mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 13, 2016 Postat Noiembrie 13, 2016 Cine nu e corect? Pt ca zic ca e smechera patroana ca e pusa pe adunat bani.Am fost si iarna era rece inauntru ,fetele imi ziceau ca patroana face economii,ca sedinta ba ca e 40 minute,ba 30.ca uleiul folosit uneori e slsb calitativ(de vreo doua ori m a usturat pula ,capul de la uleiul lor,sun si zic ca ajung la ora respectiva si las o marja de eroare de 5 minute imi spune ca nu pt ca fata trrbuie sa prinda sutobuzul,minciuna ,Maseuza a zabmit cand i am spus de autobuz ,ba chiar mai mult fupa mine mai avea client de econimia de piata.iar daca facem acuzatii berlin777,nu cumva esti fiul patroanei prea seamana cuvintele tale cu ale patroanei,hmmm
berlin777 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2016 Postat Noiembrie 13, 2016 Vad ca sunteti extrem de ,,activ,,si acid.Ca sa va linistesc va pot spune sigur ca nu sunt nici fiul sau fiica sau ce-o fii avand d-na de la salon.Eu sunt pe acest forum de foarte mult timp doar ca mi-am pierdut parola la vechiul numar si nu am mai reusit sa-l activez nu stiu din ce motive.Am stat de multe ori de vorba cu patroana salonului legate de anumite chestii.Mi-a spus ca ,,face economii,,pt.a nu creste exagerat pretul biletului cum sunt peste tot in lume la saloanele de masaj.Dc.si la Benta la un masaj clasic e 50 de lei eu zic....ca este un procent rezonabil.Fetele mi-au spus ca sunt angajate ,ulei ,caldura ,etc....Astea cred ca toate au un pret.Nu?iar de multe ori am vazut ca unele fetye sunt extrem de ,,risipitioare,,lumina,hartie etc.....lucru care poate o deranjeaza pe patroana si eu as fii deranjat.cat despre minciuni ....Nu trebuie sa credem intodeauna maseuzele sau administratorii...Advevarul este undeva la mijloc intodeauna asa cum ati spus.oricum mie mi-i se pare decent raportul pret si servicii.la ce fata este acum acolo.....iar fetele niciodata cel putin sara nu a facut ,,mofturi,,in ciuda ,,calitatii precare,,a unor clienti....asa cum nu cred ca a facut patroana.dar la urma urmei nu stiu de fapt cam ce doriti sau ce vreti sa demonstrati atata timp cat mergeti acolo.....Eu nu pot sa vorbesc de nimeni urat sau frumos in maniera negativa sau pozitiva tata timp cat nu am avut astefl de experiente.Nu prea am fost la alte saloane ca atare nici nu pot sa spun alte lucruri negative sau pozitive .Vreau sa fiu obiectiv.Eu nu tin partea nimanui doar ca nu-mi place cand cineva este atacat fara temei.Oricum am sa merg luni la salon....oricum nu am mai fost de ceva timp si vreau sa-i arat d-nei de acolo mesajele de pe acest forum...poate ,,identifica,,personajele din acest ,,film,,.Sunt curios in ce categorie va incadrati ca si client...in cea de care spuneam anterior sau cea care are valoare pt.a emite pretentii.O zi buna
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 13, 2016 Postat Noiembrie 13, 2016 Ce vrei sa zici ca fetele fac risipa,sa inchida centrala sai dea drumul 10 minute in timpul masajului.sa puna uleiul pe siba sa fie mai vilatil,sa rupa servetelele in doua unul sa l foloseasca la un client alta jumatate la urmatorul.Totul depunde de fete ele atrag clienti nu salonul.Berlin777 tu esti tot la gradinita sa mergi sa părasti la doamna educatoare,Dc acum cateva luni era o singura maseuza ,de prea bine ce le era ,era flashul plin de anunturi de angajare la salon.Fii realist,daca vb asa zi ce id aveai si au pietdut parola. 1
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 13, 2016 Postat Noiembrie 13, 2016 La Benta cu 50 iti face masaj nu gluma,o mangaiere pe spate .Ia fa tu o vizita la BV la kristina,la CJ la Cleo,sau in MS la Andreea. mai era in MS o maseuza am puerdut numarul facea undeva pe bega pe o strada laterala .si fa o comparatie
gicu69 Reputație: 78 Postat Noiembrie 13, 2016 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Noiembrie 13, 2016 am fost si eu dar ,doar masaj si finalizare manuala am primit.......as merge la sarah daca ar accepta macar 69,stii ceva ca ar face asa ceva?merci
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 13, 2016 Postat Noiembrie 13, 2016 Incearca,daca te lasa patroana,glumeam.Eu am f nu am insistat ,tipa de vede ca a mai facut masaj dar e totul legat de bani,sa vina clienti cat mai multi.
Membru Premium masterblaster Reputație: 931 Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Membru Premium Postat Noiembrie 13, 2016 Ce vrei sa zici ca fetele fac risipa,sa inchida centrala sai dea drumul 10 minute in timpul masajului.sa puna uleiul pe siba sa fie mai vilatil,sa rupa servetelele in doua unul sa l foloseasca la un client alta jumatate la urmatorul.Totul depunde de fete ele atrag clienti nu salonul.Berlin777 tu esti tot la gradinita sa mergi sa părasti la doamna educatoare,Dc acum cateva luni era o singura maseuza ,de prea bine ce le era ,era flashul plin de anunturi de angajare la salon.Fii realist,daca vb asa zi ce id aveai si au pietdut parola.Cred ca ai intuit tu bine, ca berlin777 o fi in legaturi cu patroana, din moment ce el singur declara ca luni se prezinta la madam sa-i dea raportul cu ce se scrie aici.Poate primeste un masaj gratuit de la patroana daca arata ca este un bun informator. Ca maseuze nu vor mai fi daca le da afara pentru ca presteaza extra.Oricum, am vazut in vara ca firma nu mai era si avea anunt de vanzare. Tine la pret de nu l-a vandut inca sau nu gaseste pe nimeni care sa cumpere la pachet cu afacerea?
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 13, 2016 Postat Noiembrie 13, 2016 Cine,patroanasa faca cadou o sedinta nu cred mai bine nar minca o zi.Zice ca sant angajate nu cred ,daca stau numai cateva luni nu le angajeaza ,pai ar cere fetele simaj atunci.Si daca ar fi angajate ar trebui sa le plateasca taxe la stat care nu sant mici,si atunci ea ce ar castiga.sa ramana cu ceva in mana dupa taxe,plata fete,consumuri, darile la stat pt firma.Iar daca fetele fac prada (hartie,apa ,ulei )mi mila de ea si de Berlin777,zuc sa facem i cgeta sa nu pierdem salonul.Cred ca a fost primul din oras,mama ce buna a fost prima maseuza dar si apoi au fost cateva care chiar isi meritau locul.
Membru Premium masterblaster Reputație: 931 Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Membru Premium Postat Noiembrie 13, 2016 Ziceam o sedinta prestata de ea.
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 13, 2016 Postat Noiembrie 13, 2016 Cine patroana.o mama si daca ea face benevol nu contracost.poate face show cu sara
gicu69 Reputație: 78 Postat Noiembrie 13, 2016 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Noiembrie 13, 2016 face si patroana masaj?
gicu69 Reputație: 78 Postat Noiembrie 13, 2016 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Noiembrie 13, 2016 Cine patroana.o mama si daca ea face benevol nu contracost.poate face show cu saratu ai fost la sara?e ok?
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 13, 2016 Postat Noiembrie 13, 2016 Da e ok,fata poate si mai mult .poate data viitoare
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Noiembrie 13, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 13, 2016 Buna.Aveti dreptate....Patroana nu este de acord cu asa ceva...asta este si motivul pt.care numele uneia dintre maseuze SARA apare in aceasta ,,denigrare,,.Va rog sa verificati acest cont nou ,,rauvoitor,,megduglak....se pare ca in spatele acestuia se ,,ascunde,, maseuza care a fost data afara exact pt.acele lucruri pe care le invoca Sarei.Eu umblu de 12 ani de cand s-a deschis salonul dar.....si am vazut 80 % din fetele care s-au perindat pe aici....si pot sa va spun cu mana pe inima ca nu s-a intamplat nimic din ceea ce s-a enuntat aici de catre ,,contul fictiv,,ci dimpotriva Sara arata bestial,vorbeste nemaipomenit,este curata si DEMNA...lucruri care i-au lipsit cu desavarsire celeilalte maseuze,,penalizate,,de catre patroana.Nu interveneam dc.nu consideram ca este necesar in urma acestei ,,nedreptati,,.va recomand cu caldura sa ,,intrati pe mainile,,Sarei si va veti convinge de cele spuse de mine...Oricum rog ,,admin-ul,,sa verifice contul fals care da informatii eronate si denigratoare.O zi buna tuturoraPe care maseuza a dat-o afara? Am fost de mai multe ori la salon in ultima vreme. De obicei Sara si Ioana erau acolo, ocazional si cea plinuta, blonda si tunsa scurt (nu stiu cum o cheama). 2
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 13, 2016 Postat Noiembrie 13, 2016 De altcineva vorbea ,Sara si Ioana lucreaza iar Ema nu stiu daca mai lucreaza,.
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Noiembrie 13, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 13, 2016 La Benta cu 50 iti face masaj nu gluma,o mangaiere pe spate .Ia fa tu o vizita la BV la kristina,la CJ la Cleo,sau in MS la Andreea. mai era in MS o maseuza am puerdut numarul facea undeva pe bega pe o strada laterala .si fa o comparatieUnde este Benta? Un nr de telefon se poate? 2
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 13, 2016 Postat Noiembrie 13, 2016 O,Benta nu e un salon.e un centru unde se face masaj terapeutic,bai cu apa sarata,strand ,hotel etc
20130313 Reputație: 68 Postat Noiembrie 13, 2016 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Noiembrie 13, 2016 O,Benta nu e un salon.e un centru unde se face masaj terapeutic,bai cu apa sarata,strand ,hotel etcStatiunea Baile Sarate Sangeorgiu de Mures=Apollo Wellness Club (Atractia Centrului Spa este Hammamul adica masajul – baia turceasca)
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 14, 2016 Postat Noiembrie 14, 2016 Grupa mijlocie prin reprezentantul Berlin777.ai fost azi la masaj,oare i ai aratat postarile la patroana.Iai zis sau nu ai fost.asteptam se ne spui
gabrielm Reputație: 34 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Noiembrie 14, 2016 mmmsss,sti cum li se zice la astia care parasc,SIFONARI,dute ma paraste ,poate iti dace reducere,pt ala cu 777,
gicu69 Reputație: 78 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Noiembrie 15, 2016 De altcineva vorbea ,Sara si Ioana lucreaza iar Ema nu stiu daca mai lucreaza,.acum e 70,sara era ocupata si nu am mers,as merge daca ar accepta macar limbi ,mia mai zis cineva ce e super da nu face altceva,ce sa mai cred?
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 15, 2016 Postat Noiembrie 15, 2016 Intreabal pe Berlin777 e mana dreapta a patroanei.Aropo i ai aratat patroanei forumul.?
gicu69 Reputație: 78 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Noiembrie 15, 2016 nu ma ocup cu asa ceva,vroiam doar sa ma informez de la cineva care e corect,dal naibi pe ala
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 15, 2016 Postat Noiembrie 15, 2016 Ce sa zic 70 ron masajul,apoi daca dai fetei ceva ajungi undeva sus.timpul nu prea e respectat,mai ales daca are dupa tine client.fusareala,.dute si testeaza apoi vb 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum