Sari la conținut

ramsay...prostu/a pulii4you

Postări Recomandate

• Telefon: sylvercheetah53
  • Oras:Constanța
  • Telefon: sylvercheetah53
  • Oras:Constanța

Ramsay e un lingau distrus care ii da limbi in pizda lui sorina, si s-a gasit el cu musca pe caciula, defapt asa i-a ordonat stapana sclavetului sa imi dea mie -1 pe toate postariile. Nu m-ar mira sa fie chiar o clona de-a sorinei. Dar e ok vad ca se poarta clone si in curand ma voi intoarce la lurkareala cu alt cont.

Va doresc mult sifilis, gonoree si sida tuturor curvelor si lingaiilor lor de pe forum

Aoleu, ce dur esti.

Link spre comentariu
  • Oras:altundeva
  • Oras:altundeva

:)

ca asa avrut pula mea.

pe care o bag in ma-ta.

intelegi?

intelegi o pula.

pe care o bagi in ma-ta.

Care pula ma , c-aseara aveai un biet ciot. Dar de ce o pui pa ma-ta sa ti-l suga mereu ?

Ieri pe inserat, infierbantat de excitantele cuvinte ale unei excorte momentan deghizata in membru (de valoare aia mare !!!!) m-am deplasat in Bolintin unde am gasit -o pe ramsay in dacia veche dând minusuri peste minusuri de pe telefonul ala furat de la un pensionar.

Trebuie sa va spun ca individa arata ca in poza de avatar, nimic special.

Preludiul a fost destul de agitat, sus-numita incercând sa scape. Va marturisesc ca as fi incercat primul numar anal, dar facuse deja pe ea de frica, asa ca am renuntat. La oral nu puteam sa risc, ca mai avea cativa dinti in gura, si aia cariatzi, asa ca a fost oral protejat, la alegerea mea.

A durut-o uMpic la inceput, dar pe urma a inceput sa geama altfel, stiti voi, ochii aceea in timpul actului chiar meritau filmati. Descarcarea s-a produs pe toata fata, nu CIM din pacate. Dar GFE a fost maxim cand a inceput sa cânte cu o voce barbato-siropoasa ca in cantecul de mai jos

"Mamicuta draga, am fost violata (sic!)

Mamicuta draga si sunt suparata" (sic!)

https://www.youtube.com/watch?v=Loha_aGZva4

Cadou: vreo 5 rangi peste dinti ca nu i-am pututs scoate din prima pe toti, a meritat pentru prestatie

Locatie: O dacie 1300 ruginita care foloseste si bucatarie si veceu etc. 3 cu indulgenta

Anal: Facuse pe ea, ar trebui s-o luati nemâncata

Oral: Nimic special, dar cantatul cu toata sperma pe fata e de milioane ! 10

Igiena: 0

Concluzie: Desi igiena e precara, recomand cu caldura tuturor membrilor ! Satisfactia merita riscul !

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Care pula ma , c-aseara aveai un biet ciot. Dar de ce o pui pa ma-ta sa ti-l suga mereu ?

Ieri pe inserat, infierbantat de excitantele cuvinte ale unei excorte momentan deghizata in membru (de valoare aia mare !!!!) m-am deplasat in Bolintin unde am gasit -o pe ramsay in dacia veche dând minusuri peste minusuri de pe telefonul ala furat de la un pensionar.

Trebuie sa va spun ca individa arata ca in poza de avatar, nimic special.

Preludiul a fost destul de agitat, sus-numita incercând sa scape. Va marturisesc ca as fi incercat primul numar anal, dar facuse deja pe ea de frica, asa ca am renuntat. La oral nu puteam sa risc, ca mai avea cativa dinti in gura, si aia cariatzi, asa ca a fost oral protejat, la alegerea mea.

A durut-o uMpic la inceput, dar pe urma a inceput sa geama altfel, stiti voi, ochii aceea in timpul actului chiar meritau filmati. Descarcarea s-a produs pe toata fata, nu CIM din pacate. Dar GFE a fost maxim cand a inceput sa cânte cu o voce barbato-siropoasa ca in cantecul de mai jos

"Mamicuta draga, am fost violata (sic!)

Mamicuta draga si sunt suparata" (sic!)

https://www.youtube.com/watch?v=Loha_aGZva4

Cadou: vreo 5 rangi peste dinti ca nu i-am pututs scoate din prima pe toti, a meritat pentru prestatie

Locatie: O dacie 1300 ruginita care foloseste si bucatarie si veceu etc. 3 cu indulgenta

Anal: Facuse pe ea, ar trebui s-o luati nemâncata

Oral: Nimic special, dar cantatul cu toata sperma pe fata e de milioane ! 10

Igiena: 0

Concluzie: Desi igiena e precara, recomand cu caldura tuturor membrilor ! Satisfactia merita riscul !

Mon cher, nu credeam că penibilul poate atinge asemenea cote! Trist, foarte trist!
  • Like 9
  • Minus 22
Link spre comentariu
  • Oras:Romanica
  • Oras:Romanica

ramsay = last unicorn

deja stie toata lumea asta

Iata ce mesaj i-am trimis ADMINISTRATORULUI /  MODERATOR  MANELIST:

De ce lasi sa se intample asta?

conturi clona platite bine de un dement care da minusuri

si asa nu aveam timp eu de recenzii si postari

acum daca am descoperit ca lasi sa se intample si asa ceva 

o sa intru doar ca vizitator

si asa a ajuns praf forumul asta, o sa aungi sa te inconjuri numai de dementi ca ramsay alias last unicorn

Bafta la trafic !

MOTANUL MANELIST NU mi-a raspuns

Concluziile le trageti singuri !

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT

ramsay = last unicorn

deja stie toata lumea asta

Iata ce mesaj i-am trimis ADMINISTRATORULUI /  MODERATOR  MANELIST:

De ce lasi sa se intample asta?

conturi clona platite bine de un dement care da minusuri

si asa nu aveam timp eu de recenzii si postari

acum daca am descoperit ca lasi sa se intample si asa ceva 

o sa intru doar ca vizitator

si asa a ajuns praf forumul asta, o sa aungi sa te inconjuri numai de dementi ca ramsay alias last unicorn

Bafta la trafic !

MOTANUL MANELIST NU mi-a raspuns

Concluziile le trageti singuri !

saracii sug pula bogatilor

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...