Sari la conținut

Salon masaj erotic Karma - 0745520532

Postări Recomandate

Postat

Documentați-vă în pula mea de reduși, sa scrieți aici știți sa dați clic pe google și sa căutați pagina, dar sa va documentați despre ceva serios? Și în al doilea rand nu va tras nimeni de mânecă sau nu va dus cu japca la salon, v-ați dus singuri, probabil ca doamna Dinozaur(îmi cer scuze dar nu știu cum o cheamă), ar trebuii sa va mai sorteze pe cei care frecventat, ca ar cam trebuii sa știe de atâția ani la care ce va poate capul. Asa ca mai lăsați vaicareala pe aici și încercați sa va reveniți la realitate

Postat

Stimati colegi, se ia prin sex oral, prin contact cu partile intime fara contact sexual, prin contact cu toaleta aia infecta de acolo! Cu lenjeria  aia de pat poate neschimbata cu zilele, chiar nu realizati faptul ca, sunteti in pericol, ca oamenii astia nu au pic de decenta , de grija de sanatatea noastra! Mie imi este groaza sa fac sex cu prietena, sa nu-i dau ceva. Chiar m-a intrebat intr-o seara ca ce am, i-am zis ca .....ma simt obosit , ca am calatorit , ca ma doare capul . Apoi , i-am zis ca sa facem cu prezervativ.... realizati continuarea. Oare de ce??

Imi e si groaza de ce urmeaza!

Chiar credeti ca sunt vreun psihopat care nu are ce face, nu a vrut curva asta sa faca sex cu mine si gata m-am trezit mare razbunator?

Nici o problema, voi spune totul public, se pare ca altcumva nu se poate!  

Postat

Va citez din contractul de munca al domnisoarei de la ITM si din alte surse:

Sara, vrei asta sau spui tu aici adevarul? vrei sa stie familia ta  ce faci, nu cred ca stiu ! Scoti cuiul grenadei tu sau il scot eu?

Berlin 777 , vrei sa ( mai) ai probleme la locul tau e munca sau pui tu capat acestui episod nefast pentru toti?

Spuneti ce vreti ca altfel iasa urat!

Postat

Muresmall (concureta) chiar daca ai problema cu mine si ai avut treaba cu mine stii nr meu astept sa ma contactezi personal ca sa discutam despre problema ta.

Postat

Unulnounou cauta si articolul cu raspandirea cu voie de boli cu transmisie sexuala.se pare ca ai mai mult de doua clase ca trenul!!!!

Postat

Cred ca, institutiile abilitate vor face lumina in acest caz mai mult decat o pot face eu! Din punct de vedere al salonului!

Sara , chiar vrei sa spun totul aici?

Postat

Mmmsss afla ca sunt angajata inca 2 zile, am semnat demisia si plec sa nu mai aud de barbati, de targumureseni, de nimeni! Dar eu pe tine nu te inteleg pentru ca am facut rau pentru tine si tu arunci pietre inapoi, imi pare rau pentru tine

Postat

Sara fi inteligenta.pune o poza cu analizele tale,astupa numele,cnp.Si gata cu palavrageala,valabil si pt salon.

Postat

Mmmsss am impresia ca tu ești cel mai retard pe aici, dacă ea nu are asa ceva (stafilococ de tip B, ca poate nu ști despre ce se vb aici) dacă aceasta boala nu se transmite prin contact sexual fie el de orice tip, atunci cum pula mea la împrăștiat cu buna știința? Sa îți dau un exemplu: tu nu ai creier asta e clar demonstrat, cum poți sa îmi dai și mie din el dacă nu ai nici tu? Ma treci pe caiet și când îți întra distribui și la alții.

Postat

Îți dai seama caci stam toți sa aflam adevarul.Da poate nu stiai nuci tu.nu cred ca ai facut analize lunar.puteai lua tu de la altcineva.

Postat

Ina o sansa: spun doar cateva detalii apopi decizi tu ce faci in continuare:

Pe fata o cheama: M. AN.

Nr. de tel. : 074.54.8..

Este din : G.........

Tu chiar vrei sa iau legatura cu familia?? 

Vrei sa dau detalii persoanala despre tine, chiar crezi ca blufez?

Postat

Muresmall, tu vrei sa mariti cu mine? Eu oricum plec din oras. Poza despre analize am facut-o dar nu reusesc sa postezi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...