unulnounou Reputație: 5 Postat Iulie 10, 2017 Postat Iulie 10, 2017 Frate fantastic, a terminat un obsedat începe altul, după câtă batjocura a indurat fata din partea voastră acum ii arde de tine? Ma întreb voi va gândiți înainte sa scrieți?
unulnounou Reputație: 5 Postat Iulie 10, 2017 Postat Iulie 10, 2017 Iar pentru muresmall și ceilalți din ceata lui, după ce vi se usucă lacul pe unghii vă aștept la o bere ca băieții, dar sa nu va puneți tocuri prea înalte ca doamne ferește va împiedicati și cadeți cu fața în pumn.
kupidon Reputație: 5778 Postat Iulie 10, 2017 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Iulie 10, 2017 unulnounou,merita nevertebratele de aici bere?apa oparita poate.Obsedatilor sunteti invitati la sala,sa simtit umilinta fizica 2
elvispresli Reputație: 38 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 10, 2017 [quote name="moso33" Szia Szara kerlek jelenkezz...a tel szamom meg van Neked 0742340...
unulnounou Reputație: 5 Postat Iulie 10, 2017 Postat Iulie 10, 2017 Kupidon bere nu dar sa se împiedice sa dea cu fața de pumn da. Nu ii prinzi pe ăștia în sală , ăștia și în camera când scriu la tastatură au morcovul cu tot cu iepure la cur. Scursurile societății, ma repet ca am mai spus mai sus.
kupidon Reputație: 5778 Postat Iulie 10, 2017 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Iulie 10, 2017 :slap2eroii de dupa tastatura,daca au intrat in hora,dc nu joaca pana la sfarsit.Barbati far character si coloana vertebrala 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 929 Postat Iulie 12, 2017 Autor Membru Premium Postat Iulie 12, 2017 Inca sunt socat de cat de prosti, ipocriti si fara caracter pot fi unii oameni.Papa-laptele de muresmall intruneste toate aceste trasaturi.Datorita penibilitatii si oligofreniei lui, cea mai frumoasa maseuza din oras n-a parasit.Din egoism datorita faptului ca nu poti gestiona o siuatie ca un barbat, ci ca o fetita, ne-ai privat pe toti de niste servicii de calitate, pe care nu le mai gasim in Mures.Asa ca fa bine, scoate-ti prietena la produs si roaga-te sa fie la fel de buna ca Sara. Muresmall, esti ultimul om, de departe cel mai penibil!
yankee18xxx Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Adevarat masterblaster! Asa ceva nu mai gasim in mures niciodata...de as afla cine e muresmall(boschetarul) sa-i numar streptococi aia B! Pt Sara mult succes sper ca o sa mai am ocazia sa o vad chiar si la o cafea!puszi 18+(van buletinem))!
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 12, 2017 Sara este o fata deosebita, chiar si comportamentul ei aici pe site a aratat ce caracter frumos are. Bravo!! Multa bafta in continuare! 4
Membru Premium masterblaster Reputație: 929 Postat Iulie 12, 2017 Autor Membru Premium Postat Iulie 12, 2017 Ca in orice situatie, se aplica regula "pentru un dobitoc sufera o lume intreaga".
zoligabi69 Reputație: 461 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Iulie 13, 2017 MAI COPII MA, sau BAI COPTII BAI!!Deja nu mai suport sa citesc ce ati scris si ce ati facut, nesintire curata!!Asa faceti VOI daca apare vreo fata buna sau mai buna decut cea ce avem pe piata Muresana!Voi astea care ati facut cont acusi in iulie sa alungati fata care avea un caracter, lucra bine avea atitudine fata de client, avea corp, avea stil si avea si cap, acum sunteti multumit?? Puti iesi pe centura sau la gara eventual pe Calarasilor, mai labarilor, ca nu va pot numi altfel!! Pe Transilvaniei cand a aparut blonda cea frumosa sa nu spun numele, ati fost calare pe mine si mai ales pe ea, asta stiti vio sa goniti ce e bun si sa tineti pitiboancele voastre de dio bani care put nu se spala nu stie sa faca un oral, ce sa vorbim de sex sau alceva!!Mie scarba de cea ce faceti!!!In final scriu public aici: ca ultimul CONTACT SEXUAL CU SARA am avut in 06.07.2017 si nu am nimic!!!!!!!!!!!!!!! Desteptilor! Invatati sa pierdeti nu cautati castiguri pe piela altora, sau cu a zis cineva mai vechi pe forum, mai sus, ati facut tamblaua asta pt ca va refuzat? /trebuis sa fi cineva sa te accepte o femeie si vrb accea pt 50-70 ce vreti??
zoligabi69 Reputație: 461 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Iulie 13, 2017 Im-pare rau dar nu mai suportam sa citesc minciuni si prostii colilarest!
bronec Reputație: 28 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Mures Oras:Mures Postat Iulie 13, 2017 zoligabi69 cum putem face sa vorbim in privat?
esposito2017 Reputație: 1 Postat Iulie 13, 2017 Postat Iulie 13, 2017 Asa e masterblaster, ai mare dreptate, am pierdut poate cea mai buna maseuza!Unde ai facut cu ea? La salon sau acasa sau hotel? Acum poti spune ca e tardiv...mersi.!
moso33 Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2017 Postat Iulie 13, 2017 Foarte interesant ca astazi am fost exclus de pe site! Oare de ce?? http://www.kepmegoszto.com/201707131612/59677fbfcb3f7-img-20170713-wa0007.html Va rog sa opriti cu denigrarea!!
kupidon Reputație: 5778 Postat Iulie 13, 2017 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Iulie 13, 2017 Din pacate vb de ea la timpul trecut,din cauza unori mancatori de cacat,am pierdut-o pt intotdeauna.Nu stim sa ne respectam si apara valorile.Imi pare rau,pt mizeria cu care a fost umilita si denigrata.Capu sus,viata merge inainte,acest incident nefericit te va intari.Fericiti vor fi cei care te vor cunoaste de acuma,cu parere de rau,noi numai in amintiri te pastram.As dori sa cer scuze,in numele celor care te au apreciat,pt nimica din lume nu meritai,jignirile calomnioase aduse.Indiferent ce sa vb de tine,pt mine tot SARA pe care am cunosct-o ai ramas.A pierde o batalie nu inseamna ca ai pierdut razboiul.Sa ai parte de tot binele din lume,sa fii iubita la adevarata ta valoare 2
kupidon Reputație: 5778 Postat Iulie 13, 2017 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Iulie 13, 2017 Din pacate vb de ea la timpul trecut,din cauza unori mancatori de cacat,am pierdut-o pt intotdeauna.Nu stim sa ne respectam si apara valorile.Imi pare rau,pt mizeria cu care a fost umilita si denigrata.Capu sus,viata merge inainte,acest incident nefericit te va intari.Fericiti vor fi cei care te vor cunoaste de acuma,cu parere de rau,noi numai in amintiri te pastram.As dori sa cer scuze,in numele celor care te au apreciat,pt nimica din lume nu meritai,jignirile calomnioase aduse.Indiferent ce sa vb de tine,pt mine tot SARA pe care am cunosct-o ai ramas.A pierde o batalie nu inseamna ca ai pierdut razboiul.Sa ai parte de tot binele din lume,sa fii iubita la adevarata ta valoare 2
umbrela Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2017 Postat Iulie 13, 2017 Zoligabi, eu cred ca esti un mare, mare mincinos! Din cate vad eu, fata a fost data afara in data de 06.07.2017 si brusc apari tu, ca ai facut sex cu ea. Nu stiu ce urmaresti dar, mie imi pare rau ca am intrat vreodata pe acest site, stiam ca oamenii sunt foarte ciudati in ziua de azi dar chiar asa....la o saptamana de la toata tevatura asta , incetati oameni buni, lasati lucrurile sa treaca! gata! s-a terminat! Fata a plecat ! lasati-o sa-si traiasca viata!
unulnounou Reputație: 5 Postat Iulie 13, 2017 Postat Iulie 13, 2017 Ăștia cu gura mare de pe aici, invitații tot ați avut, Kupidon va invitat în sală legal, eu am zis ca unde vreți voi, dar se pare ca tot numai în spatele monitorului aveți coaie. PIZDE MASCULINE. Ce tot râcâiti căcatul, care ce și unde a făcut,chiar nu va liniștiți pana nu ducem pe careva dintre voi la o plimbare old school în portbagaj?
kupidon Reputație: 5778 Postat Iulie 13, 2017 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Iulie 13, 2017 nu putem sta indiferenti,fata a fost sacrificata,jertfita pe nedrept,de niste (barbate cu capul intre piciore),sincer ma astept cand osa fie atacata cealalta fata 2
esposito2017 Reputație: 1 Postat Iulie 13, 2017 Postat Iulie 13, 2017 Eu doar am intrebat ,de curiozitate! Nu vreau sa racai nimic! Fiind mai nou pe aici, eram doar curios daca e ceva adevarat din toate astea sau doar minciuni, ca nu ma mai mir chiar de nimic! Fata era deosebita si mie chiar imi pare rau ca nu am cunoscut-o mai bine..! atata doar ! nu vreau sa supar pe nimeni! Unul nou nou , nu as vrea sa ajung in portbagaj, doar intrebam si eu. Doar intrebam! daca am suparat , scuze tuturor!
elvispresli Reputație: 38 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 13, 2017 Foarte interesant ca astazi am fost exclus de pe site! Oare de ce?? http://www.kepmegoszto.com/201707131612/59677fbfcb3f7-img-20170713-wa0007.html Va rog sa opriti cu denigrarea!!Sara kerlek jelentkezz... 074234.... a tel szamom meg van Neked,sokat beszelgettunk!
unulnounou Reputație: 5 Postat Iulie 13, 2017 Postat Iulie 13, 2017 Sara nu ai fost exclusa de pe site atât ca anumite IP-uri de net interzic accesul la anumite site-uri, fiind rețele de net private. De obicei o parte dintre Ip-urile care încep cu 172........ Sfatul meu e sa nu mai postezi poze în care apar ip-uri și alte date. Succes
Membru Premium masterblaster Reputație: 929 Postat Iulie 13, 2017 Autor Membru Premium Postat Iulie 13, 2017 Asa e masterblaster, ai mare dreptate, am pierdut poate cea mai buna maseuza!Unde ai facut cu ea? La salon sau acasa sau hotel? Acum poti spune ca e tardiv...mersi.!Eu despre ea n-am scris nimic de cand am cunoscut-o si nici nu voi scrie.Am avut o intuitie ca e prea buna pentru acest oras si am avut dreptate.S-au gasit niste impotenti inculti si incapabili s-o ameninte cand lor le curge scuipatul din gura de oligofreni ce sunt si au gonit-o.Acum il asteptam pe muresmall sa-si scoata maimuta de prietena la produs.
esposito2017 Reputație: 1 Postat Iulie 13, 2017 Postat Iulie 13, 2017 Scuze, masterblaster ! Era vorba de zoligabi ! De el eram curios cum și ce a făcut! Ca zice ca a făcut cu ea in 06.07! Eu zic sa terminam cu scandalul asta cu tot cu muresmall și alții care au vorbit despre ea! Fiecare are dreptul la o părere! Chiar nu putem interzice dreptul fiecăruia de a spune ce crede! Părerea mea! Eu zic sa fim optimiști , va apare ceva și mai bun! Altfel innebunim! Știu ca e încă devreme dar sa fim optimiști! Și sa o lăsam și pe fata in pace, sa nu mai amintim de ea, sa-și piața vedea de ale ei! Mult bine tuturor!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum