mariusmariuus Reputație: 5 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Buna baieti! Am fost de curand la salonul karma, am cunoscuto pe Sara despre care am numai cuvinte de lauda, e de nota 10+ dpdv corp si executare masaj, e bestiala merita!
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Vai vai,Marius ore unde ai fost pana acum? Chiar metita salonul un client asa pozitiv,Azi inscris,fost de curand poate chiar azi,si te ai gandit putina reclama nu strica.bai fratioare santem multi pe aici care am fost la masaj acolo,dar 10++++ e super,.Apropo ai platit?a ,am uitat papagali nu platesc sau au reducere,vorba lui gabrielm mai sus Sifonari 1
unulnounou Reputație: 5 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 salut, vad ca aici cei mai atacati sunt cei care încearcă sa dea o nota buna fetei. Da si din punctul meu de vedere are nota 20+++. In schimb vad ca majoritatea criticilor vin de la 2-3 persoane care de obicei fac coada la negresele de la ING sa le dea limbi si se mai si lauda pe aici ca le freaca fara prezervativ. Bravo baieti aveti valoare. Mai bine încercti sa va rezolvati singuri frustrările si nu mai denigrati pe altii. Lorzilor
rambo 3 Reputație: -13 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Oradea...Targu Mures Oras:Oradea...Targu Mures Postat Noiembrie 16, 2016 Sa gasit cine sa comenteze...altul cu cont facut azi....
mariusmariuus Reputație: 5 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Pt mmmsss sa stii ca am fost pt prima data dat cand am vazut comenturi rautacioase la adresa lui Sara am zis sa ma inregistrez si eu, salonul nu e de laudat dar fata merita 10 eu asa zic, nu sa fac reclama, nu ai ce obiecta la ea igiena corp implicare, parca nici nu o face pt bani, mie mi-a placut si o sa ma mai duc, pretul da e 70 si la fata 20
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Cine a fost ma la ING,poate tu,Vi si tu azi si faci reclama,.sa vedem cand mai scri,sau faci alt cont si comentezi.
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Si cine a facut comentari rautacioase.
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Mai cine a zis ca fata nui buna,doar ca se poate mai bine,sa tina masajul 40 minute ,sa nu se grabeasca,iar madam patroana sa mai lase economiile sa stimuleze fetele sa stea cat mau mult,Am zis Sara poate mai mult dar cred ca nuciodata nu i sa o ajunga pe Kristina sau pe Andreea care mai e la mures.Kristina fiind unica in Mures.
mariusmariuus Reputație: 5 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Eu nu am zis nimic de tn ci m-am referit la cel care a zis ca a facut cu ea anal si etc sunt de acord ca timpul e prea putin
mariusmariuus Reputație: 5 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Ti-am scris toe pt ca te-ai legat de inregistrarea mea pe forum si ti-am explicat de ce am scfis daca vrei iti dau si nr tel eu nu fac reclama la salon pt ca lasa de dorit dar fata e buna
mariusmariuus Reputație: 5 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Apropo kristina unde e? Tot la acrst salon?
unulnounou Reputație: 5 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 vad ca pe unii ii cam roade invidia, mai bine v-ar suge macar ati da si voi o muie. Daca nu te simti de ce te ataci? Hai sa terminam cu tot scandalul asta de cacat început de maestrul sexului anal care dupa părerea mea singura data cand a futut in cur a fost cand a apăsat prea tare ziarul sa se stearga la cur. Frumoasa povestirea lui oare cand a visat asta in timp ce teleporta cacat cu presiune din vidanja? Pt ceilalti 2-3 frustrati de pe aici , ce va nelinisteste ? De unde atâta frustrare? Oare de la femeile ce va asteapta acasa , obeze si cu fălcile scurse de cata pula le-a clantanit in gura pentru un pahar de Tec si o punga de pufarini? Sau faptul ca la voi nu mai prestează ca de acum sunt doamne. Calmativa fratilor, si încercat cand mai treceti pe la salon sa va mai schimbati sosetele ca prea lasati urme de noroi pe parchet...
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Nu ,Kristina e acum in Brasov.Iar tu ala cu sosetele nu ai vrea sa stergi tu ?
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Nu te fute pe tine grija ce avem acasa,
mariusmariuus Reputație: 5 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 mmmsss cati ani are Sara daca stii?
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 S a trezit Bucuresti Berlin777
berlin777 Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Bine punctat baieti.Cred ca este imperios necesar sa ne oprim din acest tavalug de comentarii ,,anapoda,,.Eu am fost acuzat ca as fii ruda cu cei de la salon sau alte cele.I-am spus si dl-ui M......N(alias mmmsss)ca am intrat pe acest forum din dorinta de-a fii partinitor si obiectiv.Am fost inervat de ,,minciunile,,unora si mai ales de ,,rautatiile,,altora.Cat despre patroana eu zic ca dc.era lacoma nu ar fii dat-o afara pt.ca a facut sex pe una din angajate ...si ar fii tinut-o pe post de ,,masina de facut,,bani...deci din pc.meu de vedere are anumite principii de la care nu se abate...si in final e treaba ei....cat despre,, economii ,,...reiterez din nou ca pretul nu pare extrem de exagerat la ce se ofera.Din ,,surse sigure,,stiu ca fetele au fost intodeauna angajate la acest salon ....iar cartea de munca cred ca costa,gazul,lumina,dus,apa,gaz.....comisionul fetelor ...eu zic ca trebuie sa aprofundam mai bine treaba si sa fim obiectivi.Nu este salon LUX dar...Am fost la alte saloane pe la Cj unde ma jecmaneau aia de cate 150- 200 lei pt.niste fete nescolite si ....Asa ca oameni buni dc.nu va place intrr-un loc ..nu mai mergeti.Este clar ca buna ziua si dc.mai scoateti ceva pe gura este bine sa fiti documentati si nu cu rautate in interior.E bine sa ne oprim aici si spor tuturor la ,,agatat,,si recenzii pozitive.SARBATORI FERICITE !tuturor chiar si ,,baietasilor rai,,.Eu am sa ma ,,retrag,,de pe acest forum ...deoarece nu-i vad rostul.Numai bine
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Stai fratioare ce inseamna M...N
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Lasa frate vi tu cu sarbatori fericite.e vrejeala postarile tale.stai sa duscutam de aceea e forum,am zis adevarul doar ca supara.
mariusmariuus Reputație: 5 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 La pretul asta ar putea mari timpul putin macar 40-50 minute
mmmsss Reputație: 410 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Da ,asa e.ce sa mai comentez
kokyx1 Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Salut!Habar nu am ce sa mai scot din comm.. prea confuz sa incerc Karma
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum