flaviuxxxx Reputație: 12 Postat Martie 9, 2020 Postat Martie 9, 2020 O fost cineva la dna cu nr de mai sus, este reala??? Merci
solobanu Reputație: 328 Postat Martie 10, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Tg Mures Telefon: [email protected] Oras:Tg Mures Postat Martie 10, 2020 Din poze svde clar ca pozae fake. poate cel mult sa fie o mica asemanare. Sunt curios sa aflu daca cineva a vizitato
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Martie 10, 2020 Postat Martie 10, 2020 Din poze svde clar ca pozae fake. poate cel mult sa fie o mica asemanare. Sunt curios sa aflu daca cineva a vizitatoÎn urmă cu vreo doua săptămâni fiind curios de o experiență nouă am apelat-ocerându-i câteva detalii în maxim două minute. S-a apucat de urlat că ea a venit aici să facă bani nu să stea pe telefon să dea detalii. I-am închis telefonul întrucât pur și simplu m-am blocat. Sunt convins că nu e cea din poze.Poate greșesc dar cu asemenea atitudine la telefon..miramaș să găsești persoana din poze.
melone Reputație: 1 Postat Aprilie 27, 2020 Oras:tarnaveni Oras:tarnaveni Postat Aprilie 27, 2020 Ceva oferta asemanatoate pe la Tarnaveni? stie cineva?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum