leonidass Reputație: -570 Postat Mai 20, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Postat Mai 20, 2016 Stiu cine este.....avem "prieteni" comuni si e atat de prost incat a fost usor sa aflu cine este acest "labar" ...fiecare cu "metodele" lui 3 1
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 20, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Postat Mai 20, 2016 Ești tu convins că e 4you, sau pus de ea? Care ar fi dovezile?Curiosule!! 3 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2016 Stiu cine este.....avem "prieteni" comuni si e atat de prost incat a fost usor sa aflu cine este acest "labar" ...fiecare cu "metodele" lui Păi dă-l în fapt, altfel ce faci e doar o lăbăreală! 6 6
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 20, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Postat Mai 20, 2016 Imi place sa "bat poola" de el! si doar atat PS: sugeaiarstraponulAmadeidupafolosire 3 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2016 Mda ... deocamdată își cam bate el pula de tine! Dar mă rog ... cum zici tu! 7 6
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 20, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Postat Mai 20, 2016 Mda ... deocamdată își cam bate el pula de tine! Dar mă rog ... cum zici tu!Daaa...sigur vad ca ganditi la fel...interesant 3 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 20, 2016 Daaa...sigur vad ca ganditi la fel...interesant Păi...plm, văd că tu te oftici pentru punctele alea, tu deschizi topice și discuții! Înseamnă că te-a atins unde te doare. 7 6
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Mai 20, 2016 Postat Mai 20, 2016 Păi...plm, văd că tu te oftici pentru punctele alea, tu deschizi topice și discuții! Înseamnă că te-a atins unde te doare. La puncte...puncte
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 20, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Postat Mai 20, 2016 Păi...plm, văd că tu te oftici pentru punctele alea, tu deschizi topice și discuții! Înseamnă că te-a atins unde te doare. Mai "jinit" ma doare....n poola ...m-a atins rau are limba aspra si ma irita 3 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 20, 2016 Este doar unicornul homosexual!Trimite mesaje de om handicapat si obsedat:"Trimis Astazi, 10:37 muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!"Uita însă ca este cel mai mare idiot 2 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2016 Care Ramsay? Ăla din Game of Thrones? 2
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 20, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Postat Mai 20, 2016 Este doar unicornul homosexual!Trimite mesaje de om handicapat si obsedat:"Trimis Astazi, 10:37 muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!"Uita însă ca este cel mai mare idiotSi eu am primit astfel de msj... mancalarsida 3 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 20, 2016 Si eu am primit astfel de msj... mancalarsida Lasa-l nene sa-si faca damblaua, este bătut de soarta oricum, chiar nu se merita sa te oftici 2 1
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 20, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Postat Mai 20, 2016 Tăntălăul de ramsay mai are un cont "last unicorn" Prostanacul e atat de prostovan deoarece trimite msj in PM si uita sa schimbe userul....bolovaneeee 2 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Mai 20, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Mai 20, 2016 Este doar unicornul homosexual!Trimite mesaje de om handicapat si obsedat:"Trimis Astazi, 10:37 muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!muie fraiere!!!"Uita însă ca este cel mai mare idiotSi eu am primit, de la ramsay-prostu universului lingaul suprem4u, acelasi mesaj 2 5
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 20, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Postat Mai 20, 2016 Si eu am primit, de la ramsay-prostu universului lingaul suprem4u, acelasi mesajCe-o mai face Roberto4you....ramsay4you....last unicorn4you...labarii4you? PS: retoric 3 2
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 20, 2016 Tăntălăul de ramsay mai are un cont "last unicorn" Prostanacul e atat de prostovan deoarece trimite msj in PM si uita sa schimbe userul....bolovaneeee Iti dai seama ce bolnav este? Si-a facut cont clona plătit numai sa dea minusuri. Lasa-l nene, este idiot. 2 2
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 20, 2016 ce colectie deosebita.imbecili, bolnavi mental, milogi, mitomani.a tunat si i-a adunat. Ai uitat sa schimbi contul sandilaule! Vezi ca te-a punctat un frate de-al tau, post te si fute, asta asa sa te linisteasca 2 2
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 20, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Autor Postat Mai 20, 2016 Salutari din partea celor care ne simtim pupati in "poola" zilnic, cand o pupi pe 4you....oare cum o fi sa stii ce a trecut prin gura aceia!! 3 2
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 20, 2016 https://i.ytimg.com/vi/_rnerrjKI-0/hqdefault.jpgTu si prietenii tai care te puncteaza! Bulangiilor 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum