ianuarie 20, 2017 Da pentru ca visul era frumos.Atunci cand fericirea se furiseaza ea langa tine ia vezi mai ai ?Pai... nu stiu, eu am fost asa mereu. Ai mei mi-au spus ca si atunci când eram mica nu ma afecta nimic, nu ma speria nimic, eram foarte cuminte si linistita. La sex la fel, învăț din mers... am fost mereu buna, de când am inceput joaca aceasta. Întâi am inceput sa fac erotism cu bărbații alesi, ca nu prea aveam de unde alege si nu imi convenea sa fac cu oricine sex, preferam doar sa ma joc si sa studiez reactii si alte treburi. Apoi când am facut sex... omul nici nu si-a dat seama ca a fost primu'.La intelect... aici e îndoielnic, ca îmi pierd răbdarea iute. Am dat de niste oameni... fata de care e bine sa iti ascunzi mintea, ca fac dezastru acolo daca ii lasi sa pătrundă. Am vazut oameni care au iesit nebuni de legat din mâinile lor. Nu stiu cum isi fac oamenii acestia practica... ca mie mi s-a părut ca nu mai au nici o conduită in meseria lor.Ceea ce vreau sa spun e ca... din punct de vedere intelectual nu trebuie sa încerci sa faci nimic cu mine, ca ma plictisesc iute si imi plac doar căile mele... Pentru mine. Alt om in fata mea se poate deschide, poate sa fie fericit ca e inteligent, in siguranta... dar de mine sa nu se atingă, ca-s rece. 6
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Ianuarie 20, 2017 Pai... nu stiu, eu am fost asa mereu. Ai mei mi-au spus ca si atunci când eram mica nu ma afecta nimic, nu ma speria nimic, eram foarte cuminte si linistita. La sex la fel, învăț din mers... am fost mereu buna, de când am inceput joaca aceasta. Întâi am inceput sa fac erotism cu bărbații alesi, ca nu prea aveam de unde alege si nu imi convenea sa fac cu oricine sex, preferam doar sa ma joc si sa studiez reactii si alte treburi. Apoi când am facut sex... omul nici nu si-a dat seama ca a fost primu'.La intelect... aici e îndoielnic, ca îmi pierd răbdarea iute. Am dat de niste oameni... fata de care e bine sa iti ascunzi mintea, ca fac dezastru acolo daca ii lasi sa pătrundă. Am vazut oameni care au iesit nebuni de legat din mâinile lor. Nu stiu cum isi fac oamenii acestia practica... ca mie mi s-a părut ca nu mai au nici o conduită in meseria lor.Ceea ce vreau sa spun e ca... din punct de vedere intelectual nu trebuie sa încerci sa faci nimic cu mine, ca ma plictisesc iute si imi plac doar căile mele... Pentru mine. Alt om in fata mea se poate deschide, poate sa fie fericit ca e inteligent, in siguranta... dar de mine sa nu se atingă, ca-s rece.Sentimentele cum le studiezi? Daca esti rece
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Ianuarie 20, 2017 Sentimentele cum le studiezi? Daca esti receLa ce te referi când spui ca sunt rece? Sunt nemțoaică după bunicul, am circulație proasta si am pielea rece chiar daca nu imi e frig, inca nu am descoperit care e locul cel mai fierbinte din mine. Un tip mi-a zis ca el a gasit locul... 7 3
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Ianuarie 20, 2017 La ce te referi când spui ca sunt rece? Sunt nemțoaică după bunicul, am circulație proasta si am pielea rece chiar daca nu imi e frig, inca nu am descoperit care e locul cel mai fierbinte din mine. Un tip mi-a zis ca el a gasit locul... .. dar de mine sa nu se atingă, ca-s rece.Sentimentele cum le studiezi?Daca esti rece
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Ianuarie 20, 2017 Sentimentele cum le studiezi?Daca esti receIarăsi esti curios... Nu te-ai invatat inca cu mine si crezi ca iti raspund. 7
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Ianuarie 20, 2017 Iarăsi esti curios... Nu te-ai invatat inca cu mine si crezi ca iti raspund.Asa-i.Si eu pe tine.
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Ianuarie 20, 2017 Asa-i.Si eu pe tine. Aici... nu am ce zice. 10 3
nobel Reputație: 5960 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Ianuarie 20, 2017 Aici... nu am ce zice. Stiu.e Mat Ador jocul
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Ianuarie 20, 2017 Stiu.e Mat Ador joculTrebuia sa fac ceva... ca nu e normal sa stiu când te gândesti la mine. 6
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 20, 2017 Un prieten psihanalist mi-a zis mai demult, cu ale sale cuvinte... o idee: ca in ziua de azi dracii se considera îngeri si fug de îngeri ca de draci...Ti-a spus prostii psihanalistul. Dracii stiu prea bine ca sunt draci si sunt chiar foarte frustrati. De aceea ne ispitesc cu toate armele pe care le au in dotare.Daca ajungem sa-i iubim (fara a-i mai judeca) ii eliberam de frustrarea lor si da, poate ca vor deveni intr-o zi ingeri Duhul nu stie ca fugand de draci se indeparteaza de realitate, ori realitatea esti tu asa cum te-a lasat Universul (mai imbracata, mai goala, cu mii de draci care te anima, care te inspira...))))) 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Ianuarie 20, 2017 Ti-a spus prostii psihanalistul. Dracii stiu prea bine ca sunt draci si sunt chiar foarte frustrati. De aceea ne ispitesc cu toate armele pe care le au in dotare.Daca ajungem sa-i iubim (fara a-i mai judeca) ii eliberam de frustrarea lor si da, poate ca vor deveni intr-o zi ingeri Duhul nu stie ca fugand de draci se indeparteaza de realitate, ori realitatea esti tu asa cum te-a lasat Universul (mai imbracata, mai goala, cu mii de draci care te anima, care te inspira...))))) Inteleg povestea... dar eu credeam ca atunci când dracii au iesit din porc, au fugit din cauza unui duh... sau din cauza la ceva sfânt. Eu nu stiam povestea asa... ca un duh fuge. Din contra... el ia in râs dracii, face misto de ei. 7
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 20, 2017 Eu nu stiam povestea asa... ca un duh fuge. Din contra... el ia in râs dracii, face misto de ei.nuuu... ma refeream la sfantul pipilica
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 20, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Ianuarie 20, 2017 nuuu... ma refeream la sfantul pipilica Si eu... 10 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum