Sari la conținut

ramsay...prostu/a pulii4you

Postări Recomandate

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

http://cdn.meme.am/instances/50350828.jpg

Gata feyi, ai scapat de la confectie? =))

PS1: Roberto, umbla vorba prin sat ca mai presteaza la "amici" da io' nu cred...niste invidiosi dăi draq' =))

PS2: sa nu te mai puna draq' sa o certi, ca te aud vecinii.....fii mai discret ce draq' =))

• Like 2
  • Minus 2
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Gata feyi, ai scapat de la confectie? =))

PS1: Roberto, umbla vorba prin sat ca mai presteaza la "amici" da io' nu cred...niste invidiosi dăi draq' =))

PS2: sa nu te mai puna draq' sa o certi, ca te aud vecinii.....fii mai discret ce draq' =))

... dă-i ... în plm... :)

• Like 6
  • Minus 6
Postat

-394 puncte reputatie negativa.

e evident tuturor ca nu stii ce vorbesti.

mai rau ca tine e doar binomul retardat advanced/goldenberg, dar macar ala are scuza bolii cu care s-a nascut.

tu esti doar papagal.

=)) =)) ce proasta4you e asta =)) =))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

... dă-i ... în plm... :)

Te dezici? =)) =))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Cică euglena4you dupa o zi de munca, la patron, se alege cu ce-i place....o pula =)) Scoberto4you NU este de acord! =))

PS: Scoberto4you, lasă fata să revina unde-i place....chitrosule =)) o sa o futem mai rar =)) sa nu mai fii gelos =))

• Minus 2
  • Oras:constanta
Postat

Ma boule, sa-ti iau neamul la pula, de ce cristosii lui ma-ta bagi neamurile in discutie? Observ ca iti place sa înjuri oamenii aiurea. Iată, ca te iau eu la pula acum cu toate neamurile tale si de nu te spurc pana nu o sa mai înjuri pe nimeni mitocanule

Lasa-l in jegul lui, nu merita sa cobori la nivelul lui si al idiotilor care il sustin. Uita-te cine puncteaza si ai sa intelegi ca sunt numai gunoaie, ca si el de altfel! S-au smecherit toti de iti vine sa te pisi pe ei la cate basini au in loc de creier. Unu' mai are Putin si da coltul si vorbeste ca un parnaias, altul se caca pe el prin valcea, ceilalti jegosi sunt asisderea lor. Nu merita efortul de able răspuns injuriilor. Sunt doar troli de ultima speta!

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Ma boule, sa-ti iau neamul la pula, de ce cristosii lui ma-ta bagi neamurile in discutie? Observ ca iti place sa înjuri oamenii aiurea. Iată, ca te iau eu la pula acum cu toate neamurile tale si de nu te spurc pana nu o sa mai înjuri pe nimeni mitocanule

Lasa-l in jegul lui, nu merita sa cobori la nivelul lui si al idiotilor care il sustin. Uita-te cine puncteaza si ai sa intelegi ca sunt numai gunoaie, ca si el de altfel! S-au smecherit toti de iti vine sa te pisi pe ei la cate basini au in loc de creier. Unu' mai are Putin si da coltul si vorbeste ca un parnaias, altul se caca pe el prin valcea, ceilalti jegosi sunt asisderea lor. Nu merita efortul de able răspuns injuriilor. Sunt doar troli de ultima speta!

• Like 5
  • Minus 2
Postat

-396

jalnic!

Hai mă mars si suge-ti pula împreună cu picon si stai de coaie!
  • Like 4
  • Minus 2
  • Oras:pretutindeni
Postat

Ce faci, mã, vorbești singur? :)

Fereascã-ne Dumnezeu :(

p.s dã-ți și-un punct, sã pari mai credibil =))

• Like 6
Postat

Ce faci, mã, vorbești singur? :)

Fereascã-ne Dumnezeu :(

p.s dã-ți și-un punct, sã pari mai credibil =))

La prostia ta, este de inteles ca ai halucinatii! Iarta-ma ca te-am uitat! Hai soctirescovici, cum spui tu, suge pula in alta parte
  • Like 4
  • Minus 2
Postat

La prostia ta, este de inteles ca ai halucinatii! Iarta-ma ca te-am uitat! Hai soctirescovici, cum spui tu, suge pula in alta parte

Sictirilescoviciulos, pardon...în poola mea s-o sugi, prostel :)

• Like 4
Postat

Sictirilescoviciulos, pardon...în poola mea s-o sugi, prostel :)

Bine mă basina, cum spui tu muistule!

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Vad ca iti place sa ti-o sugi cu trolii tai de cacat. De, basinos la basinos trage. Mai indrepta-ti si tu coloana vertebrala muistule si mai scoate-ti pula din gura ca puti a sloboz

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

In Valcea nu e Starbucks....

Singurul loc in care ma cac, in sensul in care ai zis-o tu, e aici pe forum. Pe tine.

Vad ca incepi sa dai pe forum date cu caracter personal. Nu-mi amintesc sa fi spus vreodata Valcea ( apropo, se scrie cu litera mare). Inseamna ca n-o sa te superi daca intr-o zi vine cineva sa dea date mult mai exacte despre tine.

Nu stiu altii ce au facut, dar goldenberg-advanced isi merita din plin toate minusurile pentru toate injuraturile si mai ales ca turbeaza :)))

Atat pentru azi.

• Like 7
Postat

In Valcea nu e Starbucks....

Singurul loc in care ma cac, in sensul in care ai zis-o tu, e aici pe forum. Pe tine.

Vad ca incepi sa dai pe forum date cu caracter personal. Nu-mi amintesc sa fi spus vreodata Valcea ( apropo, se scrie cu litera mare). Inseamna ca n-o sa te superi daca intr-o zi vine cineva sa dea date mult mai exacte despre tine.

Nu stiu altii ce au facut, dar goldenberg-advanced isi merita din plin toate minusurile pentru toate injuraturile si mai ales ca turbeaza :)))

Atat pentru azi.

Eu unul nu turbez putoflendere. In rest , tu vorbesti basina? Ai uitat cand mi-ai luat parintii la "întrebări"? Da-te-n sloboz de cacacios
  • Like 3
  • Minus 2
Postat

http://akphoto1.ask.fm/157/793/368/1650003003-1qtp305-4d7n74eo3pshj50/original/560529_596905177017381_380541554_n.jpg

Pana una, alta, cancerul ti-a mâncat tie creierii unicoarne alias ramsay

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Up = să ne pişăm pe last unicorn si ramsay =))

• Minus 2
  • Oras:?
Postat

Up = să ne pişăm pe last unicorn si ramsay =))

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-futa-te-dumnezo-de-ochelarist-bubos.png

Postat

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-futa-te-dumnezo-ramsay+lastUnicorn+Scoberto4you-jegos-si-bubos.png

Iti dam voie sa ne pupi unde nu patrunde soarele....fă.... muista4you =))

PS: merge treaba la confectie? =))

• Minus 2
Postat

Iti dam voie sa ne pupi unde nu patrunde soarele.... =))

http://akphoto2.ask.fm/413/528/124/90003019-1r3tbdr-aai0lo50s9t3smf/original/1458607_1442460349310650_884689346_n.jpg

Postat

Iti dam voie sa ne pupi unde nu patrunde soarele.... =))

http://akphoto2.ask.fm/413/528/124/90003019-1r3tbdr-aai0lo50s9t3smf/original/1458607_1442460349310650_884689346_n.jpg

Sunt de acord cu tine! Sa-i ceri lui Amada "metoda". =))

PS: Diseara mananci conserve cand vine Scorina4you acasa...boule =))

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...