Sari la conținut

ramsay...prostu/a pulii4you

Postări Recomandate

Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Bine , atunci continua-ti activitatea  de lingerism infractional , e pe calapodul tau , tantalaule.

Am sa ma fac ca nu te observ cum iti manifesti propria depresie  , ca de obicei . Sa vedem care este mai toxic si mai nebun  .  Tu bineinteles , ca doar se observa din exaltarea  si stilul incoerent cu care te manifesti ilogic ,  si de ani de zile  pe diferite clone/conturi  ;)

Taranusi basit și afumat,a venit vara, sezonul vacanțelor, hotelul s-a umplut de turiști iar tu o arzi ca boschetarul aici

• Like 1
  • Oras:undeva
Postat

Bine , atunci continua-ti activitatea  de lingerism infractional , e pe calapodul tau , tantalaule.

Am sa ma fac ca nu te observ cum iti manifesti propria depresie  , ca de obicei . Sa vedem care este mai toxic si mai nebun  .  Tu bineinteles , ca doar se observa din exaltarea  si stilul incoerent cu care te manifesti ilogic ,  si de ani de zile  pe diferite clone/conturi  ;)

Esti un gainar marunt si batut in cap mitomane! Ai amenintat, ai santajat, da-i inainte, ti-am spus, ai mers prea departe si...ai sa vezi ce urmeaza!

Ia spune, ai o oaie si un berbec sa pleci in transhumanta, poate asa, pana in toamna nu te gaseste potera! Sandilau tampit si idiot, eu cand spun ceva, este bine spus, tu o dai in balarii in pm!? O sa inveti ce inseamna ce inseamna cand ai gura plina de cacat si te apuci sa ameninti si santajezi! 

Postat

Bai pula bleaga, pardon    pizda, ori ai tupeu sau nu, da-te-n pula calului, o dai in barci? Esti hotarat muistule? Parca spuneai ca faci si dregi. ..

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Hai, da-mi un motiv sa ma. pis pe tine in realitate!

De ce ești egoist?
  • Minus 2
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Mint eu cu ceva ,.atarnatorule?  Ia vezi aici.... :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...