ramsay Reputație: 210 Postat Mai 24, 2016 Oras:? Oras:? Postat Mai 24, 2016 cum naiba a reusit performata asta sa se futa clonele intre ele !? :laugh2 Sa nu zici ca ULTIMUL PROST l-a futut pe Ramsay ! Deja ma gandesc cum dracu s-au pozitionat http://m.memegen.com/rb3rdr.jpg 1
ramsay Reputație: 210 Postat Mai 24, 2016 Oras:? Oras:? Postat Mai 24, 2016 Bai, la mine este muie virtuala de la niste handicapati. La voi este mai grav ca va sugeti pulile si va futeti in cur in realitate basinosilor. Si inca ceva, zece idioti nu inseamna tot forumul http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-muie-alex.png 1
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 24, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 24, 2016 nici acum? advanced2.jpgĂsta e personaju'? 1 3
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 Ăsta e personaju'?ala este tasu' si asta este ma-sahttp://hernandotoday.com/wp-content/uploads/2015/09/Cindy-Lynette-Lucas.png
ramsay Reputație: 210 Postat Mai 24, 2016 Oras:? Oras:? Postat Mai 24, 2016 Ăsta e personaju'? da, cavalerul tristei figuri.el este. cat de curand, date complete, cu nume, loc de munca, numar de telefon.momentan lucrez la blog, sa nu le pun direct pe forum ca poate dispare.
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 da, cavalerul tristei figuri.el este. cat de curand, date complete, cu nume, loc de munca, numar de telefon.momentan lucrez la blog, sa nu le pun direct pe forum ca poate dispare.Abia astept idiotule. Dedicatie speciala pentru tine"N-au nicio vină idioţii, căci ei sunt simplu : IDIOŢI!Pe fruntea lor e-un privilegiu să scrie mare idiot.Şi-n aste zile-i tot mai bine să fim asa, nu unul, TOŢI! Ar fi o mare bucurie sa poţi, totuşi, să tragi la sorţi.Dar ce pacat, mama natură este etern hotărâtorŞi ea decide când e bine să se produca idioţi. Iar într-o ţara în care suntem cu toţii nişte "patrioţi",Pe capul lor vor fi doar lauri si niciodata câte-un spin.Ei sunt mereu fara de vină. De ce? Penru că-s ... IDIOŢI!" 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 24, 2016 da, cavalerul tristei figuri.el este. cat de curand, date complete, cu nume, loc de munca, numar de telefon.momentan lucrez la blog, sa nu le pun direct pe forum ca poate dispare.Dacă e o glumă, nu e bună, dacă e serios, e mârșăvie. Cred că e doar o glumă nereușită și am motivele mele să cred asta.
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 Dacă e o glumă, nu e bună, dacă e serios, e mârșăvie. Cred că e doar o glumă nereușită și am motivele mele să cred asta.Nu ma mai mira nimic barosane. Deh, ai cultivat asa ceva si tu. Lasa-l sa posteze ce vrea muschiul lui. Dupa aceea o sa trebuiasca sa isi asume consecintele 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 24, 2016 Nu ma mai mira nimic barosane. Deh, ai cultivat asa ceva si tu. Lasa-l sa posteze ce vrea muschiul lui. Dupa aceea o sa trebuiasca sa isi asume consecinteleCe am cultivat eu...barosane!
ramsay Reputație: 210 Postat Mai 24, 2016 Oras:? Oras:? Postat Mai 24, 2016 Dacă e o glumă, nu e bună, dacă e serios, e mârșăvie. Cred că e doar o glumă nereușită și am motivele mele să cred asta. Nu ma mai mira nimic barosane. Deh, ai cultivat asa ceva si tu. Lasa-l sa posteze ce vrea muschiul lui. Dupa aceea o sa trebuiasca sa isi asume consecintele ia uite Picoane cum ai devenit instant, din bosorog bashinos si muist, "barosane"nu ti se pare interesant cum a lasat instant gura mare?ia zi T. mama, este ca de fapt tu nu esti baiat rau?doar bolnav mental.... 1
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 ia uite Picoane cum ai devenit instant, din bosorog bashinos si muist, "barosane"nu ti se pare interesant cum a lasat instant gura mare?ia zi Tudorele mama, este ca de fapt tu nu esti baiat rau?doar bolnav mental....este ca sugi pula la greu!!!! Mars ma jegosule. Tu chiar crezi ca imi este teamma de tine ma bulangiule? Bolnav mental esti tu ma handicapatule, sa te futa cainii de jeg uman 1 1
ramsay Reputație: 210 Postat Mai 24, 2016 Oras:? Oras:? Postat Mai 24, 2016 este ca sugi pula la greu!!!! Mars ma jegosule oare ce ar zice domnul roibu daca te-ar auzi vorbind asa?urat din partea ta, tare urat... 1
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 Ce am cultivat eu...barosane!ai raspunsul mai sus
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 oare ce ar zice domnul roibu daca te-ar auzi vorbind asa?urat din partea ta, tare urat...cred ca ai gresit adresa bulangiule 1 1
ramsay Reputație: 210 Postat Mai 24, 2016 Oras:? Oras:? Postat Mai 24, 2016 cred ca ai gresit adresa bulangiule evident.ia sa dau un telefon sa intreb de tine... 1
ramsay Reputație: 210 Postat Mai 24, 2016 Oras:? Oras:? Postat Mai 24, 2016 ia incearca am dat.au zis ca te-au dat afara pentru ca le sugeai pula cu japca.acum inteleg de ce stai toata ziua pe forum.iti place gustul.... 1
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 am dat.au zis ca te-au dat afara pentru ca le sugeai pula cu japca.acum inteleg de ce stai toata ziua pe forum.iti place gustul....sugi pula tristule handicapat care esti 1 1
ramsay Reputație: 210 Postat Mai 24, 2016 Oras:? Oras:? Postat Mai 24, 2016 valentine, la numarul ala cu 948 in coada tu raspunzi?ca vreau sa te sun sa-mi bag pula-n gura ta si prin telefon, ca pe forum ti-am dat destula muie... 1
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 valentine, la numarul ala cu 948 in coada tu raspunzi?ca vreau sa te sun sa-mi bag pula-n gura ta si prin telefon, ca pe forum ti-am dat destula muie...ia incearca tristule, vezi ce iese. Stiu ca esti prost 1 1
ramsay Reputație: 210 Postat Mai 24, 2016 Oras:? Oras:? Postat Mai 24, 2016 ia incearca tristule, vezi ce iese. Stiu ca esti prost n-am credit.ne vedem la ceas la universitate si te las sa mi-o sugi acolo.sa te speli pe dintii aia de cal. 1
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 n-am credit.ne vedem la ceas la universitate si te las sa mi-o sugi acolo.sa te speli pe dintii aia de cal.asa tare esti ma muistule, nu ai credit? Saracule, de abonament ai auzit? 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Postat Mai 24, 2016 Nu ma mai mira nimic barosane. Deh, ai cultivat asa ceva si tu. Lasa-l sa posteze ce vrea muschiul lui. Dupa aceea o sa trebuiasca sa isi asume consecintele consecintele ii sugi pula cum ne-o sugi la toti 2 1
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 24, 2016 Oras:B Oras:B Postat Mai 24, 2016 consecintele ii sugi pula cum ne-o sugi la totiNu am cum, va dati muie unul altuia 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Postat Mai 24, 2016 pleaca bah amaratu pulii si te`mpusca ca ceri mila , prostu forumului.unde-i gluma bah cacat bolnav si limitat care esti ca asta raspunzi de de azi dimineata sluga pulii si cersetor de pizda oparit. 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum