Sari la conținut

Salon masaj erotic Karma - 0745520532


Postări Recomandate

  • Membru Premium

Am fost la acest salon de curând, atras fiind de tariful prestat (50 lei) comparativ cu cel de la alte saloane.

Masajul nu se face nud, ci doar in bikini şi durează parcă 40 sau 50 de minute (am uitat cât mi s-a comunicat la telefon).

Am ajuns la ora stabilită, unde m-au întâmpinat 2 fete (cea care a răspuns la telefon nu mai era), Roxana şi Eva.

Am ales-o pe Roxana, fiind mai drăguţă şi dotată. Odată dezbrăcată, am constatat o pereche de sâni mari, frumoşi, un pic lăsaţi şi un corp în general atrăgător.

Mi-am luat locul, mi s-a părut curios faptul că m-a întrebat dacă vreau ulei, după care a început masajul. La capitolul tehnic stă bine, e destul de fermă în mişcări. E comunicativă, încearcă să comunice.

După vreo 30 de minute a trecut la un body masaj pe spatele meu, care a durat vreo 5 minute. Mi-a spus să mă întorc pe spate şi a trecut la manevrele de finalizare, fără să presteze body masaj şi pe această parte. Tehnica de finalizare e bună.

După finalizare am făcut un duş (nu avea apă caldă sau nu funcţiona) şi am plecat.

Având în vedere raportul calitate-preţ şi experienţa anterioară (a se vedea topicul despre salonul Azalia), unde deşi fata avea un corp superb, serviciile au lăsat de dorit, aş da acestui salon nota 7 spre 8. Daca făcea body masaj şi pe partea din faţă, primea 8.

Părerea mea este că-i un salon la care primeşti de cât plăteşti şi te poţi declara mulţumit.

  • Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator The Rock
Reputație: 0

Salutare! Am fost de mai multe ori la acest salon. M-am bucurat de fete foarte frumoase si delicate: Gabi, Delia, Maria, Eva. Nu am mai trecut in ultima vreme asa ca nu va pot spune cine presteaza. Oricum, la acesti bani veti fi multumiti, mai ales ca fetele, desi sunt in bikini, incearca sa multumeasca pe deplin clientul. Sex bun!

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@The Rock

Te am mai avertizat azi! Ti-am suspendat dreptul ca sa mai scri vre-o postare, timp de o zi (fara puncte warn) ca sa ai timp sa citesti regulamentul (gasesti ghid in semnatura) si sa revii cu completarile necesare, ca recenziile tale sa devine recenzii regulamentare.

Multumesc.

 

Ps: Sa nu ne intelegi gresit. Ne bucuram de recenziile tale, dar necesita completari.

Link spre comentariu

Am fost si eu ieri la salon, nu sunt don Mureș așa ca nu prea pot explica cum ajungeti la locatie. Oricum locatia este ok , nota 7.5, baie ok, prosop minut, gel de dus si slapi. Era o singura fata, sâni mici , plinuta dar nu extra. Servicii doar masaj de relaxare cu finalizare manuala, masaj nota 6 , finalizare 6.

Merge de o descărcăre dar nimic senzational

Link spre comentariu

Am fost si eu ieri la salon, nu sunt don Mureș așa ca nu prea pot explica cum ajungeti la locatie. Oricum locatia este ok , nota 7.5, baie ok, prosop minut, gel de dus si slapi. Era o singura fata, sâni mici , plinuta dar nu extra. Servicii doar masaj de relaxare cu finalizare manuala, masaj nota 6 , finalizare 6.

Merge de o descărcăre dar nimic senzational

 

Tarif 50 roni/40 minute

Locaţia: Cartierul Tudor str. Muncii

Link spre comentariu
  • Oras:Mures
  • Oras:Mures

Ca o completare la ce s-a scris pana acum, fetele raman cu bikini pe ele. Programarile sunt de la 10 dimineata pana la 8 seara, dar am vazut o reclama cu orarul pana la 21. Ultima oara cand am fost eu am avut "norocul" sa dau peste tipa descrisa de farurituning. Masajul e chiar relaxant, pretul de 50 de lei e ok, dar finalizarea, doar manuala, lasa de dorit. Revin cu detalii, vreau sa vad daca fetele (sigur sunt mai multe, doar ca se rotesc) presteaza si la domiciliul  clientului.

Link spre comentariu
  • Oras:tg ms
  • Oras:tg ms

am fost la KARMA,zilele trecute.totul e ok cum au descris si cei care au mai trecut pe acolo.la ora 11 dim era 2 fete dragute si o bunicuta care parea sefa.am ramas cu TIMEEA ,fiindca cealalta fata avea deja o alta programare. pret 50 ron.acces la dus .fata cu chilotii pe ea dar ff activa si cooperanta.intrun cuvint multumit de stil si pret.durata aprox 45 min.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

buna ziua. este prima mea postare asa ca imi voi cere scuze anticipat pentru eventuale incalcari ale unor reguli.

am vizitat karma masaj de trei ori in ultimele luni. de fiecare data am sunat inainte la numarul de mai sus, si am vorbit cu acea doamna mai in varsta care se pare ca e patroana salonului. din cate am inteles sunt 4 fete care lucreaza in doua schimburi, de la 10 dimineata pana la 16 doua fete dupa care pana  21 celelalte doua.

pt. un masaj platesti 50 de lei si dureaza cam 35-40 de min. fetele au doar chiloti pe ele si dupa un masaj de relaxare, finalizarea ti se face printr-un handjob. in cele  3 vizite am fost cu 2 fete. Eva si Timea. ambele sunt frumusele,ok, curate. Timea este mai tacuta si nu prea ai place sa vorbeasca (dupa cum a spus ea), dar isi face treaba si pleci multumit de ea. are undeva la 1.65-1.70 constitutie normal, sani potriviti. o prezenta placuta. 

cealalta, Eva insa vorbeste cam mult si e destul de enervanta. ca fizic are undeva la 1.70, este bruneta , are sani potrivti si este putin mai ciolanoasa (nu e grasa, sustine ca ar fi facut hochei).Eva -a propus ca pt inca 30 de lei im mai face o finalizare, sau isi da jos chilotii, fie iti introduce un deget in anus pt o finalizare mai placuta. suma de 30 de lei se pare ca era negociabila. eu am refuzat.

una peste alta, nu  stie ce dar pt 50 de lei, merita

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:tg ms
  • Oras:tg ms

am fost si eu de curind .este ok.una din fete Eva se pare ca a plecat

Cind am fost eu,era Timeea si inca o fata ceva mai plinuta careia nu i-am retinut numele.fetele is cooperante daca sint recompensate cumva mai ai sansa sa dea jos si chilotelul asa ca ai ocazia sa pui mina pe ceva cald si umed.asa ca incercati si varianta asta daca credeti ca merita.oricum sex total nu obtii.are grja patroana sa nu se transforme in bordrel toata afacerea.

Link spre comentariu

Încearcă la Oniris. Nu ştiu ce fete au acum, dar ultima dată când am fost aveau fete drăguţe.

Ambianţă plăcută, curat, fete amabile.

Servicii extra nu ştiu, dar  poţi încerca o înţelegere cu maseuza.

Pentru un bonus eventual poţi primi un cunilingus, sărut pe gură sâni şi poate şi o finalizare orală.

Link spre comentariu
  • Oras:Tg mures
  • Oras:Tg mures

Buna:Am contactat acest salon la numarul tel 0745520532 ,mi a raspuns o domna .

Mam deplasat la locul primit prin tel str muncii,am fost primit de o doamna 25-30 ani dupa mine.

Mia explicat ca numai masaj se executa fara sex eu am inteles si amfost de acord cu spuse de ea.

Ma intrebat daca vreau cu ea, sau cu domnisoara care era ocupat avea un client.

Eu am aleso pe doamna mia placut avea  un corp bun cu citeva kilograme in plus avea in jur 65-70              kg sini normal   pe mine nu ma deranjat mi se parea doamna draguta    .Dusul nu am facut nu stiu nu       era apa calda sau nu stiu dupa dezechipare in pat direct.

In camera era un pat mare confortabil lateral oglinda poti vede cum lucreaza maseuza.

Mia sugerat sa stau culcat pe burta ca sapoate face masaj masajul cu ulei dar sa folosit cam putin ulei       la acel masaj .Doamna a inceput masajul cu mijni peste tot corpul dupa care a trecut la masaj cu sani        in ce priveste masajul doamna era dotat cu sini excelent  iti facea un masaj de calitate. dupa masajul la spate mi a cerut sa ma intorc ,mia dat voie ca sal pipai la sfirsitul masajului finalizarea a fost                 excelent intre sini. Eu o recomand sincer salonul charma massage cu maseuza Emma.

Daca vrea cineva o relaxare buna  eu recomand nota ias da un 8-9.

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:tarnaveni
  • Oras:tarnaveni

Am fost si eu de curand la masaj la salonul Kharma.Dupa cum au scris si ceilalti membrii de pe forum raportul pret -calitate  pare sa fie echitabil.Mai nou era o gagica  superba.Inalta in jur de 1.80 dar foarte  haioasa ,simpatica si cu un trup  frumos.Nota 9 sau 10.Finalizare prin masaj .Fetele se dezbraca daca  se ofera o  anumita,,taxa,,.Eu am dat 20 sau 30 de ron parca.Celelalte  fete  sunt la randul lor ok ...nu sunt la fel de  frumoase ca si cea inalta dar  sunt si acestea dragute si mai ales vorbesc foarte frumos si te fac sa te simti bine.Timea si Ema.Oricum sper sa ramana aceste  fete cat mai mult timp deorece imi face o reala  placere sa  trec pe aici si sa ma relaxez.Administratoarea pare mai dura deoarece interzice cu desavarsire  orice contact sexual dar per ansamblu imi dau seama  doar ca  nu face un bordel din afacerea  ei si in plus nici nu jupoaie clientii de bani.In concluzie ....OK

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...