marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Partajează Postat Iunie 2, 2016 ca asa avrut pula mea.pe care o bag in ma-ta.intelegi?intelegi o pula.pe care o bagi in ma-ta.Ce limbaj mizerabil! Sau cum zicea un prieten de aici,,,subuman. 2 Link spre comentariu
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 @Ramsay, asexuatule supravietuitor al genocidului armean. Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Iunie 2, 2016 Pisic tu vrei sa luam toti conturi vip ca sa ne razboim in puncte? Zii pe buneee!!Tu vrei sange si bataie, sa se dusmaneasca dusmanii intre ei 1 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 2, 2016 Mă, da' cu marocanu' ce avurăți? Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Iunie 2, 2016 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Iunie 2, 2016 Ramsay e un lingau distrus care ii da limbi in pizda lui sorina, si s-a gasit el cu musca pe caciula, defapt asa i-a ordonat stapana sclavetului sa imi dea mie -1 pe toate postariile. Nu m-ar mira sa fie chiar o clona de-a sorinei. Dar e ok vad ca se poarta clone si in curand ma voi intoarce la lurkareala cu alt cont.Va doresc mult sifilis, gonoree si sida tuturor curvelor si lingaiilor lor de pe forumAoleu, ce dur esti. Link spre comentariu
karateca Reputație: -410 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2016 lu asta ii place sa vada cum e masa muita pe tot forumul 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 3, 2016 lu asta ii place sa vada cum e masa muita pe tot forumulMasa și casa, este? 5 23 Link spre comentariu
karateca Reputație: -410 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2016 iau muit astia tot 2 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 3, 2016 @Ramsay, asexuatule supravietuitor al genocidului armean.esti musulman mancator de caini 1 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 3, 2016 Masa și casa, este?cu scaune cu tot 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 3, 2016 iau muit astia tot Patru cuvinte ai scris, o greșeală ai făcut și ai mai și editat! ADPM... 6 23 Link spre comentariu
karateca Reputație: -410 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2016 Patru cuvinte ai scris, o greșeală ai făcut și ai mai și editat! ADPM...ceai frate 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 3, 2016 Cafea. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Cafea.stropita cu ...... ? Link spre comentariu
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Iunie 3, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Partajează Postat Iunie 3, 2016 ca asa avrut pula mea.pe care o bag in ma-ta.intelegi?intelegi o pula.pe care o bagi in ma-ta.Care pula ma , c-aseara aveai un biet ciot. Dar de ce o pui pa ma-ta sa ti-l suga mereu ? Ieri pe inserat, infierbantat de excitantele cuvinte ale unei excorte momentan deghizata in membru (de valoare aia mare !!!!) m-am deplasat in Bolintin unde am gasit -o pe ramsay in dacia veche dând minusuri peste minusuri de pe telefonul ala furat de la un pensionar. Trebuie sa va spun ca individa arata ca in poza de avatar, nimic special. Preludiul a fost destul de agitat, sus-numita incercând sa scape. Va marturisesc ca as fi incercat primul numar anal, dar facuse deja pe ea de frica, asa ca am renuntat. La oral nu puteam sa risc, ca mai avea cativa dinti in gura, si aia cariatzi, asa ca a fost oral protejat, la alegerea mea. A durut-o uMpic la inceput, dar pe urma a inceput sa geama altfel, stiti voi, ochii aceea in timpul actului chiar meritau filmati. Descarcarea s-a produs pe toata fata, nu CIM din pacate. Dar GFE a fost maxim cand a inceput sa cânte cu o voce barbato-siropoasa ca in cantecul de mai jos "Mamicuta draga, am fost violata (sic!)Mamicuta draga si sunt suparata" (sic!) https://www.youtube.com/watch?v=Loha_aGZva4 Cadou: vreo 5 rangi peste dinti ca nu i-am pututs scoate din prima pe toti, a meritat pentru prestatieLocatie: O dacie 1300 ruginita care foloseste si bucatarie si veceu etc. 3 cu indulgentaAnal: Facuse pe ea, ar trebui s-o luati nemâncataOral: Nimic special, dar cantatul cu toata sperma pe fata e de milioane ! 10Igiena: 0Concluzie: Desi igiena e precara, recomand cu caldura tuturor membrilor ! Satisfactia merita riscul ! 2 2 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 3, 2016 stropita cu ...... ?curvoazie' Link spre comentariu
ramsay Reputație: 210 Postat Iunie 3, 2016 Oras:? Oras:? Partajează Postat Iunie 3, 2016 s-au tavalit multi de la puncte minus, dar cum face saracia asta, nimeni. me gusta! 3 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 3, 2016 s-au tavalit multi de la puncte minus, dar cum face saracia asta, nimeni. me gusta!sfaraie ca micu' pe jaratec 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 3, 2016 stropita cu ...... ?Cognac, evident! 4 23 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 3, 2016 Care pula ma , c-aseara aveai un biet ciot. Dar de ce o pui pa ma-ta sa ti-l suga mereu ? Ieri pe inserat, infierbantat de excitantele cuvinte ale unei excorte momentan deghizata in membru (de valoare aia mare !!!!) m-am deplasat in Bolintin unde am gasit -o pe ramsay in dacia veche dând minusuri peste minusuri de pe telefonul ala furat de la un pensionar. Trebuie sa va spun ca individa arata ca in poza de avatar, nimic special. Preludiul a fost destul de agitat, sus-numita incercând sa scape. Va marturisesc ca as fi incercat primul numar anal, dar facuse deja pe ea de frica, asa ca am renuntat. La oral nu puteam sa risc, ca mai avea cativa dinti in gura, si aia cariatzi, asa ca a fost oral protejat, la alegerea mea. A durut-o uMpic la inceput, dar pe urma a inceput sa geama altfel, stiti voi, ochii aceea in timpul actului chiar meritau filmati. Descarcarea s-a produs pe toata fata, nu CIM din pacate. Dar GFE a fost maxim cand a inceput sa cânte cu o voce barbato-siropoasa ca in cantecul de mai jos "Mamicuta draga, am fost violata (sic!)Mamicuta draga si sunt suparata" (sic!) https://www.youtube.com/watch?v=Loha_aGZva4 Cadou: vreo 5 rangi peste dinti ca nu i-am pututs scoate din prima pe toti, a meritat pentru prestatieLocatie: O dacie 1300 ruginita care foloseste si bucatarie si veceu etc. 3 cu indulgentaAnal: Facuse pe ea, ar trebui s-o luati nemâncataOral: Nimic special, dar cantatul cu toata sperma pe fata e de milioane ! 10Igiena: 0Concluzie: Desi igiena e precara, recomand cu caldura tuturor membrilor ! Satisfactia merita riscul !Mon cher, nu credeam că penibilul poate atinge asemenea cote! Trist, foarte trist! 9 22 Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Iunie 3, 2016 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 3, 2016 Mon cher, nu credeam că penibilul poate atinge asemenea cote! Trist, foarte trist!ab asino lanam 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iunie 3, 2016 uni ie prost rau ... monjer ) Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Iunie 11, 2016 ramsay = last unicorndeja stie toata lumea asta Iata ce mesaj i-am trimis ADMINISTRATORULUI / MODERATOR MANELIST: De ce lasi sa se intample asta? conturi clona platite bine de un dement care da minusurisi asa nu aveam timp eu de recenzii si postariacum daca am descoperit ca lasi sa se intample si asa ceva o sa intru doar ca vizitator si asa a ajuns praf forumul asta, o sa aungi sa te inconjuri numai de dementi ca ramsay alias last unicornBafta la trafic ! MOTANUL MANELIST NU mi-a raspunsConcluziile le trageti singuri ! 5 3 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 11, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 11, 2016 ramsay = last unicorndeja stie toata lumea asta Iata ce mesaj i-am trimis ADMINISTRATORULUI / MODERATOR MANELIST: De ce lasi sa se intample asta? conturi clona platite bine de un dement care da minusurisi asa nu aveam timp eu de recenzii si postariacum daca am descoperit ca lasi sa se intample si asa ceva o sa intru doar ca vizitator si asa a ajuns praf forumul asta, o sa aungi sa te inconjuri numai de dementi ca ramsay alias last unicornBafta la trafic ! MOTANUL MANELIST NU mi-a raspunsConcluziile le trageti singuri !saracii sug pula bogatilor 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum