Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 25, 2016 Postat Mai 25, 2016 asa ar putea bana pe jumate din forum inclusiv pe mine , sa.mi bag P..A ar trebui sa faca usere cu regim special. Injuri? Platesti! ) 3
daddario Reputație: 960 Postat Mai 25, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Mai 25, 2016 astuia degeaba-i iese, da'l dreq, ca nu poate elimina cat produce Poate omu' e introvertit si se caca in el. Zic, asa si io. ;-) 1
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 25, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Postat Mai 25, 2016 ar trebui sa faca usere cu regim special. Injuri? Platesti! )Eu vreau sa fiu moderator o zi! Motane cat ma costa? PS: platesc bine, inchiriaza macar la ora 1 2
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 25, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 25, 2016 Eu vreau sa fiu moderator o zi! Motane cat ma costa? PS: platesc bine, inchiriaza macar la ora dupa ce ai -5000 te face pisicuts administrator 1
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 25, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Postat Mai 25, 2016 dupa ce ai -5000 te face pisicuts administratorSunt pe drumul cel bun! Am doi agarici care i-am "angajat" sa faca asta. PS: unde or' umbla...in poola mea de puturosi 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 25, 2016 Eu cred că deja totul a luat-o razna! De la niște "înțepături" și caterinci inițial, s-a ajuns la mame, morți, copii etc. și acum la amenințări și șantaj. Că sunt reale sau doar cacealma, ele rămân și creează un precedent. Urmările dacă ele s-ar concretiza, nu ar atinge doar persoana vizată( poate grav, ci) și familia, adică fix motivul acțiunii acesteia (înjurăturile și referirile la familie). Consider că ar cam trebui să stăm strâmb și să judecăm drept, să fim mai raționali și mai calmi, să nu uităm că acesta e un loc de joacă și nu un câmp de luptă și să ne mai stopăm din impulsivitate, chiar dacă ea ar fi poate justificată. De la simple glume, conflictul poate escalada până la ce, iată, s-a ajuns. Nu îi iau partea lui Advanced, ci unui principiu. 8 6
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 25, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Postat Mai 25, 2016 Eu cred că deja totul a luat-o razna! De la niște "înțepături" și caterinci inițial, s-a ajuns la mame, morți, copii etc. și acum la amenințări și șantaj. Că sunt reale sau doar cacealma, ele rămân și creează un precedent. Urmările dacă ele s-ar concretiza, nu ar atinge doar persoana vizată( poate grav, ci) și familia, adică fix motivul acțiunii acesteia (înjurăturile și referirile la familie). Consider că ar cam trebui să stăm strâmb și să judecăm drept, să fim mai raționali și mai calmi, să nu uităm că acesta e un loc de joacă și nu un câmp de luptă și să ne mai stopăm din impulsivitate, chiar dacă ea ar fi poate justificată. De la simple glume, conflictul poate escalada până la ce, iată, s-a ajuns. Nu îi iau partea lui Advanced, ci unui principiu.In curand o sa auzim, probabil, de amenintari cu moartea...mda...oare cine accepta aceste "chestii".(retoric) 1 2
ramsay Reputație: 210 Postat Mai 25, 2016 Oras:? Oras:? Postat Mai 25, 2016 In curand o sa auzim, probabil, de amenintari cu moartea...mda...oare cine accepta aceste "chestii".(retoric) http://s2.quickmeme.com/img/1f/1ff871a6f8083107eae02002743abf0e12c8778790b03cae4c2613d5bf34ae1d.jpg 2 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 25, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 25, 2016 Eu cred că deja totul a luat-o razna! De la niște "înțepături" și caterinci inițial, s-a ajuns la mame, morți, copii etc. și acum la amenințări și șantaj. Că sunt reale sau doar cacealma, ele rămân și creează un precedent. Urmările dacă ele s-ar concretiza, nu ar atinge doar persoana vizată( poate grav, ci) și familia, adică fix motivul acțiunii acesteia (înjurăturile și referirile la familie). Consider că ar cam trebui să stăm strâmb și să judecăm drept, să fim mai raționali și mai calmi, să nu uităm că acesta e un loc de joacă și nu un câmp de luptă și să ne mai stopăm din impulsivitate, chiar dacă ea ar fi poate justificată. De la simple glume, conflictul poate escalada până la ce, iată, s-a ajuns. Nu îi iau partea lui Advanced, ci unui principiu. http://i.stack.imgur.com/IpPNo.png
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 25, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Postat Mai 25, 2016 http://s2.quickmeme.com/img/1f/1ff871a6f8083107eae02002743abf0e12c8778790b03cae4c2613d5bf34ae1d.jpgUnde umbli mă poolă? Dăi cu "-"...sugea-mi-ai-poo-la dar ai grija ca imi dau drumul repede .... LE: mai logheazate si pe last unicorn...altfel ma supar ...esti cam "putoare" azi 1 2
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 25, 2016 Postat Mai 25, 2016 (înjurăturile și referirile la familie). .......unui principiu. Cu mult respect: lua-mi-as mama in pula in timp ce tatal meu agonizeaza afectat de ciroza, si copilul se ineaca cu o jucarie, nu am inteles si nu o sa inteleg niciodata acest principiu! 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 25, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 25, 2016 Cu mult respect: lua-mi-as mama in pula in timp ce tatal meu agonizeaza afectat de ciroza, si copilul se ineaca cu o jucarie, nu am inteles si nu o sa inteleg niciodata acest principiu!Oedip+LSD
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 25, 2016 Postat Mai 25, 2016 Sa ne intelegem: as bate pe cineva, fara sa clipesc, cu bata peste ceafa si i-as taia cu foarfeca neascutita ochiul care atarna inestetic, precum eticheta unor chiloti abia cumparati, dar asta numai si numai pt. principii si actiuni care sunt incompatibile cu viata mea sau a celor apropiati. Niciodata pt. simple cuvinte!
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 25, 2016 Postat Mai 25, 2016 Oedip+LSDTe duci prea departe! Tuborg ii spune.
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 25, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 25, 2016 Te duci prea departe! Tuborg ii spune.asta cu metilen? http://popsop.com/wp-content/uploads/tuborg_christmas_beer_international_bottle.jpg
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 25, 2016 Postat Mai 25, 2016 asta cu metilen? http://popsop.com/wp-content/uploads/tuborg_christmas_beer_international_bottle.jpgNu, ca e la zero-cincizeci. Preferara mea e la zeo-saptejcinci.
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 25, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 25, 2016 CeAți făcut mă?.... ) 1 8
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 25, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 25, 2016 Nu, ca e la zero-cincizeci. Preferara mea e la zeo-saptejcinci.http://cdn.pastemagazine.com/www/articles/snake%20venom.jpg
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 25, 2016 Postat Mai 25, 2016 http://cdn.pastemagazine.com/www/articles/snake%20venom.jpg Daca e cinstea ta, nu zic nici "pîs".
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 25, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 25, 2016 cam subtire, hai ca se poate... 2
recviem pentru miskin Reputație: 6 Postat Mai 25, 2016 Postat Mai 25, 2016 Deci trepanatii au invins. Asta ar trebui sa dea de gandit tuturor, mai ales membrilor cotizanti. 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Mai 25, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Mai 25, 2016 Ce te bagi picoane, erai indiferent, acuma ai sarit marele whiteknight al forumului 5
picon Reputație: 1046 Postat Mai 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 25, 2016 Ce te bagi picoane, erai indiferent, acuma ai sarit marele whiteknight al forumului
recviem pentru miskin Reputație: 6 Postat Mai 25, 2016 Postat Mai 25, 2016 Ce te bagi picoane, erai indiferent, acuma ai sarit marele whiteknight al forumuluiPicon e precum Pycelle din Game of Thrones.E o scena cu mosneagul impreuna cu o panarama, in care ala face pe inteleptul, iar aia il asculta dezgustata si plictisita. Pe tot parcursul scenei mosneagul nu uita sa se planga de neajunsurile vârstei, ca il doare spinarea, iar cand e singur, face genuflexiuni ca un tanar de 20 de ani.De indata ce iese pe usa, isi ia in primite rolul de batranel parsiv.
gianny1 Reputație: 1 Postat Mai 25, 2016 Telefon: sorinaelena27 Oras:Romania Telefon: sorinaelena27 Oras:Romania Postat Mai 25, 2016 Eu nu cred ca e chiar im halul asta... E mai rau!! Picon e precum Pycelle din Game of Thrones.E o scena cu mosneagul impreuna cu o panarama, in care ala face pe inteleptul, iar aia il asculta dezgustata si plictisita. Pe tot parcursul scenei mosneagul nu uita sa se planga de neajunsurile vârstei, ca il doare spinarea, iar cand e singur, face genuflexiuni ca un tanar de 20 de ani.De indata ce iese pe usa, isi ia in primite rolul de batranel parsiv.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum