Sari la conținut

Salon masaj erotic Karma - 0745520532

Postări Recomandate

• Oras:Monaco
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Salut! Zoligabi69 toți cei care au vorbit urât despre Sara și au făcut-o să plece din oraș o plâng... pentru că ei au fost obișnuiți cu centuristele bronzate... și acum s-au întors la ele...dar își da-u seama că Sara era altceva...!!!Asta este...!Te salut Sara!

• Oras:Tg Mures
  • Oras:Tg Mures
Postat

Salut! Zoligabi69 toți cei care au vorbit urât despre Sara și au făcut-o să plece din oraș o plâng... pentru că ei au fost obișnuiți cu centuristele bronzate... și acum s-au întors la ele...dar își da-u seama că Sara era altceva...!!!Asta este...!Te salut Sara!

Deacor cu tine in totalitate!!

Din pacate nu mai putem sal intorarcem!!

• Membru Premium
Postat

In schimb putem cu totii sa ne bagam picioarele (ca de mai mult e prea mizerabila) in toate gaurile mamei lui mures mall pentru ca a fost un om de cea mai joasa speta, cu un caracter infect.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Salut!A mai fost cineva la Bianca?Dar la Crina? Să aveți un weekend minunat...!

Postat

Am fost eu la Crina.da fata face unmasaj de relaxare al intregului corp ,strict relaxare.in afara de soldatel.

• Membru Premium
Postat

Mai stie cineva ce mai face cel mai prost dintre pamanteni, muresmall?

Sunt curios cu ce ne mai uimeste in materie de imbecilitate.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Salut! Masterblaster,muresmall acum umblă pe centură și încă o visează pe Sara!!!Pe la Bianca a mai fost cineva?A mai prins experiență?

Vizitator masterblaster28
Reputație: 0
Postat

Daca era ceva nou, cred ca se anunta.

Postat

De ce sa-si imbunatateasca serviciile daca n-are concurenta?

Postat

Din ce am auzit, baba le da 50 de lei la fiecare client.

Pune o medie de 10 clienti pe zi si face 500 pe zi doar din tarif. Daca mai da de unul generos sau daca este ea generoasa si ofera mai mult, se apropie de 14-15.000 lei pe luna.

Dar doar din tariful de la salon scoate lejer 12.000 pe luna.

Postat

Da, e un exces de generozitate sa inchiriezi o camera cu minim 200 lei/zi.

Cand avea 2 fete, scotea minim 10.000 pe luna din chirie.

Intr-adevar, trebuie sa fii la limita saraciei cand scoti din chiria unui apartament mai mult decat de pe un spatiu comercial.

• Like 1
  • Oras:Marte
  • Oras:Marte
Postat

Asta da,asa ca pentru banii aia ar putea fi mai amabile,profesioniste,mai implicate fetele din acest domeniu,in special cele de la saloanele care au tarife incepand de la 150 de ron pe o sedinta.

Postat

Eu la masaj cu 150 pe sedinta nici nu ma obosesc sa sun.

Am fost o data la Azalia si m-am lecuit. Nu-i mare diferenta fata de Bianca, dar la ea platesti doar 70.

Problema ar fi ca baba sta foarte prost la capitolul organizare programari.

Daca vrei sa te programezi cu o zi inainte, nu se poate, iar daca suni in ziua in care vrei, risti sa nu mai prinzi loc.

Postat

Nu credeți ca exagerati.auzi 50 la fata 20 ea.invers poate cred.Si 10 clienti zi,cam mult colega.ia fa tu un calcul apa,incalzire(mai ales iarna),curatenie(cearceaf etc),Si mai e autorizatia de lucru salon(sau nu are)o angajata tre sa aiba (taxele ei).Din 20 kei da faliment,sau poate isi pune pensia bataie.Ce Ziceti?

Postat

Din ce am auzit, baba le da 50 de lei la fiecare client.

Pune o medie de 10 clienti pe zi si face 500 pe zi doar din tarif. Daca mai da de unul generos sau daca este ea generoasa si ofera mai mult, se apropie de 14-15.000 lei pe luna.

Dar doar din tariful de la salon scoate lejer 12.000 pe luna.

Când tariful era de 50 lei, baba lua 40 iar fata 10.

I10 clienţi pe zi e mult. Programul e de la ora 12 la ora 19, asta inseamnă 7 ore, deci maximum 7 clienţi. În realitate media e de 4-5 clienţi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...